כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
היי מה קורה עם החידון?, למה הפסיקו אותו?, והאם הוא צפוי לחזור?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות אופניים חשמליים אבל בגלל מכת הגניבות שיש בערים הגדולות אני רוצה למצוא קודם מנעול טוב. השאלה שלי אם קיים מנעול מסויים שנועל את הפדלים. יש משהו כזה שמתאים לכל זוג אופניים? (כי ראיתי כמה זוגות אופניים מיוחדות שבאים עם מנגנון נעילה של הפדלים אבל זה מיוחד רק לדגם הספיצי הזה) תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם קיים אתר כלשהו ממנו אני יכול ללמוד על לינוקס וכאלה??
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מתי: אמצע אוקטובר (אז שלא יקפא לי התחת) לכמה: 5-6 ימים מחיר: זוג סטודנטים\חיילים תפרנים (=טיסה זולה ברגע האחרון+מלונות פשוטים) מיקומים שהיתי: איטליה, ספרד,צ'כיה, צרפת. מתכנן טיול יותר ארוך בצפון אירופה באזור הולנד דנמק וכו' בהזדמנות אחרת. הונגריה גם לא אופציה סגנון: טיולי ערים ומסביב הצעות מעניינות?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני נהג חדש ואני רוצה לעשות ביטוח לנהג צעיר. עשיתי כמה בדיקות וראיתי שביטוח הפניקס מציע ביטוח פר נסיעה, ז"א שאם לא נסעתי - לא שילמתי. http://www.fnx.co.il/insurance/car-insurance/young-driver/car-insurance-for-young-drivers.aspx זה בדיוק מה שאני צריך, כי גם ככה אני לא נוסע יותר מדי. הכי הרבה שלוש פעמים בשבוע. עכשיו מה שאני רוצה לדעת זה מה החסרונות של זה. ראיתי שכדי להפעיל את הביטוח צריך לשלוח SMS כדי לקבל אישור נסיעה, ואז לשלוח שוב פעם SMS בסוף הנסיעה. זה דבר די מעצבן, אבל אני יכול להסתדר עם זה. מה גם שכל SMS עולה 50 אגורות. אז מה דעתכם על זה?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נהגות יקרות, חייב את עזרתכן במילוי שאלון אנונימי לצורך סמינריון. זה הקישור לשאלון- https://docs.google.com/forms/d/142CSlJbshS_5CEsTawSA1c4YCq-noh86FOAwJMp_l58/viewform תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כידוע פייסבוק הוא סיפור הצלחה גדול מאוד . ממש ממגנט וממכר לפעיליו הרבים . האם יש פה מישהו שחוזה עתיד לא טוב לרשת החברתית הזאת ? או שאולי אתם חושבים שאין סיכוי לכך ?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קראתי בכמה מקומות ברשת שהפיירפון כלכך כשל שאמאזון רוצה לפנות מקום במחסנים אז מוכרים אותו ב1$ כמו שעשו HTC עם הפייסבוק פון, אבל אני מוצא אותו רק ב400$ ומעלה. היה/יהיה או לא ולא?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנחנו מופצצים בפרסומות. אם בשנת 2002 כשיצא הסרט "דו"ח מיוחד" והציג פרסומות מותאמות אישית על בסיס סריקת קרנית העין, חשבנו שמצבנו טוב, כיום לא ניתן כבר להתחמק. אני משתמש בחוסם פרסומות adblock שעובד ביעילות באתרי האינטרנט השונים, אך כשאני משתמש בטאבלט, הפילטר הזה לא קיים. כל סרטון שני ביוטיוב מציג פתיח של 5 שניות לפחות בטרם אוכל לצפות בסרטון הנבחר. כמובן שאני מדלג לאחר 5 שניות ולא טורח לצפות בזבל שמנסים לדחוף לי, אך האם התופעה רחבה יותר? האם כל משתמשי היוטיוב מעבירים את הפרסומת ברגע שהיא מוצגת או שבאמת יש משתמשים שמעוניינים בזבל הזה? האם באתרי האינטרנט השונים יצא לכם אי פעם ללחוץ על פרסומת? נראה לי שהשוק הזה עובד על עצמו. עוד פעם אחת אני רואה פרסומת של ישראכרט או לאומיכארד ו…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי שלום לכולם ביום רביעי שבוע הבא אני מתחתן סגרתי אם החברה של שירותי הבר של האולם בסכום של 7250 שקל אלכוהול ללא הגבלה שכולל גריגוס ורד ליבל וגמסון ועוד יין ובירות וראשן וכל מיני דברים כאלה אבל מה אני חושב שזה יקר מידי כי יש לי +- 250 אורחים מה אתם אומרים לעשות עדיף לקנות אלכוהל לבד לשלם שירותי מזיגה 1500 שקל ולהביא עצמאית את האלכוהל מה שכן בשירותי הבר זה כלול שבכניסה יש 2 בחורות שמגישות שמפניה לכל אורח שבא (זה יפה אבל לא יודע כמה זה רלוונטי...) מצד שני שאני הולך לאירועים נדיר שיש גריגוס בדרך כלל זה סטולציה ואבסולט וכאלה אשמח לעזרה באקדם האפשרי כי אני מתחתן עוד 6 ימים תודה .
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז ככה אני לא נשאר אנונימי מכמה סיביות אישיות , בכל אופן שורה תחתונה , מחר שעות הבוקר המוקדמות כנראה שתהיה מתקפת סייבר , אז חבר'ה הגיע הזמן להתפקד! מקטן ועד גדול , כל מי שיש לנו אפילו טיפת ידע בואו נשיב מלחמה , הגיע הזמן , תנסו להעביר את זה הלאה כדאי שנוכל לגדול ולתקוף חזק יותר !
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וברכה, כל כמה זמן אני מקבל פקס פרסומי מאותו שולח כבר כמה פעמים. ולי נמאס מזה כמו לרבים. בגלל אותו שולח מתבזבז לי סתם דיו ודפים שלא שווים את הפרסומת המעפנה שהוא שולח... איך מטפלים בדבר כזה? למישהו היה ניסיון עם זה? הבנתי שע"פ החוק אני לא חייב לשלוח לו מס' פקס להסרה... מצורף בזאת הדף שאני מקבל על בסיס קבוע.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי מספר חברים המועסקים כעובדי קבלן ובנוסף לכמות האזכורים של הנושא, מעניין אותי לדעת כמה באחוזים מרוויחה החברה שמעסיקה את עובד הקבלן על כל שעת עבודה שלו שלרוב מרוויח שכר מינימום. הכוונה היא בעיקר לעובדי הניקיון, השמירה ואלה המשתכרים משכורות נמוכות. באחת החברות שעבדתי, הייתה לנו התקשרות מול חברת קבלן שהציעה 60 ומשהו ש"ח על כל עובד קבלנות שיספק עבורנו שירות לקוחות. אם אפשר להתחשב בחישוב גם בהפרשת תנאים סוציאליים, משמע הרווח נטו של החברה על העובד אחרי הפרשת כל הכתוב בחוק. תודה רבה לכל המגיבים. - - - תגובה אוחדה: - - - מנהלים, אם אפשר לשנות את הכותרת ל "כמה הרווח של חברת קבלן על שעה של עובד שלה?" מקווה שיהיה יותר מובן.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר כשבועיים של אי פעילות, הדומיין של האתר The Pirate Bay מראה סימני חיים (ודגל מתנוסס), בנוסף לאפשרות חדשה לפתוח מפרץ פיראטים משלכם עם קצת עזרה מ-isoHunt לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%99%d7%a9%d7%90%d7%a8-%d7%a4%d7%99%d7%a8%d7%90%d7%98-%d7%9c%d7%a0%d7%a6%d7%97-pirate-bay-%d7%9e%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%a1%d7%99%d7%9e%d7%a0%d7%99-%d7%97%d7%99%d7%99%d7%9d/
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. אני עולה במשקל במגמה לינארית רוב היום אני יושב בכסא גם בעבודה אחר כך בלימודים וגם שיש לי זמן פנוי שאני עוזר לילדים (חונך פרח 2 ילדים) אני יושב אין לי זמן לחדר כושר כי רוב היום אין לי זמן פנוי איך אני יכול לעצור את העליה במשקל העקב זה שאני לא בבית כימעט אף פעם אני אוכל ג'אנק או קפה ומאפה כאלה דברים
-
- 3 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי אני יודע שיש אפשרות שאימיילים שמגיעים לחשבון הוואלה שלי יכולים לעבור לחשבון הג'ימל שלי אבל אני לא מצליח לעשות את זה. אם מישהו בבקשה יכול להדריך אותי אני אודה מאוד. תודה
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות רכב כרגע אני סטודנט אז אני חמפש אוטו זול נגיד שנת יצור 2005 1. אני צריך אוטו חסכוני בדלק 2.אמין-שלא כל שניה אלך למוסך 3. בקרוב אהיה אבא אז צריך פגש גדול להכניס את העגלה(מה שאומר שכל המכוניות הקטנות כמו סריון לא באות בחשבון 4.גיר אוטמט ברמת העיקרון רציתי סובארו אימפרזה אבל אמרו שהמזדה 3 יותר טוב וכל חלקי החילוף שלו יותר זולים ברמת העיקרון תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן ישנן הרבה סדרות שאני צופה בהם וזה קצת מעיק כל הזמן לעקוב אחריהן ולראות מתי יצא פרק חדש אשמח לדעת איך אני יכול לקבל למייל נגיד עדכון על כל פרק חדש שיוצא של סדרות שאני עוקב אחריהן תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מענין לדעת אולי יש פה אנשים שיודעים פחות או יותר את הלך הרוחות בציבור האמריקאי ואיך הם מתמודדים עם ריבוי העמים והתרבויות שבתוכם . אירופאים אפריקאים דרום אמריקאים מלוכסנים ועוד . האם הם מסתדרים פחות או יותר אחד עם השני ? או שחלילה גזענות זה דבר שבשגרה שם ? אני משער שבמדינה נאורה כמו ארה"ב החוק יהיה שווה לכולם . אבל איך האוכלוסיה עצמה מתנהגת אחת עם השניה .
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני מנסה לחשוב על כל מיני פתרונות יצירתיים לשפר את הכושר שלי ואולי גם לרדת במשקל כי לחדר כושר אני לא מצליח להגיע ורציתי לדעת אם רכיבה על אופניים חשמליות זה משהו שיכול לתרום לזה. ראיתי שיש כמה דגמים של אופניים חשמליות שמוכרים ברשת כאן http://www.matzman-merutz.co.il/CategoryID_3853 ומבחינתי רכיבה לעבודה כל יום זה חצי שעה לכל כיוון כי אני עובד יחסית קרוב כך שזה בעצם שעה רכיבה לכל יום. האם זה תורם במשהו או שאין לזה את אותו הערך כמו שיש לריצה או הליכות? לגבי אופניים רגילות זה לא משהו ריאלי כי איתן לא באמת אצליח להגיע לעבודה אז זה או לקנות אופניים חשמליות לעבודה או רגילות ואז זה מחייב אותי לרכב אחרי העבודה ואז ברור לי שלא אצליח להתמיד. מישהו יכול לעזור? למישהו יש אופניים חשמלי…
-
- 3 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מהי הדרך הטובה או הנוחה ביותר לחבר כבל חשמל או כל כבל אחר, לאורך של קיר גבס? ניסיתי עם תופסנים אך המסמר לא מחזיק אני לא רוצה לשים סיליקון או משהו כזה כי אני רוצה משהו שלא יהיה קבוע ושאוכל להוריד אותו כשארצה ניסיתי לשים תופסנים עם דבק בצד האחורי, אך המשקל של הכבלים מפיל את התופסנים יש הצעות ?
-
- 3 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום, אודה אם תוכלו להקדיש מס' דקות למילוי השאלון. https://docs.google.com/forms/d/1cB7durDC6hh0JioofbxiaSLhtMfJRdvw21cTOgfNwZw/viewform?usp=send_form השאלון אנונימי ומטרותיו אקדמיות. תודה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
נערך ע"י הנהלה. הפורום אינו פלטפורמת פרסום.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
צפיתם ב\'מהיר ועצבני 7\' ונותרתם עם טעם של עוד? אל חשש - אולפני יוניברסל ווין דיזל הודיעו רשמית כי הם כבר עובדים על סרט שמיני בסדרה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9c%d7%9e%d7%a7%d7%a8%d7%94-%d7%a9%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%a1%d7%a4%d7%a7-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8-%d7%95%d7%a2%d7%a6%d7%91%d7%a0%d7%99-8-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%91%d7%93%d7%a8/
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-