כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,647 דיונים בפורום זה
-
במסגרת שיעור במבוא למערכות הפעלה, סיפר לנו המרצה בעיניין איתחול של מערכת הפעלה, ויתרונות ביצוע פעולה זו תכופות יותר. ובכן, גילו סטטיסטית כי טילי הפטריות שהיו מוצבים בערב הסעודית היו מדוייקים יותר וניטרלו טילי סקאד בכמות (מספרית) גדולה יותר מישראל. היצרן של הטילים ייעד את הסוללה לניידות מוחלטת, ז"א כל 6-10 שעות על הסוללה לנוע למקום אחר. כמובן שבערב הסעודית ביצעו את הוראת היצרן (הרי הם לא עושים שום דבר ללא ספרים, גם לאכול נקניק הם מבצעים את הפעולה לפי ספר הוראות). בישראל משום מה אין לאן לקחת את סוללת הפטריות ולכן הסוללה נשארה זמן רב במקום אחד, עם מערכת הפעלה פועלת ימים רבים. ובכן זו הסיבה! ביצוע Reset למערכת "ניקה" את הזיכרון של המחשב וגרם למחשב לעבוד בצורה תקינה יותר. עכשי…
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני אמור להירשם לאוניברסיטה בקרוב ואני מתלבט בין מדעי המחשב להנדסת תוכנה. הבנתי שמבחינה כלכלית זה יותר משתלם, אבל מה ההבדל בלימודים בין שני המסלולים?
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
-
לכל אוהדי bsg(battle star galactica) שחיפשו תחליף הולם מאז שהסדרה ירדה מהמסכים(ולא caprica זה לא תחליף וגם לא הסרטים) נגמר הסבל: stargate universe מהיוצרים של bsg הסדרה מעולה משחק מעולה ולמרות הדמיון המטורף גם בסדרה יש אלמנטים של לחץ מתח והרבה עימותים פסיכולגיים,שלטון, קיצר כל הדברים שאהבתי כל כך בbsg והבדיל אותה מכל הזבלה בג'אנר הזה וזה רק משתפר מרגע לרגע
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אממ אז ככה אני מתכננן מחר בבוקר לנסוע לירושלים... מה הצפי מבחינת שלג? מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
בסמסטר שעבר למדתי במכינה של מכללה שבה משפרים בגרויות. היו לי כמה בעיות שבגללן לא יכולתי לגשת לבגרות במתמטיקה, והיום התקשרו אליי והודיעו לי שיכוולים לבטל לי את המלגה עקב כך ואני מפחד שיחייבו אותי באיזה 5,000 ש''ח בגלל זה נראה לכם שזה יכול לקרות?
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי את הטלפונים הבאים (כולם נוקיה) 3100 - 8310 - 3510 - 6120 - ועכשיר לבעיה - המטענים. חיפשתי מידע באתר של נוקיה אבל הוא סותר את עצמו וממש לא ברור יש לי מטעים מדגם 1. ACP-7E שנותן 3.7V 350mA 2. AXP-9E שנותן 6.2V 720mA 3. מטען שכנראה קיבלתי עם ה-3510I שקניתי מסלקום שלא כתוב עליו נוקיה או מספר דגם והוא נראה כמו ה-AXP-7E רק שהוא 8.5V 750mA עכשיו המטען השני שונה ממה שרואים באינטרנט, הצורה של המטען היא בדיוק אותו דבר אבל בפלאג שלו יש 3 מגעים (אחד בפנים ו-2 חיצוניים) והשאלה שלי היא מה מתאים למה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני אחרי חיפושים של שעות בגוגל מחפש בטירוף ps 2\3 Emulator כדי שאני יהיה יכול להריץ tekken 5\6 מוכן כמובן לשלם כסף עבור תוכנה שעובדת אשמח אם תעזרו בפרטי תודה ענקית מראש.
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אז מי שלא ראה: http://hwzone.co.il/news/136053 מי מתכנן להגיע? כרגיל אנחנו נהיה שם עם שלל פרסים והפתעות גם למי שלא משתתף אלא רק בא לראות ולהיראות. כמובן שגם מתוכננות עמדות הדגמה והצגה, עמדות משחק שבהן תוכלו לשחק על חלליות שאפשר רק לחלום לראות בבית וכו'. אנחנו נשמח לראות את כל גולשי האתר שם, לדבר על כל הנושאים (ולא רק על OC) ולהיפגש. אז... מי מתכנן להגיע?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
-
הגעתי כבר לפרק 73 ואני מתקדם טוב אבל הפילרים הרבה פחות טובים מהעלילה אז אני רוצה לפחות לדעת מתי הסבל יגמר -למרות שאני יצפה בכל הפרקים
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני מנסה לחשוב על כל מיני פתרונות יצירתיים לשפר את הכושר שלי ואולי גם לרדת במשקל כי לחדר כושר אני לא מצליח להגיע ורציתי לדעת אם רכיבה על אופניים חשמליות זה משהו שיכול לתרום לזה. ראיתי שיש כמה דגמים של אופניים חשמליות שמוכרים ברשת כאן http://www.matzman-merutz.co.il/CategoryID_3853 ומבחינתי רכיבה לעבודה כל יום זה חצי שעה לכל כיוון כי אני עובד יחסית קרוב כך שזה בעצם שעה רכיבה לכל יום. האם זה תורם במשהו או שאין לזה את אותו הערך כמו שיש לריצה או הליכות? לגבי אופניים רגילות זה לא משהו ריאלי כי איתן לא באמת אצליח להגיע לעבודה אז זה או לקנות אופניים חשמליות לעבודה או רגילות ואז זה מחייב אותי לרכב אחרי העבודה ואז ברור לי שלא אצליח להתמיד. מישהו יכול לעזור? למישהו יש אופניים חשמלי…
-
- 3 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
האמת שאני מתעניין בכל העסק וחשבתי על להרשם ולקבל כל שבוע? / חודש? איזה גליון למישו יש את זה? ואיזה הכי טוב שמסקר הכל יפה ותמונות טובות?
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום אנשים. "נפלה" עליי חופשה באילת ממחר עד יום חמישי (די בהפתעה) ולמרות שאילת זה לא המקום הראשון שהיה בוחר לחופשה מכיוון שזה כמעט חינם הלכתי על זה. הבעייה שלא הייתי באילת כ 15 שנה ולכן אשמח לקבל כל המלצה שהיא לבילויים במהלך החופשה, החל מאטרקציות מעניינות שחוויתם וכלה במסעדות איכותיות ושאר טיפים. רק כד"א - את האטרקציות ה"מרכזיות" (כגון המצפה התת ימי, ה IMAX וכו') אני כבר מכיר/מודע להם, אשמח להמלצות לדברים אחרים כגון טיול במדבר ואירוח במאהל בדואי (סתם כדגומא ראשונה שקפצה לי לראש). כמובן שההמלצות צריכות להיות ממקור ראשון/חוויה אישית ולא מ"קראתי ש X נורא נחמד"... מישהו יכול להמליץ על אירוח בדואי איכותי? אני מגיע עם "תיירים" ואני רוצה להראות להם קצת אוטנטיות. בנוסף אשמח להמ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, קניתי כרטיסי טיסה לספטמבר ואני מתגייס בסוף אוקטובר ורציתי לדעת איך אני מקבל אישור יציאה מהארץ מצה"ל? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אהלן, מאז שנסגר אתר Fisheye לפני כמעט שנה, איבדתי כמעט לגמרי אחיזה בעולם הקולנוע. באתר היו הרבה עדכונים על סרטים שהולכים לצאת, טבלה+ניתוח של שוברי הקופות כרגע בארה"ב בקולנוע (ככה שאפשר גם לדעת מי מצליח ומה המבקרים חשבו עליו) ועוד הרבה פניני מידע מעניינים. ניסיתי להשלים את הפערים הללו עם אתרים ישראלים אחרים כגון וואלה, YNET או עכבר העיר אך באף אחד אין את המינון הראוי של חדשות מספיק מעניינות או שיש עודף אינפורמציה. אז לכן אני שואל אותכם, לאיזה אתרים (בדגש על ישראלים) אתם גולשים כדי להתעדכן בקולנוע? ואם כבר אז גם בטלויזיה, ומוזיקה? גם בתחומים הללו ניסיתי קצת את האתרים הגדולים וקשה לשלוט ולהתמקד בכל המידע ששם
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
בסוף העונה משאית נכנסת במכונית של האחים כשהם בתוכה עם אבא שלהם. מישהו יודע אם זו סוף הסדרה ? או שיש המשך והם לא מתו ?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מה אתם אומרים מציאה או הגזים עם המחיר? מחשב מקינטוש משנת 1984 שמור היטב עם כל הקופסאות והרכיבים המקוריים שבאו ביחד. המוכר העלאה לדף המכירה מלא תמונות(כיף להסתכל עליהם) שמראות את מצב המוצר ואת כל התכולה. מה אתם חושבים? http://www.ebay.com/itm/1984-Macintosh-128k-M0001-System-IN-ORIGINAL-BOX-Once-in-a-Lifetime-Find/282333781505?_trksid=p2045573.c100033.m2042&_trkparms=aid%3D111001%26algo%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D20131017132637%26meid%3D33d76ad4b9604746a392576401199c38%26pid%3D100033%26rk%3D6%26rkt%3D8%26sd%3D332106507968
-
- 3 תגובות
- 4.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אבדתי את השלט של האזעקה יש אפשרות לקבל חדש או שזה להתקין מערכת חדשה ? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
ערב נאה, הופיעה לי היום אפשרות חדשה ברוב הפרופילים שאני נכנס אליהם בפייסבוק פשוט למעלה ליד איפה שכתוב poke, send message, chat נוספה אפשרות חדשה - call ואם לוחצים עליה זה מקפיץ כזה חלון שכתוב calling xxx (האדם שאני בפרופיל שלו) - ולא קורה כלום. להלן תמונות Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us מה זה עושה? גם לכם יש את זה?
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
לא, לא מתכוון למעבדים ושאר ירקות. אבל מי שלא אהב את מופע הרחפנים המאירים בטקס יום העצמאות - אין לו לב ! היה חבל"ז ! וכשמגיע, מגיע ! לתפארת מדינת ישראל ! חג שמח לכווווווולם !
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום ברצוני לתבוע מעבדת טלפנים ואני לא יודע ממה להתחיל. התביעה מסתכמת בכך שהבאתי את הפלאפון לתיקיון עם בעיית מצלמה והוא הוחזר לי לא מתוקן עם סדק בפנאל האחורי לאחר שחזרתי עליהם הם החליפו לי את הפנאל למשהו משומש והרבה יותר זוועתי והפלאפון נעלם אצלהם לשבוע . לאחר שאספתי את הפלאפון עם הפנאל המשומש והמצלמה שסוף סוף עובדת לאחר שחזרתי הביתה גיליתי שהאקסלומטר לא עובד יש לי ניתוקי רשת וזה לא הפלאפון שלי בכלל (נבדק לפי הIMEI) אז כמו שאמרתי לא יודע ממה להתחיל מודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אחד שהודפס ב 8/03/2009 לדוגמא, אפשר לגשת איתו לתיאוריה או שהוא כבר לא בתוקף?
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-