עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by nadaw,

כולם לקרוא את הכתבה על החווה הסינית בידיעות אחרונות!! יורם בן יהודה.. זה אבא שלי ;D ובלי קשר בכלל.. כתבה מעניינת ביותר!

• 10 תגובות
    • 951 צפיות
  2. שלום לכולם. התכנון הוא כזה: ארגז קטן עם חור שדרכו יוצא רמקול. בתוך הארגז יש מגבר ממערכת רמקולי מחשב ישנה שעובד על 12 V ובטרייה של 14.4 V למגבר מחובר חוט, ליין אין שכזה, שיתחבר לכל נגן עם חיבור של אזניות... אני צריך קצת עזרה פה מאלה המבינים קצת באלקטרוניקה ויוכלו להגיד לי באיזה נגדים אני צריך להשתמש (צבעים) ובאיזה סדר לחבר אותם, אם זה משנה בכלל.. ,ואיפה, בקיצור כל עזרה שיכולה לעזור אני אשמח לקבל תודה. עוד שאלה: למגבר הזה יש חיבור לחשמל ל220V , ומעין שנאי שמוריד את המתח ל12V. התכנון שלי הוא לעקוף את השנאי ולחבר את הבטייה עם הנגדים וכל השיט... השאלה שלי היא אם אני יחבר את הבטרייה לפני השנאי הקיים, השנאי יוריד לי את המתח ל12V או יותר??

• 9 תגובות
    • 737 צפיות
  3. אני כבר כמעט חודש עם כאבי ראש מטורפים..חשש למיגרנות..והחר"פ האלו פשוט נאצים! לא רוצים לתת לי גימלים ועוד רופא שהיתי אצלו היום משקר לי בפנים ואומר לי שאין לו סמכות לתת לי גימלים...אני בנתיים גמור ולא עושה כלום בבסיס (קורס מכ'ים בביסלח 314), ועוד עכשיו יש לי שבוע פרט...אני נואש כבר, חושב על לדפוק נפקדות כדי שיוציאו אותי משם וזהו.. יש לכם איזו הצעה מה לעשות?.. :-\

• 131 תגובות
    • 16k צפיות
  4. לאבא שלי נרטב הפלא 6230..... והוא לא יודע איך להוציא את הפנאל (כדי להוציא את הבטריה) אז תעזרו לי מזה דחוף! יש לי 5 דקות להיות כל 5 דקות עולה 10 שקל ! אז תעזרו לי בלי שטויות מהר אני בה עוד 5 דקות לראות מה צריך לעשות כדי לפרק את הפנאל ! עזרה מהר!

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  5. 1. לא עשו לי ראיון אישי, אמרו לי שהיום לא עושים. זה אומר שיזמנו אותי שוב? 2. בסוף הפסיכוטכניים היה מין שאלון, ששאלו אותי בין היתר אם הייתי רוצה להיות בחיל טכני (אוויר, חימוש, קשר) כטכנאי, ואם אני אתנגד\אהיה מרוצה במקרה ששבצו אותי שם. האם השאלון הזה זהה לכל אחד שמסיים את המבחנים הפסיכוטכניים, או שהוא משתנה לפי מספר התשובות הנכונות שלי (המערכת יודעת לבדוק מיד הרי)? 3. מה אומר, בכללי, פרופיל 82 (תת משקל)? 4. איך אני יכול לדעת כמה קיבלתי בפסיכוטכני? 5. מה קורה עכשיו? ובלי קשר, אם אני מעוניין במקומות כמו 8200, גמא או משהו אחר דומה, אני צריך לפנות לאנשהו או למישהו? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  6. Started by tal_levi1000,

אני מחפש שיר מסוים passengers-in reverse הלהקה זה PASSENGER והשיר זה IN REVERSE אני לא בטוח אולי זה הפוך :-\ למי שיש אותו שיצור איתי קשר בפרטי שיגיד לי מאיפה לקנות אותו ;D

7. Started by the_big,

ראיתי הרבה נושאים ומודעות עם המילים האלו מישהו יכול להסביר לי מה זה

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by x-boy_24,

שלום מזמן היה לי שיר ואח שלי רוצה אותו ואין לי מושג איך קוראים לו או של איזה להקה ואשמח אם תעזרו לי בתחילת השיר שומעים ילדים ובערך באמצע השיר או שר ליטל סוזי שי ווס אונלי 12 חחחחחח נקווה שתעזרו לי

• 6 תגובות
    • 544 צפיות
  9. 1. אפשרות יצירת אלבומים 2. לא מגביל גודל תמונה (הגבלה של 3 מגה היא סבירה כמובן) 3. כמה שיותר מקום עדיפות לעברית אך גם אנגלית תתקבל

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  10. אמצע שנות התשעים, ההרכב הכ"כ פופולרי - 2 עכים בקומה הרביעית, או באנגלית רהוטה Two Broz On The 4th Floor עם "Come Take My Hand". הסגנון הוא כאמור "Rave", מהדברים שהיו מרימים במועדונים תמימים באופן שנקרא "Happy Hour" בשביל להקפיץ קצת ת'חבר'ה, התנגן לא מעט ב M.T.V (בימים שהיה שם שיט איכותי, כמובן, עוד לפני עידן להקות הבנות/בנים). אליהם כמובן הצטרפו הרכבים נכחדים ואיכותיים כמו Jam & Spoon, Scooter וכו'... (מי מכם לא אהב את הקורקינטים, Ehi?) עאאאאאאאחחחחחח, אני זוכר איך שזימזמתי את זה בלונה-פארק בגלגל הענק (בימים שבהם גלגלי הענק יכלו לשאת את המשקל העצום!!!11 שלי)... איכות לשמה. יאללה, קבלו אותה בדגימה - http://s28.yousendit.com/d.aspx?id=2ZNGJGFSDIHE2TEA10XLFRASDF41KA300R…

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by RnG,

אני מחפש כסא מחשב נורמאלי, נוח ועמיד בתקציב של כ-350 ש"ח יש למישהו המלצות למשהו ספציפי?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by J.allmighty,

אני מחפש לעבור קורס CCNA של Cisco משהוא יודע איפה באזור רמת גן ? רצינית אם מדריכים טובים , בית טוב בקיצור.... וכן אם משהוא עבר את הקורס שישתף קצת...

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  13. Started by tombcatz,

אנשים אני יודע שזה יישמע הזוי במקצת,אבל HERE WE GO: אני עושה עבודת שורשים ואני צריך תמונות של תל אביב של פעם [שנות ה-30 עד ה-70] ותמונות של תל אביב היום זה ממש דחוף ואני ממש מתקשה למצוא תמונות למרות מאמצים רבים שהשקעתי בכך אודה לכל מי שיעזור...

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  14. Started by miki16,

מה זה חיישן מהירות שמעתי שייש דבר כזה במאורר או במארז לא זוכר.. משהו יכול להסביר לי..?

15. Started by 00000,

סתם החלטתי לכתוב בגוגל nazi, תראו מה מצאתי: http://www.nazi.org/library/nazi_images/ http://www.nazi.org/library/flyers/ פליירים "למה לנו למות למען ישראל", אתר עם סיומת org!!! הם קוראים למלחמה במזוהמים (יהודים). "הכוח הלבן" אמריקן נאצי פארטי: http://www.americannaziparty.com/ יש עוד מלא!! למה לא מפילים את האתרים האלו? איפה החוק?

• 69 תגובות
    • 5.1k צפיות
  16. Started by Idan-h,

אני צריך למלא את המנילה באינטרנט עד ה2/2, עכשיו ממה שאני חושב ומבין אני יכול מחר (ה2/2) במשך כל היום עד 12 בלילה למלא את ההעדפות. חבר שלי אמר לי שהוא חושב שאפשר עד 5 בערב ככה לא יותר. מישהו יודע מה נכון ? תודה רבה. זה חשוב כי אולי אני אוכל להשיג חוות דעת נוספות. ואני מבקש לא לבוא עכשיו בגישה "מה עשית עד עכשיו" כי זה לא ממש יעזור לי.

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  17. Started by ariel7766,

שלום משהו כאן מוכר אולי חזיזים או נפצים סופר טייגר או רמדאן או איזה משהו?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. כאילו לאן אני הולך? מה אני צריך לעשות? תודה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. עכשיו ירדו לי עוד מכסות... קמתי ב7 וחצי ונרדמתי עד 8:40 ועד ששמתי לב שלא 7:40 ושאיחרתי כבר ולא יכניסו אותי, הייתי לבוש ומוכן לבית ספר. :bash: מי פה? חחח

• 62 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by Rinkadink,

עכשיו אחרי 12 בלילה אז אפשר לפרסם פוסטים כאלה אני בן 18 בדיוק היום

• 17 תגובות
    • 999 צפיות
  21. מכירים? המליצו לי על http://www.rapidshare.de/ אבל לא ממש אהבתי אותו תודה!

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  22. Started by easyuri,

חבר'ה אני מפרמט את המחשב של חברתי קרן יש לי כמה שאלות חשובות א. יש לי כמה הורדות קריטיות באי מיול שאני רוצה להעביר. מה עליי לעשות למען שהללו יישארו? ב. אילו קבצי מערכת עליי להגדיר בהגדירי את המחשב? (FAT32, NTFS וכיוצ"ב) וכיצד אני עושה זאת? ג. האם אפשר לפרמט רק את C: ולא את D:, אבל בשיטה שתבטיח שכונן D: לא יוגדר כ"בלתי-מפורמט" ובלתי ניתן לגישה אחרי שאתקין מחדש את ווינדוז על C:? תודה איזי אורי והבי קרן

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  23. Started by picasso,

שלום, הצטברו אצלי מספר זכרונות של ELIXIR לא תקינים. מישהו יודע מי מייבא זכרונות אלה לארץ? או אולי מישהו מכיר חברה בשם S.I.C ? (מדבקה נוספת שמודבקת על הזיכרון)? תודה ויום טוב,

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  24. Started by aldema,

החלטתי לעשות את הפרוג'קט באנגלית על נושא הענישת פשע עם עונש גזר דין מוות.. תהיתי אם מישהו יכול לעזור לי במציאת חומר על הנושא בכלליות ואפילו על מקרים ספציפיים (אני מכיר רק את TOOKIE..) תודה .

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by joni,

אני וחברים שלי שמענו על זה שעם אתה שם מנטוס בתוך קלוה אז זה מתפרץ . חשבתי על זה ומעניין אותי בעצם מהו ההסבר הכימי אם מישהו יודע אני אשמח תודה ...

• 3 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.