עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 00000,

.

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  2. כן חברים, גם אני אסף, עבדכם הנאמן מתייצב לשירות הבטחון ביום א' ה21 לחודש יולי שנת 2002 לטירונות 02 מפרכת ומייגעת ;D. מכיוון שככל הנראה לפחות בתקופת הטירונות לא אבקר פה אני נפרד לשלום (בינתיים אני עוד אחזור אל תשמחו כל כך ;D ) מכווווווווולם לשלושת השבועות הבאים, אני רוצה שכולכם תדעו, גם אלו שאיתם היו לי אי אילו חילוקי דעות וויכוחים שהייתם פשוט חלק עצום מחיי. הביקור היום יומי באתר והפורומים הפכו לשגרת חיים שפשוט ההתנתקות ממנה קשה לי בלי להגזים לא פחות מההתנתקות מחברי הטובים ביותר! התקופה הפעילה באתר כקורא ושותף לדיונים בפורומים גרמו לי להרגיש לא כ"גולש בפורום חומרה" אלא כחלק מקהילה גדולה מאוחדת ומשותפת שכולה כגוף אחד גדול ובלתי נפרד, המעורבות כאן בחיי החברה האישיים, הדע…

• 44 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. Started by klayton,

Jim Carrey confesses his love for me ~Emma Stone - Official Channel משחק או אמת?

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  4. לאור המחירים הנמוכים שיש היום שווה להיות איש מחשבים ? אם פירמוט והתקנה של מערכת הפעלה זה 100 שקל והרכבה של ספק כח זה 20 אז זה שווה את זה ? טכנאי מחשבים ניהיה פח אשפה ...מאיש מחשבים אני מרגיש ברמה של עובד עיריה . KSP ואייבורי עשו מהשוק זבל פח אשפה . למרות שהבנתי שבשוק העסקי משלמים לפי שעה והמחירים גבוהים יחסית 50 דולר לשעה אולי השוק הפרטי פשט רגל ואין שם פרנסה ?

• 28 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. Started by ariel-ro,

אתם חייבים לראות את זה: http://il.youtube.com/watch?v=2XTGBOKqccw יכול ליהיות שזה ישן, אבל זה אחד הדברים היפים תהנו

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  6. Started by xTz,

שלום לכם, אני מרוויח משכורת של כ-5500 בחודש. קיבלתי מתנה מהעבודה של 4500 ברוטו לשכר כלומר, 10000 ברוטו בחודש הספציפי הזה. האם יורידו לי מס נקי מה10000? (שזה איזה 2000 בטח לפחות) או מחשבים את זה לפי איזשהו אחוז שנתי ואז המס יהיה פחות או יותר כמו בכל חודשי השנה?

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  7. Started by tominalex,

באיזה צבע אתם ממליצים לי לצבוע את החדר שלי? הרהיטים בחדר כולם בצבע חום חוץ מהמיטה שהיא בצבע בורדו. ???

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני רוצה להזמין מוצר באתר בחו"ל אבל הוא רושם לי שחייב לרשום Province, מה זה בכלל? ומה אני צריך למלות?

• 3 תגובות
    • 5.3k צפיות
  9. Started by TWEIGER,

שלום רב, ברצוני לרכוש מחשב של חברת ACER מארה"ב האם כדאי לקנות ואיך החברה בכלל??

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  10. Started by Omerole,

סוף סוף,לכל מי שאולי שכח,מחר יוצא פרק 14 לאחר המתנה של חודשים!

• 10 תגובות
    • 680 צפיות
  11. Started by stingeR-,

אז ככה, אבא נוסע לסין עוד כמה ימים, ורציתי לדעת, האם יש משהו שממש משתלם לקנות שם עקב המחיר, לצורך העניין מוצרים כמו סמארטפונים/מוצרי חומרה/גאדג'טים וכ'ו.. או שאין שם איזהשהיא אטרקציה צרכנית לישראלים(מבחינת המחיר כמובן) אשמח להארה בעניין

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  12. שלום לכולם. התכנון הוא כזה: ארגז קטן עם חור שדרכו יוצא רמקול. בתוך הארגז יש מגבר ממערכת רמקולי מחשב ישנה שעובד על 12 V ובטרייה של 14.4 V למגבר מחובר חוט, ליין אין שכזה, שיתחבר לכל נגן עם חיבור של אזניות... אני צריך קצת עזרה פה מאלה המבינים קצת באלקטרוניקה ויוכלו להגיד לי באיזה נגדים אני צריך להשתמש (צבעים) ובאיזה סדר לחבר אותם, אם זה משנה בכלל.. ,ואיפה, בקיצור כל עזרה שיכולה לעזור אני אשמח לקבל תודה. עוד שאלה: למגבר הזה יש חיבור לחשמל ל220V , ומעין שנאי שמוריד את המתח ל12V. התכנון שלי הוא לעקוף את השנאי ולחבר את הבטייה עם הנגדים וכל השיט... השאלה שלי היא אם אני יחבר את הבטרייה לפני השנאי הקיים, השנאי יוריד לי את המתח ל12V או יותר??

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  13. Started by Ewingum,

אני קונה שעון חדש ומה שאני עושה זה דרך קומבינה עם היבואן בוחר שעון (דגם) וקונה דרכו. מה שאני עושה זה להתסכל באתר http://www.casio.co.il/default.html ולבחור. יש המלצות לשעון? שיהיה דיגיטלי, אלגנט(?) בן 15 (כיתה י') מי שמעניין אותו tnx עריכה - די אני חייב את המותק הזה (http://www.shoplite.com/wqv3-1.htm) רק חבל שבחו"ל הוא עולה יותר מ300 דולר :-X

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Guarding angel,

http://attach.walla.co.il/?w=/@attach&acode=UISAfffitalyheferrlam55cool&fid=-1000&id=6060582&aid=1&n=&save=1&filename=%63%61%72%5F%61%64%2E%77%6D%76

15. Started by IG,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך (R9800P או משהו אחר בסביבות ה800 ש"ח... אגב, מתי המחירים של הרדיאונים יורדים?) וספק שיתאים למערכת שמפורטת בחתימה (משהו סביר... חשבתי על HEC 420W או אפילו 480W שיחזיק לי גם מערכת שאני אקנה בעתיד) אני רוצה להזמין את הרכיבים בחנות אמינה, זולה ושעושה משלוחים (אני גר בטבריה... אין שום חנויות טובות באיזור :-\). רצוי שבחנות יהייו גם מוצרי מודינג... (אני כבר 3 חודשים מחפש ניאון אדום למארז ) תודה לעוזרים נ.ב: דוד שלי מגיע מאמריקה בעוד כמה שבועות. כדאי לי לבקש ממנו שיקנה משהו מהנ"ל או שעדיף לקנות בארץ?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  16. בקרוב אני מתחיל קורס פסיכומטרי ורציתי לדעת מבעלי ניסיון האם ניתן לשלב עבודה תוך כדי הקורס. העבודה שאני עובד בה קלה ולא מעייפת, לא יותר מ3 משמרות בשבוע. הייתי רוצה לדעת האם זה אפשרי לעבוד תוך כדי הקרוס אני מבין שזה משתנה מאדם לאדם, אבל מהחברים שלי שעברו את הבחינה נתקלתי בחזית אחידה "זה בלתי אפשרי/אל תעשה את זה/ושלל תשובות בסגנון". הבעיה שלי היא שקשה לי להאמין שאני ישב על התחת כמעט כול היום וילמד, מצד שני אף פעם לא הייתי לקראת בחינה כזאת ואין לי מושג מה היא מצריכה ואולי אני טועה. אני צריך לתת תשובה עד מחר ככה שאשמח לקבל דעות.

• 14 תגובות
    • 7.4k צפיות
  17. Started by UNDERDOG,

מי שנותן תשובה שיתן הסבר

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by TectoR,

כיצד אני יכול להעביר שירים וכו' בעזרת הUSB? ומה עוד אפשר להעביר בUSB? ועוד משהו, שאני בדור שלישי ורואה תקציר משחק נגיד... זה פועל גרוע כי זה תוך כדי טוען אפשר לעשות שזה יציג רק אחרי שזה יסיים לטעון? ו... אין משחקים בפלאפון הזה? צריך להוריד? (אם כן, כמה זה עולה) ואיך אפשר להוריד רינגטונים בחינם? (אם אסור לדבר על זה פה בפורום תתעלמו) תודה מראש, חיימי שלום נ.ב. אשמח מאוד אם תסבירו לי איך הולך התשלום בשימוש דור שלישי (אני מתכוון לצפייה בדברים באינטרנט וכו') נגיד אני רואה תקציר של משחק , לפי מה זה הולך? לפי כמה שזה שוקל?, אם כן, כמה לכל ק"ב (אם אתה יודעים כמובן) ואיך עובד המחירים של הרינגטונים , טרוטונים משחקים וכו'? מה שיותר חשוב לי זה הקטע של הצפייה בדברים, כמה זה עולה לי.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  19. חברה איציק קלה בסינגל חדש בשידור חי ב 22:00 כנסו לרדיו עידן http://82.80.252.83:3366/listen.pls תודה!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by rbik,

שלום , למישהו יש מידע למה ב-KSP לא עונים לטלפון ? ניסיתי כבר כמה ימים את הטלפון מהאתר שלהם. תודה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Cereal Killer,

כשמו כן הוא!

22. Started by tombcatz,

• 36 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים