כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
http://www.youtube.com/watch?v=MlkoWnEfVRo
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
המשחק ביד אליהו (שזה בעצם נוקיה)...אני לא טועה...נכון? הוא ב-16 לדצמבר אם אני לא טועה....נכון? איפה אני יכול לקנות כרטיסים...לאבא שלי יש יומולדת ב-17 ואני קונה לו כרטיס מתנה...[= מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום אני לומד מדעי המחשב בבית ספר, כיתה י"א.. אנחנו עוסקים בג'אווה, הבעיה שיש לי היא עם המורה, המורה שלנו גרועה ביותר, ורציתי לשאול אם יש אפשרות שאני יעשה בגרות אקסטרנית רק במקצוע הזה השנה ושנה הבאה, כי עם המורה הזאתי, ועם המגן שהיא תתן לי, אני אפרוש.
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
לרגל שבוע האינטרנט הבטוח, בגוגל מציעים תוספת של 2GB לנפח האחסון החינמי בענן לכל מי שיבצעו את בדיקת האבטחה בחשבון האישי שלהם חסר לכם מקום בענן של גוגל, או שאתם מרגישים קצת פרנואידים אחרי שקראתם את המדריך שלנו לאבטחה וזהירות ברשת? אם תזדרזו, תוכלו לזכות בתוספת של נפח אחסון חינם לגמרי, במסגרת ביצוע בדיקת אבטחה פשוטה וזריזה. בענקית הטכנולוגיה החליטו להצטרף באופן פעיל אל 'שבוע האינטרנט הבטוח' שחל בימים אלו ממש, ומטרתו להעלות את המודעות לפרטיות של משתמשי האינטרנט באשר הם, ומעניקים תוספת תמידית של 2GB לנפח האחסון בענן (המשותף לשירותי ה-Gmail, ה-Google Drive וה-Google Photos) לכל מי שיבצעו בדיקת אבטחה – אשר מוודאת כי בחשבונכם מופעלת מערכת אימות דו שלבית באמצעות המכשיר ה…
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
-
http://vimeo.com/11528827 איזה רוכב מוכשר, שם פס על כל חוקי הפיזיקה. ;D
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד לוח אם וזכרונות בארה"ב יש לי חבר שנוסע ליוטה לשלושה שבועות האם המחירים שם יהיו הרבה יותר זולים מהארץ? והאם מישהו יכול לעזור לי בבקשה למצוא חנות שם שאפשר לקנות או מקום קרוב לשם..?
-
- 9 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
תודה ורק את אלה שהוא באמת הוציא לא כאלה שיצאו אחרי שהוא הלך.
-
מדובר בטראק אפליפטינג (טוב מאוד, לדעתי), שנדגם מתוך סט של Greg Bentz בין הדקות 24 ל 32. מזכיר קצת את הסגנון של Rank 1 בזמנים הטובים (1999 ככה), אבל מרים יותר. בכל אופן, הלינק לדגימה (לעצלנים) -> http://s33.yousendit.com/d.aspx?id=21M2HHQBQGLWJ3A5T8RTAY4ZRX הלינק לכל הסט -> http://www.hybridized.org/sets/?id=293&download=371 זהו, תהנו. 8) ומי שבמקרה יודע, שירגיש חופשי לשתף.
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
עשיתי הזמנה של כמה פוסטרים וחולצה עברו כבר שבועיים וחצי ועוד לא קיבלתי.. אם מישהו הזמין בעבר משם אני ישמח לשמוע חוות דעת וכמה זמן לקח לזה להגיע...(ו-או מאיפה לוקחים את זה)
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת אם אני יכול לבצע עיסקה של 15,000 ש"ח ב-24 תשלומים נגיד... אם יש לי "ויזה חייל", ואת ה-15,000 ש"ח אין לי בחשבון אבל אני אחזיר בהחזר חודשי כל פעם לפי מה שייגבה (625 ש"ח), האם זה אפשרי?
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מצאתי בפורום את הת'רד הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=151642.0 שהביאו בו מדריכים וכאלה.. עכשיו לבעיה שלי.. האנגלית שלי דיי גרועה ככה שהמדריכים בת'רד הנ"ל לא כל כך עוזרים לי. בעיקרון אני יודע לעבוד באלקטרוניקה וממש אין לי בעיה עם הלחמות וכו'.. אז אם יש פה חבר'ה שיש להם קצת סבלנות לשבת ולהסביר לי קצת מה ההבדל בין המגברים במדריכים השונים ואחרי שנחליט על איזה יותר מתאים לי אז גם לעזור לי להבין איך אני צריך לבנות אותו ומה המרכיבים אני אודה להם מאוד. תודה מראש חבר'ה
-
- 12 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי משפחה בניו יורק , אם אגיד להם שיקנו לי את המכשיר וישלחו לי זה יהווה בעיה כלשהי ? צריך לעבור מס הכנסה ? מיסים ? כל דבר אחר שצריך לשלם עליו ? איך כל זה עובד? ואיך אוכל לשלוח לבן דודי את הכסף? מצטער , אני לא מבין בעניין דבר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
http://www.metacafe.co.il/watch/23573/navy_helicopter_crash/ סירטון יישן ואולי מוכר אבל איך שהוא טס זה מזכיר לי את השחקנים האלה מבאטלפילד שפעם ראשונה לוקחים מסוק או מנסים להנחיתו ואז עושים היפוך :lol: :lol:
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אתמול התחילה לי חופשת מתכונת בלשון קיבלתי יומיים כדי שאני יוכל ללמוד (כן בטח...) בכל מקרה חשבתי איזה כיף אני יקבל את הבית לעצמי יהיה לי קצת שקט ויהיה סבבה אבל לא גם הכריזו היום שביתה אז גם אחי הקטן בבית ויותר גרוע בבית ספר של אחי הקטן יותר גילו שלהרבה ילדים יש כינים אז גם הוא בבית היום ומחר מה אני יעשה עכשיו רק אני הייתי אמור להיות בחופש לא כל העולם זה דווקא אני אומר לכם דווקא
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
מחפש דרכים להעביר את הזמן בנסיעות ארוכות , אפשר לשמוע מוזיקה , מחפש דרכים נוספות להעביר את הזמן עם אחי . בינתיים כל מה שעלה לי בראש זה טאקי ואולי דמקה . לא בקשה רגילה , אבל עדיין
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אם הייתם אוהבים לאכול (כמו שראיתם שאני אוהב ;D), והייתם יוצאים עם מישהי שהכל סבבה איתה מלבד זה שהיא צימחונית ובשר מגעיל אותה :-X... האם כזה קשר נראה לכם שיכול להחזיק?
-
- 13 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם ב25 אני כבר אהיה בצרפת. רציתי לדעת על אילו קליפים אתם ממליצים לי לקחת לשם. משהו לשמוע ברכבת, בחדר, ואפילו בטירות. אני אוהב רוק קל-בינוני (כגון RHCP, FOO-FIGHTERS,GREEN DAY) בינתיים מה שיש לי זה ככה: Wake Me Up By The Way Otherside Can't Stop Best Of You The Pretender Road Trippin (מתכנן למחוק) Learn To Fly Portal ואם אפשר גם לעזור לי למצוא את הקליפ של RHCP אם אני לא טועה, דיי ישן, ובקליפ רואים בחור שהולך ביום יפה והורס את כל השכונה. בתודה רבה, אור כהן
-
- 9 תגובות
- 764 צפיות
-
-
רצויי שהכניסה תהייה ללא תשלום.... הייתי רוצה לבוא לקניון המרוקאים באשדוד אך אני לא יודע אם מתקיים שם השנה. אני מת לחגוג! להתפרק על האוכל המתוק!
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
חברים תרשמו לי בבקשה כל מה שידוע לכם על הנושא. מחירים, מאיזה גיל מותר לעשות ,איפה כדאי ולאן לא להתקרב, תופעות לוואי, שמעתי על 3 שיטות האם תוכלו לפרט? המלצות וכל מה שאתם יודעים. תודה רבה מראש! ;D
-
- 9 תגובות
- 764 צפיות
-
-
ערב טוב עברתי במקרה באחד הקניונים והציע לי עובד רשת פלאפון לקבל תכנית חיילים (לא מזמן השתחררתי) שזה אומר 29 אג' לדקה, מכשיר נוקיה מדגם מסוים בחינם בנוסף/או 450 דק' ב130 ש"ח אני לא בדיוק זוכר. כרגע אני ברשת אורנג' והחשבון החודשי יוצא לי בין 200-300, המכשיר שברשותי זה נוקיה 6120 כך שאין לי בעיה להחליף אותו המכשיר. הבן אדם אמר שהקנס של הפרת התחייבות לאורנג' ימומן על ידי פלאפון. למרות שחשבתי בעתיד לשדרג לאחד הפלאפונים של סדרת N של נוקיה, אני מעדיף כרגע לחסוך.. מה אתם אומרים ? שווה לעבור?
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני יודע שאפשר להעלות תמונות מהמחשב לפלאפון דרך האתר של החברה, פלאפון במקרה שלי, כשניסיתי להעלות אנימציה בפורמט GIF (רשום הפורמט נתמך) הוא לא נתן לי. מישהו יודע על דרך להעלות אנימציות GIF למכשיר הפלאפון?
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-