עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by moshepo,

שלום לכולם מחפש להצטרף לקבוצות ווצאפ של אנשי סיסטם גם כדי לעזור וגם כדי להיעזר מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  2. היום ניתקלתי בקליפ הזה 25 סצינות הרצח הטובות של כל הזמנים עכשיו רציתי ליראות את חלק מן הסרטים שם שכניראה לא יצא לי ליראות בכל קטע מהקליפ רשום מספר בצד שמאל לכל מי שמזהה סרט שהוא ראה ויודע את שמו ויוכל לירשום סצינה מספר :לדוגמה 15 זה מהסרט בלה בלה בלה...תודה לעוזרים http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=24000 [br]פורסם בתאריך: 20.07.2008 בשעה 01:58:04 22 זה מבית השעווה ניראה לי

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  3. יש שני צפרדעים על חבל שמחולק לקטעים(קטע =צעד של צפרדע) כל צפרדע יכולה לסמן קטע (פעם אחת בלבד) עם מרקר... הצפרדעים זזות ביחד...כלומר שתיהם חיבות לזוז לקטע אחר ביחד לא משנה ימינה או שמאלה...אין מצב שצפרדע זזה שני קטעים בזמן שהשניה זזה קטע אחד... ( אין לנו מושג איפה הם על החבל....) צריך לגרום לצפרדעים להיפגש.... בבקשה עזרה...

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  4. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אז ככה אני יעתיק מה שרשום: קודם כל בצד שמאל למעלה רשום צה"ל אחרי זה לשכת גיוס ואז מדור תנועה ואז מספרי טלפון עכשיו לחלק החשוב 1.בתוקף סמכותי לפי סעיף 12 לחוק שרות וביטחון נוסח משולב בלה בלה בלה... הנני קורא לך בזאת להתייצב לשרות חובה לתקופה של 36 חודשים :-\ עוד בלה בלה בלה בלה למרות שכושרך תרם נקבע... ואז רשום עוד שטויות קיצר קיבלתי את זה מרס"ן כהן סיגל רמ"ד תנועה מה זה?? אני יהיה במשטרת תנועה או משהו כזה?? קיצר זיין אני הולך מחר אני אומר להם שאני לא משרת או משרת במשטרה כחולה וכמובן אני יצא ביציאה כמו חבר שלי תנו לי 2000 ש"ח לחודש ואני משרת והם לא הסכימו לזה והוא קיבל פטור מהצבא חחחח :hat:

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  5. שלום חברים אני עובר דירה בקרוב, ואני מעוניין להחליף את מסך המחשב והטלוויזה בסמסונג T260 אני מעוניין לעבוד איתה פרק זמן כלשהו, ובמידה ולא ימצא חן בעיניי להחליף לT240 אני יודע שבזמנו בסט ביי היו מאפשרים להחליף כל דבר בלי שאלות בלי כלום יש עוד איפשהו בחיפה איזה סניף אני אבדוק בו, ויש את ביג בוקס שהחליף את בסט ביי בערך, אז תודה מראש חברים.

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  6. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

חבר שלי טוען שבשעור נהיגה ראשון, המורה נתן לו לעשות חניה... עכשיו, אם הוא נהג בכביש ועשה דברים נוספים אני בספק... הכל רץ תחת הטענה "כזה תלמיד עוד לא היה לי". הייתם מאמינים?

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  7. Started by assos,

איך משיגים כתובת IP של מישהו אחר תודה רבה

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  8. היי, יש דרך לרדת ממעקב על נושא בלי לשלוח הודעה נוספת ולבטל בה את המעקב תחת "אפשרויות נוספות" ? לא רוצה להספים.

9. אני רוצה לצייר על הקיר איזה ציור ... משהו כמו דרקון סיני או משהו בסגנון... אשמח לקבל אולי אתרים עם תמונות כאלה תודה משהו בסגנון הזה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  10. פתחתי חשבון ב PAYPAL ועשיתי מה שהם ביקשו עם אישור ה CREDIT CARD (משיכה של 1.95$) נתתי את המספר שהיה רשום בחיוב והכל היה בסדר עדיין אני לא מוצא שם אפשרות להפקיד כסף בחשבון עם כרטיס אשראי? רק עם חשבון בנק בארה"ב (או של מדינה שבהסכם איתם כמו אוסטרליה וכולי) מה עושים? יש לי כרטיס ויזה בינלאומי ד"א

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  11. חשוב לציין שאני לא מדבר על יבוא אפור (שנפוץ מאוד בארץ) אלה על יבוא רישמי מיבאון המוכר על ידי היצרן. ראיתי בארץ הרבה מוצרים בחנויות מחשבים שהאחריות עליהם קצרה יותר מהאחריות הנהוגה בחו"ל. למשל המוצרים של NEXUS ש SKYPC מיבאים (יבוא רישמי) מגיעים עם אחריות לשנה, אחריות קצרה מאוד לגוף קירור ובאתר היצרן כתוב שיש על המוצר 3 שנות אחריות. דוגמה נוספת היא הזכרונות של A DATA שנמכרים בחו"ל עם אחריות לכל החיים אבל בארץ בכל מקום שמוכרים אותם האחריות היא רק ל 3 שנים. השאלה היא האם האחריות נקבעת על פי היבואן או היצרן? אני מצפה שאם מוצר נקנה מיבואן רישמי האחריות תיהיה כמו שמצויין באתר היצרן אבל יכול להיות שזה עובד אחרת

12. Started by ofergpr,

תגובות..........

• 11 תגובות
    • 788 צפיות
  13. Started by nir767676,

היי כולם, רציתי להכיר לכם איזשהו משחק דרך האינטרנט בסגנון HATTRICK רק ששם אתה לא מנהל קבוצה, אתה מנהל צבא... אפשר להירשם דרך פה-www.iraqishootout.com בקיצור, משחק שולט, משחק ענק, מה שתרצו.. הקהילה היהודית שמה ממש לא מפותחת ואני רואה את זה חשוב שבכל משחק ניהול אינטרנטי תהיה לנו קהילה מכובדת ויפה, אז תירשמו, לא תצטערו......... ד"א, כאות תודה לזה שהראתי לכם את המשחק היתיי מודה לכם מאוד אם תלחצו על הלינק הזה פעם אחת בשבילי(זה יפתח לי את הצבא ויעזור לי מאוד) http://iraqishootout.com/recruit.php?uniqid=mi1108994111 (ד"א, זה חשוב מאוד לללחוץ על הלינק הזה פעם אחת בלבד

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  14. Started by דודי הסטלן,

כבר כמה ימים ברציפות אני מקבל את המייל החשוד הזה... Dear Sir/Madam, we have logged your IP-address on more than 30 illegal Websites. Important: Please answer our questions! The list of questions are attached. Yours faithfully, Steven Allison ++++ Central Intelligence Agency -CIA- ++++ Office of Public Affairs ++++ Washington, D.C. 20505 ++++ phone: (703) 482-0623 ++++ 7:00 a.m. to 5:00 p.m., US Eastern time יש למישהו מושג מה זה והאם אני אמור לחשוש?

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  15. Started by Kalman,

נגיד הזמנתי מחשב בIQPC במשלוח. כמה ימים לוקח בדר"כ למחשב להגיע מיום ההזמנה?.

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  16. Started by psychuil,

הייתי רוצה להוציא לא יותר מ600 ללילה לזוג, שיהיה ג'קוזי ושאר הפינוקים הרגילים, ומשהו מעניין לעשות באיזור. מישהו יכול להמליץ על צימר בסגנון?

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  17. Started by tombcatz,

מסתבר שמי שמספר התגובות שלו הוא 1337,זה נכתב כ-leet לקחתי תמונה לא ערוכה [כי עכשיו מס' תגובותי יהיה 1338,לצערי ;D] SW33T! ;D

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  18. Started by drumtroll85,

מישהו יודע איך קוראים לחברה שמספקת לך כתובת למשלוחים בארה"ב ואז שולחת את זה לארץ? הייתי פעם באתר שלהם, אבל שכחתי את הכתובת... תודה מראש.

19. Started by ccc,

מהו הפלאפל שאתם הכי אוהבים! אני מת על פלאפל המרכז!! חחחחחח אני הולך למות מצחוק עכשיו כל אחד יבוא "פלאפל משה" "פלאפל החתול המסטול" "פלאפל לופו שבבי" חחח..

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  20. Started by Gorge25,

שלום, רציתי לשאול האם ישנו תשלום חודשי על כרטיס אשראי (מסוג כלשהו) בתנאים מסוימים ? - למשל מס' חיובים מינימלי בחודש או סכום הורדה מינימלי שאם אני לא מגיע אליו אני צריך לשלם סכום לחברת האשראי (עשרות שקלים בודדים נניח). האם ישנם גם דמי הנפקה כלשהם ? תודה

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  21. Started by davidreznic,

למה תמיד בסרטים (ואולי גם במציאות) שומרים מחזיקים את הפנס מעל הכתף ולא לפני הגוף?

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  22. במקרה נתקלתי בדבר הדבילי הזה: http://www.hablok.co.il/ אז חוץ מהעובדה שהיא קוראת לבלוג "בלוק" ואומרת "כנסו לבלוק שלי, הכנתי עוגיות", מה היא בעצם רוצה? אני פשוט לא מצליח להבין אם זה אתר רציני או שזאת בדיחה לא מצחיקה במיוחד..

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  23. ראיתי את ההצעה הזו: http://www.ovh.co.uk/dedicated_servers/mg_best_of.xml שרת ייעודי עם מעבד עוצמתי, 24GB זיכרון RAM, נפח אחסון של 6TB ומהירות חיבור של 10Gb ב- 900 שקל לחודש. משתלם ? שימושים: אני מתכוון לפתוח אתר הורדות חדש לסרטים באיכות HD. ולאחסן את כל הסרטים בשרת ולהציע את הסרטים להורדה דרך הטורנט במהירות גבוהה בלי צורך בהעלאה מצד אנשים אחרים. כדאי כל הרעיון הזה ?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  24. תביאו לי בבקשה את המילים של מרקו באיתיופית אני מת לשיר את זה

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  25. אמא שלי ביקשה שאני אוריד שירים ביידיש מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד? זה די דחוף היא משגעת אותי

• 7 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים