עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by GWeizman,

טוב, אחרי הקטע עם באג2000 וכל הסיפור עם חשבונית וקבלה, אני תוהה אם בכלל יש לי טעם ללכת לבאג בשביל לנסות לממש אחריות. על המסמך שיש לי כתוב 'חשבונית מס', כתוב דיי בברור 'אחריות לשנה לחומרה בלבד בצרוף חשבונית קניה', אבל אני דיי בטוח שזה המסמך היחיד שנתנו לי (לבאג יש שיטה מוזרה של להדפיס את הכל ולתת מסמכים ענקיים, ואני זוכר כמעט בוודאות שקיבלתי רק את הדף הזה.) כרטיס האשראי ששילמתי איתו מצויין למטה, וכך גם מספר התשלומים (1), העובדה שהתשלום הראשון הוא כל המחיר ו'סה"כ שובר' שאני לא יודע מה הוא אומר (גם אחריו כתוב המחיר המלא). לדעתי זה דיי הוכחה לזה ששילמתי, אבל עוד פעם, במסמך כתוב בפירוש שאני צריך להציג קבלה. השאלה היא אם בכלל יש טעם ללכת לבאג (האחריות פגה בעוד כחודשיים). הבעיה …

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  2. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם מחר יש לי שבת חתן ואני קורא בתורה(גיל 13) ויש לי קטע די ארוך ,ובחלק של ההתחלה יש די קושי בקריאה(שילובים של ההגיות הכי קשות ביחד).. ויש את אותן מילים בחלקים אחרים,אבל עם ניקוד אחר וזה מקשה ולפעמים אני מתבלבל.. מה כדאי לעשות? תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  3. התלבטתי אם לכתוב את זה כאן או בפורום תוכנה. אני רוצה תוסף שיתלבש על הפיירפוקס, ויתפקד בדיוק כמו הסרגל של ה- Bookmarks המקורי. אם אפשרות ללינקים מהירים. ניסיתי כמה וכמה תוספות כגון: X-MARKS אבל לא מצאתי משהו מספיק נוח. מישהו מכיר תוסף נוח?

4. פשוט יש כל כך הרבה סוגים ואני לא יודע מה לקנות (שמעתי שיש גם סוגים שלוקח שנים להוריד אותם מהיד והשיער) משו שיעמיד את השער טוב ויתן לו קצת מראה רטוב (כמו ג'ל) ושיהיה במחיר סביר..משו כמו 50 שקל בערך.. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  5. יש למישהו מושג על שיר אחד כזה שיש בו מנגינה סקוטית (או משהו כזה ) כזו אבל הוא מין סוג של רוק כזה . תודה .

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  6. שלום :} אני מחפש רדיו דיסק איכותי שיפיק צליל טוב במחיר של עד 600 שקל ! בתודה מראש לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  7. Started by D.r Bit,

בוטל החוק המטומטם של איסור יבואי ציוד ניווט BT וציוד שעובד בתקן של WIFI עכשיו אין יותר דרישה של משרד התקשורת לאישור הכנסה לארץ .! זה כבר התקדמות עכשיו אפםשר ליבא לפטופים ומכשירי ניווט במחירים מאוד תחרותיים לשימוש עצמי ! ;D

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  8. Started by EVGA-yuvalll22,

חזק ביותר וביותר <<<< http://www.youtube.com/watch?v=x3KOXSAwfrA&mode=related&search >>>>> . . . . . . .תצפו ותבינו על מה אני מדבר

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  9. שלום, ברצוני לדעת אם אני יכול לבצע עיסקה של 15,000 ש"ח ב-24 תשלומים נגיד... אם יש לי "ויזה חייל", ואת ה-15,000 ש"ח אין לי בחשבון אבל אני אחזיר בהחזר חודשי כל פעם לפי מה שייגבה (625 ש"ח), האם זה אפשרי?

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  10. Started by N N C,

אתמול התחילה לי חופשת מתכונת בלשון קיבלתי יומיים כדי שאני יוכל ללמוד (כן בטח...) בכל מקרה חשבתי איזה כיף אני יקבל את הבית לעצמי יהיה לי קצת שקט ויהיה סבבה אבל לא גם הכריזו היום שביתה אז גם אחי הקטן בבית ויותר גרוע בבית ספר של אחי הקטן יותר גילו שלהרבה ילדים יש כינים אז גם הוא בבית היום ומחר מה אני יעשה עכשיו רק אני הייתי אמור להיות בחופש לא כל העולם זה דווקא אני אומר לכם דווקא

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  11. אני מחפש עבודה לחופש וחשבתי אולי להעביר שיעורים פרטיים במטמתיקה אני עולה לי' (ציונים טובים - מגמה מדעית 90 במתמטיקה) כמה כדאי לבקש על כל שיעור פרטי ולאיזה גילאים בערך?

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  12. Started by Mortar,

לא הגזמתם ? ??? : כל נושא יש לו כבר ת'ראד כללי, אפשר לסגור את הפורומים... Take it easy

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  13. בהרצליה חח :lol: http://www.one.co.il/Cat/Extra/Glitch.aspx?id=17957&tableid=0 http://www.one.co.il/cat/extra/glitch.aspx?id=17954&tableid=0

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  14. Started by nisimm,

שלום אני רוצה ליצור כתובת אימייל טובה ואני לא מכיר ממש אתרים חוץ מgmail ועוד כמה מישהו יכול להמליץ לי על אימייל איכותי ואמין שהוא חינמי?

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  15. Started by 3d7,

תראו איזה קטעים קורעים: http://www.youtube.com/results?search_query=the+onion&page=1 קיבצתי כאן את הקטעים הכי טובים: The Onion: China Celebrates Status As Number One Polluter The Onion: Diebold Accidentally Leaks Results Of 08 Election The Onion: How Can We Make The War In Iraq More Eco-Friendly The Onion: Multiple Stab Wounds May Be Harmful To Monkeys The Onion:Is The Government Spying On Schizophrenics Enough? The Onion: Many U.S. Parents Outsourcing Child Care Overseas e Onion: 'Gays Too Precious To Risk In Combat' The Onion: Device Prevents Nick Nolte From Driving The Onion: US Schools Trail World In Child Soldier Apt…

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  16. ברצוני להתחיל לקבל כל מיני סרטונים ודברים מצחיקים שרצים באימייל, לאימייל. איך אני נכנס לכל העיניין הזה שהאימייל שלי יהיה ברשימת המקבלים את הדברים האלה? תודה

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  17. Started by Screw_Master,

רקע : לפניי חודש לפניי תחילת שנת הלימודים עבדתי בחופש הגדול בשביל שיהייה לי תקציב למחשב החדש, על זה נוכל לדבר שעות אבל זה לא הנושא פה , בכל מקרה , בזמן שעות העבודה היו לידי שניי מכשירי דריו שפעלו על 91.8 FM בכל שעות העבודה, בהתחלה זה היה נחמד לשמוע מוזיקה בעבודה אבל אחר כך זה התחיל להימאס כי גיליתי בדרך הקשה שגלגל"ץ משמיעים שירים יפים , אבל עושה רושם שהם משמיעים אותם בלופ כל היום !!! שירים יפים כמו RED HOT CHILI PEPPERS - SCAR TISSUE , הם יפים , אבל אני כבר לא מסוגל לשמוע אותם מרוב הפעמים שכבר השמיעו אותם... הישוע למזלי באה מהר, אני מתכתב אם בחור משוודיה , שאוהב תחנת רדיו כמובן , בשוודית , הוא שלח לי את הקישור לאתר שלהם , שמשם אפשר להקשיב להם LIVE, מה אני אגיד לכם ? הרגל…

18. היי. אני יודע שרבים כאן מדברים על דיל אקסטרים, אבל לא ממש מצאתי שם לפטופים. הנייד הוא עבור קרובת משפחה שהולכת לגור בארה"ב תקופה. אשמח לכל עזרה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  19. אני מחפש את הרשימה המלאה של הכלבים שאסור או היה אסור יותר לייבא לארץ בגלל שהם מסוכנים. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  20. Started by t_elad,

אני רוצה ליצור הרבה פקודות מאקרו שימלאו לי טבלה בהתאם למה שאני רוצה. ואני לא רוצה לעשות אותם בקיצור דרך או אובייקט ואז "הקצאת מאקרו" (כי אז זה ימלא לי את כל הדף בלחצנים או לזכור הרבה קיצורים). יש אפשרות לעשות תפריט נפתח (כמו הזה של הסינון או משהו דומה) ולהקצות שם את הלחצנים? או שיש למישהו רעיון אחר? אשמח לעזרה תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  21. Started by -CosmicFire-,

פתחו ערוץ הסרטים מי שער עכשיו 4:20 ערוץ 16בדיגיטלי של הוט יש את הסרט עבודה שחורה עם דוק' דרה וסנופ דוג סתם רשמתי פה אם מישהו ער ואל תשאלו אותי למה אני ער עכשיו סיפור ארוך מדי

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  22. Enc0der כתב: לפעמים נראה לי שכל כמה ימים מגיע לכאן.. "מישהו", ושואל איך החנות הזאת בשביל לבחון את התגובות. אז? וגם ההפנייה שכתבת בנושא השני ... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=45079;start=2 לא מדובר פה על מחירי חנויות. מדובר על רמת שרות. כתבתי את הטענות שלי בעבר .. מי שמעונן שיחפש. אני רק מזהיר אותכם: פאנדה שיקרו לי במצח נחושה כמה פעמים. אין אפשרות להאמין למילה שהם אומרים. ורמת השרות שלהם מיתחת לכל ביקורת. לכל החכמים שקנו מוצר בודד ולא ניזקקו לשרות שלהם סתמו את הפה שלכם! ניראה אותכם ברגע שתזדקקו לשרת שלהם. ולכל מי שמעוניין ליקנות שם אז יש פתגם סיני עתיק: פריירים לא מתים ..... רק מתחלפים. ואל תגידו שלא אמרתי לכם !

23. במקרה נתקלתי בדבר הדבילי הזה: http://www.hablok.co.il/ אז חוץ מהעובדה שהיא קוראת לבלוג "בלוק" ואומרת "כנסו לבלוק שלי, הכנתי עוגיות", מה היא בעצם רוצה? אני פשוט לא מצליח להבין אם זה אתר רציני או שזאת בדיחה לא מצחיקה במיוחד..

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  24. שווי הספר 15$. תודה!

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  25. Started by Zeev86,

היי, אני מחפש תוכנת bluetooth טובה ונוחה לiphone4. אני לא ממש משתמש במכשיר הזה, אלא הורים שלי ביקשו ממני למצוא את התוכנה, לכן אני שואל פה אם מישהו יודע במקרה מה התוכנה הכי מומלצת. הרצתי חיפוש בapp store וגוגל, ולא מצאתי תשובות ברורות.

• 1 תגובה
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים