כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
פחות חתימה, יותר מפרט תוצר של שעמום בשעות הלילה המאוחרות http://img231.imageshack.us/img231/413/amgd4st.jpg או משהו יותר קלאסי... http://img231.imageshack.us/img231/4350/amg20events8ui.jpg כדאי לשנות משהו?
-
- 13 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני רוצה לצייר על הקיר איזה ציור ... משהו כמו דרקון סיני או משהו בסגנון... אשמח לקבל אולי אתרים עם תמונות כאלה תודה משהו בסגנון הזה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
בראיון חג מסבירים מנהלי אנבידיה בישראל למה הפיתוחים כחול-לבן הם שוברי שוויון עבור אנבידיה העולמיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אז הרכבתי את המחשב החדש שלי (ברובו) ואני רוצה להגיד תודה לכל אלו שעזרו לי וענו על כל השאלות שלי בסוף הרכבתי את המפרט הזה : מה שבכחול זה מה שקניתי חדש (אפשר להשים לב להבדל ) INTEL I5 3470 ASUS P8Z77V-LX Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue Dual Channel CL9-9-9-24 CPU Cooler Zalman CNPS5X W.D Caviar Green 500GB (ישודרג בקרוב) AMD Radeon Sapphire HD 5670 1GB (ישודרג בקרוב) NZXT APOLLO Monitor : LG Ips231P (23.5inc) -BN נשאר רק המקלדת שאני מתלבט עלייה (DESKTOP3000 VS MK520) והסט מוכן בינתיים המחשב שקט מאוד ועובד מעולה בנוסף לכך שהטמפ של המחשב במשחקים נמוכה (נבדק בMOH והוא היה 29 מעלות) אז תודה לכל מי שעזר לי שמחתי להחכים ואני יחפור לכם שוב כשאני אשתחרר …
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אף פעם לא הרכבתי לוח אם וספק (למרות שאני יודע בתיאוריה ממדריכים) ולא הייתי רוצה לעשות את זה לבד. אני צריך טכנאי אמין ולא חאפר להרכיב לוח אם (חדש) וספק על מארז חדש. מישהו שגם עבד עם מארזים לא-גנריים בחיים שלו המלצות אפשר גם לפרטי
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
עוד איזה שבוע יש לי מבחן שיקסע כמה יחידות אני יעשה במתמטיקה 4 או 5... בכל מקרה אני צריך עזרה בפתירת התרגיל הזה: ישבתי עליו ולא הצלחתי לפתור! תודה לכל מי שיעזור
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי צורב תקול שאדיין חלה עליו אחריות . מי מוצא לי בבקשה את האתר של LG שאני יוכל ליצור איתם קשר כי אני לא יודע איפה המשרדים שלהם בארץ כדי שיחליפו לי את הצורב שלא מצליח להידלק.. כאילו שאני לוחץ על הכפתור לפתיחת הכונן זה לא עובד ובדקתי והבעיה בצורב עצמו ולא בחיבור...
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום מישהו מעוניין להחליף חומרה על חומרה? יש לי כונני CDROM , צורבי CDRW, צורב DVDRW, מודולים של זכרון DDR2, כרטיסי מסך, כונן IDE קיבולת 80GB, כרטיס רשת אלחוטי לחלונות XP, כונני פלופי 1.4, מארזים שונים למחשב במצב טוב מאד, מקלדות, מעבדי פנטיום 4 (צריך לבדוק אותם), מחשב XT לאספנים... יש לי גם דברים שלא קשורים במחשבים ישירות. דיסקים של מוזיקה אוריגינלים, תקליטים, ספרים... מה שאני צריך זה רק כרטיס PCMCIA ללפטופ שניתן לחבר אליו כונני SATA. או מתאם SATA שמאפשר חיבור כונן קשיח דרך USB. אשמח מאד להחליף. תכתבו לי כאן במסרים אם יש למישהו את החלקים הנ"ל תודה
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש שירים בסגנון FREE BIRD של לינריד סקינרד. שיהיו באותו סגנון, עם שיר יפה וסולו טוב.
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הוא פתאום לא עולה לי לכמה ימים,ואני קניתי מהם פרמיום ב20 ש''ח נדפקתי?
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
What's up everyone, I'm new to the forum and just wanted to say hey. Hopefully I posted this in the right section!
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני חושב לעבוד באוסטרליה ומצאתי חברה שטוענת שעובד מגיע ל-1400$ בשבוע בממוצע. זה הגיוני להרוויח כמות כזאת של כסף? ז"א 15000 בחודש בערך,והאם אני אוכל לחסוך שם כמות של כסף?? אם זה לא שווה אז האם יש עבודה אחרת שכדי לי לעבוד בה בחול??
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
יש איזה מועדון באיזור חיפה שאנשים באים לשם להנות ולא ללכת מכות? מועדון אם אנשים איכותיים? אני רוסי דרך אגב כך שמועדונים של רוסים גם באים בחשבון.
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים יצאתי מהבית ולא לקחתי מפתח אז כשחזרתי צילצלתי בפעמון והכפתור יצא מהמקום ועכשיו אי אפשר להחזיר אותו . אז אמא שלי נראה לי היום תקנה פעמון חדש אז יש לי שאלה . להחליף אותו לבד זאת לא בעיה ועכשיו השאלה שלי זה אם אני מנתק את החשמל בבית זה גם מנתק את הפעמון נכון ? לפי מה שאני יודע זה מנתק אבל אני רוצה להיות בטוח . תודה לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם ב25 אני כבר אהיה בצרפת. רציתי לדעת על אילו קליפים אתם ממליצים לי לקחת לשם. משהו לשמוע ברכבת, בחדר, ואפילו בטירות. אני אוהב רוק קל-בינוני (כגון RHCP, FOO-FIGHTERS,GREEN DAY) בינתיים מה שיש לי זה ככה: Wake Me Up By The Way Otherside Can't Stop Best Of You The Pretender Road Trippin (מתכנן למחוק) Learn To Fly Portal ואם אפשר גם לעזור לי למצוא את הקליפ של RHCP אם אני לא טועה, דיי ישן, ובקליפ רואים בחור שהולך ביום יפה והורס את כל השכונה. בתודה רבה, אור כהן
-
- 9 תגובות
- 752 צפיות
-
-
איך אני יודע , אחרי שאני רושם את הפקודה ומתחילות השורות לזרום להן, כיצד אני יודע איך לקרוא אותן, ז"א מה שייך למה?, האם יש איזה מקרא מסויים איפהשהו שתוכלו לתתלי , אשמח אם תענו על שאלתי אוריה
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
במקרה נתקלתי בדבר הדבילי הזה: http://www.hablok.co.il/ אז חוץ מהעובדה שהיא קוראת לבלוג "בלוק" ואומרת "כנסו לבלוק שלי, הכנתי עוגיות", מה היא בעצם רוצה? אני פשוט לא מצליח להבין אם זה אתר רציני או שזאת בדיחה לא מצחיקה במיוחד..
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
היי, אני תלמיד תיכון ושמעתי על האוניברסיטה הפתוחה שמקבלת אנשים ללא בגרות\פסיכומטרי. ורציתי לקבל את הצעותכם בנוגע לאם שווה לקחת קורס במדעי המחשב באוניברסיטה הפתוחה או לא? אנשים שכבר היו.. מה המסקנות שלכם ?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בנושאים : כפל בינארי של ראדיקס 4 , CACHE MEMORY וPIPLINE אם למישהו יש חומר או יכול לעזור יהיה נחמד.. תודה..
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
לא ידעתי אם לפה או למדע וטכנולוגיה.. נראה לי שיותר לפה. בכל מקרה, נתונה לי נקודת רתיחה של מים (98.098) בגובה מסויים. איך אני יכול לחשב את לחץ האוויר (ולהעריך את הגובה) לפי זה? תודה עריכה: אוקי, הגעתי לזה שהלחץ הוא 0.902368421 אטמוספרות, איך אני מגיע לגובה מעל פני הים? עריכה2: אוקי, כנראה טעיתי? עריכה3: פתרתי לבד, תודה בכל מקרה
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי יש לי מתכונת מחר ואני לא מצליח לפתור את התרגיל הזה : נתונים 4 מספרים, המהווים סדרה עולה. סכום האיברים הראשון, השני והרביעי הוא 39 והם מהווים סדרה הנדסית. סכום האיברים הראשון, השלישי והרביעי הוא 45 והם מהווים סדרה חשבונית. מצא את איברי הסדרה. תשובה - 3,9,15,27 לפי מה שאני חושב מדובר פה על טכניקה והתעסקות עם חזקות עם 3 משוואות ... , אבל אולי יש פה איזה טריק תודה
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-