עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Blue Cheese,

האם מישהו במקרה יודע אחרי כמה זמן ואם בכלל,נחסם האי מייל אם הוא מוגדר כלא פעיל? זאת אומרת אם אני לא נכנסתי לאי מייל במשך כחצי שנה ומעלה,האם הוא נחסם?

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  2. Started by SuB,

http://splatt.paintball-guns.com/phpBB2/images/avatars/gallery/one/ רק תבחרו

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  3. שלום רב לכל חברי הפורום, רציתי לדעת למי מהפורום יש את מכשיר הפלאפון נוקייה 6100 ויכול לתת לי אתרים שבהם אני יכול למצוא רקעים, רינגטונים, וכל מיני מולטימדיות למיניהן, אבל אתרים שמציעים את המידע הזה בחינם וכמובן העיקר שהאתר יהיה חוקי. ואם יש לכם איזה אתר שהוא לא חוקי אז בבקשה תנו לי אותו בפרטי. בתודה, דודי...

4. שלום ברשותי מכשיר סלולרי שתמשתנש ברשת TDMA קיבלתי הודעה מרשת סלקום כי היא מפסיקה את התמיכה ברשת זו, מה שאומר שאי אפשר להשתמש בו יותר. לכן ברצוני לעבור לחברה אחרת אשר תומכת בתקן זה, אולם לא ידוע לי על חברה שתומכת ברשת תקשורת זו.

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  5. Started by deangefen,

האם זה נכון שכאשר שאני יוצא מארץ זרה אני מקבל החזר של המע"מ?

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  6. Started by smulikon,

אם למשל אני רוצה לשלוח 10 תמונות לחבר שלי. אני חייב כל פעם ללחוץ על הוסף קובץ וככה לעשות 10 פעמים? אין שיטה יותר מהירה? (חוץ מלכווץ את התמונות ולשלוח בתור קובץ אחד...)???

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  7. חברה שלי עובדת ב H&O כמוכרת, לעבודה הגיעה אחראית משמרת חדשה שבכלל לא מכירה את חברה שלי והיא אמרה לה שהיא ביטלה 4 משמרות בשבוע הקרוב בגלל שהיא "אגרסיבית מידי" ו"אני לא רוצה להיות איתך באותה משמרת", אין לי מושג מאיפה היא הביאה את זה כי היא הילדה הכי טובה בעולם. בקיצור, האם יש עילה לתביעה או משהו כזה (הרעה בתנאי העבודה\משמרות)? אמרתי לחברה שלי שתקליט אותה ואז תגיד לה שיש לה הקלטה ותבקש שתחזיר לה את המשמרות. האם זה חוקי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by iib,

אה ו... שנה טובה.

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  9. Started by kibub,

היי אני יודע שיש אפשרות שאימיילים שמגיעים לחשבון הוואלה שלי יכולים לעבור לחשבון הג'ימל שלי אבל אני לא מצליח לעשות את זה. אם מישהו בבקשה יכול להדריך אותי אני אודה מאוד. תודה

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. היי... אז יש לי בעיה עם דיסק קשיח נייד. הוא של פוג'יצו (מהקטנים האלה עם חיבור SATA) בנפח של 160GB והוא לא עובד. כשאני מחבר אותו למחשב (כל מחשב... ניסיתי כבר ארבעה) הוא אמנם מתחמם אך המנוע שלו לא מסתובב. החלטתי שאין ברירה ואני צריך לפנות לחברת שיחזור. הבעיה שכל החברות מציעות אותו דבר בדיוק -בדיקה בעלות של 117 ש"ח כולל מע"ם -השיחזור עצמו הוא בטווח של 500-2000 ש"ח -אין שירות תיקון של הדיסק -כולם מבטיחים שיחזור (בשיעורי הצלחה של בין 96 ל98 אחוזים) -כולם מבטיחים איסוף מהבית ללא תוספת תשלום בקיצור חוץ מלפי הקול של הפקידה אין לי ממש דרך לבחון אותם ורציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון עם אחת מהחברות והוא רוצה להמליץ על אחת. ייתכן גם כי כולן טובות ואני פשוט אבחר אחת באקראי אבל אני באמ…

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  11. אני רוצה לקנות מחשב מבוסס על המעבד הזה אבל אני מוכן לחכות אליו לא יותר משבוע (עד יום ראשון הבא...) אם לא תהיה לי ברירה אז אני אאלץ לקות מKSP מישהו כאן אולי בקשר עם אלכס ויודע מה קורה עם המעבד? תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  12. Started by McMerc,

ביום רביעי יש זימון לפרויקט תלפיות (לפחות באזור ירושלים), אז מי הולך? ודרך אגב, אומרים שהמיבחנים האילו 8 שעות, זה נכון? במה ניבחנים?

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  13. my mail. hotmail. nomail. email. מה נכון מבין התשובות למעלה? תודה...

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  14. לפני שמצביעים בסקר זה יש לעיין בנושא שהקישור שלו פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=69775.0

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  15. אתם יודעים כמו האלה של התיקים בשדה תעופה רכבות וכאלה

16. Started by HaEsrimVeArba,

אני רוצה לרכוש דומיין .US (אלו ממש זולים) ואני תוהה אם יש לכם עצות בשבילי? ובנוסף אני רוצה גם שטח איחסון, לא ממש חשוב לי הפינג כל עוד ההורדה תהיה מהירה. המטרה היא אתר אישי\כרטיס ביקור\דואל אישי\גלריית תמונות\גלרית פרוייקטים וכו מי מספק שטח איחסון גדול יחסית\אמין\זול? אם יצא לכם לרכוש דומיין ושטח איחסון איזו חברה אמינה ועושה את זה במחירים טובים? ומה דעתכם על שרת ביתי? אולי עדיף לי לדרג ל 5000\750 או משהו דומה וכך גם להנות מאינטרנט מהיר ביותר עם שטח איחסון בלתי מוגבל ולחסוך העלה קבועה של קבצים לשרת. וכו.

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by mrsph666,

לסבים שלי יש TRIPLEPLAY של חברת HOT. לפני כמה חודשים, התגלה כי הם מורידים סכום הגדול מהסכום שאמור לרדת, התקשרנו, והם 'הודו' בכך. אמרו שהכסף, 1500 ש"ח, שהם הורידו, יוחזרו כ"סיבסודים" מהחשבונות החודשיים, אך זה לא קרה... זה היה בחודש מאי, בנוסף, ביקשנו שישלחו חשבוניות פירוט של שיחות וכו'. גם את זה לא קיבלנו. ביולי יצרנו איתם קשר, שוב, ונאמר לנו כי נקבל עד סוף החודש צ'ק ע"ס הסכום הנקוב, ושוב פעם - כלום. ב-6 בספטמבר נגמרת ההתחייבות. מצד אחד, סבים שלי רוצים לוותר, ולהתנתק לאלף עזאזל, אבל מצד שני כואב לי שהם גבו כסף, שלא שייך להם... אם נוותר, זה כאילו נתנו להם את הכסף הזה במתנה... כל אחד, אני בטוח, יסכים איתי. חברים יקרים, מה לדעתכם כדאי לעשות? לדבר עם המנהלים? לאיים עם עו"ד? או…

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  18. Started by yoav9,

למה הסמיילי הזה לא עובד? :-/ זה אחד הסמיילים השימושיים ביותר, אבל... הוא לא עובד... יש סיבה?

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  19. Started by shai11,

http://www.youtube.com/watch?v=POqKaqFNp4A תודה מראש את הלינקים לפרטי...

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  20. בהתחלה חשבתי שהבעייה היא רק אצלי אך לאחר בדיקה במחשבים נוספים, מסתבר שהבעייה היא באתר / שרת. אה ? מי נגד מי ?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  21. מישהו מכיר את המילים ושל איזה שיר הם? עריכה: למה הוא לא מוכן לשים את זה נורמלית בצד שמאל? Its Christmas at ground zero There is music in the air The sleigh bells are ringing And the Caroelers are singing While the air rake sirens blare Its christmas at ground zero The button has been pressed The radio just let us know that is not a test Every where the atom bombs are dropping Its the end of all humanity, no more time for last minute shopping Its time to face your final destiny Its Christmas at ground zero There's panic in the Crowd, We can dump debree while we trim the tree Underneath the mushroom cloud You might hear some raindear on your roof-top Or Jack Frost playing …

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  22. Started by pipi,

שלום פתחתי הודעה כזאת לפני אבל ניראה לי שמחקו אותה בגלל שאני לא רואה אותה. אז שוב- מה דעתכם על משקפי השמש האלו של חברת OAKLEY http://oakley.com/o/o1123d תודה רבה

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  23. אצלי כבר שבועיים בערך ההורדה מהPOP3 ממש ממש מממממש איטית ולפעמים גם בסוף ההורדה או אפילו באמצע אני מקבל שגיאה והשרת לא שומר את ההורדות שלי, ככה שבפעם הבאה שאני ניגש להוריד קבצים מהPOP3 הוא שוב מוריד לי את אותם המיילים שכבר הורדתי בפעם השעברה אוקי, גיגה מייל, אוקי חינם... אי אפשר לצפות למשהו מושלם אבל זה כבר הופך לבלתי נסבל! ובשביל שתבינו עד כמה זה בלתי נסבל, בצהרים הורדתי 2 מיילים, המהירות הורדה נעה בין 3 ל5 קיי לשניה, הקבצים ירדו ובסופו של דבר היה שגיאה.. אוקי עכשיו הורדתי 3 קבצים (2 מהצהרים ו1 חדש), שוב המהירות נעה בין 2.5 ל 5.5 שברוב הזמין זה היה על 3-3.5 קיי לשניה, בסופו של כל ההורדה שנערכה כמה דקות טובות (וירדו שלושת הקבצים!) קיבלתי שגיאה מהשרת.. ושוב באתי לבדוק דואר…

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  24. Started by pumbatal,

שלום עשיתי חיפוש (ואתם בטח שואלים למה :s05:) ולא מצאתי הרבה רק את זה http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%D7%97%D7%A4%D7%95%D7%A8_%D7%93%D7%99-9 וזה http://www.cat.com/cda/layout?m=37840&x=7 אולי מישהו יצליח לברר כמה זה עולה ??? (מין תחרות דבילית מאוד) נ.ב אפילו ב EBAY אין כזה למכירה אני באמת חייב חדעת כמה זה עולה (ולא, אני לא קונה אחד בשביל לדחוף צוקים על המפעלים של אינטל שמייצרים פרסקוט)

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  25. Started by יורם,

התערבתי עם חבר איזה מפרט יותר טוב וזה מחשב לגיימינג אז תביאו חוות דעת על המפרטים פה מפרט 1 http://i42.tinypic.com/2nsto55.jpg מפרט 2 http://i40.tinypic.com/esqa1s.jpg

• 3 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.