עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום,אחי בחר 3 מגמות בבית ספר שלי (שזה אחת מעל המותר) ממש נלחם על מגמת מדעי המחשב בתור מגמה שלישית.בחר פיזיקה כימיה ואז תוספת מדעי המחשב.היום הודיעו לו שמגמת כימיה מבוטלת בגלל שלא נרשמו מספיק אנשים.עכשיו השאלה שלי היא האם אפשר לעשות בגרות בכימיה בעזרת מורה פרטי? ולא בבית ספר?

2. שבת שלום לכולם, יש לי מצלמת 8 מ"מ ישנה שעד היום אני מתעד איתה חוויות ובד"כ אני לוכד וידאו עם תוכנה דרך המחשב. הבעיה היא שלכידת הוידאו מהקלטת בצורה כזו פוגמת מאוד באיכות, כאילו שלא מספיק שהמצלמה הזו כמעט מתה... להבדיל מכך, אם אני מחבר את המצלמה עם חיבור RCA connector (בננה) למסך ומריץ את הקלטת הוידאו נראה נפלא, כאילו צילמתי במצלמת HD... ואני שואל אתכם - איך אני מקליט את הוידאו ה"איכותי" שעל המסך ולא את החרטה שמתקבל דרך התוכנה במחשב??? יש לי בבית ממיר YES MAX למקרה שאפשר להשתמש בו לפתרון...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לרכוש רכב קטן, חסכוני ובמידת האפשר אמין בתקציב של עד 6,500 ש"ח, בסגנון פיאט פונטו, פורד פיאסטה וכד'. חשוב לי שיהיה גיר ידני וקילומטראז' סביר, ללא תאונות וכמה שפחות ידיים. האם למישהו יש משהו להציע? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אז ככה קיבלתי תלוש ואני לא כל כך מבין מה כמה סעיפים אומרים, ובגוגל לא מצאתי תשובה הולמת. בסעיפים של קופ"ג רשום ככה: הסעיף הראשון אומר חודשי, האם זה אומר שזה הסכום שמופרש לאותו חודש לקופת הגמל ע"י המעסיק? את הסעיף השני לא הבנתי בכלל, האם זה הסכום שיש לי כרגע בקופ"ג? (שני הסעיפים אנותרים אני מבין שזה קרן השתלמות?) תודה

• 3 תגובות
    • 8.2k צפיות
  5. אני בדר"כ כלל לא פותח פוסטים כאלו..אבל שילשום יצא לי להיתקל בערוץ אנטי יישראלי ביו טיוב. הערוץ שייך לאמריקאי שונא יהודים אנטישמי שבין היתר מצטלם עם אחמדינג'אד..אחרי וויכוחים שאני מנהל איתו ביו טיוב, קלטתי פתאום שיש לו גם אתר מושקע שכולו מלא שנאה נגד ישראל ו-99 אחוז מימנו שקרים ללא שביב אמת אפילו. אתר כזה יוצר נזק תדמיתי גדול לישראל! הקהל הוא אמריקאים תמימים שמוזנים בשקרים. בקיצור יעשה חיל ושירות ציוני למדינה מי שירים את הכפפה ויפיל את האתר הזה: http://www.davidduke.com/

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. http://bit.ly/ND03yL (כן, ברור שזה לינק שמגדיל לי את הסיכויים על כל מי שמצטרף דרכי. אז מה?) תהנו, ואם מישהו מכם זוכה במקומי - הוא מקבל מכות

7. Started by id3232,

מתחיל השנה בניתי לעצמי מערכת מכל קורסי החובה שמופיעים בשנתון יצא לי סה"כ 22 שעות סימסטריאליות. האם זה הרבה/מספיק/קצת? כמה כדאי ואילו להוסיף בחירה אם בכלל? תודה!

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  8. Started by radioactive,

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אהלן, אבי נפל היום להונאה בטלפון מנציגה כיבכול של 014.. כותב כאן כדי שלא תפלו בפח. התקשרו אליו אחרי שעות העבודה, אמרו שיש מבצע חדש שמציעים לו לשלם פחות כסף בלי שום התחייבות. התחילו לבקש ממנו פרטים שהחברה תאכלס אמורה לדעת. הוא קצת הלך לאיבוד, אז אמרו לו שישלחו לו מייל עם הפרטים שימו לב מאיזה כתובת המייל נשלח: :014liran@gmail.com בנוסף הנה ההצעה שהם צירפו. מחקתי את הפרטים האישיים, אבל שימו לב שבתעודת הזהות הם אלה שכתבו את הכוכבים כי הם לא יודעים אותה. וגם כתוב מריה, שבטלפון זאת הייתה לירן עוד אמרו לו שנציג טכני יתקשר אליו תוך שעה ובסוף התקשר אחרי שתי דקות בלחץ. הוא מסר שם משתמש וסיסמה חדשים כאלה: שם משתמש: a# ש ה # זה מספר הטללפון שלנו. סיסמה: גנרית 1234 משה…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by D@nny,

שלום, יש לי שאלה בנוגע לחוזה השכירות שקיבלתי מבעל הדירה על מנת שאני אעין בו ואחתום עליו.. יש שורה שהסבה את תשומת ליבי: "הצדדים צהירים ומתנים הדדית ובמפורש כי השוכר לא יהיה מוגן על ידי החוק לא יהפוך דייר סטטוטורי ולא יחולו על המושכר ו/או בקשר אליו חוקי הגנת הדייר וזאת בהתאם לחוק." אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי יותר במפורש לגבי חוק הגנת הדייר. תודה

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  11. Started by Ac-Boy,

שלום, אני מתעסק לא מעט באתרים כאלה ואחרים למען העסקים, אני מקבל הרבה מאוד מיילים ביום וביניהם גם כאלה שאינם קשורים לעבודה. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איך אני יכול למיין את הדואר שלי בצורה אוט'? זאת אומרת, נניח ועשיתי תיקייה שנקראת "עבודה" איך אני גורם לכך שכל הדואר מאותן כתובות שמוגדרות עבודה נשלח לשם בצורה אוט'? או יותר מזה, יש לי אתר שאני עובד דרכו שכל פעם שולח מייל מכתובות שונות, אבל הכותרת תמיד תכיל את שם האתר, איך אוכל להגדיר שכל דבר שמכיל מילה מסוימת ישליך אותו אוט' לתוך אותה תיקייה? האם זה אפשרי או שזה פרי דמיוני? בתודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  12. Started by Judas Iscariot,

מישהו יודע איפה אפשר לרכוש? שיהיה כמו בתאילנד?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, הצבא היה צריך לשלוח לי זימון מסוים בדואר ומשום מה הוא לא הגיע. התקשרתי וביקשתי שישלחו פקס עם הזימון. בקיצור הפקס צלצל, נתתי לו לצלצל כמובן, ולאחר מספר צלצולים נכתב "Receive failed". הפקס הזה בוודאות קיבל היום פקסוס ממקום אחר שעבר בלי בעיות. למעשה, נתתי לבחור ממיט"ב שלושה מספרי פקס שונים (אחד של בית מלון ושניים רגילים), והוא טען שהם שלחו פקסים פעמים רבות אבל שום פקס לא התקבל. הם גם בדקו וראו שהכל תקין במערכת שלהם. בקיצור, למה אני לא מצליח לקבל את הפקס שלהם? עריכה: לא יודע למה שמתי את זה בכללי, אני מניח שזה שייך למקום אחר. בכל מקרה אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by yacovmateo,

היי. הסיפור הוא כזה. בכיתה י'ב בתאריך 28.10.12 עברתי תיאוריה. עשיתי שיעורים על ידני והפסקתי בשיעור 15 עקב חוסר בכסף. עזבתי את המורה שהייתי איתו בגלל שהוא היה גונב זמן ותמיד היו לי איתו בעיות מבחינת לקבוע זמן לשיעור נהיגה כי לא התאים לו השעה שאני רוצה(אין לי ממש זמן בגלל הצבא). נשאר פחות או יותר חודש ועשרה ימים,השאלה היא אם להמשיך על ידני ואם אני יספיק בכלל עם העיניין של הטסט כי אני יודע שזה לא מעכשיו לעכשיו. או לעבור לאוטומת ושהמורה יראה שיש לי ''קצת ניסיון'' על הכביש ויגיש אותי לטסט עם לא יותר מ10 שיעורים. מה לעשות? וד'א,יש ברשות אחותי רכב שאני יוכל להשתמש בו והוא אוטומת,בגלל זה אני לא כ'כ לחוץ על להוציא ידני.

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  15. Started by smack,

שלום לכולם - משיהו במקרה שמע על קיבוץ או מושב שמעסיק עובדים בתחומים כלליים כמו חקלאות וכו. ומספק מגורים במקום ? חפרתי שעות במלא אתרים כאלה ואחרים ולא מצאתי משהו אחד נורמאלי. אם מישהו מכיר אני אשמח לעזרה תודה

• 3 תגובות
    • 6.8k צפיות
  16. Started by MotherShip,

מחפש המלצה על משקפי שמש פרקטיות כשהמטרה היא שהשקפיים יבצעו את ייעודן עם מינימום פגיעה בעיניים, קיימת חייה כזאת? תקציב לא קיים מהסיבה שפשוט אין לי מושג כמה שוות משקפיים כשלא מדובר במוצר אופנה. משהו בארץ יכול להיות נחמד, לפי מה שהבנתי מתגייסים מקבלים הנחה די רצינית?

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  17. Started by Discreet,

אני חייב לקנות משהו מטימס ירושלים מישהו יודע אם פתוח מחר..?

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  18. Started by ורודה,

אנחנו ממש צריכים לקנות רכב חדש ולא מוותרים על יד ראשונה. כבר לפני חודש אמרו לנו שכדאי לחכות לסוכות ליריד המכוניות בגני התערוכה ושיהיו שם את כל היבואנים. עכשיו מסתבר שיהיו כמה שלא יהיו שם. השאלה היא אם אופל, קאיה טויטה מאזדה והונדה יהיו שם והאם יהיו שם גם דגמי משפחתיות של 2012?

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  19. אהלן השאלה בכותרת, מתכוון להפתיע מישהי שאוהבת פרחים, אבל זה אחד הוורדים המיוחדים שיצא לי לראות, אני זוכר שראיתי פעם במקום כלשהו, אבל לא יודע אם מוכרים עדיין כאלו, ממה שהבנתי זה הפך להיות מעין ייצור מיוחד מסין בשיתוף עם ישראל, אבל אני לא מוצא כאלו בארץ. אם מישהו מכיר חנות פרטית שמוכרת או מגדלת כאלו באיזור המרכז, אני אשמח! תודה

• 3 תגובות
    • 4.6k צפיות
  20. אני לא בטוח אם זה לכאן או מדע וטכנולוגיה אבל שיהיה. 105,000 רגל וממשיך עד 120 אאל"ט, תראו, זה פשוט מעניין.

21. מדובר על לימודי שאינם הכשרה מקצועית מוכרת לקצבה בביטוח לאומי. מי שאינו פנוי לעבודה בשעות הבוקר בימים א-ה, אינו זכאי לקצבת הבטחת הכנסה, או לקצבת השלמת הכנסה. זה אומר שאסור ללמוד בבוקר אפילו יום אחד בשבוע, חוץ מימי שישי. ברגע שאינכם פנויים למשרה מלאה בכל בוקר, נשללת מכם הזכות. כתוצאה מכך, גם חלה החובה בתשלום דמי ביטוח בגובה של מעל 150 ש"ח בחודש אם אינכם עובדים. לא יודע למה ציפיתי להיגיון במדינה... שביב של נאיביות שצץ מדי פעם. אם זה לא מוצא חן בעיניכם אל תלמדו, זה מה יש! מוגש כשירות לציבור. ביטוח לאומי, הבטחון האישי שלך ושלי.

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  22. Started by r1plet,

באמת שנמאס להתקל במחירים אטרקטיביים במיוחד בחנויות כמו AMAZON, GAMESTOP, BESTBUY ועוד ולהתבאס על כך שאין אפשרות לשלוח לישראל.. אז אילו חנויות בעצם כן שולחות לארץ כשמדובר במוצרי אלקטרוניקה וחומרה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by פילון153,

סיפור עוקץ האשראי שעברתי ע"י הנוכל יוסף חן חכים בעל החברות הפיקטיביות י.מ חכים, מרי חן השקעות בע"מ, טרייד גרופ ו- י.מ חן השקעות בע"מ ככל הידוע לי, אותו סיפור שהופיע גם בכלבוטק. http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2418229

24. Started by itait,

לחברי הפורום שלום, אני מחפש מצלמת IP לבית ומצאתי באתר הזה את המצלמות האלה http://www.geovision.co.il/109368/dome-ip-camera http://www.geovision.co.il/109368/cmos-ip-camera ורציתי לדעת מה ההבדל ביניהן כי המצלמה השנייה זולה יותר. תודה מראש על העזרה, איתי

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.