כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
עם כל הנושאים ..תצורת השם . הגה פועל דקדוק הבעה כל אלה. תודהה!!!!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
לא מזמן נאבד לי הפלאפון וחשבתי לעצמי שמכיוון שאני משלם עליו (ואני בעצמי קצר בכסף) אולי כדי לקנות מארה"ב. חנויות טובות אני לא מכיר אז הלכתי לE-BAY הבעיה היא שאני מחפש עם משלוח לארץ (למרות שבתכלס אני יכול לתחמן ולשלוח לחבר שלי בקולורדו שישלח לי משם את החבילה אבל זה כבר נראה לי מסובך מדי) ולפי מה שהבנתי אתם - כול אלה שעושים קניות בE-BAY - לוקחים מוצרים ששולחים לישראל, נכון? הבעיה היא שלמצוא כאלה זה לא הכי פשוט ואני אישית לא מצליח למצוא. מישהו מוכן לעזור ולהסביר לי מה לעשות במקרה הזה? חוץ מהאפשרות להשתמש בחבר. ואם אני משתמש בחבר אז איך הוא ישלח לי? זאת אומרת בעזרת איזו חברה.
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הייתי בשבועיים האחרונים בחו"ל והפסדתי את הפרקים הנ"ל, ואני רוצה לדעת מה היה בהם. מישהו יכול להגיד לי מה היה בהם או להביא לי לינק לאיפה שכתוב? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום :> נוסע לאילת שבוע הבא חייב חנויות חומרה שנמצאות באילת , אני הולך לקנות LG L1732TQ באופיס דיפו , ואני צריך חנות שאני אוכל לקנות בה X1600PRO אני קונה משם בגלל שזה בלי מע"מ , הL1732TQ עולה שם 1340 שקל (!!!) אפשר גם חנויות במרכז , אבל אני צריך X1600PRO בהכי זול ... ביינתים ממה שראיתי KSP מוכרים אותו במחיר הכי טוב אז חנויות חומרה , או אילת או במרכז , שמוכרות X1600PRO נ.ב ערבים זונות =/
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. אני גר בחו"ל ואמא שלי בארץ... אני צריך שלאמא שלי יהיה אינטרנט היא לא מבינה בזה כלום ולא ממש רוצה להתעסק עם ההתחברות בקשה ממני לעזור לה.. אני צריך אינטרנט במהירות אני חושב הכי פשוטה שיש (אם הפרש קטן אפשר מהירות סבירה..) כדי שנוכל לדבר איתה דרך הסקייפ.. דרך בזק... אפשרי להתחבר ללא התחייבות?? או התחייבות מינימלית ל3 חודשים? כמה זה עולה דרך בזק וכמה ספק? תודה..
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש למישהו מושג על שיר אחד כזה שיש בו מנגינה סקוטית (או משהו כזה ) כזו אבל הוא מין סוג של רוק כזה . תודה .
-
- 10 תגובות
- 790 צפיות
-
-
ראיתי היום (יום שני) בחדשות של ערוץ 1 אם אני לא טועה. אתר שיש בו קישורים למצלמות ברחבי הכבישים בארץ בחדשות הם הראו מצלמה של נתיבי איילון ניסיתי לחפש ולא מצאתי יש למישהו את הכתובת ?
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מחפש שיר מסרט הסרט הוא קומדיית נעורים, לא ישן מדי, סרט קיץ מצחיק כזה השיר על מישהו שחברה שלו כל הזמן **** עם מישהו אחר מאחורי הגב שלו ואין לו מושג הולך משהו כמו : blabla doesn't know blabla doesn't know כאשר blabla זה השם של הבן אדם שהחברה שלו בוגדת בו שיר ענק, אני לא מצליח להזכר בו ומאיזה סרט זה לכל הרוחות עריכה : אני זוכר מהסרט (?) , שחברה שלו , זאת השחקנית שמשחקת את הבחורה שקלארק קנט מאוהב בה, בסמוללויל.
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3028888,00.html יוווווווווווווווווווווווווווווווווו איזזהההההה שוווהווהוהווהוה
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני מחפש פתרון לתרגם כמה מאמרים ארוכים בחינם ולא דרך גוגל כי זה על הפרצוף.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
אין הרבה מה להגיד אבל מהיום זה יחסוך בלרשום בשורת הכתובות GETFIREFOX.COM פשוט נרשום IE7
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד קליפים לאייפוד בפורמט MP4 ? והאם אפשרי להפוך AVI ל MP4 ? [תודה ]
-
- 11 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הקרטינג בפולג פתוח היום ? ואם כן באיזה שעות ?
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
תוך כמה זמן מהרגע שהם אישרו שהם קבלו את הכסף עד שהמוצר מגיע לבית שלך כמה זמן זה לוקח בימים....
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
... ולהתנכלות (שיטתית) לאלו המשמיעים את אותה ביקורת ? האם לדעתכם ראוי להתיר חופש-ביטוי אמיתי למבקרי-האתר - גם במחיר של פגיעה ב-"אגו" של מי מאנשי-הסגל (ואולי אף בתחושת ה-"חצי אלוהים" המדומה של חלקם) ? או שמא עדיף להשאיר את המצב הנוכחי, שבו סגל האתר נוהגים במשתמשים כ-"גסטאפו", המשתיקים ומעלימים חיש-קל כל דבר ביקורת המופנה כלפיהם (ואת אומריו), על כנו ? מה דעתכם ?
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
-
אולי זה לא המקום המתאים, אבל לאיפה נעלם פורום "כללי"??? \ עריכה**** הפוסט שלי הועבר לפה אומנם אך עדיין איני יכול לראות את האופצייה להיכנס לפורום דרך דף הפורומים הראשי.
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני לא רגיל לפרסם דברים כאלו כאן אבל בכל זאת GTA4, סרט חובבני שלא כולם שמעו עליו ואולי כדי שתישמעו. את הסרט יצרו בצרפת, סרט חובבני אפשר להגיד שגרם לי אישית אינטרס גדול מאוד, כן יכול מאוד להיות שאי אפשר לקרוא לו יצירת אומנות אבל בכל זאת הוא דיי מעניין ומותח. בסגנון - מתח,פעולה,אנימציה. אינה הטריילר של הסרט אין לי מה להגיד ניראה מעולה, במיוחד שהוא עשוי על המנוע של GTA4, שווה צפייה. וכאן יש לנו את הסרט המלא, לא ניראה לי שהוא מוגן תחת זכויות יוצרים בגלל שזה סרט חובבני. מציע לראות קודם את הטריילר ורק אז את הסרט עצמו. Gta Iv The Trashmaster.mp4 צפייה נהימה מנהלים יקרים, עם זה משהו אסור שאני לא יודע עליו בבקשה להודיע, או למחוק את הפוסט.
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מחפש תוכנה אשר מציגה את כל חומרת המחשב תוכנה שמציגה בפרטי פרטים את כל סוגי החומרה המותקנים במחשב + יצרן וסוג תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
= טוב חברה אני התייאשתי אני פורש מהאתר כנראה לצמיתות היה נעים להכיר את כולכם יש כאן הרבה אנשים שהם באמת אחלה אז להתראות לכולם ושנתראה בשמחות ! ;D יצא לי למצוא כאן כמה חברים שאני ישאר איתם בקשר וגם המקום נהיה לאחרונה כמו איזה בית סוהר וכול ציטוט אפילו הומורסטי נחשב להתרדה מינית במקרה הרע או ספאםבעייני ההנהלה אז אתם מחלקים אזהרות אני כבר יצא לי כול הרוח מהמפרשים אני כנראה אלך לחפש בית אחר :'( אז זהו המכתב שלי הגיע לסופו :-X
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתחיל ללמוד בחדר כושר.. כרגע מה שאני מעוניין בו זה החדר כושר תכלס בלי כל המועדונים שמציעים עוד דברים בנוסף.. לגבי המחיר שיהיה משתלם. לא אכפת לי יקר אם זה שווה את זה, אבל בתכלס אני לא רואה כל כך במה מכון אחד יכול להיות עדיף על האחר מלבד המכשירים עצמם ששם והאווירה במקום. עדיף באיזור יהוד, פתח תקווה וכו' למרות שאם זה ממש שווה את זה אני אסע לאיזור תל אביב. גם אם יש לכם טיפים בתכלס לכל מיני דברים שם (כמו איך לדעת שהתכנית שנותנים מתאימה, איך לדעת שהמחיר בסדר וכל זה) זה יהיה נחמד. תודה לכם
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד בהוסטל לאוכלוסיה הסובלת מבעיות נפש יש לנו מחשבים כל כך ישנים שהאיטרנט לא זז ואין לנו תקציב לחדשים לצערי אשמח לכל תרומה של מחשב ישן מפנטיום 3 ומעלה תודה מראש אלעד 0523924145
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-