כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
תנו לי אתר פשוט לעלות אליו תמונות מהמחשב שלי ושיצא לי לינק.תודה
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום חברים. הבתי שלי גילתה את הגלאקסי שלי וראתה כי טוב. אשמח אם תמליצו לי על משחקים לילדים בני 5, משחקים שירתקו אותה ומשחקים שיעשירו את עולמה. רצוי משחקים שישלבו את שניהם (לימוד והנאה) אך אפשרי גם משחקים מהנים בלבד. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
אנא תענו מהר!!!! מה קרה לעומרי? 1)משועמם. 2)לחוץ כי לא חירבן. 3)אחר_________.
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=hkqqMPPg2VI&feature=related
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
https://www.wired.com/story/ransomware-hospitals-ryuk-trickbot/amp כמו קורונה, תוכנות כופר לא הלכו לשום מקום ... תיזהרו !
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
איך אני יקרא לפורום שלי??? תנו עצות... הפורום הוא כללי ודן בהכל (למקרה שתשאלו)
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
היי ראיתי פה באתר אוסף של שבלונות יפות אבל אין מבחר רחב אם יש למישהו או יודע איפה אפשר להשיג אשמח לקבל תודה
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
הייתי רוצה להוציא לא יותר מ600 ללילה לזוג, שיהיה ג'קוזי ושאר הפינוקים הרגילים, ומשהו מעניין לעשות באיזור. מישהו יכול להמליץ על צימר בסגנון?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
הגיעה לידי שמועה שהולכים לסגור את התר'ד ממילא כי פשוט אי אפשרת לעמוד בעומס... אז בבקשה כל מי שרוצה שהתר'ד ישאר (גם אם לא כל העמודים אלא רק ישאר) שיחתום, (או לפחות ישים הודעה תומכת) מי שלא, בבקשה שלא יגיב, או לחילופים יפתח תר'ד: עצומה-סוגיות-סגרו את התר'ד!! בהצלחה!
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מה השם של המכונית שהתשמשו בסרט MATRIX RELOADED במרדף שטריניטי נהגה בה ובאותו אוטו השתמשו גם בסרט BAD BOYS2 אני פשוט לא מזהה את שם החברה זה מטריף אותי כי האוטו נראה פיצוץ ראיתי כבר לפחות 5 כאלו על הכביש בארץ ובכל זאת לא מצליח לזהות. מישהו יודע? ההשארה שלי שזה ALFA יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
שמתי לב לזה רק עכשיו. http://meyda.education.gov.il/mikudim/interni.htm ניגש בקיץ ל006 ומקווה שיאפשרו לי 005. למה לא מצוין פה על בגרות בפיזיקה ומיתוג?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מישהו יכול לחשב לי את הסיכוי שיצא four of a kind ב4 קלפים הראשונים שיחולקו על השולחן? (פלופ + טרן) בנהחה ויש 2 שחקנים
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
במקרה נתקלתי בדבר הדבילי הזה: http://www.hablok.co.il/ אז חוץ מהעובדה שהיא קוראת לבלוג "בלוק" ואומרת "כנסו לבלוק שלי, הכנתי עוגיות", מה היא בעצם רוצה? אני פשוט לא מצליח להבין אם זה אתר רציני או שזאת בדיחה לא מצחיקה במיוחד..
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
פלטפורמת המציאות המדומה החדשנית מתחילה להגיע לצרכנים ראשונים ברחבי ארצות הברית, עם רף התעניינות גבוה מאוד על אף המחיר הבלתי מבוטל יכול להיות שיעבור עוד לא מעט זמן עד שנראה את הגשמת הפוטנציאל הגדול שמבטיחים לנו, אך כבר עכשיו יש תחושה של תחילת עידן חדש בסביבה בכל הנוגע לטכנולוגיית המציאות המדומה – עם תחילת השיווק הרשמי של משקפי ה-Oculus Rift מחברת הבת של פייסבוק, אשר הצליחו להקדים במעט את הגעתם לשוק של המתחרים מבית HTC ומבית סוני. אלו שבחרו לשלם 600 דולר לפני כל השאר ולבצע הזמנה מוקדמת של משקפי ה-Rift אי שם בתחילת חודש ינואר אמורים לקבל את קופסת ההפתעות הלבנה שלהם בימים הקרובים – כאשר היחידה הראשונה כבר נמסרה רשמית וחגיגית לתושב מדינת אלסקה לפני כיומיים, על ידי לא…
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום אני חדש... באתי כי שמעתי שזה פורום טוב... אז מה בדיוק הולך פה??
-
- 10 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש איזה מועדון באיזור חיפה שאנשים באים לשם להנות ולא ללכת מכות? מועדון אם אנשים איכותיים? אני רוסי דרך אגב כך שמועדונים של רוסים גם באים בחשבון.
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה שייך לכאן, אבל : היום יצאתי לטייל בעיר בלי ארנק ובלי דאגות. פגשתי ברוכלים בעיר העתיקה בבאר שבע והתחלתי לשוחח עימם - סתם על ענייני היום. גם הצקתי לרוכלים (מישהו, בד"כ חזות ערבית, שקית נילון שחורה על הכתף, ומי יודע כמה מוצרים מזוייפים - ממכונות תספורת שלא עובדות, משקפות מצתים ואפילו מוצרי ניקיון). כבר נדפקתי איתם פעם - כי ברגע שהם יודעים שאתה מעוניין, הם יציקן לך עד שימכרו - אותי הם דפקו ב100 ש"ח למשקפת + משקפיים מזויפות. רק שהיום יצאתי בלי ארנק, אז ככה שגם שהסברתי להם שאין לי כסף לא עצר מבעדם להמשיך להתמקח. ואיזה סיפורים קורעי לב הם נותנים לך ? הכל קרה להם ! לא מכרו היום, אין מה לאכול בחודש הרמאדן, האמא חולה, הסבתא רותחת, הבנים שלו בהריון - אקיצר - מה לא …
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
טוב בעיקרון אני צריך המלצות לשמות וסדר של השירים הכי טובים שלהם בלי לינקים וכו כדי לא לעבור על חוקי הפורום בישביל להבין תטעם שלי בIron אחד מהשירים האהובים שלי זה Phantom Of The Opera אני פשוט לא זוכר שמות של הרבה שירים ואני רוצה להכין לעצמי תקליט טוב מהשירים שלהם
-
- 11 תגובות
- 766 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים החלפתי פלאפון כי נדפק לי הישן החלפתי לTELIT X170 במסגרת "מבצע" חיילים ESC 2006 עכשיו החבילה היא ככה: 30 שקל לחודש ל3 שנים + 150 דקות ב58.5 שקל (ומעבר ל150 דקות גם 39 אג' לדקה אני חושב - לכל הרשתות) הפלאפון עצמו בסדר אבל ממש לא מצדיק את המחיר בזמנו לא הייתי מודע לזה, היום אני יודע קצת מה הולך יש איזה מבצע של אורנג' שיתנו לי החזר על הפלאפון (אם אני אוכל לעבור אליהם)? וכמה קנס לדעתכם אני אצטרך לשלם על לעזוב את העסקה (אני כמעט בטוח שהתחייבתי ל3 שנים)
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
:'( שוב פיגוע קשה וכואב בארצינו שוב קורבנות בואו ונתייחד עם משפחות ההרוגים ונאחל החלמה מהירה לפצועים.
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3170373,00.html
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-