עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by zivv,

אני לומד אלקטרוניקה בבית ספר ותמיד המורים שלנו ועוד אנשים שמבינים בצבא אומרים לנו שנמשיך ללמוד לי"ג וי"ד כי יש לנו מכללה בבית ספר והם ממליצים לנו להמשיך בצבא לפרויקט סיגמא . אני חיפשתי עליו מידע מצאתי קצת וגם שאלתי כל מיני אנשים . אז מי ששמע עליו או מכיר אותו יודע אם שווה ללכת עליו ואם הוא נחשב יותר טוב מפרויקטים אחרים וגם אם אתם יודעים מה יש שמה במבחנים ? אני לא ישאל אותכם מה עושים שמה כי לא יענו לי אבל כל מה שאתם יודעים ואפשר לספר פה אתם יכולים להגיד גם אם זה בהודעה פרטית . תודה !

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  2. שלום חברי הפורום אתמול הייתי במיון לחובלים\צוללות. העדפתי ללכת לצוללות ולא לחובלים (עד כמה שזה נשמע טיפשי) ובקרוב יהיה לי גיבוש צוללן. במקביל היום קיבלתי הזמנה מחיל המודיעין להגיע ליום פתוח של מסלול המרום הטכנולוגי של חיל המודיעין (עברתי את כל הבדיקות) וגם קיבלתי טופס להחתמה. אני אוהב גם את המרום הטכנולוגי (אלקטרוניקה) כי יש לי חוש בדברים הללו, אבל רק יוצא לי מזה דיפלומה של הנדסאי (שניתן להרחיב לתואר מהנדס תוך שנתיים) וזה ללמוד י"ג י"ד מה שאני לא כלכך אוהב, ואני אוהב גם את הצוללות, כל העניין הזה של להתנתק מהעולם, במסגרת חדשה, להיות בתוך צוללת, מהמעטים שמגיעים לשם. אני יודע שהמרום הטכנולוגי יעזור לי יותר בחיים (במידה ואבחר להרחיב אותו למהנדס) מאשר צוללות, אבל אצטרך …

• 8 תגובות
    • 7.6k צפיות
  3. שלום. בעוד יומיים אני אעשה את הנחל הנ"ל ואני לא בטוח איזה בגדים אני אמור ללבוש. הבנתי שנרטבים, אבל לא באיזה מידה. כלומר, האם לקפל את המכנסיים עד מעל הברך יספיק? בגד ים? תודה.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  4. Started by DJO,

אני בעקרון הייתי רוצה ללכת לממר"ם או משהו שקשור למחשבים בצבא וגם קיבלתי את זה במנילה (תוכניתן, אני פרופיל 45) אבל בינתיים לא קיבלתי זימון לשום דבר כי מודיעין דוחה הכל. לפני איזה חודש קיבלתי זימון למבחנים למסלול עובד חקר מודיעין ושאלתי פה אם ללכת או לא בהנחה שאני לא רוצה את זה כנראה אלה רוצה מחשבים אמרו לי ללכת הלכתי ועכשיו קיבלתי בדואר שעברתי והוזמנתי לראיון. אני נראה לי אתקשר אליהם ואגיד שאניר וצה לוותר כי אני מעוניין ללכת לממר"ם ואז אני אתקשר לבקו"ם ואבקש זימון למיונים. רציתי לשמוע את דעתכם

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by Kurt,

מסתבר שאני מועמד למסלול הזה ואין לי מושג מה זה. עשיתי פה חיפוש אבל קיבלתי הרבה מושגים וחילות מבלבלים אז אם מישהו יבאר לי את המסלול הספציפי הזה בנוגע לאופי התפקיד ולתרומה באזרחות, אני אשמח תודה דוד

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  6. Started by koko0,

מסתבר שw960i לא נועד להחזיק ליותר מדי זמן, במיוחד שעכשיו אני יכול לקבל מסלול חיילים עם פלאפון חינם [אני על ה150 בחודש] כרגע סלקום עם המיילסטון לדעתי לוקח, אבל לאחי יש את המיילסטון וממש לא התלהבתי לא מהמצלמה ולא מהמהירות הכללית של הפלאפון ובמהירות גלישה. שימושים עיקריים גלישה ומשחקים, מצדי בלי מוזיקה בכלל. מה האפשרויות שלי?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by finish,

אנ מחפש מסלולי מים לטיול ביום שבת בצפון. מחפש מסלול מעניין ושיהיה בריכה או אגם כזה שאפשר לקפוץ אליו שמעתי שיש הרבה מקומות כאלה יש המלצות?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by omer_ico,

מישהו יודע איפה יש מסלולי נחיתה והמראה שלא בשימוש.... מיקום מדויק אם אפשר... תודה עומר...

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  9. מה זה שחקים?? מה זה פסגות?? ומה זה תלפיות?? למי כל אחד מהם שייך?? ומה השירות שהם עושים??

• 93 תגובות
    • 5.4k צפיות
  10. Started by Lost Spirit,

אהלן, אני מעוניין לעשות חלק משביל ישראל באיזור הצפון בחג סוכות כולל לינה במקום. זה נופל על התאריכים 30.9-1.10 או 7-8.10 את המסלול נעשה אני ומספר חברים. זו תהיה הפעם הראשונה שאני עושה מסלול שכזה ולכן מספר שאלות לי ליותר מנוסים: 1. איזה מסלולים מומלצים? 2. איזה ציוד מומלץ לקחת? 3. המלצות כלליות בתחום הטראקים? תודה מראש וחג שמח

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  11. Started by redead,

יש להם את המסלולי 0 אגורות שלהם ויש שם מסלול משפחה וחברים של 5 יעדים ותכלס אין לי יותר מ5 יעדים שאני מדבר איתם.. עכשיו מה שאני לא מצליח להבין זה שאני משלם להם 12.90 תמורת 200 דקות חינם, כמה בתכלס עולים לי 200 דקות רגילות שאני מדבר?? מישהו יודע אם אחרי ה200 דקות אני משלם תעריף רגיל או תעריך "מיוחד".. נראה לי פשוט כעבודה בעיניים..

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  12. Started by Access Denied,

כידוע לכולנו ישנם שני צדדים לקניית טלפון סלולרי חדש... אחד שהוא קניית המכשיר עצמו (לפני החזרים וכאלה), והשני הוא המסלול אליו אתה מתחייב דרך חברה סלולרית.. אני רוצה היום לשדרג/להחליף את הפלפון שברשותי.. ויש לי 2 שאלות.. 1. איזה מסלול היום הכי כדאי (כל מסלול שהוא) למי שמדבר עד כ-70 שח בחודש.. (אני לא דברן גדול..) 2. איזה פלפון טוב יש עד כ-40 שח בחודש?? (אני לא מחפש גאג'טים סתם כמו mp3 מפוצץ או מצלמה.. פלפון טוב, עדיף צבעוני ועדיפות הכי גדולה לפולדר - צדפה) תודה רבה..

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  13. מסמך נדיר, ממש מצמרר! לחכות בסבלנות לשירת התקווה. הקלטה נדירה של שירת התקוה מלפני 61 שנה שנערכה ע"י כתב ה BBC שרות השידור בריטי במאי 1945 במחנה הריכוז ברגן-בלזן אשר בצפון גרמניה. הצבא הבריטי אשר שחרר את המחנה מצא שם כמה אלפי ניצולים כמחציתם יהודים, רבים היו במצב גסיסה. הרב הצבאי הבריטי אירגן תפילת קבלת שבת, עבור היהודים במקום היתה זו קבלת השבת הראשונה אחרי 6 שנות מלחמה, ואחרי יותר מ- 10 שנות רדיפת יהודים על אדמת גרמניה. במאמץ רב, התארגנו היהודים, וביודעם שמקליטים אותם - ושרו את התקוה. אגב, זו גרסה מיושנת של שירת התקוה, בסגנון תחילת המאה ה- 20. בינתים עבר ההימנון שלנו שינויים קלים והוא נשמע היום קצת אחרת. נפתלי בלבן, לינק לאתר ההקלטה: http://genealogy.org.il/BergenBelsenHa…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by arik100,

אהלן יש לנו בבית מקרר 3 דלתות של SAMSUNG כולל קיוסק למים קרים וקרח דגם המקרר הינו: RF67DE הפילטר נגמר וצריך להחליף אותו אני מתלבט בין 3 אופציות: 1. החלפת הפילטר - יתרונות: מים כביכול נקיים. חסרונות: עלות גבוהה מאוד, החלפה כל חצי שנה - 200 כל חצי שנה. 2. התקנת פילטר חיצוני - יתרונות: מים כביכול נקיים. חסרונות: עלות בינונית-נמוכה. החלפה כל X זמן (נותן יותר מרווח מפילטר חיצוני), דורש התקנה חיצונית. 3. שימוש במקרר ללא פילטר. יתרונות: מים אמיתיים שמגיעים מהברז, 0 עלות. חסרונות: עלול לסתום את הצינור של ההזרמה? אשמח לכל הערות והארות בנושא. תודה

• 3 תגובות
    • 7.7k צפיות
  15. http://www.stage6.com/user/zbol/video/1834278/Ukraine-moto-adventure דו"ש = דו שימושי (שטח+כביש) תהנו! ;D

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  16. NVIDIA השיקה באופן רשמי את RTX 4060 ואנחנו בודגמים את הדגם שלך GIGABYTE על מערכת אחת חדשה עם Core i9 13900K ואחת ותיקה עם RYZEN 7 2700X - עד כמה גדול הפרש הביצועים?לכתבה

17. 2 סדרות (לא יודע מי יותר גרועה) הסתיימו,בתור חובב מושבע של סדרות מדע בדיוני,שני הסדרות האלו היו ממש קקי: אנטרפרייז: הייתה לה פוטנציאל אדיר!!! אבל הרסו אותה (טוטל לוסט) כבר בעונה הראשונה,היו כמה פרקים טובים אבל זהו,רק כמה פרקים בודדים (אפילו פרק הסיום היה כזה חרתא)....ממש התבאסתי מהסידרה הזאת. אנדרומדה: סידרה מבולבלת,נראה לי צריכים להיות על טריפ בשביל להבין אותה,כל פרק יותר מבלבל מהפרק שאחריו,לאחר שראיתי את כל העונות ואת כל הפרקים,פרק הסיום בכלל לא עשה לי את זה. מי ייתן והשנה הזו נקבל סדרות יותר מוצלחות (העונה השניה של גלקטיקה במיוחד).

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  18. Started by night-fire,

אז שבוע הבא המסע לפולין..ו..אני כמעט בטוח שיהיה לי חסר שם משהו . אנשים שיצאו כבר למסע- האם יש לכם טיפים כלשהם של דברים שכדאי לקחת לשם? איך להתלבש בתקופה הזאת ? יש דברים שכדאי לדעת? וגם אם מישהו יודע מה מזג האוויר שם עכשיו זה יהיה מצויין . תודה רבה מראש!

• 43 תגובות
    • 11.1k צפיות
  19. Started by SciFi7,

שלום , פורום Hwzone אתמול חזרתי מפולין (מסע בעקבות השואה ) ורציתי להגיד שאני ממליץ מאוד לנסוע לשם, וללמוד. רציתי לשמוע את דעתכם על המסע הזה ומה חשיבותו בעינייכם. לי זה היה מדהים, ואני ממליץ בטירוף אולי אני יעלה תמונות יותר מאוחר (צילמתי 1000 תמונות..)

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Dark_Phantom,

יום טוב לכולם היום אני רוצה לספר לכם(למי שמעוניין כמובן) על מסע לפולין 2003 שלקחתי חלק בו-כל החוויות שלי ומה שלקחתי ממנו. אוקי, אני יודע שזה יהיה ארוך אז סובלנות וקריאה נעימה. אז למה בכלל נסעתי לפולין? טוב, הכל התחיל בכיתה י' כשהצטרפתי לפרויקט שהריצו אצלנו בפנימייה שנקרא "צהלה". פרויקט די נחמד שבו אנו נפגשים עם מדריך כל שבועיים ועושים כל מיני דברים. לפעמים מדברים ולפעמים נוסעים לטיולים נחמדים. היינו בבסיס צנחנים, חיל הים בחיפה, טיפוס הרים בכרמל ועוד הרבה שטויות שאני כבר לא זוכר. בכל מקרה בסוף י"א קיבלתי מחשב אישי עם אינטרנט מהיר(המחשב שממנו אני כותב את ההודעה שלי עכשיו) והצ'ופר שבכיתה י"ב קיבלתי הזדמנות לנסוע לפולין מטעם הפרויקט. כמובן שעבתי קצת כדי להוויח כסף ל…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מסע לפולין - תקציר מהיר. אז ככה: הסיבה להעדרותי מהפורומים/חדשות/ניהול האתר במשך שמונת הימים האחרונים היא מסע שכבתי לפולין. את המסע הזה התחלתי ללא הרבה יותר מידי ציפיות כי ככה אני, לא ציפיתי שאני אעבור איזהשהו שינוי גדול כמו שאכן קרה לי. לקחתי לעצמי יום יום באשר הוא וחייתי את הרגע, הדבר היחידי שנתתי עליו את הדעת והיה קשור בעתיד הוא מתי ההשקמה מחר בבוקר ומתי אוכלים (וכמו שאתם רואים גם זה היה עתיד קרוב מאוד). לפני כמה שעות בודדות חזרתי מפולין והינה רשמים מהירים (בקרוב יומן מסע מלא): יום שני למסע - מחנה ההעבודה וההשמדה "מיידאנק". אני מגיע לשדה ענקי בדיוק כמו באגדות רק שלשם שינוי נמצא עליו מחנה גרמני-נאצי ענקי בגודלו, סיפורים שלמים יש סביב המחנה הזה ועל חוסר יעילותו (תאי גזים …

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by elvisalive,

מהי המסעדה הכי טובה בתל אביב צריך מסעדה רומנטית לזוג התקציב הוא 500 שקל שמעתי בנתיים על רפאל ועל רוקה מה אתם אומרים על המסעדות האלו ? האם יש יותר טובות ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by mrraz,

אם יש לכם המלצות על מסעדה טובה מכל סוג באיזור הכנרת וצפונה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Nahum2,

אני מאד מבקש שרשור הזה הזה לא יגרר לענייני ט באב. אם אתם מכירים מסעדה שהייתם מוכנים לאכול בה ופתוחה היום בערב המליצו. אם לא שתקו. אני מבהיר: תגובות שהן לא המלצה למסעדה שפתוחה היום לא יתקבלו בברכה.

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  25. Started by שניצל,

אני מחפש מסעדה בבאר שבע להיום בערב (משהו לכל המשפחה). יש למישהו המלצות? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.