עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by redead,

יש להם את המסלולי 0 אגורות שלהם ויש שם מסלול משפחה וחברים של 5 יעדים ותכלס אין לי יותר מ5 יעדים שאני מדבר איתם.. עכשיו מה שאני לא מצליח להבין זה שאני משלם להם 12.90 תמורת 200 דקות חינם, כמה בתכלס עולים לי 200 דקות רגילות שאני מדבר?? מישהו יודע אם אחרי ה200 דקות אני משלם תעריף רגיל או תעריך "מיוחד".. נראה לי פשוט כעבודה בעיניים..

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  2. Started by Access Denied,

כידוע לכולנו ישנם שני צדדים לקניית טלפון סלולרי חדש... אחד שהוא קניית המכשיר עצמו (לפני החזרים וכאלה), והשני הוא המסלול אליו אתה מתחייב דרך חברה סלולרית.. אני רוצה היום לשדרג/להחליף את הפלפון שברשותי.. ויש לי 2 שאלות.. 1. איזה מסלול היום הכי כדאי (כל מסלול שהוא) למי שמדבר עד כ-70 שח בחודש.. (אני לא דברן גדול..) 2. איזה פלפון טוב יש עד כ-40 שח בחודש?? (אני לא מחפש גאג'טים סתם כמו mp3 מפוצץ או מצלמה.. פלפון טוב, עדיף צבעוני ועדיפות הכי גדולה לפולדר - צדפה) תודה רבה..

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  3. מסמך נדיר, ממש מצמרר! לחכות בסבלנות לשירת התקווה. הקלטה נדירה של שירת התקוה מלפני 61 שנה שנערכה ע"י כתב ה BBC שרות השידור בריטי במאי 1945 במחנה הריכוז ברגן-בלזן אשר בצפון גרמניה. הצבא הבריטי אשר שחרר את המחנה מצא שם כמה אלפי ניצולים כמחציתם יהודים, רבים היו במצב גסיסה. הרב הצבאי הבריטי אירגן תפילת קבלת שבת, עבור היהודים במקום היתה זו קבלת השבת הראשונה אחרי 6 שנות מלחמה, ואחרי יותר מ- 10 שנות רדיפת יהודים על אדמת גרמניה. במאמץ רב, התארגנו היהודים, וביודעם שמקליטים אותם - ושרו את התקוה. אגב, זו גרסה מיושנת של שירת התקוה, בסגנון תחילת המאה ה- 20. בינתים עבר ההימנון שלנו שינויים קלים והוא נשמע היום קצת אחרת. נפתלי בלבן, לינק לאתר ההקלטה: http://genealogy.org.il/BergenBelsenHa…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by arik100,

אהלן יש לנו בבית מקרר 3 דלתות של SAMSUNG כולל קיוסק למים קרים וקרח דגם המקרר הינו: RF67DE הפילטר נגמר וצריך להחליף אותו אני מתלבט בין 3 אופציות: 1. החלפת הפילטר - יתרונות: מים כביכול נקיים. חסרונות: עלות גבוהה מאוד, החלפה כל חצי שנה - 200 כל חצי שנה. 2. התקנת פילטר חיצוני - יתרונות: מים כביכול נקיים. חסרונות: עלות בינונית-נמוכה. החלפה כל X זמן (נותן יותר מרווח מפילטר חיצוני), דורש התקנה חיצונית. 3. שימוש במקרר ללא פילטר. יתרונות: מים אמיתיים שמגיעים מהברז, 0 עלות. חסרונות: עלול לסתום את הצינור של ההזרמה? אשמח לכל הערות והארות בנושא. תודה

• 3 תגובות
    • 7.7k צפיות
  5. http://www.stage6.com/user/zbol/video/1834278/Ukraine-moto-adventure דו"ש = דו שימושי (שטח+כביש) תהנו! ;D

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  6. NVIDIA השיקה באופן רשמי את RTX 4060 ואנחנו בודגמים את הדגם שלך GIGABYTE על מערכת אחת חדשה עם Core i9 13900K ואחת ותיקה עם RYZEN 7 2700X - עד כמה גדול הפרש הביצועים?לכתבה

7. 2 סדרות (לא יודע מי יותר גרועה) הסתיימו,בתור חובב מושבע של סדרות מדע בדיוני,שני הסדרות האלו היו ממש קקי: אנטרפרייז: הייתה לה פוטנציאל אדיר!!! אבל הרסו אותה (טוטל לוסט) כבר בעונה הראשונה,היו כמה פרקים טובים אבל זהו,רק כמה פרקים בודדים (אפילו פרק הסיום היה כזה חרתא)....ממש התבאסתי מהסידרה הזאת. אנדרומדה: סידרה מבולבלת,נראה לי צריכים להיות על טריפ בשביל להבין אותה,כל פרק יותר מבלבל מהפרק שאחריו,לאחר שראיתי את כל העונות ואת כל הפרקים,פרק הסיום בכלל לא עשה לי את זה. מי ייתן והשנה הזו נקבל סדרות יותר מוצלחות (העונה השניה של גלקטיקה במיוחד).

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  8. Started by night-fire,

אז שבוע הבא המסע לפולין..ו..אני כמעט בטוח שיהיה לי חסר שם משהו . אנשים שיצאו כבר למסע- האם יש לכם טיפים כלשהם של דברים שכדאי לקחת לשם? איך להתלבש בתקופה הזאת ? יש דברים שכדאי לדעת? וגם אם מישהו יודע מה מזג האוויר שם עכשיו זה יהיה מצויין . תודה רבה מראש!

• 43 תגובות
    • 11.1k צפיות
  9. Started by SciFi7,

שלום , פורום Hwzone אתמול חזרתי מפולין (מסע בעקבות השואה ) ורציתי להגיד שאני ממליץ מאוד לנסוע לשם, וללמוד. רציתי לשמוע את דעתכם על המסע הזה ומה חשיבותו בעינייכם. לי זה היה מדהים, ואני ממליץ בטירוף אולי אני יעלה תמונות יותר מאוחר (צילמתי 1000 תמונות..)

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Dark_Phantom,

יום טוב לכולם היום אני רוצה לספר לכם(למי שמעוניין כמובן) על מסע לפולין 2003 שלקחתי חלק בו-כל החוויות שלי ומה שלקחתי ממנו. אוקי, אני יודע שזה יהיה ארוך אז סובלנות וקריאה נעימה. אז למה בכלל נסעתי לפולין? טוב, הכל התחיל בכיתה י' כשהצטרפתי לפרויקט שהריצו אצלנו בפנימייה שנקרא "צהלה". פרויקט די נחמד שבו אנו נפגשים עם מדריך כל שבועיים ועושים כל מיני דברים. לפעמים מדברים ולפעמים נוסעים לטיולים נחמדים. היינו בבסיס צנחנים, חיל הים בחיפה, טיפוס הרים בכרמל ועוד הרבה שטויות שאני כבר לא זוכר. בכל מקרה בסוף י"א קיבלתי מחשב אישי עם אינטרנט מהיר(המחשב שממנו אני כותב את ההודעה שלי עכשיו) והצ'ופר שבכיתה י"ב קיבלתי הזדמנות לנסוע לפולין מטעם הפרויקט. כמובן שעבתי קצת כדי להוויח כסף ל…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מסע לפולין - תקציר מהיר. אז ככה: הסיבה להעדרותי מהפורומים/חדשות/ניהול האתר במשך שמונת הימים האחרונים היא מסע שכבתי לפולין. את המסע הזה התחלתי ללא הרבה יותר מידי ציפיות כי ככה אני, לא ציפיתי שאני אעבור איזהשהו שינוי גדול כמו שאכן קרה לי. לקחתי לעצמי יום יום באשר הוא וחייתי את הרגע, הדבר היחידי שנתתי עליו את הדעת והיה קשור בעתיד הוא מתי ההשקמה מחר בבוקר ומתי אוכלים (וכמו שאתם רואים גם זה היה עתיד קרוב מאוד). לפני כמה שעות בודדות חזרתי מפולין והינה רשמים מהירים (בקרוב יומן מסע מלא): יום שני למסע - מחנה ההעבודה וההשמדה "מיידאנק". אני מגיע לשדה ענקי בדיוק כמו באגדות רק שלשם שינוי נמצא עליו מחנה גרמני-נאצי ענקי בגודלו, סיפורים שלמים יש סביב המחנה הזה ועל חוסר יעילותו (תאי גזים …

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by elvisalive,

מהי המסעדה הכי טובה בתל אביב צריך מסעדה רומנטית לזוג התקציב הוא 500 שקל שמעתי בנתיים על רפאל ועל רוקה מה אתם אומרים על המסעדות האלו ? האם יש יותר טובות ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by mrraz,

אם יש לכם המלצות על מסעדה טובה מכל סוג באיזור הכנרת וצפונה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Nahum2,

אני מאד מבקש שרשור הזה הזה לא יגרר לענייני ט באב. אם אתם מכירים מסעדה שהייתם מוכנים לאכול בה ופתוחה היום בערב המליצו. אם לא שתקו. אני מבהיר: תגובות שהן לא המלצה למסעדה שפתוחה היום לא יתקבלו בברכה.

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  15. Started by שניצל,

אני מחפש מסעדה בבאר שבע להיום בערב (משהו לכל המשפחה). יש למישהו המלצות? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by ref4fcd,

איזה מסעדות אתם ממש ממליצים בחיפה? יוצא לי הרבה להזמין ואלה המעודפות עליי: טאטמי - קצת יקר אבל אוכל יפני ממש טוב. ואני מתכוון אוכל לא סושי. פירה - מקבלים שניצל גדול יותר מהראש. אגאדיר - ההמבורגר הכי טעים שאכלתי בחיים, כנל לגבי הקינוח

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  17. Started by Internal,

היי אנשים אני מחפש מסעדת שוקלד באיזור חיפה אפשר גם בקריות בסיגנון ארט דקוקו , מקס ברנר מישהו יכול להמליץ?

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by mrraz,

מקרה מטריד שקרה לי. למי שמכיר יש מסעדה מזרחית אלוואדי שממוקמת בתחנת הדלק הראשונה מימין כשיוצאים מכביש 6 במחלף עירון לכיוון עפולה. מסעדה די טובה ככה חשבתי עד היום. המסעדה היתה מפוצצת. השולחן לידנו התפנה והמלצר התחיל לפנות. אני זוכר שעניין אותי מאחר והמשפחה שעזבה השאירה בקבוק נסטי משפחתי ששתו ממנו אולי חצי כוס, רציתי לראות מה המלצר יעשה. מסתבר שזה היה פריט קטן מאחר והם השאירו גם 3 שיפודי פרגיות שלא נגעו בהם. פתאום אני רואה את המלצר לוקח את שלושת השיפודים והולך לכיוון הגריל ומניח אותם על האש. קראתי למלצר ואמרתי לו, ראיתי שלקחת 3 שיפודים שהשאירו והחזרת לגריל. אמר לי חראם, יש לנו עובדים וזה בשבילם.. אני פעם אחרונה שנכנס למסעדה הזו. השאירו לי טעם רע בפה. מילא ממחזרים חמוצים אבל…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by J0n1,

אני צריך המלצה על מסעדת בשרים באזור ת"א/פ"ת אני מחפש משהו איכותי (הבנתי שהבשרים של פאפגיו לא משהו) אבל שיהיה במחיר סביר, ויהיה נחמד לאכול כפי יכולתך.

• 42 תגובות
    • 5.3k צפיות
  20. Started by ccc,

מספיק עם הת'רדים על מכוניות, הבנו שאתם coolים זה רוצה לדעת איפה מנוע זה רוצה לדעת איזה צבע זה רוצה לדעת איזה גיר שיפט חלס, גם כולם פה בני 12 עם רשיון לקורקינט על מנוע מדברים על פרארי

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by nimrods,

שלום לכולם.! חחחח טוב יש לי שאלה חח קצת מטומטמט וישנה מאיפה אני יכול לאסיג מספר אייסיקיו קצר זה ממש דחוף לי תודה לעוזרים..!

• 27 תגובות
    • 4k צפיות
  22. Started by MS-D,

שלום חברים, אני מחפש נתון מדויק ככל האפשר ממנו אוכל לקבל עדכונים יומיים על מספר ההרוגים בסוריה. חשוב מאוד שהנתון יתעדכן מדי יום ויציג את המספרים (הכי קרובים למציאות), פניתי לצלב האדום ולעוד כמה ארגונים הומניטריים שדיי אובדי עצות, התעניינתי אם יש לך כיוון לאתר שמציג נתונים כאלה באופן יום-יומי? פורום? או קצה חוט למי שיכול לקרב אותי למידע כזה? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום רב, האם יש אפשרות לשנות את מספר הודעות הפורום המוצגות בכל דף? חיפשתי באפשרויות אך לא מצאתי. תודה.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  24. Started by jj516,

טלפון להזמנות : 046100786 טלפון שירות לקוחות : 046260797 זה מה שכתוב באתר שלהם, אבל הוא לא מחובר, עם אני לא טועה 04 זה עכשיו 08 לא? וגם עם אני מחייג דרך 08 עונה לי משיבון צחוקים כזה של משפחה ולא של חנות... אז... מישהוא יודע איך אני יוצר איתם קשר טלפוני?

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  25. שימו לב לכתבה הבאה: לפי הכתבה ביורו יצפו יותר אנשים מאשר אוכלוסיית כדור הארץ. האם הכתב מאמין בחיים תבונתיים אחרים ביקום שלנו המעוניינים לצפות במשחק כדורגל ? תודה ליונתן על הכתבה.

• 8 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.