כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,548 דיונים בפורום זה
-
מקרה מטריד שקרה לי. למי שמכיר יש מסעדה מזרחית אלוואדי שממוקמת בתחנת הדלק הראשונה מימין כשיוצאים מכביש 6 במחלף עירון לכיוון עפולה. מסעדה די טובה ככה חשבתי עד היום. המסעדה היתה מפוצצת. השולחן לידנו התפנה והמלצר התחיל לפנות. אני זוכר שעניין אותי מאחר והמשפחה שעזבה השאירה בקבוק נסטי משפחתי ששתו ממנו אולי חצי כוס, רציתי לראות מה המלצר יעשה. מסתבר שזה היה פריט קטן מאחר והם השאירו גם 3 שיפודי פרגיות שלא נגעו בהם. פתאום אני רואה את המלצר לוקח את שלושת השיפודים והולך לכיוון הגריל ומניח אותם על האש. קראתי למלצר ואמרתי לו, ראיתי שלקחת 3 שיפודים שהשאירו והחזרת לגריל. אמר לי חראם, יש לנו עובדים וזה בשבילם.. אני פעם אחרונה שנכנס למסעדה הזו. השאירו לי טעם רע בפה. מילא ממחזרים חמוצים אבל…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מספיק עם הת'רדים על מכוניות, הבנו שאתם coolים זה רוצה לדעת איפה מנוע זה רוצה לדעת איזה צבע זה רוצה לדעת איזה גיר שיפט חלס, גם כולם פה בני 12 עם רשיון לקורקינט על מנוע מדברים על פרארי
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם.! חחחח טוב יש לי שאלה חח קצת מטומטמט וישנה מאיפה אני יכול לאסיג מספר אייסיקיו קצר זה ממש דחוף לי תודה לעוזרים..!
-
- 27 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש נתון מדויק ככל האפשר ממנו אוכל לקבל עדכונים יומיים על מספר ההרוגים בסוריה. חשוב מאוד שהנתון יתעדכן מדי יום ויציג את המספרים (הכי קרובים למציאות), פניתי לצלב האדום ולעוד כמה ארגונים הומניטריים שדיי אובדי עצות, התעניינתי אם יש לך כיוון לאתר שמציג נתונים כאלה באופן יום-יומי? פורום? או קצה חוט למי שיכול לקרב אותי למידע כזה? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, האם יש אפשרות לשנות את מספר הודעות הפורום המוצגות בכל דף? חיפשתי באפשרויות אך לא מצאתי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
טלפון להזמנות : 046100786 טלפון שירות לקוחות : 046260797 זה מה שכתוב באתר שלהם, אבל הוא לא מחובר, עם אני לא טועה 04 זה עכשיו 08 לא? וגם עם אני מחייג דרך 08 עונה לי משיבון צחוקים כזה של משפחה ולא של חנות... אז... מישהוא יודע איך אני יוצר איתם קשר טלפוני?
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שימו לב לכתבה הבאה: לפי הכתבה ביורו יצפו יותר אנשים מאשר אוכלוסיית כדור הארץ. האם הכתב מאמין בחיים תבונתיים אחרים ביקום שלנו המעוניינים לצפות במשחק כדורגל ? תודה ליונתן על הכתבה.
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי בפלאפון שתי שיחות שלא נענו ממספר טלפון שמתחיל ב- 03-025 (ועוד 3 ספרות). יש דברים כאלו? מספרי טלפון עם 6 ספרות? איך זה יכול להיות? מה זה יכול להיות?
-
- 20 תגובות
- 14.6k צפיות
-
-
מי קובע כמה ספורטאים נשלחים מכל מדינה לתחרויות בינ"ל? ישראל (או כל מדינה אחרת) יכולה לשלוח כמה מתחרים שהיא רוצה לאליפות אירופה בג'ודו או אליפות העולם באתלטיקה או שחיינים לאולימפיאדה? יש גוף שמפקח ומציב רף? אם כן-מה הקריטריונים?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, רכשתי היום טלוויזיהשל הייסנס באתר שלהם להפעלת האחריות יש צורך בסריאל נאמבר הזוי אבל אני פשוט לא מוצא את המספר סידורי ניסיתי בכל העטיפות של הטלוויזיה, בנוסף הפכתי את הטלוויזיה אין גם עליה. איפה זה יכול להיות??? תודה
-
- 6 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
אני צריך מספר פלאפון של ידידה טובה יש לי שם שם משפחה לכתובת אבל ב144 היא לא מופיעה איך אני יכול להשיג את הפלאפון שלה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב... ;D העליתי מספר קטעים חדשים ,מקווה שתיהנו, זה מסודר לפי תאריך העלאה, תגובות בברכה: Lior Saban - Guitar Classical Improvisation Pink Floyd : Marooned by Lior Saban Deep Purple - Child in Time : Lior Saban (Cover)
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
כמה אנשים התלוננו על כך שהכרטיס קטן מדי, ;D כמו כן, נראה שנווידיה החליטו לעשות בו שימוש בעוד כמה וריאציות כיד להרוויח: קרדיט לחברה בNVNEWS. מצטער, הייתי חייב
-
- 9 תגובות
- 945 צפיות
-
-
במהלך ניסיון רישום לשירות isracard web התבקשתי להזין מספר רישום ראשוני, שזהו מספר המופיע בפירוט החיובים של ישראכרט הנשלח בדואר (צד שמאל למעלה). הבעיה היא שאני מקבל את הפירוט דרך האתר של ישראכרט ולא דרך הדואר, ושם לא נתקלתי באותו מספר רישום ראשוני. האם המידע קיים בכל זאת באתר או שעלי להזמין חיוב בדואר?
-
- 6 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע בן 15 ואבא שלי מתכנן לקנות לי טרקטורון לגיל 16. יש לי מספר שאלות: 1)איזה טרקטרונים מכריחים רישיון למכונית ואילו רשיון טרקטור? 2)כמה עולה ביטוח לטרקטורון? צד שלישי. 3)באיזה גיל ניתן להתחיל ללמוד? 4)מה המחירון של ריינגר של פולאריס\מיול של קוואסקי ליד שנייה? וחדש? 5)על איזה טקטורון אתם ממליצים? למעט תומקאר שהוא יקר בטירוף. היו לי עוד שאלות אבל שכחתי,שאני יזכר אני יערוך. תודה לכל העונים
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין להתחיל ללמוד הנדסת תעשייה וניהול/חשמל (אלו שני הכיוונים העיקריים)באוקטובר 2010. לצורך העניין אצטרך לגשת לבגרות במטמתיקה 4 יח"ל, שלושת הטפסים. הייתי רוצה ללמוד בבית ולגשת למבחן באופן עצמאי, האם זה נשמע הגיוני בעיניכם ללמוד לבד את כל החומר לבגרות? אני מבין שמועד הבגרות הקרוב הוא בעוד ארבעה חודשים בערך (תקנו אותי אם אני טועה), האם זה זמן סביר והגיוני ללמוד את החומר לכל שלושת הטפסים או לפחות לשניים מהם? אשמח אם תוכלו לתת לי הפנייה למספר נושאים בסיסיים שאוכל להשתפשף בעזרתם במהלך השבוע הקרוב, תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי כמה שאלות בתחום הזה ואין לי כח לפתוח אשכול חדש אז אני מנצל את זה. סיימתי י"ב, אני כרגע לומד בי"ג במטרה להתקבל לבסמ"ח (יש לי פרופיל 97 וכנראה שזו הדרך היחידה להתקבל). לגאמ"א לא התקבלתי, עפתי אחרי הראיון שאחרי המבחן. יש לי בגרות בינונית ביותר של 4 יחידות מתמטיקה, 4 אנגלית, 5 פיזיקה בציון 85-90, 10 הנדסת תוכנה בציון ששואף ל100, ומקצועות החובה ההומניים בציונים מחפירים. כדי להדביק את הפער עם חברים (עתודאים למדעי המחשב באונ' ת"א) חשבתי על הפרוצדורה הבאה: 1. שיפור מתמטיקה ל5- יחידות (בשילוב עם פיזיקה מקפיץ את השקלול ברוב האוניברסיטאות) ופסיכומטרי במועדים הקרובים ביותר 2. תואר ראשון בזמן השירות ואני יוצא מהצבא עם ניסיון בתחום, עם תואר ראשון ויותר מוקדם מעתודאי. …
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מספר שאלות בנושא קידום אתרים, בעיקר בגוגל! 1) האם התהליך לוקח זמן? אני הבנתי שכן, ושהאתר עולה בדירוג במנועי החיפוש לאט לאט. 2) האם קידום האתר הוא לדומיין, או לתוכן האתר? כלומר, אם יש לי דומיין ואני מפרסם בו משהו, ובעתיד אני רוצה לפרסם משהו אחר, האם שיחפשו בגוגל את הנושא החדש, הוא ישר יגיע לדפים הראשונים המנוע החיפוש? 3) האם יש למישהו להפנות אותי למידע בנושא הזה לביצוע באופן אצמאי? 4) ולחילופין לינקים לחברות כאלה? 5) מה סביבות המחירים, ובכלל איך מתבצע התמחור לשירות הזה? זהו לבנתיים! תודה רבה לכולם!
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
1. האם ההכנסות מPayPal חייבות במיסוי? (אני מניח שכן). 2. אם כן - ממתי? האם משעת קבלת הכסף לחשבון ה-PayPal או משעת ההעברה לחשבון הישראלי? 3. נניח שעשרת אלפים איש יקנו ממני ב-10 שקלים, איך המיסוי יתבצע אז? 4. האם זה שונה אם מדובר בתרומות? בבקשה לא להביע דעות והנחות. רק מי שיודע. ואם אפשר להפנות למקור - הכי טוב.
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלומות חברי הפורום, יש לי כל מיני שאלות כלליות למינהן, אז חשבתי - למה לא לשאול שאלות כלליות בפורום "כללי"? הרי הן לפניכם: 1. בתור חייל צעיר אחושרמוטה הבנתי שכל זמן שאני על מדים, עליי להסתובב עם חוגר עליי. האם גם שאני על אזרחי חובה עליי להיות עם חוגר? או שלהיות עם ת"ז רגילה/רשיון זה מספיק? 2. לאחרונה אבד לי המטען של הסלולארי שלי(LG KU990 Viewty) וביום ראשון אני סוגר 10 ימים בטירונות(כן, אני צעיר), לכן אני צריך מטען חדש. יש שתי אפשרויות : לקנות מטען ייעודי לטלפון עצמו, או לקנות מטען USB - השאלה היא: א. האם מטען USB יספק את המתח המתאים(את כבל הUSB הייחודי של המכשיר יש לי) או שמא עדיף מטען ייעודי? ב. היכן ניתן לרכוש מטען ייעודי/מטען USB במוצ"ש? אזור ת"א, למרות שאני מ…
-
- 17 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני מאוד מעוניין לאחרונה לקנות GPS אבל חשוב לי שהוא יהיה גם מחשב כך יד יד רצון לחבר אותו למסך ברכב 7 אינץ אז אני מחפש אחד שיתמוח בזה ראיתי GPS שאפשר לגלוש בהם באינטרנת וזה גם מעניין אותי מאוד וחשוב לי גם ניווט בחוץ לארץ לא רק ישראל ניווט רגלי גם יהיה ברכה מישהו מכיר מכשיר שיכול לעשות את כל הדברים האלו? הבנתי שהם מנגנים גם מוזיקה ו גם סרטים
-
- 9 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אהלן שלום, לאחרונה התעניינתי בקניית אופניים חשמליים. כל יום אני עושה מרחק של 2.5ק"מ הלוך ו2.5ק"מ חזור מהבית לעבודה (6 ימים בשבוע). ראיתי המון דגמים, אני לא מבין בכלל את ההבדלים. לכולם יש סוללה 250W ו-36V, מגיעים עד 25 קמ"ש. העיצוב שונה, חברות שונות. לא מבין באופניים בכלל. איפה מתחילים? תקציב עד 3.5-4 אלף.
-
- 22 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני אוטוטו מתגייס ביולי.. ויש לי מספר שאלות ממש חשובות 1. אני מעוניין לעשות ג'וב (לא טבח,נהג,עובד רס"ר וכו') בינונית ומעלה עם יציאות יומיות או שבוע שבוע או חמשושים יש לי פרופיל 97 וקב"א גבוה קיבלתי מיונים לטיס..(לא עברתי) נכון לעכשיו רוצים אותי לקרבי ואני ממש לא מעוניין אני רוצה לבקש קצין מיון וממנו להוציא ג'וב נורמלי עם התנאי יציאה שציינתי למעלה, מה הסיכוי שאני אצליח להוציא דבר כזה? אפשרי בכלל? 2. אם כל העסק לא הלך וסיימתי בגבעתי.. אם כבר קרבי אז זו הבחירה שלי.. איך היציאות שמה בטירונות וגם אחרי..ייתכן גם מודיעין שדה חשוב לי כי יש לי חברה הרבה זמן ואני אשתגע עם יציאות מרוחקות
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום! לפני חודש-חודשיים בערך קיבלתי בדואר מכתב מפרוייקט גאמ"א של חיל המודיעין, בו ביקשו ממני למלא שאלון מסויים באינטרנט. מילאתי ושלחתי, כמובן. היום קיבלתי זימון למבחנים של הפרוייקט, ורציתי לדעת כמה דברים. הדבר הראשון הוא מה מצפה לי שם. כל מה שאני יודע בקשר לשפות תכנות הוא Java ו-C# ברמה של תיכון (ואפילו קצת יותר מזה), אסמבלר ברמה של תיכון ובניית אתר אינטרנט בסיסי בעזרת שפות מיושנות כגון HTML, JavaScript ו-ASP. לקראת מה להיות מוכן, והאם הידע שיש ברשותי הוא מספיק כדי לעבור מבדקים אלו? דבר שני הוא שהבנתי שמיונים לחיל המודיעין מקפיאים את המיונים לשאר הדברים, ורציתי לשאול איך זה עובד בדיוק. שלושה ימים לאחר המבחנים לגאמ"א יש לי גם מבדקי צוות אוויר, ורציתי לדעת מה הולך להיות בדי…
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-