עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. למי שלא יודע למה אני מתכוון - מדובר על מזרן גדול, שאליו מחוברים כל מיני גלילים כדי להשאיר אותך במקום... קושרים את המתקן לסירה והוא מעופף באוויר. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  2. Started by thegodx,

אנשים תעזרו לי בבקשה למצאו אתר כתוביות ברוסית לסרטים החדשים שיוצאים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  3. שלום! בשבת בנינו לצאת ללונה פארק בתל אביב, ניתקלנו בקושי בחזרה, אין קווים שמגיעים מהלונה פארק לאלנבי במוצ"ש... אם מישהו מכיר דרך כלשהי (לא ברגל ולא מונית) אשמח לדעת. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by goolkt,

ננעל

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  5. Started by Asaf.Y,

http://upload.shishlik.net/ תודה לכל מי שייעזור וייחתום.

6. היי חברים, לאחרונה התחלתי להתעניין באפשרות של הזמנת חבילות לארץ באמצעות שליחתן לכתובות בתוך ארה"ב/ בריטניה דרך חברות כמו "שיפיטו". קראתי שבחברה הנ"ל יכולות להיות הפתעות , עיכובים ותקלות והמחיר הסופי אינו תמיד ידוע, נוסף על כך, אם הבנתי נכון, אין שום מספר מעקב לחבילות שנשלחות בדואר רגיל, דבר שלא אידיאלי בעליל והחברה לא תמיד לוקחת אחריות על אבידות. לכן רציתי לקבל מכם המלצות על חברות באמת אמינות וזולות ללא תקלות, בארה"ב ובבריטניה. ההזמנות שלי הן תמיד קטנות עד 75$ , עם פריטים כמו מוצרי בית מרקחת או פריטי לבוש. המטרה שלי היא לא להגיע למצב שאצטרך להשתמש בחברות שילוח כגון UPS וכו' , שפשוט גזלו אותי בעבר עם עמלות שקר כשהחבילה הגיעה לארץ. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. איך קוראים לטראק שיש בסוף התוכנית של אקזיט? יש כזה טראק אם אההההההה של תינוק ואז כניסה חזקה מאוד... איך קוראים לטראאק?

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  8. חברה ב- 31.8.07 אמור להסתיים לי המלווה עכשיו שמעתי משהו כזה שאני חייב לנהוג בלי מלווה רק יום אחרי מה שכתוב לי על הטופס שזה 1.9 אז תגידו לי אם זה נכון או שאני יכול לנהוג כבר ב- 31.8 בלי מלווה ושאלה נוספת איך ומתי מקבלים את הרישיון ככרטיס מגנטי? תודה~

9. Started by the king2006,

שלום ... אני רוצה לעשות מנוי ל rapidshare עכשיו יש שני אתרים : http://rapidshare.com/ http://rapidshare.de/ האם המנוי תקף לשניהם??? ואם לאא אז באיזה אתר כדאי לעשות מנוי ?? תודהה

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. הכול התחיל מקצת זמן פנוי ושעמום. יש לי מגבר סטריאו נחמד שהחלטתי להחליף בו את כול הקבלים. לאחר שפירקתי אותם ומדדתי אותם הזמנתי, חבילה של בערך 27 קבלים. דאגתי מראש שסכום החבילה כולל עלויות השילוח לא יעבור את ה75$. עלות הקבלים הסתכמה ב28.29$. עלות השילוח דרך Fedex(חברת השילוח שדרכה האתר שולח), הסתכמה ב40$. כן כן יקר לחבילה שלא שוקלת 300 גרם ובעלת נפח קטן, אבל זו לא הנקודה זה מחיר שהייתי מוכן לשלם. סך הכול השווי הכולל עמד על 68.29$, אפילו בחרתי קבל אחר ממה שרציתי כי לא הייתי מוכן שהשווי יהיה יותר מ75$. אתמול קיבלתי טלפון מFedex שמבשר לי שהחבילה הגיע ואני צריך לתאם אתם זמן שבו אני יוכל לקבל את החבילה. עד כאן הכול מצוין והשירות מהיר. אמרתי לטלפנית שכרגע אני לא יכול לתת לה זמן ו…

11. Started by MatanFrenkel,

יש דבר כזה בדואר ישראל? הזמנתי מכשיר סלולארי בתוספת 45 ש"ח זה נחשב "דואר אקספרס" זה לא UPS ורשום עד 48 שעות איפה אפשר לקרוא על השירות הזה?

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  12. Started by redti,

שלומות חוות סוסים(ראה דיון "האם אתם בכושר?")! אני נורא רוצה ללמוד "ברייק דאנס" למי שלא יודע זה סגנון ריקוד ממש קשה ללמידה ודורש הרבה כח... מישהו אולי מכיר מקום בירושלים שמלמדים את זה? זה נורא חשוב לי...

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  13. המחשב יגיע ללא מערכת הפעלה...וגם ללא ספק ככה שאני לא יכול להדליק אותו... אני יוכל לזהות את החלקים ע"פ מה שמוטבע עליהם?

14. הטקסט המקורי: עדכון: חבר'ה, בשמחה רבה עלי לעדכנכם כי הצלחתי לשכנע (סוף סוף!!!!) את הורי לאשר לי שירות בחי"ר כלוחם! מכאן עולה השאלה הבאה: אם יש לי עדיפות אישית רצינית לשרת בחטיבת גולני, חטיבה שהביקוש לשרת בה, אם אינני טועה, עומד על כמעט 6 מלש"בים על כל מקום פנוי, האם יש לי סיכוי, בתור חייל עם פז"ם של כמעט שנה [גם אם יידרש ממנו לחתום שס"ן/ויתור פז"ם], ומוניטין טוב (הרשו לי לפרט, לצורך העניין, בלי להשוויץ): - מצטיין פלוגתי בטירונות - נהג מצטיין טייסתי - 0 ימי ב' / ג' מאז הגיוס - כלל ללא בעיות משמעת וכמובן מוטיבציה עצומה לשרת בתור לוחם. האם נתונים אלו יסייעו לי עם קצין המיון? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. שלום. אני הפכתי את כל הגוגל ולא מצאתי את האתר או הטלפון של חברת טלאפת שייבאה את הכונן קשיח טושיבה שלי .... אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו מאוד.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by eladh16,

אוקי חברים אני מספר לכם עכשיו משהו באמת מוזר שקורה עם הטלויזיה שלי. אז ככה... מדובר בטלוויזיה רגילה של lenco 29 אינץ מלפני איזה 3.5-5 שנים בערך. המקרה המוזר הוא מתי שאני רואה טלוויזיה ב yes או ב dvd ומתי שבסרט שרואים בטלוויזיה יש איזה קטע מתח מאוד אז הטלווזיה שלי נכבת! בדקקתי כבר טיימר הכיבוי לא פעיל. כלומר... כל פעם שיש איזה קטע מתוח מאוד ומפחיד הטלוויזיה שלי פשוט נכבת ולא מראים מה קרה בקטע מתח הזה. זה ממס נס!, היא כבר כבתה לי עשרות פעמים במהלך השנים שראיתי בה, וזה לא במקריות! בדיוק שיש מתח!. לפני איזה שבוע או שבועיים אני ראיתי את הסרט אייר פורס 1. ובסוף הסרט ממש בסוף איך שהכל כבר טוב, פתאום מישהו מהחברה הטובים מוציא אקדח ובא לירות. אבל בדיוק איך שהוא הוציא את האק…

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by froggy,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש מתכנן לקנות מארז בKSP, ולגבי שאר הרכיבי המחשב אני די חושש לקנות שם. יש לי אלטרנטיבה? יש בב"ש את פנדה, אך הם יקרים מאד.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  18. Started by askme,

שלום לכולם לשים את הדברים כהוייתם - בשביל מה לשנע אלפי תושבים לגדרות ולאבד את חייהם של אנשים ( לא שזה פאקטור מכריע בעיני חמאס, אבל מילא ) ? אם וכאשר אפשר במחיר של לא יותר של 1000 ₪ ( מחירו של קאסם אחד, פלוס מינוס ) לשלוח עיר שלמה למקלטים עם כל מה שזה משליך על האוכלוסיה, ולגרום לישראל להעיף במינימום 100 אלף דולר ( זוג מיירטי "טמיר" ), כשהסיכון לחמאס הוא גג - איבוד איזה בודקה בחולות עזה ! לא חיים ולא בטיח, אלא עמדת תצפית או כיוצא בזה ! ותחשבו על זה !

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. סביבת העבודה שלנו נהיית יותר ויותר סביב המחשב ונמאס לי כבר לסבול מהגב מכירים כיסאות טובים למחשב? יש חשיבות לבסיס ממתכת, עדיפות לא מנירוסטה והכי חשוב אורטופדי לסמוך על מוכרים לא ככ סומך, וללכת על מה שנוח לי תמיד גרם לי לקנות מוצר שהסב לי יותר נזק מתועלת אם אפשר את עזרתכם בעיניין אני אשמח התקציב סביב 2k, אבל רצוי כמה שפחות, תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. רבאק, לפני שנה בערך חבר שלי הדביק אותי בכינים המסריחות שלו, ומאז אני איתן... אלא שלאחרונה אני ממש מתחיל לשים לב לנוכחות הסולידית שלהן בשיער (ראש) שלי. אני כבר לא יכול איתן, ואין לי זמן ללכת לבית מרקחת (גם לא למשפחה שלי, ובטח שלא לחברים...) לכן אני חייב, בעזרתכם, להרכיב נוסחת מחץ כנגד המכה הנוראית הזאת... ואגב, לגלח את הראש ממש לא בא בחשבון. תודה לכולם. :'(

• 12 תגובות
    • 4.3k צפיות
  21. Started by ariel-ro,

רציתי לשאול מה הציון המרבי בכל בדיקה שלהם. לא מצאתי על זה באינטרנט אריאל

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  22. Started by Screw_Master,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3448872,00.html#n :lol:

23. מישהו היה שם? שמעתי שהוא לא רע...

• 0 תגובות
    • 501 צפיות

דיונים חדשים בפורומים