עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by idanmal,

חברה מישהו מכיר אולי אתר עם שמות של שירי האוס חדשים ,כל מה שהולך במועדונים היום?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by TectoR,

כיצד אני יכול להעביר שירים וכו' בעזרת הUSB? ומה עוד אפשר להעביר בUSB? ועוד משהו, שאני בדור שלישי ורואה תקציר משחק נגיד... זה פועל גרוע כי זה תוך כדי טוען אפשר לעשות שזה יציג רק אחרי שזה יסיים לטעון? ו... אין משחקים בפלאפון הזה? צריך להוריד? (אם כן, כמה זה עולה) ואיך אפשר להוריד רינגטונים בחינם? (אם אסור לדבר על זה פה בפורום תתעלמו) תודה מראש, חיימי שלום נ.ב. אשמח מאוד אם תסבירו לי איך הולך התשלום בשימוש דור שלישי (אני מתכוון לצפייה בדברים באינטרנט וכו') נגיד אני רואה תקציר של משחק , לפי מה זה הולך? לפי כמה שזה שוקל?, אם כן, כמה לכל ק"ב (אם אתה יודעים כמובן) ואיך עובד המחירים של הרינגטונים , טרוטונים משחקים וכו'? מה שיותר חשוב לי זה הקטע של הצפייה בדברים, כמה זה עולה לי.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  3. Started by Dante_9,

אני מעוניין לקנות איגואנה. עם כל הציוד אני לא רוצה להשקיע יותר מ- 800. אפשרי? מה עוד צריך לדעת על החיה הזאת?

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  4. Started by Gilo2005,

אז ככה הלך לעולמו הלוח אם שלי אתמול מסיבה בילתי ברורה ...הלוח אם הוא של GIGABYTE הוא מתאים ל SOCKET A AMD את הלוח הזה לא מיצרים יותר אבל יש לי עליו אחריות מהחנות שממנה קניתי אותו מה במקרה הזה החנות תעשה? ההאם היא מחויבת לתת לי את אותו הלוח ? או משהו אחר

• 11 תגובות
    • 887 צפיות
  5. ארגוני הסרטים בהוליווד גרמו לסגירת שרת eMule הגדול ביותר, Razorback 2. משטרת שוודיה ומשטרת בלגיה פשטו על השרתים וסגרו אותם. משטרת שוודיה עצרה את מפעיל השרת בביתו. מקור: http://news.yahoo.com/s/nm/20060222/wr_nm/media_edonkey_dc מתוך http://shaveh.co.il

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by BeNzZy-BoY,

אני מחפש שירים עצובים/מרגשים שיכולים להתאים למצת של המסע לפולין או למשל או לסיום של תקופות כלשהן(סיום שמינית בביתספר/צופים וכו..) אין דגש על שפה, אנגלית ועברית יתקבלו בברכה החיפוש הניב לי תארד אחד שלא היה בו יותר מדי דברים שאני מחפש ככה שאל תפנו אותי לחיפוש תודה מראש

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  7. Started by Hr44,

אפשר הזמנה לGMAIL? d444@nana.co.il תודה מראש

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  8. Started by omri_ro,

לפני כמה ימים ראיתי כאן הודעה של מישהו בקשר לDOOM בגרסה הישנה(והטובה) והציאו לו ליישן כמה שנים טובות אותו ואז למכור בEBAY. קיצר היום ניזכרתי שיש לי בבית את התקליט(ויניל) באריזה שלו +החוברת במצב מעולה(יחסית לגילו(והוא זקן יותר מכל חבר באתר הזה)) וחשבתי אולי גם לפרסם את זה בEBAY אבל לא מצאתיעוד מישהו שמוכר את זה(מצאתי את גירסת הCD וקלטות) קיצר רציתי לשאול לדעתכם בנושא וכמה לבקש על זה (אם בכלל) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  9. Started by Roshos,

מה יותר מוצלח תומקאר או ריינג'ר? מבחינת בטיחות אמינות אחריות יצרן מנוע והכל... פשוט קונים לחבר טוב שלי אחד כזה עוד חודש בערך זה הפתעה אז הוריו שאלו אותי (מכיוון שיש לי ניסיון )מה יותר עדיף אז אני לפי דעתי תומקאר אבל אני לא אובייקטיבי... אז אשמח אם תעזרו

• 74 תגובות
    • 6.8k צפיות
  10. טוב אז הייתי שמח אם הייתם מיעצים לי מנסיון קודם מה באמת כדאי להביא איתך ומה להשאיר בבית? תודה על העזרה.

• 36 תגובות
    • 9.5k צפיות
  11. http://www.leftlanenews.com/2006/02/20/first-images-of-the-koenigsegg-ccx/ העצוב מזכיר מאוד פרארי... כרגע אין יותר מידי פרטים, רק תמונות...

• 123 תגובות
    • 10.2k צפיות
  12. Started by SpiritKnight,

שלום, ניסיתי להבין את הפורמט של הNBA עבור פרויקט שאני עובד עליו. בדקתי את האתר הרשמי, אבל הוא מסובך יחסית. הבנתי שהיו שלושה ערבים- שישי, שבת וראשון, שבהם שוחקו משחק של חדשים נגד ותיקים, תחרות שלשות\הטבעות ומשחק האולסטאר בהתאמה. האם היו עוד פעילויות מלבד משחקים אלו שקשורות בכדורסל? כיצד נבחרו השחקנים לאולסטאר? כמה שחקנים בכל קבוצה? מה הייחוד של התחרות ביום שבת? בתודה

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  13. אני מחפש שירים דומים במילים לשיר שהזכרתי בכותרת. אם מישהו מכיר אז אשמח לקבל שמות . תודה.

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  14. Started by overload,

לחובבי הג'אז (עם טיפה קנטרי) בסגנון נורה ג'ונס. המלצה לאלבום KT Tunstall- Eye To The Telescope. שיר מספר 4, Black Horse And The Cherry Tree מדהים. דיסק מושלם, קניתי שלשום, שווה כל אגורה.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  15. Started by dvvon,

תודה לעוזרים נ.ב חיפשתי בגוגל אז אל תתעצבנו עליי

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  16. שלום לכולם,אני חדש פה,גולש בפורום כשלושה חודשים... אני מגן יבנה - ישוב ליד אשדוד. בן 15,חולה על מחשבים בעיקר על חומרה ובאנצ'מרקים וחובב רשתות. מקווה להשתלב פה.., אז קדימה תנו בברכות...

17. Started by giloman,

אבא שלי נוסע לשבוע לפיליפינים (עבודה - הוא לא מתעסק בעובדים זרים ... ) רציתי לדעת אם מישהו כיר איזו חנות מחשבים בפיליפינים שנוכל להזמין ממנה כי המחירים בפיליפינים ממש זולים תודה .

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  18. Started by Guarding angel,

היי אם גם אתם "לוחמים" או "תומכי לחימה" שמכירים אימרות צבאיות בסיגנון עדיף להיות חמור בטבע מנגד בקבע! חייל יקר חייל חביב, השתן בחור ולא סביב. חרבן בכיף חרבן בנחת כאילו הרס"ר מתחת.

• 91 תגובות
    • 12.1k צפיות
  19. Started by fog,

אני חייב לומר שאני מאוד התרשמתי מהמפרטים ורציתי לדעת אם יש מקום שבו אפשר לבוא לשלם ולקחת (אני לא רוצה לקנות באינטרנט מעדיף לקנות ישר בחנות אחת הכל) את הדברים הנ"ל במחירים (לכל היותר) הנקובים במפרטים הנקובים (ראיתי ב-zap.co.il מחירים נמוכים יותר) איפה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  20. Started by kobibo,

יש לי נגן DVD מסוג APEX ( בערך שנה וחצי אצלי ) והיום בלי שום התרעה הוא כבר לא מזהה כל מדייה ששמים לו גם לא תקליטור ניקוי. למישהו יש רעיון ? לא בא לי להביא למעבדה מכיוון שבעלות התיקון אני אוכל לקנות חדש.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  21. Started by DOR_2911,

חדש הוא עולה 2200 http://zap.co.il/model.asp?model_id=371656 אז שווה לקנות אחד משומש (בלי אחריות) ב 1500?

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  22. Started by Mantis,

אני לא מצליח למצוא בשמיים את כוכב הצפון, הדובה הקטנה והגדולה...למישהו יש מושג ? אני יודע מה הצורה שלהם אבל לא יודע את המיקום ואת הגודל היחסי שלהם. אפילו את כוכב הצפון שאמור להיות הכוכב הכי בהיר בצפון אני לא מוצא... מישהו מבין ויכול לעזור לי? תודה.

23. Started by Sifo Jen,

היי, דודה שלי מגיע מארצות הברית והתבקשתי לבחור מתנה עד 500$ רעיונות? XBOX360 אני לא קונה - יותר מידי בעיות , אין צ'יפ, ועד סוף השנה יהיו רק 200 משחקים זמינים, מה גם שיש פרט שולי שעדיין אין לי טלויזית HDTV. מחשב נייד - לא מצאתי משהוא טוב ב500$ ואני גם לא יודע אם האחריות גלובלית - אם כבר חשבתי על VAIO אבל הוא עובר את ה500$. נגן\ מקליט וידאו - אני לא עד כדי כך הרבה בדרכים, גם שאני כן, בד"כ אני נוהג על אופנוע, אז אני לא אצפה בסרט בזמן שאני על בין עירוני באופנוע. פלאפון - מאוד מפתה, אבל יש בעייה לגייר אותו, הבנתי שזה הרבה כאב ראש. אביזרי ספור : רולר , ציוד סקי וכ"ו... מאוד קשה לקנות מרחוק גם בגלל שצריך לראות את זה עליך כדי לדעת אם זה יפה וגם בגלל מידות. בקיצור, אני אובד עצות, …

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  24. -------------------------------------------------------------------- Tech Support: "I need you to right-click on the Open Desktop." Customer "Ok." Tech Support: "Did you get a pop-up menu?" Customer: "No." Tech Support: "Ok. Right click again. Do you see a pop-up menu?" Customer "No." Tech Support:: "Ok, sir. Can you tell me what you have done up until this point?" Customer: "Sure, you told me to write 'click' and I wrote 'click'." -------------------------------------------------------------------- Customer: "I received the software update you sent, but I am still getting the same error message." Tech Support:: "Did you install the update?" Customer: "No. Oh, am I suppos…

• 62 תגובות
    • 4.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים