כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
-
http://www.todayandtomorrow.net/2007/09/30/iran-so-far/ אני מריץ את זה בלופ כבר 20 דקות , התמכרתי? D:
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקצרה: האם מישהו פה אי פעם עבר בדיקת MRI בזמן השירות? באריכות: קרובת משפחה שמשרתת בתל השומר עברה אירוע מוחי קל(מעין "מיני-שבץ" כפי שהגדיר זאת הרופא מומחה) וכרגע היא עוברת סדרה של בדיקות שמטרתן לגלות מה בעצם גרם לכך. בתוך כל הבדיקות נמצא גם בדיקת MRI, אותה צה"ל לא בדיוק שש לנדב לה. אני מנסה לעזור לה, גם אם זה רק במידע כלשהו, כיצד היא יכולה לקרב את עצמה אל הבדיקה הנכספת. תודה מראש לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 10k צפיות
-
-
https://meyda.education.gov.il/tsiyuney_bagrut/ בהצלחה
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האים אפשר לשנות את צבע השיער בלי לצבוע אותו? ז''א לאכול משהו מסויים...רק בלי להשתמש בצבע. השיער שלי בצבע חום-הוא מתאפיין ברמות גבוהות מאוד של הפיגמנט השחור ורמות נמוכות יותר של הפגמנט הלבן. האם יש דרך "להיפטר"מהפגמט הלבן? תודה רבה לכל מי שעוזר.
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
האם יש כזה דבר? אנשים כל הזמן עושים חושבים מתי הכי כדאי וטוב לקנות מחשב חדש מבחינת זה שבקרוב יוצא סדרה חדשה של מעבדים או זכרונות חדשים או שמחירים יורדים וכו' וכו'.. אני טוען שאין כזה דבר זמן טוב שכל הזמן מתחדשים ואין לזה סוף ופשוט צריך לקנות מתי שמרגישים צורך וזהו.. מה אתם אומרים בנושא? עכשיו למשל זה זמן טוב לקנות מחשב חדש?
-
- 11 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אם אפשר......פרטיםעל המפגש המתוכנן בפסח.. אם יש אפשרות.....לתת....פרטים על המפגש המתוכנן לפסח, כדי לעשות תוכניות... תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
בשידורים של ליגת האלופות (בכדורגל כמובן), כשיש חילופים בדר"כ, מראים כמה אותו שחקן שמתחלף רץ. עכשיו השאלה המתבקשת... איך בדיוק מודדים את זה?
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי, קניתי היום ב KSP זיכרון RAM DDR4, אחרי שפתחתי את הקופסא בבית גיליתי שהלוח אם שלי בכלל לא תומך ב DDR4 אלה ב DDR3... יצאתי אכן דביל חחחח מישהו יודע אם אפשרי להחזיר את זה לחנות? המדבקה עדיין על החבילה, אבל היא קרועה באמצע. יש טעם לנסות או אין יותר מדי סיכוי ?
-
- 0 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! זה כבר 4-5 שנים שאני שומע פינק פלויד לד זפלין דורס דייב מטיוס וכו תמיד רציתי לשמוע את בוב דילן! אבל באמנים מסוגו צריך לדעת איפה להתחיל איך לאכול אותם ואיך להתענג או לא רציתי לדעת מה האלבום הכי מוצלח של בוב דילן שבאמת מייצג את המוזיקה שלו במיטבה! בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עצם העובדה שבעצם פירסמת את שמותיהם ועצם העובדה שכבר כולם יודעים על איזה חנות מדובר פה, זאת עילה לתביעת דיבה. אני ממליץ לך למחוק את הנושא הזה.
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
הלכתי לרופא והוא אמר שזה יעבור אם הזמן... אז אולי למישהו פה היה מקרה כזה והוא יודע מה לעשות... . (זה הסממילי היחיד עם דם...) תודה מראש! ;D
-
- 25 תגובות
- 7k צפיות
-
-
אהלן איך אתם מכבים את סוס העבודה שלכם? רק אל תתבלבלו עם המסך!! המסך זה המכשיר שאתם מסתכלים עליו עכשיו והמחשב עצמו זה הקופסה שעושה רעש בשביל להעיר את הנרדמים ליד המסך. (Off topic, זאת עוד דוגמא לזה שהייצרנים דופקים אותנו - הקופסה עולה הרבה יותר מהמסך אבל לא עושה כלום. לאחרונה אני ועוד כמה מומחים בדקנו אם המסך עובד ללא המחשב והופתענו לגלות שהוא לא כמו שאתם מבינים הייצרנים מכריחים אותנו לקנות את הקופסה). הסקר מיועד למספר מצומצם מאוד של אנשים כי ברור לי שלרוב האנשים פה אין מחשב (אבל גם הם יכולים להשתתף בסקר!! אפשרות 7).
-
- 61 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שמתם לב שיש תנועת מטוסים ומסוקים בצורה מטורפת ביומים האחורנים..? לדעתכם זה בגלל התרגיל הזה עם הרמטכ"ל...? או ש..
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
ידידה שלי מתכוונת לטוס עם חברה לעבוד שם לתקופה הקרובה.. עברו הרהורים גם בראשי לטוס למקסיקו בשביל לעבוד. כמה חברים סיפרו שעבדו בלוס קאבוס והצליחו, אבל כמובן שתמיד יש את אלה שמצליחים ויש את אלה שלא.. השאלה היא, האם זה שווה את זה? איך המחייה, המגורים, המחירים לעומת מקומות אחרים? מעבר לזה שמקסיקו זה מקום יפה, ואני מדבר על איזורי החופים בעיקר. תודה
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
http://media.putfile.com/mustangspin פעמיים ביאס אותם :lol:
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי בתיקיה אלבומים רגילים ואז הכל סבבה אבל הבעיה היא בשימוש בפלאפון ב חלוקה לאלבומים. יש לי כמה אלבומים ו השארתי מספר שירים מכל אלבום. איך אני מבטל את השיוך שלהם לאלבום לגורם להם להיות משויכים לאלבום אחד? תודה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
בכל אתר שלישי שאני נכנס אליו, בחצי שנה האחרונה, יש את ההודעות בסגנון הזה - "אתה המבקר ה-X, זכית! לחץ כאן כדי להיכנס", והן מופיעות בצד, למטה, לפעמים באתרים מסויימים פופאפים נפתחים רק בשביל ההודעה הזאת, בקיצור... היא נמצאת בכל מקום! מה זה הדבר הזה???
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני חודש וחצי בערך הייתי במיונים ראשונים לפרויקט תלפיות. (המיונים עם המבחנים בפיזיקה, מתמטיקה, לוגיקה ועוד) היום קיבלתי הודעה בקיוסק מידע שיש לי עוד זימון : "תלפיות שלב א המשך מיונים". אם אני לא טועה השלב שכבר עשיתי היה "שלב א'", אז אני טיפה מבולבל. מה זה אומר? שעברתי את השלב? התאריך למיון הזה הוא קרוב אבל עדיין לא קיבלתי מכתב בנוגע לזה, רק באינטרנט (כמו שציינתי למעלה), לכן פניתי אליכם כי אין לי הרבה זמן להבין מה זה אומר. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
טוב אני מתחיל לכתוב מאמר על השירות בחנויות המחשבים בארץ, אני מתכנן לעשות סקירה של חנויות גדולות, להתקשר אליהם, ולבדוק את רמת השירות שלהם, וכמה הם יכולים לענות לי על המפרט של המחשב, וכמובן, אם המוכרים שלהם יודעים על מה הם מדברים או ששוכרים אנשים שרק נשמעים טוב בטלפון. כל מי שיש לו ניסיון כלשהו עם חנויות גדולות, ויש לו ביקרות להביא לי טובה או רעה, מוזמן לעשות כך, עם תאריך הפנייה (לא צריך מדוייק מספיק חודש ושנה)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בן 18+ כרגע לומד יג' ברחובות כך שאני יכול לעבוד רק בימי שישי אני עצמי מיבנה אבל אני יכול לעבוד גם ברחובות או אשדוד מישהו מכיר מעסיק שמחפש עובדים?
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מה שזכור לי מהסרט שהוא בסגנון של קטע מהסרטים, יחצן המסיבות, אמריקן פאי וכו'. זה סרט אמריקאי, הדמות הראשית היא בחור שהוא מנתח פלסטי וכל הבחורות שהוא טיפל בהן דלוקות עליו ויש לו חבר שמן שלא מצליח להשיג בחורה יש הרבה צחוקים וקטעי סקס בסרט. תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
פתאום קלטתי שלא ראיתי אותה המון זמן בפורום, לפי הפרופיל שלה הפעילות האחרונה שלה הייתה לפני קרוב לחודשיים (23.09.07) קצת מוזר לא? אולי קרה לה משהו
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-