כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
www.new7wonders.com/ ים המלח יכול להפוך לאחד משבעת פלאי עולם הטבע החדשים. צריך לבחור שבעה מועמדים, אבל בכל מקרה, תצביעו
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני משכיר דירה איך הולך העניין עם הביטוח של הבית? מי משלם את הביטוח ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני אמור להעביר בעוד כמה ימים מצגת לתלמידי י"ב בתחום כלשהו בפיזיקה מפעת חוסר זמן, אני חושש שלא שאספיק להכין אותה ולכן אני מבקש את עזרתכם, במידה ומישהו הכין אי פעם או שיש לו מצגת בנושא מסויים בפיזיקה (ניסוי מעניין כלשהו שבוצע, גילוי פורץ דרך וכו') שיכול לפנות לקהל יעד של תלמידי י"ב, אשמח אם תשלחו לי למייל: morpheus1234@gmail.com זה יעזור מאוד! עריכה: הצעות לגבי נושאים מעניינים גם יתקבלו בברכה תודה!
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום, תנו לי לשתף אתכם בשירות שאני מקבל מ K.S.P, חוויה לא נעימה בכלל האמת. -לפני כשבוע בדיוק הגעתי לרשת K.S.P עם המחשב שכולו מהם (למעט הספק והמארז), הגעתי לשם בפעם החמישית באותו שבוע (סניף רעננה) כאשר אני בכלל מתגורר בקצה השני של הרצליה. בכל הפעמים שהגעתי לחנות טענתי שהלוח אם תקול, כל החלקים במחשב (כולל הספק) חדשים למהדרין, כולם של חברות "ידועות" אם תרצו, מה שתורם להורדת הספקות לגבם. קייאפסי שמו לי את המחשב ב s&m לאחר שראו כי נפל בביתי פעמיים, עבר יום, המחשב נפל אצלהם וגם פעמיים, בכל זאת קייאספי ניסו לשלוח אותי הביתה בטענה שלוח האם\המחשב בסדר גמור, אני כמובן, התעקשתי שלוח האם לא בסדר בכלל, הראתי להם את הביצועים הירודים של המערכת ושל המעבד שנקנה יומיים לפני (E8400) הבי…
-
- 34 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
אהלן.... חבר שלי (הידוע לשמצה כVega) קנה לי ליומהולדת שני אוגרים - זכר ונקבה.... אוקיי...... אחרי יותר מדי נסיונות...... אמא שלי לא הרשתה לי לשמור אותם בבית אולי בת דודה שלי תקח אותם.... אבל עד אז אני צריך לשמור אליהם משמע........ תגידו לי איך!! עם האוגרים הגיע קילו אוכל שלהם..... אהה ויש להם כלוב גם........... כרגע שמתי להם מים חדשים בכלוב והיה אוכל כבר..... מה לעשות איתם? כמה עולה נסורת? כל כמה זמן לנקות? שמעתי שאם לא נוגעים בגורים שיהיה להם האמא לא תאכל אותם ואין צורך להפריד.... זה נכון? איזה שמות לתת להם? הייתה איזו תוכנית בערוץ 6 לפני איזה חמש שנים על קנגורו וחבר שלו שהיה מין פרה כזאת ושכחתי איך קראו להם מישו זוכר? תנו רעיונות....... אחד מהם כל הזמן על הגלג…
-
- 88 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לפני כמה ימים פלאם IIIX והוא עובד, הבעיה היא שאין לי עברית... כאילו לפלאם היה בהתחלה עברית חוקית של כלנית אבל זה נמחק לפני הרבה זמן, ודוד שלי נתן לי את זה בגלל שאין לזה עברית. לאבא שלי יש פלאם M515 אז ניסינו להעביר באינפרא אדום את העברית של כלנית, אבל היא הייתה נעולה. (אין לפלאם IIIX את העריסה למחשב בגלל זה כל הצרות..) אז הורדתי מאיזה מקום את העברית של כלנית , העברנו בסינכרון לפלאם של אבא שלי והוא העביר לי את הקובץ באינפרא אדום, העביר אבל עדיין הוא לא מוכן להדקין, וגם הרס לאבא שלי את הפלאם בדרך אבל הצלחנו לתקן... חשבתי להעביר את העברית של כלנית דרך העריסה אבל אין לי!!! אבל יש לי מחשב נישא של IBM עם אינפרא אדום, אז חשבתי אולי אפשר איך שהוא להעביר נתונים דרך ה…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
כמו רבים אחרים החלטתי שאני רוצה לתרום קצת מהמחשב שלי כדי לעזור לאחרים ולקבל הרגשה טובה בלב, יש לי כמה שאלות: התוכנה משתמשת בהרבה רוחב פס? כי ה1.5MBIT פה בקושי מספיק לי להורדת סרטים בFHD. היא משתמשת בהרבה כוח עיבוד יחסית (גם של הכ. מסך וראם.. בקיצור הכל)? כי בד"כ כשאני הולך לישון המחשב מקודד סרטים עם כתוביות. מה לגבי שימוש בהארד דיסק, הכל קבצים זמניים? אם לא הבנתם על מה אני מדבר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=307044.0 אם היא משתמש בהרבה רוחב פס וכוח עיבוד אני אוכל לתת לה לעבוד ל3-4 שעות ביום מקסימום, מה אתם אומרים, כדאי? דרך אגב, אם צריך זה המפרט שלי E6550 @2.3GHZ 4MB CHACE 2X1 667MHZ DDR2 Samsung 1GB Gigabyte gap35ds3l gainward 9600GT WD 320GB (אם זה משנה)…
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
ok, אני שונא עושקי קברים ואת הפרצוף הזה כבר ראיתי פעם קונה מציאות בוואלה. (yishay17) יש בואלה מכירה של נגן mp3 אחלה, ואני תפרן במידה מעוררת רחמים אז במסגרת השירות לציבור (מחויבות אישית ) פשוט לכו לשם ותשיגו אותו במחיר "גניבה". (למי שיש ממש קצת כסף) בהצלחה ומהר! @: נ.ב. אני מצטער מאוד על החור לבן, sorry :-/ קישור :http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=170638&sp=1
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
http://www.haaretz.co.il/captain/spages/1117377.html ממליץ להתרחק עד שיוברר העניין. זהו השירשור בפורום התמיכה של HP: http://h30434.www3.hp.com/psg/board/message?board.id=lockups&thread.id=895&view=by_date_ascending&page=1
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום אני די בפורמים ויקח לי זמן להכיר את זה אז אולי טיפה בסיס בבקשה? אני יודע שיש הודעה כזאת בקירור ששם אני הולך בכלל להיות נמצא אבל פה נחמד גם
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
http://www.todayandtomorrow.net/2007/09/30/iran-so-far/ אני מריץ את זה בלופ כבר 20 דקות , התמכרתי? D:
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקצרה: האם מישהו פה אי פעם עבר בדיקת MRI בזמן השירות? באריכות: קרובת משפחה שמשרתת בתל השומר עברה אירוע מוחי קל(מעין "מיני-שבץ" כפי שהגדיר זאת הרופא מומחה) וכרגע היא עוברת סדרה של בדיקות שמטרתן לגלות מה בעצם גרם לכך. בתוך כל הבדיקות נמצא גם בדיקת MRI, אותה צה"ל לא בדיוק שש לנדב לה. אני מנסה לעזור לה, גם אם זה רק במידע כלשהו, כיצד היא יכולה לקרב את עצמה אל הבדיקה הנכספת. תודה מראש לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
https://meyda.education.gov.il/tsiyuney_bagrut/ בהצלחה
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האים אפשר לשנות את צבע השיער בלי לצבוע אותו? ז''א לאכול משהו מסויים...רק בלי להשתמש בצבע. השיער שלי בצבע חום-הוא מתאפיין ברמות גבוהות מאוד של הפיגמנט השחור ורמות נמוכות יותר של הפגמנט הלבן. האם יש דרך "להיפטר"מהפגמט הלבן? תודה רבה לכל מי שעוזר.
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
האם יש כזה דבר? אנשים כל הזמן עושים חושבים מתי הכי כדאי וטוב לקנות מחשב חדש מבחינת זה שבקרוב יוצא סדרה חדשה של מעבדים או זכרונות חדשים או שמחירים יורדים וכו' וכו'.. אני טוען שאין כזה דבר זמן טוב שכל הזמן מתחדשים ואין לזה סוף ופשוט צריך לקנות מתי שמרגישים צורך וזהו.. מה אתם אומרים בנושא? עכשיו למשל זה זמן טוב לקנות מחשב חדש?
-
- 11 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אם אפשר......פרטיםעל המפגש המתוכנן בפסח.. אם יש אפשרות.....לתת....פרטים על המפגש המתוכנן לפסח, כדי לעשות תוכניות... תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
בשידורים של ליגת האלופות (בכדורגל כמובן), כשיש חילופים בדר"כ, מראים כמה אותו שחקן שמתחלף רץ. עכשיו השאלה המתבקשת... איך בדיוק מודדים את זה?
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי, קניתי היום ב KSP זיכרון RAM DDR4, אחרי שפתחתי את הקופסא בבית גיליתי שהלוח אם שלי בכלל לא תומך ב DDR4 אלה ב DDR3... יצאתי אכן דביל חחחח מישהו יודע אם אפשרי להחזיר את זה לחנות? המדבקה עדיין על החבילה, אבל היא קרועה באמצע. יש טעם לנסות או אין יותר מדי סיכוי ?
-
- 0 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! זה כבר 4-5 שנים שאני שומע פינק פלויד לד זפלין דורס דייב מטיוס וכו תמיד רציתי לשמוע את בוב דילן! אבל באמנים מסוגו צריך לדעת איפה להתחיל איך לאכול אותם ואיך להתענג או לא רציתי לדעת מה האלבום הכי מוצלח של בוב דילן שבאמת מייצג את המוזיקה שלו במיטבה! בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עצם העובדה שבעצם פירסמת את שמותיהם ועצם העובדה שכבר כולם יודעים על איזה חנות מדובר פה, זאת עילה לתביעת דיבה. אני ממליץ לך למחוק את הנושא הזה.
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
הלכתי לרופא והוא אמר שזה יעבור אם הזמן... אז אולי למישהו פה היה מקרה כזה והוא יודע מה לעשות... . (זה הסממילי היחיד עם דם...) תודה מראש! ;D
-
- 25 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
אהלן איך אתם מכבים את סוס העבודה שלכם? רק אל תתבלבלו עם המסך!! המסך זה המכשיר שאתם מסתכלים עליו עכשיו והמחשב עצמו זה הקופסה שעושה רעש בשביל להעיר את הנרדמים ליד המסך. (Off topic, זאת עוד דוגמא לזה שהייצרנים דופקים אותנו - הקופסה עולה הרבה יותר מהמסך אבל לא עושה כלום. לאחרונה אני ועוד כמה מומחים בדקנו אם המסך עובד ללא המחשב והופתענו לגלות שהוא לא כמו שאתם מבינים הייצרנים מכריחים אותנו לקנות את הקופסה). הסקר מיועד למספר מצומצם מאוד של אנשים כי ברור לי שלרוב האנשים פה אין מחשב (אבל גם הם יכולים להשתתף בסקר!! אפשרות 7).
-
- 61 תגובות
- 4.9k צפיות
-