עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ofir2808,

שלום לכל חברי הפורום, אני צריך לקבל בשבוע הבא ממיר HD של YES, הממיר מגיע עם חיבור HDMI, בטלוויזיה שלי יש חיבור HDMI בודד שכרגע תפוס על ידי יציאת HDMI מהמחשב לטלוויזיה, השאלה שלי היא האם יש ממתג HDMI, אם כן איפה כדאי לי לקנות, וכמובן האם זה פוגם באיכות? בתודה מראש ובברכת חג עצמאות שמח.

2. מאז שהם מופיעים באתר! P: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  3. קבלו מה אני רואה עכשיו....(יכול להיות שזה נכון...אני פשוט לא מאמין!) אני לא שמעתי שיצא דבר כזה לארץ....

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  4. Started by HellBoY,

נכנסתי לנענע ופתאום הFF הקפיץ לי הודעה שצריך שם משתמש וסיסמא.. גם לכם זה קורה? ואם כן יש למישו מושג מה קרה?

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  5. Started by rosesr,

והיא פתוחה ביום שישי?

6. עד לפני שבועיים ראיתי את השכונה שלי כגוש ענק שאפשר היה לדמיין בו כבישים ראשים. היום אני נכנס לגוגל ומגלה שלא רק שאני רואה בבירור את הכבישים אלא גם את הבית שלי והחנייה והגינה ואפילו מכוניות שנוסעות בכביש. אז אמנם זו לא הרזולוצייה בה רואים ערים בארה"ב אבל זה ממש לא היה כך לפני אלא אם כן עשיתי משהו לא טוב (גם אופצייה). בכל מיקרה רואים משדה דוב ודרומה כמה ק"מ לאורך החוף באיזור ת"א ונראה לי ככל שיורדים דרומה זה גדל בקו החוף. די מדאיג, רואים גם שטחים צבאיים בבירור כולל מבנים דרכים והכל. שיהיו בריאים - לפחות אפשר להראות לחברים מהעולם את הבית, הבריכה ואיך בדיוק נראה חוף הים (אפילו אפשר לראות את הכסאות של המסעדות בחוף) 8) (למקרה שעשיתי איזו טעות לפני שמנעה ממני רזולוציות גבוהות בח…

• 113 תגובות
    • 9.7k צפיות
  7. אני בלי אינטרנט כבר 10 ימים ולא בתוח יתקנו לי התשתית ביום רביעי ה-19.09 החליפו כבל ראשי לשכונה שלי ומאז אין לי אינטרנט , התקשרתי לבזק והסברתי את המצב והדגשתי שהוחלף כבל ראשי שלהם אז הם כבעו לי טכנאי ליום ראשון - שהגיע הטכנאי הוא בדק את החיבור לבית שלי ואמר זה בעיה בקבל הראשי וזה לא התחום שלו התקשרתי לבזק שוב ושאלתי מתי יתקנו לי את התשתית , והם שאננים שאלתי למה שלחו לי טכנאי הביתה שכבר אמרתי שזה בעיה בכבל הראשי הרי הם יודעים שהם החילפו כבל בשכונה שלי בקיצור אחרי שעה של תחינה הבתיחו לי שיגיע קבלר לתקן לי יום למחרת שלא הגיע רק לאחר יומים התקשרו אלי ממוקד הטכני ושאלו אם הסתדרה הבעיה , אמרתי אין לי צליל חיוג אז הוא אמר שלא צריך להיות כי יש לי רק אינטרניט דרכם (לכל הרוחות …

8. פתאום בשנים האחרונות התימנים לקחו להם את הבכורה? ממתי? :s05:

• 22 תגובות
    • 5.3k צפיות
  9. למשל "גלידת מונקו". עדיף להביא גם תמונות (אם יש).

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by uriya,

איזה ספר, חוברת, או אוגדנים אתם הכי אוהבים לקרוא? אני אתחיל: helsing deathnote ועוד כל מיני דברים......... הרשימה עוד הולכת וגודלת כל הזמן

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  11. לפעמים שמים אותו בפרסומות(עכשיו נגיד בפרסומת של "פלאפון" בערוץ 2),אם אני אתן את הקצב של השיר זה לא יעזור בכלום,אך אמרו לי שזה "מלחמת העולמות",עכשיו אני לא מוצא שום דבר על זה. זאת מנגינה מאוד מפורסמת.. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by yonm13,

אהלן, כפי שמרמזת הכותרת, תהיתי אם מישהו יודע באילו מחופי ת"א מותר לעשות על האש. תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  13. יש תמיד תקטעים האלה שכל החבר'ה יוצאים ומנגנים על גיטרות מפוחיות וכאלה ואני מתבאס חח... וגם אני עכשיו מתחיל ללמוד בפנימייה ככה שלנגן על תופים אין לי ממש אפשרות. איזה כלי הקשה מומלצים יש שאפשר לנגן איתם מוזיקה עממית כזאת של ישראלים וגם מוזיקה חסידית קצת [ :-[] ? חשבתי על בונגוס אבל אני לא יודע אם זה מתאים לסגנון שלרוב מנגנים. וגם כחון אבל זה יקר יחסית ואני די מחפש משהו זול. אם +-800 נגיד זה האפשרות היחידה אני ילך על זה אבל זה טיפה מעל הגבול...יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  14. Started by darkman,

http://news.walla.co.il/?w=/8/583793 ניתן להגיש בתוספת תפוחי אדמה\אורז לבחירתכם בתאבון

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Walter Samuel,

:lol: http://www.artfactory.tv/amir.html

• 10 תגובות
    • 763 צפיות
  16. אני מריח בחירות מתקרבות ... ציינו את המתמודדים שלכם על פי איכות הספאם , כמות הספאם .... זהו נראה לי . בשלב הבא נריץ בחירות . נ.ב. זה מה שקורה כשקמים מתוך שינה ב2 בלילה .

17. Started by shkaf,

כדי לעבוד כמנהל רשת מחשבים איזה ידע של תוכנות צריך. יש לי פשוט רעיון עבודה עוד יומיים בחברה קטנה של מחשבים, עקרון פשוט החזקת רשת מחשבים עד 20 מחשבים. שלא יבואו אלי בהפתעה, איזה ידע צריך שיהיה למנהל רשת?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by RONEN1N,

אני רוצה לדעת מה עדיף לי ללמוד מנהל רשתות או אבטחת מידע? ולמה?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by shmel,

שאלה למנהלי הפורום: למה אתם לא מוחקים קישורים לסרטי סנאף, תמונות מביחילות שמראות דם באופן גרפי, תמונות סקס, ואף דיונים על WAREZ ? ובה בעת למה אין הודעה שמגבילה גלישה בפורום לבני 18+ ? (עם תגית PHP לסינון אתרים). למה אני שואל ? כי הייתי אצל לקוח וזה מה שאני רואה אותו עושה. משתמש בhwzone לספק את צרכיו המגעילים ולקבל לינקים לWAREZ. הוא אפילו אומר שאתם כמעט טובים כמו FXP...

20. Started by ccc,

חצי מההודעות באתר הזה ננעלות כי משעמם למנהל פורום. תפסיקו להיות חנונים ולשוטט כאן 24 שעות ולנעול כל מה שלא מתאים לכם, יש פה אחד למטה שדיבר על לימודים ועבודות ונעלו לו את זה כי המנהל חשב שזה חסר תכלית.. באף פורום בעולם לא ראיתי שעמום של מנהלים כמו שיש כאן.. מספיק עם הסתימת פיות, פה זה לא איראן... אלא אם כן מישהו ביקש הורדה לWINDOWS אין שום סיבה לנעול שום דבר, תעירו תזהירו אבל מספיק עם הנעילות שעמום שלכם... לכו חפשו עבודה או משהו שיהיה לכם מה לעשות לפחות

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  21. בוקר טוב מישהו אמר לי שכתוב בידיעות אחרונות שמחר לא יהיו לימודים בתיכונים ובחטיבות, זה נכון? חיפשתי בynet ולא מצאתי כלום, כתוב שם רק על השביתה של הסטודנטים שהייתה היום. מישהו יודע מה קורה מחר?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  22. Started by ex_,

היי האם אפשר לעשות באן לפי שעות ביום? כלומר משעה עד שעה וכו' ובכלל איך זה עובד? תודה

23. Started by napoleon45,

לא הגיע הזמן שכפתור "אל ראש העמוד" או איך שקוראים לו יתחיל לעבוד ? אני מתכוון לזה - תודה ! עריכה: בעמוד הראשי זה תקין. בדיונים - זה לא עובד !

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  24. שלום לכולם, דבר ראשון אני מדבר בשביל חברה שלי... היא קצת לחוצה מהתפקיד הסבר בהמשך... קודם כל, שאלה ראשונה שלי מופנת לאלה שמכירים בצורה אישית/עוסקים בתפקיד- הייתי רוצה לדעת מה התפקיד אומר? אבל ממש מבחינה יומיומית? לא בשמות מפוצצים ושטויות. האם משמעות התפקיד להיות טכנאי רשת המחשבים של הצבא?! קשה לי להאמין כי בכל זאת הם עוברים 3 חודשים הכשרה, וחותמים שנה קבע. אבל השאלה באה כדי להרגיע את החברה.... בכל מקרה, אני אסביר לכם קצת את המצב- אפשר להגיד שחברה שלי היא אדם אייכותי. ממוצע הציונים שלה נושק ל100 והיא קיבלה מיונים לכל הדברים המעניינים (תלפיות, שחקים וכו') כולל מספר דברים סודיים שאני נמנע מלרשום, אך בכולם היא קיבלה תשובה שלילית- ולא מכיוונן שאינה מסוגלת, פשוט בראיונות האישיי…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Jeka90,

כל כמה זמן מומלץ לכבות את המחשב ולתת לו לנוח? תודה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.