עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SweeT_EviL,

לא יודע אם אפשר להשוות ביניהם אבל.... אבל העיקרון זה מכל מיני בחינות משכורות בצבא(בקבע מן הסתם), מי מביא יודע ידע, עבודה אחרי הצבא (מי יביא לי יותר אפשרויות , שוב משכורת יותר גבוהה) וכל שאר השטויות שתחשבו עליהם שאפשר להשוות בניהם

• 110 תגובות
    • 12.1k צפיות
  2. Started by lo_toda,

46 הכונן הקשיח 56 המהעבד ... פשש ...מגניב ... אני עוד דאגתי שהמוזיקה תהיה ב FLASH ולא בקשיח ...זה לא עזר ... מה זה הזמן מזגן ? זה מזיק הטפר הללו ?[br]פורסם בתאריך: 9.06.2008 בשעה 13:46:34 מצחיק ...עכשיו אני רואה שאני משתמש ב 800MEG זיכרון ...ו לא 3G זיכרון ....פשש לא הירגשתי את זה ...מצחיק מה שהולך פה ..[attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  3. Started by ward,

מתי יתחיל טקס האוסקר יש לי YES מתי יתחיל בבקשה תגידו כי באתר של YES כתוב http://yes6.tapuz.co.il/ http://hot.msn.co.il/ ובאתר של ה HOT כתוב זמן אחר איך זה ?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  4. אהלן! אז ככה, חלקכם המועט מאוד יודעים על בלוג שניהלתי בתפוז לפני שנה או שנתיים תחת השם "אופניק שולט", שם הבלוג היה "דברים שכתבתי אמש" ולפני זה נקרא "חכמת הבייגלה של אופניק", אקיצר, עקב איומים על חיי הסרתי ת'בלוג שהיה בו (לא יותר מידי) מידע רגיש שנוגע אלי ולא רציתי שגורמים מסוימים יגיעו אליהם. בגלל שלא הייתה מערכת שתאפשר לי להוריד מהאוויר יותר מ100 רשומות במכה, ולעשות את זה אחד אחד לוקח הרבה זמן פשוט מחקתי את כל הבלוג, ברוב טיפשותי. לפני כמה דקות מצאתי איזה ניסיון שלי לגבות את הבלוג שהופסק באמצע, עם 37 עמודים, כאשר אני מניח שיש עוד איזה 30 עמודים ככה לבלוג. אני יודע שיש כל מיני אתרים באינטרנט שמתיימרים לשמור ארכיונים של פורטלים וכאלה, אבל אני לא יודע עד כמה זה מפותח בארץ. …

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  5. אני כמעט שנה בצבא (נוב 5) התחלתי טירונות קרבית בהנדסה, ונפלתי בתחילת אימון בגלל בעייה רפואית.. כרגע אני משרת במודיעין של הגדוד בתפקיד ממש משעמם, אני שונא את הקצין שלי, וגם הוא לא ממש מת עלי, אני לא רואה לאן יכול להתקדם במשך שנתיים, והגעתי למסקנה שממש ממש רע לי שם. כל התפקידים האחרים בגדוד נראים לי גם די גרועים, זה סובב בערך סביב רכב, חימוש, לוגיסטיקה וקשר, ושום דבר מזה ממש לא מעניין אותי, רציתי לדעת האם יש לי איזשהם אפשרויות שכדאי לנסות, תפקידים שיש אפשרות לקבל שיש בהם קצת יותר עניין, מעבר למקום אחר בצבא, (חיילות הבנתי שכמעט בלתי אפשרי לעבור..) אולי לעבור לחטיבה, יש שם תפקידים נוספים מאשר בגדוד? תודה מראש..

• 16 תגובות
    • 4.6k צפיות
  6. ארבעה שבועות בלבד הספיקו לפרק השביעי של מלחמת הכוכבים בכדי לשבור את כל השיאים שיצר עולם היורה מוקדם יותר השנה, וכעת כבר השלישי המכניס ביותר בהיסטוריה כולה ציפינו מראש ש'מלחמת הכוכבים: הכוח מתעורר' יהיה להיט גדול, אך ספק גדול אם גם האופטימיים שבמעריצים ציפו להצלחה בהיקף גדול כל כך. הפרק הקולנועי החדש סיים שבוע רביעי בבתי הקולנוע (בארה"ב, וכמה ימים יותר מזה במדינות מערביות אחרות) עם הכנסות בינלאומיות כוללות עצומות של 1.73 מיליארד דולר, שהדיחו מהמקום השלישי בטבלת כל הזמנים את 'עולם היורה', אשר צבר "רק" 1.67 מיליארד דולר לפני כמה חודשים. הכוח מתעורר כבר הפך לסרט המכניס ביותר בהיסטוריה של הקולנוע בארצות הברית, וכעת סוף השבוע הראשון שלו בשוק סיני סייע לו לשבור גם את ש…

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  7. Started by gilka,

ממשלה אימפוטנטית שכל כך מפחדת מכישלון ומה יגידו אז בעצם בעיקר עושה רעש.... האזרחים בעזה"חפי הפשע ורודפי השלום" מתוכם יוצאים המחבלים הרוצחים והם אילו שנותנים לגיטימציה לשגר אלפי פצצות לריכוזי אוכלוסיה יהודית. הם אילו שרובם בחרו בחרו בחמאס ובאלימות רצחנית. אז איך יתכן שעדיין אחרי 6 "ימי לחימה" עדיין יורים עלינו מאות טילים? איפשר לחשוב מול איזה מעצמה אנחנו נילחמים..... התשובה היחידה היא-הממשלה הזאת חסרת מנהיגים אמיתיים. לצערי נכון להיום אני לא מוצא ולו פוליטיקאי אחד אמין,חכם,טקטיקן משיכמו ומעלה והכי חשוב עם אומץ להיתיצב מול מה יגידו בעולם.(מתוך אחריות לאומית לתושבי ישראל). לעניות דעתי צריך לפעול בהרבה יותר נחישות ולפגוע במשאבים בעזה+להפסיק את החשמל והמים שמגיעים מישראל....לא…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3609306,00.html היהיהי, נראה שכשמדובר בחברת-ענק אמריקאית נגד חברת-ענק אמריקאית אחרת, הממשל לא כל כך אוהב את אפל לא שלקוריאנים יש סיכוי נגדם באמריקה בכל מקרה, לו תיטמן התופחה הזו (העברות שלי ל-bloatware. אופציה פחות מוצלחת שחשבתי עליה היא "פוקעה") לעד בין אקסה-ביטים של הסטוריה טכנולוגית, מה טוב. זה הדבר היחיד שכמעט כל מאמיני דת האפל הכבדים באמת (הסוגדים לסטיבי ירום הודו) מציינים כחסרון של אפל, וקיומו מהווה מטרד לכל משתמש שאינו בעל מניות של אפל. כמובן שאפל, המומחית בעיצוב מתוחכם ובתביעות פטנטים, תגייס את אוגדת עוכרי-הדין שלה לבטל את מר הגזרה, והקרב הזה עוד רחוק מלהגמר. מה שכן, כולי תקווה שהשיקוץ הזה, הקרוי אייטיונס…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by ShrekHunter,

מה זה אומר שיש משחק עם ממשק בצרפתית בלבד (לדוגמא)?? האם זה שכל המשחק הדיאולוגים וכל השיחות בצרפתית או שזה רק התפריט במשחק????

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  10. שלום לכולם, הופתעתי לגלות ש YouTube יצאו עם ממשק חדש ויפה המותאם במיוחד למחשב סלוני או סתם למי שאוהב ממשק מינימליסטי ומגניב : YouTube XL בעקרון זה אותה הגברת בשינוי אדרת (אבל אני אהבתי את האדרת הזו..) תהנו ותגיבו : http://www.youtube.com/xl

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  11. Started by ofir2808,

שלום לכל חברי הפורום, אני צריך לקבל בשבוע הבא ממיר HD של YES, הממיר מגיע עם חיבור HDMI, בטלוויזיה שלי יש חיבור HDMI בודד שכרגע תפוס על ידי יציאת HDMI מהמחשב לטלוויזיה, השאלה שלי היא האם יש ממתג HDMI, אם כן איפה כדאי לי לקנות, וכמובן האם זה פוגם באיכות? בתודה מראש ובברכת חג עצמאות שמח.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. מאז שהם מופיעים באתר! P: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  13. קבלו מה אני רואה עכשיו....(יכול להיות שזה נכון...אני פשוט לא מאמין!) אני לא שמעתי שיצא דבר כזה לארץ....

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  14. Started by HellBoY,

נכנסתי לנענע ופתאום הFF הקפיץ לי הודעה שצריך שם משתמש וסיסמא.. גם לכם זה קורה? ואם כן יש למישו מושג מה קרה?

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  15. Started by rosesr,

והיא פתוחה ביום שישי?

16. עד לפני שבועיים ראיתי את השכונה שלי כגוש ענק שאפשר היה לדמיין בו כבישים ראשים. היום אני נכנס לגוגל ומגלה שלא רק שאני רואה בבירור את הכבישים אלא גם את הבית שלי והחנייה והגינה ואפילו מכוניות שנוסעות בכביש. אז אמנם זו לא הרזולוצייה בה רואים ערים בארה"ב אבל זה ממש לא היה כך לפני אלא אם כן עשיתי משהו לא טוב (גם אופצייה). בכל מיקרה רואים משדה דוב ודרומה כמה ק"מ לאורך החוף באיזור ת"א ונראה לי ככל שיורדים דרומה זה גדל בקו החוף. די מדאיג, רואים גם שטחים צבאיים בבירור כולל מבנים דרכים והכל. שיהיו בריאים - לפחות אפשר להראות לחברים מהעולם את הבית, הבריכה ואיך בדיוק נראה חוף הים (אפילו אפשר לראות את הכסאות של המסעדות בחוף) 8) (למקרה שעשיתי איזו טעות לפני שמנעה ממני רזולוציות גבוהות בח…

• 113 תגובות
    • 10.1k צפיות
  17. אני בלי אינטרנט כבר 10 ימים ולא בתוח יתקנו לי התשתית ביום רביעי ה-19.09 החליפו כבל ראשי לשכונה שלי ומאז אין לי אינטרנט , התקשרתי לבזק והסברתי את המצב והדגשתי שהוחלף כבל ראשי שלהם אז הם כבעו לי טכנאי ליום ראשון - שהגיע הטכנאי הוא בדק את החיבור לבית שלי ואמר זה בעיה בקבל הראשי וזה לא התחום שלו התקשרתי לבזק שוב ושאלתי מתי יתקנו לי את התשתית , והם שאננים שאלתי למה שלחו לי טכנאי הביתה שכבר אמרתי שזה בעיה בכבל הראשי הרי הם יודעים שהם החילפו כבל בשכונה שלי בקיצור אחרי שעה של תחינה הבתיחו לי שיגיע קבלר לתקן לי יום למחרת שלא הגיע רק לאחר יומים התקשרו אלי ממוקד הטכני ושאלו אם הסתדרה הבעיה , אמרתי אין לי צליל חיוג אז הוא אמר שלא צריך להיות כי יש לי רק אינטרניט דרכם (לכל הרוחות …

18. פתאום בשנים האחרונות התימנים לקחו להם את הבכורה? ממתי? :s05:

• 22 תגובות
    • 5.3k צפיות
  19. למשל "גלידת מונקו". עדיף להביא גם תמונות (אם יש).

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by uriya,

איזה ספר, חוברת, או אוגדנים אתם הכי אוהבים לקרוא? אני אתחיל: helsing deathnote ועוד כל מיני דברים......... הרשימה עוד הולכת וגודלת כל הזמן

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  21. לפעמים שמים אותו בפרסומות(עכשיו נגיד בפרסומת של "פלאפון" בערוץ 2),אם אני אתן את הקצב של השיר זה לא יעזור בכלום,אך אמרו לי שזה "מלחמת העולמות",עכשיו אני לא מוצא שום דבר על זה. זאת מנגינה מאוד מפורסמת.. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by yonm13,

אהלן, כפי שמרמזת הכותרת, תהיתי אם מישהו יודע באילו מחופי ת"א מותר לעשות על האש. תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  23. יש תמיד תקטעים האלה שכל החבר'ה יוצאים ומנגנים על גיטרות מפוחיות וכאלה ואני מתבאס חח... וגם אני עכשיו מתחיל ללמוד בפנימייה ככה שלנגן על תופים אין לי ממש אפשרות. איזה כלי הקשה מומלצים יש שאפשר לנגן איתם מוזיקה עממית כזאת של ישראלים וגם מוזיקה חסידית קצת [ :-[] ? חשבתי על בונגוס אבל אני לא יודע אם זה מתאים לסגנון שלרוב מנגנים. וגם כחון אבל זה יקר יחסית ואני די מחפש משהו זול. אם +-800 נגיד זה האפשרות היחידה אני ילך על זה אבל זה טיפה מעל הגבול...יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  24. Started by darkman,

http://news.walla.co.il/?w=/8/583793 ניתן להגיש בתוספת תפוחי אדמה\אורז לבחירתכם בתאבון

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Walter Samuel,

:lol: http://www.artfactory.tv/amir.html

• 10 תגובות
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.