עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://finance.walla.co.il/?w=/3/1232061 7 ש"ח לקילו אני עוד יכול להבין, אבל 1.7 ש"ח!!!!!!!!!! מה קורה כאן? זה נשמע טעות, קשה לי להאמין שמחיר עלות כל כך נמוך

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  2. Started by FoGo,

[glow=red,2,300]יום שישי ה7/7 יש מלחמת מים ענקית בכיכר רבין בשעה [/glow] 15:55 שמהרגנים צוות Pharsh http://www.pharsh.com/images/ww2-v1.jpg[ftp][/ftp]

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  3. סמארטפון ה-SuperVOOC השני בשוק מצליח להביא סוללת 3,700mAh לקיבולת מלאה בתוך 36 דקות בלבד לכתבה

4. Started by UNDERDOG,

http://www.hadash-hot.co.il/story/8617

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. http://www.vidi.co.il/view_video.php?viewkey=b2fe2ae2e26d917b6477&page=&viewtype=&category ;D

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by radioactive,

מידע שימושי: http://finance.walla.co.il/?w=//1732498

7. Started by mrraz,

עכשיו חזרתי מכיוון צפון בכביש 6 לפני מחלף ניצני עוז, Waze מתריע על תאונת דרכים עם שוטר אוטומטית אני מוריד מהירות בקרוז קונטרול. צריך להזהר, מי יודע מה קורה. האיזור שטח עבודות להרחבת מסלול נוסף ופתאום אני רואה כמה מכוניות חונות באמצע עם שוטרים לבושים בבגדים זוהרים ואז אני רואה שבכלל לא מדובר על תאונה אלא על מלכודת מתוחכמת. הרדאר כנראה מתחבא כקילומטר לפני והשוטרים עסוקים בתפיסת "הלקוחות" רואה בראי את השוטרים יוצאים ועוצרים מכונית מאחורי. מפחיד.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Sargon,

למישהו יש ניסיון עם מצלמות רכב ודיווח למשטרה של נהגים פראי אדם? למה מצלמות רכב מצלמות רק מקידמה? אין מערך מצלמות גם מאחורה ואוליי גם מהמראות? הייתי רוצה מצלמה של קדימה ואחורה, יש כזה דבר? אני יודע שיש עכשיו את הקטע הזה של שומרי הדרך שמדווחים על נהגים, אבל לא נראה לי שיש מספיק כאלה בנתיים. אגב, מה בדבר לתבוע בן אדם שנוהג כמו פרע אדם? נהגתי באיילון ורציתי לרדת במחלף אז פניתי ימינה לנתיב של המחלף. הנתיב נראה פנוי ואז פתאום ראיתי שטס מאחוריי איזה SUV שמתחיל לצפור לי ולא מראה שהוא מאט, איכשהו ברגע האחרון הוא עקף אותי ועבר ביני לבין הרכב שהיה בנתיב משמאלי. רציתי לצעוק עליו כשראיתי שהוא עוצר בפקק של אותו מחלף שאני ירדתי עליו אבל אחר כ…

9. Started by sevenX,

שלום חברים. אני משלים כרגע חומר שהפסדתי ויש לי בעיה קטנה בטריגו. סינוס קוסינוס טנגנס. לפי מה שהבנתי משפט הסינוסים אמור להיות דרך ב' לפתירת תרגיל כלומר במקום להישתמש באחד מהם(^) אני יכול פשוט להשתמש במשפט הסינוסים במקום, זה נכון? ואפשר קצת הסבר\דוגמאות עליו? תודה.

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  10. Started by deso,

זה יצא בראשון לפברואר, ומאז לא שמעתי על זה כלום נוו איך המקלדת הזו? שווה? וגם העכבר שהם עשו בצורת האייקון לחצן חח איך הוא?

11. Started by raiman1,

קראתי בויקיפדיה ומארק צוקרברג הרוויח יותר מ-7 מיליארד דולר בזכות הפייסבוק. שאלתי היא ממה הוא עשה כ"כ הרבה כסף?? (זה לא נראה לי הגיוני שהוא עשה את כל זה מפרסומות...)

12. Started by Jonnyboy,

שלום. לפני מספר ימים הורדתי את מערכת ההפעלה החינמית של UBUNTU ואז צצה לי השאלה. ממה הם מרוויחים? המערכת חינמית אין אפילו פרסומות באתר. הדפדפן ברירת המחדל הוא FIREFOX מה שיכול להכניס להם רווחים קטנים. אך מאיפה הם עושים את הכסף הגדול?

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  13. Started by eli_a2006,

תמיד עיניין אותי ממה אנשים הכי מפחדים שפכו.

• 207 תגובות
    • 14.4k צפיות
  14. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם, כמה שאלות לי אליכם: * ממה גדל איבר המין הזכרי? יש משהוא מיוחד שממנו הוא גדל או שהוא גדל בטבעיות? * קרה פעם שלמישהוא לא גדל איבר המין? * האם יש משהוא שמאיץ את גדילתו? בתודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. ממה גוגל עושה את הכסף שלה? כל אתר שנמצא אצלה בחיפוש משלם לה על זה?

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  16. Started by אלון פ,

יש למשהוא מושג ממה הנפצים מורכבים? והאם בעיקרון כול אחד יכול ליצור אותם? (אני לא שואל את זה כדאי להקים מפעל ביתי, אני שואל מתוך סקרנות). (סליחה על הניסוח הגרוע, הרגע חזרתי מהמדורה ואני מת מעיפות..)

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by genia,

בעיקר את המרובעים האלה..יש למישהו מושג? גיגול לא בדיוק מעלה תוצאות..

• 22 תגובות
    • 34.3k צפיות
  18. Started by rofben,

אני משתמש בלוקרז ואני מאוד מסוקרן לדעת מה יוצא להם מכל העניין?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by westcost19,

שלום ברצוני לתבוע מעבדת טלפנים ואני לא יודע ממה להתחיל. התביעה מסתכמת בכך שהבאתי את הפלאפון לתיקיון עם בעיית מצלמה והוא הוחזר לי לא מתוקן עם סדק בפנאל האחורי לאחר שחזרתי עליהם הם החליפו לי את הפנאל למשהו משומש והרבה יותר זוועתי והפלאפון נעלם אצלהם לשבוע . לאחר שאספתי את הפלאפון עם הפנאל המשומש והמצלמה שסוף סוף עובדת לאחר שחזרתי הביתה גיליתי שהאקסלומטר לא עובד יש לי ניתוקי רשת וזה לא הפלאפון שלי בכלל (נבדק לפי הIMEI) אז כמו שאמרתי לא יודע ממה להתחיל מודה לעוזרים

20. אף אחד לא הולך לקולנוע וגם לא שוכרים בבלוקבסטר. אז ממה הם מרוויחים???

• 44 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. Started by imp,

מישהו יכול לעשות לי ממוצע של הציונים שקיבלתי בתעודה? אני לא יודע איך 50 70 50 60 70 60 80 40 60 60 60 80 80 40 70

• 49 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. הי חבר'ה, יש לי שתי שאלות לא קשורות אחת לשנייה בשום מצב 1) לפני כמה ימים קיבלתי מהבית ספר שלי את ציוני הבגרויות הסופיים שלי. לפי חישוב הממוצע במחשבון של אוניברסיטת ת"א - יש לי ממוצע 104, לפי חיושב הממוצע במחשבון של האוניברסיטה העברית - יש לי 106. איזה ציון פסיכומטרי אני "צריך" בשביל מדעי המחשב באוניברסיטת ת"א? לא הצלחתי להבין כ"כ לפי האתר של האוניברסיטה, הם עושים את זה בחישוב שנקרא "ציון משוקלל" שהוא הבגרות והפסיכומטרי ביחד, אבל לא ברור איך זה מתחלק ביניהם. אודה לעוזרים 1.1) באחת השורות במסמך שקיבלתי כתוב: "זכאות לתעודה - זכאי/ת" עכשיו, זה די מוזר. אני לא עשיתי בגרות בחינוך גופני בגלל... בעיות גופניות, ונאמר לי שאני צריך להגיש איזו עבודה. לא הגשתי אותה - כלומ…

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. אוףףףף.. עוד 13 ימים וזה היה אמור להגמר.. עכשיו זה 43 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3327603,00.html

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  24. ^^^^

• 10 תגובות
    • 679 צפיות
  25. כנסו להצביע ממי אתם מעדיפים לקנות? מי לדעתכם יותר אמין?

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.