כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,570 דיונים בפורום זה
-
מעכשיו אפשר להוריד לרשת פלאפון צלצולים ואנימציות !!! השירות מתאים למכשירים: samsung 2000i, hyundai funtec www.pelefun.co.il תגובות?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
http://www.idiotboxtv.com/ :lol: :lol: :lol:
-
משעמם לי.. וכדי שלא ישעמם לי...אני שואל אותכם.. --------------------------------------- מה אתם עושים כשמשעמם לכם...........? ---------------------------------------
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
מדובר בתביעת פיצויים שנגרמו בתאונת דרכים. לאחר שבית משפט השלום קבע סכום פיצויים, הוגש ערעור לבית המשפט המחוזי אשר קיבל את הערעור והגדיל את הסכום שנפסק, לאחר שגם בפסק הדין של המחוזי התגלו טעויות חישוב פנינו לבית המשפט העליון לבקשת רשות ערעור. בית המשפט העליון קיבל את בקשת הערעור וביקש את תשובת חברת הביטוח. חברת הביטוח הגיבה לבקשת לרשות ערעור ובו הסכימה שמגיע יתרת סכום מעל זה שנקבע בבית משפט השלום והמחוזי. בעקבות תגובת חברת הביטוח קבע בית המשפט העליון כי על הצדדים לנסות להגיע לפשרה, הואיל ומדובר במחלוקת חשבונאית טכנית. מאחר ולא הגענו לפשרה הודענו על כך לבית המשפט העליון. בתשובה השיב לנו בית המשפט העליון שהבקשה לרשות ערעור נדחית. והמבקשת תשא בהוצאות המשיבים בסך 10000 ש"ח.…
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות נגן Mp3 או מינידיסק מחו"ל דרך אתר אינטרנט.. כידוע , לפני מספר חודשים , בוטל המכס (שעמד בזמנו על 45%) על מכשירים מסוג זה. השאלה שלי היא : אם אני מבקש מהחנות הוירטואלית שתשלח לי את המכשיר לארץ, האם אצטרך לשלם משהו אחר ? כמו מע"מ למשל ? אם כן , אז מה בדיוק אני אשלם , וכמה ..? (לפני כמה זמן נאמר לי שאצטרך לשלם מע"מ , אך לאחרונה אמרו לי אנשים אחרים שאפילו את זה אני לא אצטרך לשלם) .
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
בזמן האחרון יותר ויותר אנשים התחילו לשים תמונות של בחורות בפרופיל שלהם - עם הדבר הזה אין לי בעיה, ואפילו אני עשיתי זאת.זה בסדר עד גבול מסויים כי יש כאן מספר אנשים שלקחו את העסק הזה Way too far! הם התחילו לשים תמונות עירום, לי אישית זה לא מפריע אבל אני בטוח שישנם אנשים שעשויים להפגע מכך, היות וזה לא אתר חומרה של חילונים-שמאלנים-צפונים-יפה נפש ואני בטוח במאה אחוז שגם מנהלי האתר לא רוצים שזאת התדמית שהאתר יקבל. כמו-כן, לדעתי, אלו הן לא מתונות שמכבדות לא את המעמד, לא את המקום ולא את האתר. בנוסף, צריך לזכור כי משתמשי האתר מתחייבים כאשר הם נרשמים לפורום לא לפרסם חומר שעשוי לפגוע במשתמשים אחרים בדרך כל שהיא. לתשומת ליבכם ותשומת מנהלי האתר.
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
-
-
-
מישהו מכיר את המילים ושל איזה שיר הם? עריכה: למה הוא לא מוכן לשים את זה נורמלית בצד שמאל? Its Christmas at ground zero There is music in the air The sleigh bells are ringing And the Caroelers are singing While the air rake sirens blare Its christmas at ground zero The button has been pressed The radio just let us know that is not a test Every where the atom bombs are dropping Its the end of all humanity, no more time for last minute shopping Its time to face your final destiny Its Christmas at ground zero There's panic in the Crowd, We can dump debree while we trim the tree Underneath the mushroom cloud You might hear some raindear on your roof-top Or Jack Frost playing …
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
http://amdmb.com/vb/showthread.php?s=&threadid=138082 הלוואי היה לי תמפרט שלו : עריכה - זכויות לTUXX הוא מצא את העמוד
-
חבר'ה תעזרו לי בבקשה למצוא אכסנייה או מלון נוער טוב וזול לחופשת הגיוס שלי אני יוצא עם חברה שלי אך קצת קשה לי למצוא מקום טוב אז ככה המיקום לא חשוב (לא משנה צפון דרום ) אני רוצה מקום יפה ומסודר עדיף עם ארוחה אחת ביום לפחות עדיפות ל2 ארוחות ביום שיהיה כמו שאמרתי מרווח ומסודר מקום על רמה אבל לא יותר מידיי יקר מדובר בשבוע בערך שאני רוצה לנפוש אז רק ללינה כולל ארוחה אחת או שתיים ביום אני מקציב עד 1000 שקל לאדם זה התקציב שלי ורצוי שבמקום יהיו אתרים לטייל בהם וכו' אני לא ממש מבים בזה בעצם כמעט בכלל לא אני בעצמי לא יודע בדיוק מה אני רוצה אז אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי עם זה תודה, אסף :smoke:
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מספר ההורדות שלי יורד...למה? הוא עוד אמור לעלות בכלל...
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות צורב היום, ואני זוכר שזה מה שהיה כתוב על הצורב מאחור..
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מישהו מכיר את החנות אינטרנט הזאת? אמרו לי שהיא שולחת מוצרים לארץ רק שקצת מפחיד אותי לקנות ככה אז מי שמכיר או הזמין פעם וקיבל או שמע עליה משהו להגיב בבקשה
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
הורדתי את הסדרה וצפיתי ב12 הפרקים הראשונים - זאת סדרה ממש טובה עם עלילה מורכבת בצורה מאוד מדויקת. יש משהו אחד שלא הבנתי (כנראה פספסתי משהו) יש את הצלם (המתנקש) שבפרק הראשון רואים אותו במטוס , רואים את המתנקשת מפתה אותו , היא גונבת לו את תעודת הזהות שלו תוך כדי האקט המיני , ואז היא משבשת את פעולת המטוס , צונחת ממנו ומשאירה את המטוס להתרסק השאלה שלי היא: איך לעזזל הצלם הזה בחיים?? מישהו מוכן להסביר לי? אהה ועוד משהו אשתו של הסנאטור דיויד פאלמור (שריל) - נכון שהיא מעצבנת?
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש מבצע בדיוטי פרי של מערכת קולנוע ביתית של יונדאי שכוללת dvd הוא יענו גם רסיבר וגם חמישה רמקולים וסאב וופר מישהו ראה את המערכת אויכול לומר מה דעתו עליה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
חזרתי מחבר במוצקין, עברתי את צבר לכיוון לקרית ים, יש שם עיקול כזה.... אוטו לפני נסע מהר, עלה על הגדר, והמשיך לנסוע עליה עוד כמה מטרים, העיף אותה ממש רחוק לצד השני של הכביש, ואפילו הוריד איזה עמוד תאורה בדרך אני חושב...... אני, שלקח לי איזה רגע להבין מה קורא, בלמתי, כולי מפחד על הבייבי של אבא שאני נוסע עליו פעם שנייה (תמיד נסעתי על האוטו השני, אותו אני מכיר כמו את היד שלי..) ראיתי שהוא חיי, ונסעתי 30 כל הדרך להוריד מישהוא והביתה..(לא רצוני, אבל ככה יצא..) ...והבייצים שלי עדיין בתחתונים..... חבל שנתנו לו רשיון.... (הוא היה צעיר, נהג חדש, נסע מהר, וכנראה גם קצת מסטול, עייף בטוח...)
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אוקיי אז ממש בשניות שאני כותב את ההודעה (אחת מהמרגשות שכתבתי בחיי), אני אוחז ב 400$ (4 * 100) חדשים ירקרקים ורחיינים להפליא, שבעוד כ- 6 שעות (נכון לזמן כתיבת ההודעה) יטוסו ביחד עם חבר שלי (orrm מהפורום..) לארה"ב! עכשיו אתם שואלים מה הם יעשו שם? אוקיי אז בעזרת 400 הדולרים הנחשקים האלה, אור הולך לקנות לי את האיי פוד 15 ג'יגה מהדגמים החדשים!!! אתם לא יודעים כמה אני מאושר, פשוט לא יודעים! כי בתור אחד שלא היה לואף פעם דיסקמן (חחח באמת!) והולך לקבל בעוד כשבוע וחצי את האיי פוד, ובנוסף חסכתי לבד את ה 1795 שקלים האלה!!! (זה 400$ לשער היציג של היום + עמלה לבנק 40 ש"ח). אז לכל אלה שמקנאים, זה בסדר גם אני קיניתי פעם, אבל פשוט חסכתי כסף במשך זמן של חצי שנה- שנה + תמיכה קטנה מההורים …
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היה על הנגן המדהים הזה כתבה באתר http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1054749978,10942, ואני ממש רוצה לקנות אותו השאלה היא איפה וכמה הוא עולה עם דמי משלוח? תודה.
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-