עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש כאן אנשים שניסו בעבר? ממולץ. איזה חנויות ממולצות יש בארץ?

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  2. רציתי לדעת .... האם לתת שיעורים פרטים באזשהו מקצוע כמו פיזיקה או מתמטיקה ולקחת כסף זה נגד החוק? ואפשר לקבל כנס או משהו?

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  3. Started by jakijaki,

שלום האם יצא למישהו לקנות שם מחשב? האם הם אמינים?האם הם עומדים מאחורי האחריות לרכיבים כמו זכרונות ,מעבדים,כרטיסי אם, כרטיסי מסך, כונן קשיח? חלקים מקוריים חדשים? הם אגב לא מוכנים לתת הצעת מחיר כתובה אלא באם תקנה.בכל אופן בחנות בראל"צ יש קונים מתעניינים.

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  4. טכפוב פרסם לינק למפה אשר מציגה בזמן "חי" את התרחבות שפעת החזירים בעולם (מידע ממש מדויק ומפורט) לינק: http://www.techfob.com/2009/04/follow-swine-flus-spread-using-google.html

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  5. ראיתי באתר של נענע קישורים לתוצאות בחינות הבגרות בהכל: תנ"ך, היסטוריה, אנגלית, מתמטיקה.. כל השאלונים על הכל... השאלה עד כמה זה אמין ואם זה לא משוחד במקצת בכל זאת זה של "יואל גבע" עד כמה זה יכול לשמש אינדיקציה טובה?

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  6. Started by R9800PP,

מאיפה מורידים רקעים למחשב?

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  7. Started by Moty_p,

הרבה פעמים יצא לי לעשות מודינג לכל מיני דברים אבל לא פרסמתי כאן כמו זה לדוגמה: האם גם לכם יצא לעשות כמה שיפורים קטנים ולא יצא לכם לפרסם?

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  8. Started by OutRaGe,

שלום אני צריך שולחן מחשב..היה דגם ספציפי באתר של Office Depot שאהבתי..מהגבוהים האלה קראו לו Pavilion אני רואה שהורידו אותו מהאתר ואני לא מוצא דגמים אחרים שמוצאים חן בעיניי באופיס דיפו. איזה עוד חנויות ואתרים שווה לבדוק? התקציב הוא סביב ה-400 והשולחן צריך להיות דיי רחב(מסך 22 אינץ', 2 רמקולים לצידי המסך ומעדיף שיישאר עוד טיפה מקום) עריכה: הנוכחי שלי 122 ס"מ רוחב סתם בשביל הרקורד תודה

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  9. Started by NOSTREDAMUS,

אהלן אהלן חברים מה שלומכם ? התגעגעתם ? אולי שכחתם ? טוב בכל מקרה אני לא שכחתי אתכם, אז אני רוצה לאחל לכולכם שנה טובה ופוריה שנת הצלחה ושלום וגמר חתימה טובה. למי שרוצה לדעת אני עושה טירונות 02 במתכונת חירום (מלחמה) בגלל המצב וההתראות ואני אצא בעוד שבוע וחצי לאבט"ש 8 ימים ברובע היהודי בי-ם בינתיים לכולכם חג שמח ושנה טובה

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  10. Started by Mortar,

Enjoy חשוב לציין שהסרט אמיתי והניסוי הזה התרחש במציאות באיזור שנות ה40.

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  11. נוזל/מוצק כל שהוא ואני רוצה לדעת איזה חומר זה (ואין לי מושג דרך אריזה או משהו) איך אני יכול לבדוק? אפשר לבדוק את זה במעבדות של כימיה כל שהן? כמה זה אמור לעלות? יש דרכים יותר זולות? ועוד שאלה: אני יכול לבדוק כמה הדרו טסטוסטרון יש לי בדם? זה מסובך לבדוק את זה? *להעביר בבקשה למדע וטכנולוגיה

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  12. Started by huber,

כפיש כתוב בכותרת - פתחתי מדעה בטרייזון, רוצה לעדכן משהו - איך?

13. Started by shaypoi1,

מה מומלץ? אני אוהב מקומות יוקרתיים ולא רועשים מדי (אבל עם מוזיקה טובה, רצוי אלקטרונית) אפשר להגיע עד רמת ישי/קריות (רק אם יש משהו ממש טוב, אני לא מתלהב בלשון המעטה מהקריות)

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  14. אני צריך לדעת כדי לתזמן שארועים חשובים לא יפלו לי על אותו ימים של הבגרויות... זה יכול להיות מאוד לא נעים אני מתכוון למועדים של בגרויות במועדי קיץ

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  15. Started by Orillion,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות קייס ורוד/פרוותי/מנומר/בצורת חיה לדיסקים? עדיף באיזור תל אביב. חלק ממתנה שאני מרכיב לחברה...

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  16. ראיתי את הפרי סקרינר וזה גדול מי כבר ראה? ובאסה שיש עכשיו איזושהי תקופה באמריקה שאפילו את הישרדות מפסיקים לכמה זמן.. :-\

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  17. Started by IlanF,

יש כמה פרקים של MYTHBUSTERS שאני רוצה לשמור למחשב שלי... איך אני שומר / מוריד אותם מTV-LINKS? שום תוסף שיש לי שאמור להוריד את הסרטים לא עובד...

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  18. שלום, יש באתר http://www.top-shop.co.il/ מחשב ממש טוב שאמור לעלות בסביבות ה4300 שקל אילו הייתי קונה את החלקים שלו בנפרד. אבל באתר הוא עולה 3600. http://www.top-shop.co.il/pl_product~1009~13~69.htm אני לא יודע אם לקנות את זה או לא, כי אני פוחד שימכרו לי משומש או לא תקין. זאת חנות מקוונת, זה אומר שאין ממש בסיס לחנות. תסכימו איתי שזה מחיר מאוד זול שלא הייתי מסוגל להשיג בעזרת חלקים נפרדים. אבל שוב, אני פוחד שירמו אותי. האם מישהו קנה מהם ויודע מה הם שווים? והאם כדאי לקנות מהם? תודה.

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  19. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת מה דעתכם על שתי החברות באלה KSP או ivory איו משתי החברות אני יקבל מחיר טוב ושירות טוב וגם שיש להם מבחר גדול של חלקים למחשב תודה לכול העונים

20. Started by assafz,

שלום לכולם אני מחפש קיטים מעץ של ספינות מלחמה ישנות. חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי כל מיני אתרים די חובבניים שקשורים רק בעקיפין למה שאני מחפש. אם מישהו מכיר איזשהו פורום מקצועי או אתר מקצועי לתחום הזה, אני אשמח לקבל את הלינק. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  21. Started by gil_elichai,

ראיתי מן דבר כזה באינטרנט , אם אני לא טועה דרך אתר "נענע" שזה כמו מונה כזה וזה סופר את הימים שנשאר למלווה או סתם סופר ימים לאחור .. (במקרה אני צריך את זה למלווה).. ואני מחפש את זה בנרות. אם מישהו בבקשה יודע על מה אני מדבר ויכול לתתת איהשהו לינק או משהו אני אשמח מאוד.. תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  22. Started by nuctornal wisdom,

http://www.tomshardware.com/news/Microsoft-Any-Key-Website-Comics,10266.html#xtor=RSS-181 כדאי גם לקרוא את הסיפורים שלא הגיעו לקומיקס

23. יש לי אתר בנענע יש לי שם תמונה כששאני מנסה להציג אותה באתרים אני לא מצליך למה????? :'( הנה דוגמה:

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  24. http://www.tomshardware.com/reviews/apple-mac-leopard-windows-vista,1985.html

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  25. מה שקורה לאחורנה בארץ? הרצף של כל הרציחות\דקירות על שטויות?.כי תכלס עדיף לצאת למקומות שקטים יותר כמו פאבים (יחסית שקט למועדונים ואירועים גדולים)\סרט\מסעדה\סנוקר וכו'..מה אתם חושבים,הטענה שלי מוגזמת או שיש בזה משהו? אני מתלבט אם לצאת היום לאירוע גדול יחסית או לא בגלל כל המצב שיש בארץ בזמן האחרון...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.