כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
ע - נ - ק http://www.youtube.com/watch?v=olwwy24W_b0&feature=player_embedded
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
איזה בעסה סוף-סוף לפני כמה ימים שהתחברתי לכבלים (אינטרנט) היום הורדתי BLADE 2 DIVX DVD RIP והוא היה באיכות ממש ממש חרא והוא שקל 650 MB והוא לא התחיל מההתחלה איזה בעסה :bash: תנו לי עצות בבקשה על איך להוריד סרטים באיכות טובה נ.ב זה היה דרך KAZAA ננ.ב מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים בEMULE?
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
אילו מספרים/מספר הקידומת שלהם חינמית? כלומר אם אני מתקשר אליהם אז חברת הסלולר שלי לא לוקחת לי עליו כסף.
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
מה זה IMEI ? חבר שלי אמר לי שזה מספר סידורי של הפלאפון או משהו כזה איך אני בודק מה זה? תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
http://www.icq.com/specials/etto/index.html אני לא מבין איך הוא יענה אם בכלל
-
- 9 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מה מומלץ? אני אוהב מקומות יוקרתיים ולא רועשים מדי (אבל עם מוזיקה טובה, רצוי אלקטרונית) אפשר להגיע עד רמת ישי/קריות (רק אם יש משהו ממש טוב, אני לא מתלהב בלשון המעטה מהקריות)
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
אני צריך לדעת כדי לתזמן שארועים חשובים לא יפלו לי על אותו ימים של הבגרויות... זה יכול להיות מאוד לא נעים אני מתכוון למועדים של בגרויות במועדי קיץ
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היי ראיתי פה באתר אוסף של שבלונות יפות אבל אין מבחר רחב אם יש למישהו או יודע איפה אפשר להשיג אשמח לקבל תודה
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
כמה קונספירציות כבר שמענו על הלהקה המהוללת PINK FLOYD באמת להקה ענקית אמרו שאת דארק סייד עשו לפי עליזה בארץ הפלאות וכו ומצאו עוד כמה דבריםפ מופרכים !או לא על הלהקה המעולה הזו אבל אף אחד לא יוכל להכחיש את עניין המפלצות של האלף לייף שתיים! נתקלתי בתמונה הזאת אחת מיצירות הפינק פלויד במקרה והנה היא לפניכים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
הגיעה לידי שמועה שהולכים לסגור את התר'ד ממילא כי פשוט אי אפשרת לעמוד בעומס... אז בבקשה כל מי שרוצה שהתר'ד ישאר (גם אם לא כל העמודים אלא רק ישאר) שיחתום, (או לפחות ישים הודעה תומכת) מי שלא, בבקשה שלא יגיב, או לחילופים יפתח תר'ד: עצומה-סוגיות-סגרו את התר'ד!! בהצלחה!
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב בחנות מחשבים לפי מפרט ושלמתי מקדמה 10% . לאחר שבוע וחצי התקשר נציג מהחנות והודיע לי שהמחשב הורכב והוא מוכן למשלוח . שלמתי לו דרך הטלפון בויזה על המחשב ובזה הסתיימה השיחה . למחרת נכנסתי במקרה לאתר האינטרנט של החנות וראיתי שבשני פריטים מהמפרט שהזמנתי היתה ירידת מחיר .עכשיו במידה והירידה היתה בשבוע וחצי שבין ההזמנה לתשלום האם החנות הייתה צריכה להוריד לי את זה מהמחיר הסופי ואם התשובה היא חיובית האם זה גם במקרה ולחנות אזלו שני פריטים אלו בתוך השבוע וחצי והם הביאו מלאי חדש ובעקבות זה היתה ירידת המחיר .
-
- 9 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני מחפש אתרים שמביאים באנר ואתה מקבל עליו כסף על זה שהוא מוצג אצלך באתר
-
- 10 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אז ככה: אני משוטט לי ברחבי האינטרנט ופתאום מגיעה אלי שיחה אנונימית ממישהו עכשיו הסתבר לי שהוא הומו (ושתבינו אין לי שום דבר נגד הומוהים!!!) בדיוק הייתי עם ידידה שלי אז החלטנו שאני אשחק אותה ונפתח את זה אני מבטיח שאני אעדכן כשיהיו התפתחויות מצחיקות נ.ב אני לא הומו!!! (ושוב אין לי בעיות עם הומוהים להפך) 168946809 (8:19 PM) : היי JAMOOS GADOL (8:19 PM) : שלום שלום מי זה? OrgaZma (8:20 PM) : גיא מאיפה אתה? JAMOOS GADOL (8:20 PM) : חיפה איך הגעת אלי??? OrgaZma (8:20 PM) : חפשתי בנים מחוברים JAMOOS GADOL (8:21 PM) : למה? OrgaZma (8:21 PM) : סתם.. בן כמה JAMOOS GADOL (8:22 PM) : 15 OrgaZma (8:22 PM) : מאיפה? JAMOOS GADOL (8:22 PM) : חיפה OrgaZma (8:22 PM) : טוב Orga…
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/comment_servlet?all_comments=1&v=irKrHmNk_Qo מישהו יכול לתת שם לדבר הזה ?
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
טוב אז בגלל שאני בדחיית שירות עד יולי החלטתי לטוס לארה"ב ועד כמהדקות אני יוצא לשדה תעופה וב8 בבוקר הטיסה. אז ביום ראשון לפנות בוקר אני אמור לנחות במישיגן ואז נשלח הודעה שהכל בסדר.
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
זהו אבו אללה -ראש הממשלה הפלסטיני: וזה אורק חביב : וזה אבו אורק :-X (שימו לב איך הוא מלקק את השן באדישות): דומה הא ? ? קראתי חדשות וישר מצאתי את הדמיון !! D: רק צריך תמונה טובה יותר של האורק, נו טוב הנה : עבודה של 5 דקות אז לא היה כ"כ זמן (יש מבחן מחר בעעע, בטח יש לי את הבעיה הזאת של אי ריכוז )
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין משהו מ-eBay. עכשיו הדילמה שלי היא: הם רוצים שאני יקפיא את ההגנה שיש על הכרטיס אשראי בכדי שזה לא יעשה בעיות בעת השליחה. מישהו כאן אי פעם קנה ב- eBay ? גם אתם עברתם את זה? גם אם כן וגם אם לא האם זה בטוח כל הסיפור הזה.. ?
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
-
משעמם לי בבית, אז חשבתי לצאת לסרט לבד. מישהו מכיר בית קולנוע עם אווירה סבבה, באזור ת"א, ראשון והסביבה?
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
או ליתר דיוק KSP ??? ניסיתי להתקשר גם לסניף וגם למוקד הארצי כמה פעמים ולא עונים. עריכה: הצלחתי לתפוס אותם במוקד הארצי, אני נוסע. והרי הקנייה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=460975.0
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
The bandage was wound around the wound. The farm was used to produce produce. The dump was so full that it had to refuse more refuse. We must polish the Polish furniture. He could lead if he would get the lead out. The soldier decided to desert his dessert in the desert. Since there is no time like the present, he thought it was time to present the present. A bass was painted on the head of the bass drum. When shot at, the dove dove into the bushes. I did not object to the object. The insurance was invalid for the invalid. There was a row among the oarsmen about how to row. They were too close to the door to close it. The buck does funny things when the does …
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
לאחרונה Rapid Share הגבילו לגמרי את הfree users ונורא התבאסתי שאני מוריד על 70-80 במקום ה320 הרגילים שלי. היום באמת בתמים נכסתי לחשבון הפייפל שלי וגיליתי 100 דולר שהיו שם תקופה של חצי שנה+ וכרגע נזכרתי שבעבר שילמתי למישהו מהפורום מזומן בשביל כסף בפייפל! אז ישר ניגשתי לראפידשר וכמובן שעכשיו יש פרימיום D: סתם שיתוף של זמן נחמד
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-