עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לסבתי יש מכשיר שמיעה שרכשה אותו בארץ ב-4500 שקל, אלה מכשירי השמיעה שמכניסים לתוך האוזן והם לא מורגשים. רכשתי לה 2 מכשירי שמיעה מאיביי, האחד מכשיר חיצוני והשני פנימי, שניהם עלו לי 20 דולר. סבתי החלה להשתמש בהם והיא טוענת שהם מצויינים והיא שומעת טוב מאוד. שימו לב הפרש המחירים 4500 שקל בארץ לעומת 20 דולר הזמנה מאיביי.

• 6 תגובות
    • 4.4k צפיות
  2. Started by Green,

שלום אני רוצה לקנות לעצמי מכשיר כושר ביתי בשביל להוריד כמה קילו ולהיכנס לכושר אני מתלבט בין: אופני כושר, הליכון, או אליפטיקל. המכשיר יוצב מול הטלוויזיה בחדר ככה שעדיף שיהיה שקט יחסית אבל הכי חשוב שיעשה את העבודה הכי טוב ושישרוף כמה שיותר קלוריות ??? תודה

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  3. Started by idofr,

היייייייייייייי אז ככה מהחלטות שלי אני הולך לקנות מכשיר שני ברשת פלאפון אני אבל יש לי בעיה נוראיתתתתתתתתתת עם המכשירים שלהם!! אין להם מכשיר אחד שקרוב למושלמות (סליחה אבל הפרסומת אבל יאללה נוקיה!!! ) והמכשיר שהכי קרוב למה שאני מחפש שיש להם הוא הmoto a 840 אבל גם לו חסר בלו טות' ואומרים שהקרינה שלו גבוהה ברמות אז רציתי לשאול אם מישהו פה יודע על משו הולך לצאת ברשת שיש לו מצלמה MP3 כרטיס הרחבה לזיכרון, בלו-טות' ו....אני חושב שזהו (אגב היום אני עם הנוקיה 6230 שאני מאוד מאוד מאוד אוהב ומרוצה ממנו אבל הוא הולך להיות המכשיר השני שלי ורוב הזמן להשאר בבית אז....)

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  4. Started by love-its-my-name,

אני גר בחולון בקומה שביעית ולפני שעה הגיע אלי חרגול או ארבה או איך שאתם רוצים לקרא ליצורים המכוערים והמגעילים האלה... הוא בצבע ירוק אז לא ממש חשבתי שהוא ארבה אבל יש לי כנפיים והוא עף אז... האם גם אליכם זה הגיע? בסיני זו ממש מכה שאי אפשר לצאת אפילו מהבית... רק שלא תהיה עכשיו מכת בכורות :-\ יאללה כולם למרוח דם של עז על הדלתות ד"א, מה דעתכם על גידול ארבה בתוך צנצנת ואז למצא איזו אלמנה צבעונית או משהו מוזר ומפגר אחר ואז להזמין חברים ולהתערב מי ינצח? הכנסה די טובה! הלא כן?!

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by 125,

יש לי עבודה באנגלית לכתוב מכתב ואני לא יודע אנגלית בגרוש, כבר כמה ימים שישבתי על המכתב ואני לא מצליח אני צריך את העזרה שלכם פה, אני יפרסם פה את המכתב ותעזרו לי בשגיאות כתיב או שתוסיפו לי דברים שצריך כדי שיהיה יותר 'עשיר' המכתב עוסק בזה שכביכול נסעתי מחוץ לארץ ואני כותב למורה שלי מכתב מהמדינה שבה אני מבקר ומספר לה.. אם מישהו יכול לשפר את המילים, לשנות דברים וכו' אז תודה רבה לכם . Hi teacher, how are you ? here im totlly fine Its feel great to be here in italy I go to many places like musemsm, pisa and more I saw intresting things like cars that we dont have in Israel, celeb people that comes from other countrys and more The special thing about italy is that the p…

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. Started by Lifestyle,

Hello Mr. ***** ****** How are you?I hope you are feeling great I have just finishd reading your new book and I must say,It is an amazing book One of the best books I have ever read,I enjoyed reading your book very much,actually I enjoy reading all of your books My favorite of your books is "********",very educated book Your writing is interesting,The characters were awsome and I was very impressed I Also visited your website,it is very nice and designed in high region. I learned alot about you,You are an amazing and very talented man. Keep writing great books. Your fan,***** ******

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. מה הזמן הממוצע למכתב בדואר רגיל מגרמניה?

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  8. זה משגע אותי!!!!!! למה אי אפשר להעלות לפה תמונות? >

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  9. השתחררתי מצה"ל היום ושבוע הבא המפקד שלי עושה על האש בבית שלו לכבוד השחררור שלי. אני רוצה להכין מכתב הוקרה יפה בשבילו , כתבתי כבר את הטקסט וחבר שלי יעצב לי את המכתב בפוטו-שופ . בדרך כלל אצלנו משתמשים באותם תמונות של הלוחמים שלנו שכבר רואים את התמונות האלה בכל חור בבסיס ורצתי תמונה קצת שונה. אז אני מחפש תמונת ממשחק ,מחפש שתיהיה מיוחדת ועדיין יהיה ניתן להשתמש בה בתור רקע. שלא יהיה כיתוב על כל התמונה \ כיתוב בבמקום שניתן לחתוך מהתמונה ועדיין להשתמש בה. תודה ,אני בטוח שיש כמה תמונות ממשחק הפעולה האהוב עליכם שאתם מכירים.

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by giligo,

שמי גילי בר-לב. לפני שנתיים וחצי רכשתי עבור בן דודי מחשב אצל חב' קיי אס פי (KSP מחשבים) בתל אביב. בשל חילוקי דעות ביני ובין נציג במכירות פרסמתי מודעה בפורומים באינטרנט. בכותרת ההודעה ובהודעה עצמה כתבתי השמצות שלא הייתי צריך לרשום. בית המשפט קיבל את גרסתה של התובעת - חברת קיי אס פי, כי הפרסום מהווה לשון הרע וכי נגרם נזק לחברה. באמצעות מכתבי זה אני רוצה להתנצל עמוקות על הדברים שרשמתי ומביע בזאת חרטה על הדברים שרשמתי. חברת KSP הינה חברה גדולה ומכובדת, מעסיקה עובדים רבים ובעלת סניפים ברחבי הארץ. ככזו היא בעלת איתנות פיננסית ומספקת פרנסה לעובדים רבים. בניגוד למה שרשמתי, לא הייתה לחברה כוונה לרמות אותי. אני מכה על חטא ומצטער שלא שלטתי בכעסי. גילי בר-לב.

• 76 תגובות
    • 18.2k צפיות
  11. ערב טוב, לאחר שננעל הת'רד הזה התחלתי לחשוב בעצם על מה שעשיתי וההתנהגות שלי, והמסקנה שהתקבלה היא שהתנהגתי בטיפשות וחוסר בגרות לא נורמאלי, דבר דיי אופייני לי משום מה, אבל לא ברמה כזאת גדולה. לכן, ארצה לנצל את הת'רד הזה לשם התנצלות בפני קודם כל imac, להתנצל בפני maphisto על כך שאיכזבתי אותו, בפני רונן על כך שהשמצתי אותו וכמובן בפנים שאר המנהלים על הבעיות הטיפשיות שעשיתי. מקווה שתמצאו מקום לסלוח לי, בכבוד רב והתנצלות רבה, מישה.

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by UltraWaveMUSA,

קראו את המכתב בבקשה, האם המכתב בסדר? אני לא כ"כ לבטוח בקשר לזה. Dear madam\sir, I am writing in order to receive actual information regarding to how I can realize my warranty options. Firstly, on 18 December 2003, I bought the Hercules Redeon 9800SE AIW video card from the Israeli located company called "Pandas", which is, if I may say, an excellent and satisfying product. However, last year it stopped working. Therefore, I sent it to "Pandas" to hopefully execute the warranty I have for it. A few days later I received back the non-working video card back from "Pandas" with a response letter from the company claiming that you have stopped producing video cards and as a …

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  13. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

בן דוד שלי ניסה את השיטה ויש לו שם בערך 400$... שאלתי אותו איך והוא שלח לי את המכתב: שווה? [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by dudidu08,

חברה רציתי לברר כמה זמן לוקח למכתב בערך להגיע? שלחתי לפני שבוע וחצי בערך מכתב מאריאל לאור עקיבא ועדיין לא קיבלו אותו שמה... שלחתי אותו בדואר רגיל אתם יודעים בתיבה הגדולה.... למישהו יש מושג כמה זמן זה יכול לקחת? הבעיה היא שגם אין לי מעקב על זה כי זה לא דואר רשום או משהו כזה ואני לא יכול לעת אפילו איפה זה...

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  15. זה כנראה רץ הרבה זמן כי היום זה הגיע שוב, אז למי שלא ראה: --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 29/10/06 לכבוד: BSA לידי: עו"ד נעמי אסיא. הנדון: מכתבכם מתאריך 20/10/06 שלום, תודה על מכתבך, ברצוני להבהיר את עמדתי בנושא- "במסגרת פעילות הארגון BSA- Business Software Alliance נגד שימוש בתוכנות לא חוקיות, ביקרו בשנה החולפת נציגי הארגון במאות בתי עסק ברחבי הארץ. הרשי לי לברך את BSA ישראל על עשייה בלתי נלאית, זה בהחלט לא קל לעמוד מחוץ למאות דלתות סגורות ללא מענה, אני מקווה שלכל הפחות כיבדו את "נציגי הארגון" בשתיה. "במהלך השבועות הקרובים מתכוון הארגון להמשיך בפעילות זו, בין היתר באזור…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by waizman,

יש לי מלא מחברות עם חומר משנת הלימודים שעברה, וחשבתי שאולי מישו יצטרך את זה וחבל לזרוק. יש לי מחברות בהיסטוריה (מעולה), מתמטיקה 3 יח"ל (חומר ככה ככה), מיתוג ומערכות סיפרתיות (מעולה), ואולי גם חשמל - תלוי אם נתצטרך את זה בשנה הבאה. היסטוריה יש לי של י"א (אולי גם י', אני צריך לבדוק) במחברות וגם במחשב, מתמטיקה של כיתה י"א וקצת י', מיתוג של י' אבל זה חומר של שנתיים שגמרנו בשנה, חשמל של י"א. אני מאיזור ירושלים אבל אני יכול לשלוח למי שרוצה ויבקש ראשון ללא תמורה. כמובן שאת החומר שעל המחשב כל מי שירצה יקבל. מי שמעוניין שיצור איתי קשר דרך האתר או האייסי...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Tomerb1,

כניסה זה אחד הגדולים שראיתי, יש שם מלא דברים מצחיקים כמו: ".ככל שהשיער שלך יותר ארוך יש יותר סיכוי שהמשטרה תעצור אותך לחיפוש סמים" "אתה רוצה חברה לחורף עד לרגע שהיא מפליצה לך מתחת לפוך" "!נכון הטמגוצ'י שלך גורם לך להרגיש כאילו אתה ממש מגדל חיית מחמד? אז זה כי אתה הומו " "ככל שילד יותר ערס היחסים שלו עם השרת בבית הספר טובים יותר"- זה אחד שהרג אותי חח תהנו [תגיבו?]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by SuB,

http://splatt.paintball-guns.com/phpBB2/images/avatars/gallery/one/ רק תבחרו

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by NiTRo37,

היי חברים (: ב3 לדצמבר עולים על מדים (סוףסוף!) אוקיי, בנתיים קניתי: תרמיל 80 ליטר של חברת Outdoor. גופיות קצרות/ארוכות בצבעי לבן וירוק זית. גרביים, תחתונים. כלי רחצה ותכשירים הגיינים למיניהם. שעון יד של קאסיו. אולר רב שימושי. אשמח אם תאמרו לי מה עוד עליי לקנות, ומה עוד עליי להביא ליום הגיוס(כמו שהבנתי מסמכים מן הסתם, סדין מגבות וכו'...) תודה רבה :smile1: נ.ב.: אם יש פה עוד חבר'ה שמתגייסים ב3 לדצמבר, השמיעו קול

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by George Yaseli,

מלאנוקס עלתה עם אתגר גיוס על מנת לאתר עובדים מוכשרים שיצטרפו לארגון. https://pure-talent-challenge.mellanox.com שלושת הזוכים הראשונים יזכו באוזניות Audio Technica ATH-MSR7NC . פרטים נוספים ניתן למצוא פה בהצלחה!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. האם קיימים עוד אתרים מלבד חלק המוזיקה של וואלה (זה שקוקה קולה השתלטו עליו), או ערוצי רדיו אינטרנטיים שמשדרים רוק ישראלי?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  22. Started by moshikoko,

אני חייב דחוף מלגה. אין לי בעיה להתנדב אבל כבר אין מקום בפרח. האם יש מלגות שאתם מכירים שיש בכרמיאל או במוצקים או באיזורים האלו? האם יש מלגות שיהודים מחול תורמים? שוב, אין לי בעיה להתנדב ולעזור, אני חייב מלגה. תודה לכל העוזרים. נ.ב. חיפשתי במלא אתרים וכל מה שמצאתי זה מלגה לבוכרים ועוד כל מיני דברים שלא מתאימים לי. נולדתי בארץ ואני לא בוכרי ולא אתיופי וכו'. רגיל.

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  23. Started by AnTiSh0ck,

קראתי לאחרונה בידיעות שאושר (סוף סוף) מלגות מטעם המדינה לסטודנטים הלומדים בפריפריה. אבל! אחרי חיפושים ובדיקות נרחבים באינטרנט ובמכללה, אף אחד לא יכל להגיד לי איך מקבלים את המלגה.. איפה מגישים טפסים? איזה טפסים? והלאה... יש למישהו מושג מה קורה עם המלגה הזו ?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  24. התקבלתי למכללה ללימודים יג' יד' לפני הצבא, מכיוון שאין ביכולתי או ביכולת ההורים שלי לממן את כל הסכום האם יש אפשרות לקבל מלגה\מס' מלגות על מנת לכסות לפחות כחצי מהסכום? ואם כן איך ואיפה אפשר למצוא את הקרנות הללו? בתודה , ניר.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by pure perfection,

תיגדו מישהו יודע מתי מתחילה ההרשמה למלגת משרד החינוך??

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.