כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
האם יצא לכם פעם להוציא מוצר מסויים במכירות פומביות באינטרנט במחיר זול יותר ממה שהוא נמכר בצורה רגילה? מכל הפעמים שאני ניסיתי, לא הצלחתי, אך שמעתי דיי הרבה באינטרנט שזה אפשרי. לי נראה שזה סתם רמאות, ובעלי האתר מעלים את המחיר בעצמם. מה אתם חושבים על זה?
-
- 30 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. היה ברשותי כרטיס מסך שנקנה עם המחשב מחנות RSM הישראלית. מכרתי אותו למישהו בגרמניה. ברגע שהוא שילם, התשלום היה במצב "Pending" במשך שלושה שבועות. אני לא יודע אם זה קשור, אבל בערך יומיים אחרי שהוא קיבל אותה התשלום הועבר אליי סופית. ברגע שהחבילה הגיעה אליו, הוא שלח לי את המייל הבא: Hello i just want to tell you that the Box is arrived but ... its on the German custom office because u dont stick the bill or the receipt for payment outside the Box iwll get the box Today maybe i have to pay a amount for storage it (it stand in the letter) i can take a photo of it if u want i just want to be sure that u pay this amount if there is any Sorry for this complications a…
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הדגם של המכשיר DR7622W לפי מה שאמרו לי עדכון הקושחה אמור לתת אפשרות של כתוביות בעברית בבקשה תביאו לי לינק
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
לאחרונה ה-VCR שלי התקלקל אז החלטתי לרכוש מכשיר משולב, מצאתי שיש כ-5-10 דגמים מחברות שונות בארץ, ביניהן טושיבה, סוני, היטאצ'י ואחרות. לפני שאני רוכש את המכשיר רציתי לדעת עם מישהו מכם מבין בזה ויכול להפנות אותי לאתרים שסוקרים מכשירים מסוג זה על מנת שאוכל לקרוא מספר ביקורות לפני הרכישה. חפשתי דרך גוגל ולא מצאתי שום דבר מעניין פרט לאתרים של dealtime ואחרים. תודה
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי Guys.. אבא שלי היה בחופשה בחו"ל ונהנה לראשונה מ-GPS ברכב.. הוא התלהב והוא רוצה לקנות אחד שיוכל לקחת לכל הטיולים שלו. מבחינת ניווט הכוונה שהמכשיר יוכל לעבוד ברחבי אירופה וארה"ב.. אני מניח שגם מפות של הארץ יהיה נחמד (אם כי כמה כבר אפשר ללכת כאן לאיבוד). אם יש משהו עם תמיכה בפקודות קוליות גם יהיה מגניב. קלות תפעול היא מאוד חשובה, הוא לא טיפוס טכנולוגי במיוחד. אז אם יש כאן מישהו שמבין בתחום, ויש לו המלצות מה כדאי לחפש, חברה עדיפה שמומלץ להתמקד עליה, אשמח לשמוע ולקבל לינקים לעוד מידע. מחיר לא ממש משנה (אין צורך להגזים כמובן), רק שיהיה טוב. תודה (ושנה טובה לכל כל כל כולם)
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי, אני נוהג לנקות את המחשב שלי מאבק פעם בכמה חודשים בעזרת ספריי אוויר דחוס. הבעיה היא שאחרי כמה לחיצות הוא מתחיל לקפוא ומאבד מהחוזק שלו, ואם במקרה מסובבים את המיכל יותר מדי יוצא נוזל קפוא שיכול להזיק לרכיבים במחשב. יש איזשהו מכשיר חשמלי שמוציא אוויר בלחץ בחוזק דומה? כל מה שמצאתי בינתיים זה מדחסים גדולים ויקרים מאוד. אני מחפש משהו יחסית זול וקומפקטי. תודה.
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לי יש הרגל מגונה לשלוף מפחים כל מיני דברים אלקטרוניים מעניינים, (רוב הזמן זה סתם 386..), אבל היום מצאתי משהוא מוזר ומגניב, תמיד אני רואה כזה בסרטים של האקרים וחנוני מחשבים.. מישהוא יוכל להסביר לי מהכשיר עושה בדיוק ? ומה האקרים עושים איתו? [attachment deleted by admin]
-
- 37 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו מכיר כזה שנודע באמינות שלו? בכיף הייתי מזמין אפילו את המודל שיש למשטרה. ראיתי את זה :http://www.dealextreme.com/p/alcohol-tester-breathalyzer-keychain-0-19-bac-max-16270 ושוקל אם להזמין אותו
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר מכשיר בשם BIG ? ויכול להגיד לי מה זה המכשיר הזה? לפי מה שהבנתי זה מכשיר אחסון שעובד ברשת, אך איך הוא מפעיל מחשב אם הוא סך הכל מכשיר אחסון? פשוט ראיתי את המכשיר הזה בכמה חברות ומשרדים ולא ראיתי מארז מחשב שמחובר לצג, אלא את המכשיר הזה. מישהו יכול להסביר לי כיצד הוא עובד? והאם הוא מתאים לתצורת חיבור ביתית? איך המכשיר מעלה וינדוס או שרת אם אין לו תוכנת הפעלה כמו ביוס(או שיש לו?) שקובעת לו איזו תוכנת הפעלה תעלה ואיך. או שזה כונן שהוא בכלל על גבי "ענן" ? כי ניסיתי לחפש בגוגל ולא מצאתי. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש ברשות ההורים שלי ארכיון רציני של וידאו וטייפ ואני רוצה להמיר את הכל לדיגיטלי. שווה לרכוש מכונה לבד? אם כןכמה זה עולה ואיפה קונים?
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין לקנות את המוצר הבא http://www.ebay.com/itm/new-Cordless-Swivel-Sweeper-G2-VACUUM-BROOM-cleaner-/290534729970?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43a53828f2 המוצר מגיע עם מטען שהיציאה שלו לשקע אמריקאי..הבנתי שניתן לקנות מתאם אמריקאי ישראלי בשביל לחבר אותו לשקע ישראלי.. עד כאן הכל טוב. המוכר אמר לי שהמטען עובד ב120V בארה"ב.. השאלה אם הוא לא ישרף בשקע ישראלי 220V ? מה אתם אומרים ?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אחי נמצא עכשיו בניו-יורק, וחשבתי לבקש ממנו להביא לי מכשיר חשמלי משם. הבעייה היא, שאני לא יודע איזה. לכן, אני צריך את עצתכם בנוגע למכשיר אשר אבקש ממנו, בתקציב של עד 400 דולר, עדיפות לכמה שיותר זול. ברשותי כבר מצלמה דיגיטלית ונגן MP3 של 128 מ"ב, לכן אלה לא באים בחשבון. תודה רבה לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קבלו קטע ע-נ-ק........ חפץ יחיד במינו אומנם יש שם את כריס פרילו, אבל עדיין.... נ.ב.-צופי "YES"-אם ראיתם, היה את זה בג'יי לנו לפני כמה ימים..... הוא והקריין נשפכו מצחוק.....
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצאתי בבית מוט כיפוף http://bashgal.co.il/images/catalog/9b39e656.jpg יש למישהו מושג איזה תרגילים עושים איתו ומה הוא מאמן ?
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר הרבה זמן שאני רוצה מכשיר שכזה... אבל קיים דבר כזה בכלל?! או שמה שהם מחזיקים ביד זה סתם ועושים את הקולות באמצעות מחשב? בקיצור אם מישהו יודע פרטים על הדבר הזה בבקשה שתפו אותי... פרטים כמו איפה אפשר לקנות את זה וכמה זה עולה, אם יש תוכנת מחשב שאיתה אפשר לעשות אותו דבר. תודה לעוזרים! ;D אני מוזר אהה?! למה שמישהו ירצה כזה דבר??@! ??? אבל זה שולט.
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי אני מחפש מכשיר קטן שאפשר לסחוב שמאפשר לעשות רעש מאוד חזק כמה שיותר חזק יותר טוב האם משהו יכול להמליץ לי ?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ואם יש לכם מושג מאיפה קונים וכמה זה עולה אז תודה רבה. הידיים שלי נגמרות בכל פעם שצריך לסחוט 5 תפוזים. חייב דחוף מכונה או מכשיר שמקלים על העבודה. ולא, אל תציעו מסחטה חשמלית כי זה בדיוק אותו דבר כמו המסחטה הרגילה וזה ממש גרוע. היה לי אחד כזה בעבר. זה בקושי סחט וכשהייתי מפעיל כח זה נשבר
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה את הדעות שלכם בקשר לצורת קירור מהירה מאוד למכשיר שמקפיא כל דבר בכמה שניות (ההפך של מיקרו-גל-כלומר מקפיא בשניות) אני צריך רעיונות לצורת קירור במכשיר המקפיא הזה,מה ההיתם ממליצים? אני כבר חשבתי על שימוש בחנקן נוזלי....אשמח לקבל עוד רעיונות
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
http://www.pctip.co.il/forum/index.php?board=8;action=display;threadid=20491 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: איזה חזק זה !
-
מצאתי את המכשיר הזה : רשום גם ics repeater ואין לי שמץ מה זה מישהו יכול לעזור?
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, מזה כ-10 שנים שאני מתגורר בבית הנמצא ברחוב שבו לכל השכנים יש כלבים. הבעיה העיקרית היא שכל אחד ואחת מהשכנים הם אנשים רעי לב, לא מתחשבים שגם מחזיקים את הכלבים שלהם בתנאים לא תנאים. רק כדי להסביר את היקף וסדר גודל העניין אז ככה: בכניסה לרחוב יש שני בתים משני צדדיו. בצד ימין ישנה כלבה גדולה ומבוגרת, שנוהגת לילל ולנבוח על כל רכב \ בן אדם שעובר ברחוב. הבעלים שלה לא מוציא אותה לטיול לעולם, אז את האנרגיות שלה היא מוציאה על כל דבר שזז. ממול לבית זה נמצא בית ובו כלב גדול ואלים, שנוהג להתחרפן כל פעם שעובר בן אדם ברחוב. הוא נובח, משתגע, נושך את הגדר ומתפרע. גם אותו בקושי מוציאים לטיולים ומשאירים אותו בגינה רוב היום. בהמשך הרחוב, נמצאת בחורה חביבה שמחזיקה בבעלותה לא פחות מ…
-
- 21 תגובות
- 24.1k צפיות
-
-
http://www.hadash-hot.co.il/story/9365 כאן מראים איך זה עובד http://www.hadash-hot.co.il/story/9366 כאן כבר מראים הדגמה חיה של ניגון
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
גבירותי ורבותי, האלפאסל! http://photos.walla.co.il/rel007 ;D אם אתם רוצים לדעת פרטים, אל תתביישו
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בחברה גדולה בה אני עובד עדיין מחייבים אותי על מכשיר פלאפון + קו 150 שקל כל חודש. כשהתחלתי לעבוד בחברה לקחתי מספר קו + מכשיר נוקיה. כשהחלה התחרות של החברות הסלולר והורדת המחירים החלטתי להחזיר להם את המכשיר + המספר, החברה לא מוכנה שאני אעשה זאת מכיון שישנה התחייבות(לא זכור לי שחתמתי על מסמך שאני מחוייב). מה אפשר לעשות במצב זה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מכשיר ריצה לשימוש ביתי. מה אני צריך לקחת בחשבון לפני קניה? האם למישהו יש ניסיון במכשיר והוא יכול להמליץ? (בתקציב כמה שפחות יקר למרות שאני יודע שהמחירים הם כמה אלפים...)
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-