עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 1immortal,

בוקר טוב לכולם . יש איזה משהו שמסתובב ברדיו , עד היום לא יצא לי לתפוס את השם של השיר , אבל כמה מילים ממנו נדבקו לי לראש : אני איתך כאן רק בנתיים , להחזיק ת'ראש מעל המים ... אין אנשים עם כנפיים שזה נראה לי מתוך הפזמון , יש שם עוד כמה שורות , כמה אהבה את מביאה , כמה תעבה את מביאה . איך קוראים לדבר הזה ?!?!?! תודה מראש . לורד יאבל השלישי .

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  2. Started by tranq,

ועוד שאלה, האם הצטערתם על הבחירה שקיבלתם ואם אילו הייתם יכולים, הייתם משנים אותה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. לדעתי אתם די חיים בסרט מהבחינה שעל מפרט 2000 ש"ח אתם מדברים על מכפלות ועל אוברקלוק שאף אדם שקונה מחשב לעסק לא יעשה (אלא אם העסק הוא עסק מחשבים) בקיצור נראה שפיספסתם את קהל היעד לגמרי לדעתי המעבדים שהצעתם חזקים מהנדרש לעבודה על אופיס ואינטרנט! בקיצור עדיף ךהשקיע על ספק איכותי ושקט וקירור נורמלי עדיף מפרט יותר ישן אך עם חלקים איכותיים ככל האפשר שיהיו לו אפס תקלות!

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  4. בערך באיזה מחיר אני יכול למכור את הדברים הבאים : לוח אם - Gigabyte GA-8PE800-L (845PE) - ATX מעבד - INTEL Pentium 4 - 2.4 - 512K Cache, 400Mhz FSB זיכרון - 256 MB לא יודע של איזה חברה אבל בטח לא משהו מיוחד . כרטיס מסך - GeForce4 MX440 - 64mb DDR מארז - SPL 6049 דיסק קשיח - 60 GB ( חברה לא ידוע )

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  5. Started by qpalzm,

שלום, מישהו יודע איך אפשר למדוד את צריכת החשמל של המחשב?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by fargoth,

נסו את הדבר הבא: הכנסו לאתר http://code.google.com/p/namebench/downloads/detail?name=namebench-1.3.1-Windows.exe&can=2&q= והורידו את namebench (תוכנה שמשווה DNSים). לאחר הרצה קצרה תגיעו לעמוד שנראה כך: (ה DNS ש 192.168.1.1 מצביע אליו הוא של בזק בינלאומי במקרה הזה)... אני הולך להתייחס עכשיו ל isohunt כי הוא האתר הראשון ברשימה. בדקתי מה ה IP הנכון שאמור היה להיות לו ע"פ האתר http://whois.gwebtools.com/isohunt.com וה IP שלו הוא 208.71.112.30 אבל אני לא יכול לעשות ל IP הזה ping למרות שמהאתר הזה אפשר לעשות לו ping. המסקנה מכל העסק הזה היא שהחליפו את ה IP של האתר כך שיצביע למקום שונה מהמקום של האתר האמיתי, וחסמו את הגישה אל האתר האמיתי... נסו לכתוב isohunt.com ותגיעו ל…

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by 00000,

.

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  8. אני רוצה להזמין מוצר באתר בחו"ל אבל הוא רושם לי שחייב לרשום Province, מה זה בכלל? ומה אני צריך למלות?

• 3 תגובות
    • 5.3k צפיות
  9. http://www.youtube.com/watch?v=TgMeCNNVOQM תודה לעונים כבר אולי שנתיים אני מחפש את השם..

10. http://news.walla.co.il/?w=//686842

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  11. מה המספר של העונה האחרונה של הסופרנוס? (כמו ש1 זה המספר של העונה הראשונה, אז מה המספר של העונה האחרונה?)

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  12. עם כל הנושאים ..תצורת השם . הגה פועל דקדוק הבעה כל אלה. תודהה!!!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  13. Started by aviv00,

שלום יש לי שני HDD אחד SATA והשני IDE על ה IDE נמצא גם DVD מה שמוזר שאם אני פותח קבצים דחוסים בגודל 700 מגה זה נפתח ב17 שניות מ SATA TO IDE אבל זה ההפוך זה עולה ל 40 ואפילו 50 שניות מישהו יודע למז ה ככה ?

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  14. Started by Black Knight,

Access denied You are either behind proxy or using ISP/IP (88.155.52.132) which is not qualified to use TorrentBytes. If you want your IP to be added to our access list, please contact staff. צ'יטרים תמותו

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by YAIR,

תודה על היתיחסותכם לעניין

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by BIGmaMA,

אני מחפש משקפי שמש ספציפים של ריי-בן [Ray Ban] . דגם3025 ,מישהו יכול לברר לי איפה אני יכול למצוא את המשקפיים האלה וכמה הם עולות[לפי מה שידוע לי באזור ה700 שקל],אבל אני צריך את המחיר המדיוק. תודה לעוזרים. [אני צריך מחיר רשמי בארץ,לא בחו"ל] [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  17. Started by segevgabay,

http://www.performance-pcs.com עושים משלוחים לארץ נכון? (תקנו אותי אם אני טועה). מה עלות משלוח וכיצד אני משלם להם בPAYPAL?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  18. רציתי פעם לברר את הנושא הזה , ראיתי איזה לינק שאומר שכל וידאו שהועלה לאתר משנת 2012 (בערך ) , כאשר הוידאו הוא 720P ומעלה יש 192KBps לאודיו . רציתי לשאול אולי מישהו פה יודע . נגיד שיש קליפ יותר מאוחר יותר מ 2012 , ויש לו אופציה של HD . אז אם נניח אנגן אותו פחות מ HD , אז איכות האודיו גם תרד לפחות מ 192KBps , או שהאודיו הוא באותו איכות ללא קשר לרזולוציה ?

19. שלום לכולם, פתאום אני לא מצליח לשמוע רדיו אינטרנט בלאפטופ שלי. עד אתמול לא הייתי לי שום בעיה, אבל אני לא יודע מה השתנה מאז. כשאני נכנס לאתר דרכו אני רוצה לשמוע רדיו, לא קורה כלום שאני לוחץ על פליי, השידור מיד עוצר, עוד לפני שלב הסטרימינג. ניסיתי מס' דברים: 1. ניסיתי מס' אתרים ותחנות וזה לא משתנה. 2. הורדה והתקנה Media Player Firefox Plugin והפלאג של הפלאש 3. אני משתמש בכרום, אבל גם באקספולרר זה לא עובד 4. מחיקה של נתוני הגלישה (כולל קוקויז) 5. הסרה של האנטיוירוס וכיבוי של הפיירוול - החלפתי אנטי וירוס לאבירה ועדיין לא עובד אני לא יודע מה לעשות? עזרה?!

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  20. Started by rofben,

היי רציתי לדעת אם יש פה אנשים שמתעסקים בקייט סרפינג? אם כן אז אולי תוכלו לפרט על הקושי של הספורט, החוויות, הציוד ועלותו וכו' תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  21. Started by MasterDK,

היי לכולם ולילה נעים. אני מחפש עבודה משיהוא מכיר מקומות לצעירים שאפשר לעבוד בהם? תודה מראש נ.ב. נאי בן 16 וחצי

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  22. Started by Mantis,

מי היה מאמין, האתר האגדי חוזר!! (זה לא דיון על ווארז, אלא על חזרה של אתר נוסטלגי) http://www.sharereactor.com/

23. Started by WizMaster,

?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by yair_h,

אני חושב שהנושא מדבר בעד עצמו. האם מישהו יודע מה קורה פה? כל פעם שאני מנסה להכנס אני מקבל דף ריק. תנסו להכנס ועדכנו. תודה יאיר ???

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by aviram20,

זה המקום לספר את כול הפדיחות הכי ביזאריות מוזרות מצחיקות ולא נעימות שקרו לכם.. אנא לא להגיב בסגנון , סבתא שלי תפסה אותי עושה סקס או נפלתי ממדרגות .... תנו פפש פירוט שהיהי קיצ'י ומצחיק ד''א , כן ! סבתא שלי תפסה אותי הייה סמיכה עליי והיא שאלה אם אנחנו רוצים לשתות משהו אני כמובן אמרתי :סבתא?בייייייייייי

• 3 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.