עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Sp0ck,

בבקשה למי שיש הזמנה ל TorrentLeech או ל Torrentbytes בבקשה שישלח לי הזמנה מתחנן... ההזמנה בבקשה ל avi5991@bezeqint.net

• 11 תגובות
    • 821 צפיות
  2. לא מצאתי בגוגל משהו שהוא קשה, אז אם למישהו יש אתרים קשים אז תשלחו לפה...

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  3. Started by idofr,

היייי אנחנו מתכננים לרדת לאילת אני ועוד 5 (triple date) וחשבנו על לשכור דירה לסופ"ש של 2 לילות (חמשוש) עדיף עם 3 חדרי שינה (או 2 וסלון) בכל מיקרה אם מישהו פה מכיר משו נחמד וזול זה יכול מאוד לעזור... טנקס לילה מצויין

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  4. אהלן. בחודש וחצי האחרון משמיעים ללא הרף שיר ישראלי מטמטם שהולך ככה... "היא לא תיתן לך אף פעם מנוח, היא לא תגרום לך לרצות לשכוח..." בטוח שאתם מכירים, רק מה... בכל 2309839012831 הפעמים שהשמיעו אותו, לא טרחו לומר מי המבצע/ים ובכלל... מה שם השיר המזורגג הזה. מישו אולי יודע?

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  5. Started by Necessary_Evil,

LOL

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  6. Started by Liran3331,

בעיקר בשעות הערב, לפי דעתי זה בגלל עומס על האתר (מה שבטוח זה לא מהחיבור שלי כי באתרים אחרים הכל טס) יש מקרים שצריך לחכות 2 דקות לפחות בשביל שהאתר יפרסם תגובות ולוקח זמן לעמוד הראשי של האתר לעלות בכלל הכל פה ממש איטי וזה לא נעים :-\ לבעלים של האתר - בבקשה תעשו משהו עם זה...

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  7. Started by Ancient1,

הוא מכור לאמינם ... ;D להרחיב ימינה אם התמונה לא נראית כולה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  8. Started by meowmix,

בעמוד הראשי של Hwzone יש קישור לכתבה על מקררי אוויר עבור מעבדים של חברת Scythe. וזה מה שכתוב על הקישור: "חלוצי הקירור של Scythe החברה היפנית מנסה להציב אלטרנטיבה איכותית לגופי הקירור של החברות המובילות בשוק - רקוויאם לקירור אוויר" מכיוון שרקוואים הוא תפילה וטקס (וגם סוג של יצירות מוזיקליות המתלוות לטקס) לעילוי נשמות הנערך בד"כ לאחר טקס קבורה ניתן להסיק שהכתבה עוסקת בכך שעתידם של מקררי האוויר עבור מעבדים אינו וורוד, וזאת בגלל מוצריה של חברת Scythe. אז זהו שלא.

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  9. מישהו יכול לסרוק לי חלק מהעיתון(משהו שנמצא תחת "חידושים טכנולוגיים" או משהו בסגנון) על מערכת אבטחת וידאו? אין לי ידיעות אחרונות לידי. תודה.

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  10. Started by Dima67,

מישהו מכיר אולי אתר שמרכז אכסניות, מלונים די זולים (מקום לישון וארוחת בוקר) בוויניפג (קנדה)? גוגל לא ממש עוזר לי בעניין. מוצא לי תוצאות יקרות מדי לטעמי, 90$ וכאלה ללילה. אם יש למישהו המלצה זה יהיה אחלה. D:

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  11. מישהו יודע מהי מדיניות המל"ג על חזרה על קורסים שהושג בהם ציון עובר? לא הצלחתי למצוא משהו באתר שלהם, אז אם למישהו יש מושג + מקור, אני אשמח. תודה! נקודה ששחכתי - הקורס "השמין" בנק"ז אחד מאז שעשיתי אותו.

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  12. Started by chris_u16,

http://absolutelyagency.com/asp/per.asp?pcode=110857&kod=a3960377&pic=1 תסתכלו על הסעיף Weight, מזה, מה היא מוצר שמודדים אותה לפי Lbs? WTF?

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  13. מצטער שאני פותח כאן אבל אין שום פורמים "על האתר" או משהו כזה(כלומר, יש, אבל הם נעולים ). השאלה שלי היא: האם אתם רואים את הuserbars הסקסיים בחתימה שלי או שכמוני הינכם רואים רק תגי HTML מרושעים? :< אם אתם רואים את הuserbars אז השאלה היא - למה אני לא רואה אותכם יחד איתכם? אם אתם לא רואים את הUSERBARS אז השאלה היא - איך אני עושה שיראו אותם? ??? למתכנתים שבינינו: if userbars = visible then why can't i see them with you? else how can i make them visible? *וזה מה שאני עושה במקום ללמוד למתכונת בהיסטוריה מחר, לא נורא *

• 12 תגובות
    • 821 צפיות
  14. אחרי שהוכיחו לעולם שמציאות מדומה יכולה להיות זולה מאוד עם ה-Google Cardboard, בענקית התוכנה עשויים להציע גם משקפי מציאות מדומה מתקדמים יותר לעולם הסמארטפונים רק לאחרונה שמענו דיווחים על כך שבגוגל החליטו לייסד חטיבת מציאות מדומה חדשה שתעניק לטכנולוגיה העולה את היחס לו היא ראויה, אנחנו מקבלים כעת מידע חדש שעשוי להצביע על המוצר הראשון של חברת הענק במסגרת הגישה החדשה והמשופרת – משקפי מציאות מדומה שנעזרים בסמארטפון, באיכות ובטכנולוגיה משודרגים. לפי המידע העדכני, בגוגל אמורים להשיק עוד השנה משקפי מציאות מדומה מדגם חדש שמתוארים ככאלו שיתחרו ישירות ב-Gear VR של סמסונג. המוצר של סמסונג הוא מרשים לחיוב, בייחוד בדור החדש בו הוא מתומחר ב-100 דולר בלבד – אך במידה וגוגל תשכיל…

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  15. אני קונה ראוטר Edimax BR-6204WG, ובגלל שאף אחת מהחנויות בזאפ לא קרובה אליי אני צריך לעשות משלוח. שמעתי שיש המון חאפרים היום, שעושים בעיות עם משלוחים ואספקת המוצרים, אז במקום ליפול על חנות כזאת חשבתי שאני אקבל פה המלצה על אחת טובה. הנה רשימת החנויות שהופיעו בזאפ לראוטר הנ"ל: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=369809 התקשרתי כבר לפנדה, אבל אין את הראוטר במלאי, אז צריך חנות אחרת.

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  16. Started by orenroz,

היי, אני מקווה שזה המקום, או שיש מישבו שיכול לעזור לי. יש לי חברה עם אתר אינטרנט שיווקי, שעובד בחול. אחד מהמתחרים שלי פרסם עלי ידיעה שלילית ב YHAOO ANSWES, וזה דפק אותי לגמרי, ופגע לי בעסק. אבל עכשיו, חצי שנה אחרי, בלי שום ידיעה נוספת, גוגל משלים בחיפוש SCAM בגדול. בטח יש איזה פתרון, ישיר או עקיף (מישהו שיציף את גוגל עם תוכנות כאלו או אחרות) תודה, זה ממש פוגע לי בעסק (שבאמת ובתמים חוקי לגמרי)

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  17. יש איזו דרך לתקן את העיוות הזה? משהו חינמי שיעשה את העבודה? אם לא מישהו מוכן לתקן תמונה אחת?

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  18. Started by Lost Spirit,

למה הם נשמעים דומה? למה the outsider כל הנגינה וגם הקול של הזמר ממש דומה לTOOL, מישהו מוכן להסביר לי מה קורה פה? או שזה סתם צירוף מקרים?

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  19. Started by zahav5289,

אני מעוניין להזמין מוצר מסוים מ-ebay מהי רמת הבטיחות באתר? והאם אני יכול לתת את מספר כרטיס האשראי בלי פחד? :s05:

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  20. Started by SD Project,

אמרו לי סופרה, לי זה נראה יותר כמו NSX.

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  21. חברה, אולי תחלקו עם הדיוטות (כמוני) את הידע שלכם - למשל למה אנשים מתקינים יותר ממאוורר אחד במארז? ולמה ישנם ספקי כוח עם הספקים שונים? ומזה ה-2700 ב- DDR 2700/333? [move]תודה[/move]

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  22. Started by FireAngel15,

מקווה להשתלב בפורומים המעולים שיש כאן. אם מישהו מכיר אותי אני מפורום רוטר בכינוי FireAngel. אני אתרום לכם מהידע שלי, וכאשר אצטרך עזרה אעזר בכם !

• 11 תגובות
    • 820 צפיות
  23. Started by Jack_g,

תכנסו פשוט סוף הדרך: http://www.romp.com

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  24. מישהו פה הולך\הלך? הייתי לפני שבועיים בערך לא ממש כיף שם כי יש רק רחבה אחת אבל עוד מעט יש מסיבת קצף עם 3 תקליטנים ויהיה פצייץ!!! קבלו ת'הזמנה (חבר שלי יחצ"ן, בקרוב גם אני יהיה...) אין לי כוח לשים ת'חלק השני אני ישים אותו אחרי זה (יופי מרוצים?? :-X)

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  25. Started by RGod,

קיצר אני צריך המלצות לחברות איחסון שמאכסנות אתרים : שם חברה,כמה עולה,טובה לא טובה . : תודה .

• 6 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים