עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני לא סובל שיש מדבקות על מוצרי אלקטרוניקה ,במיוחד אלו שכתוב עליהם המפרט של מה שנקנה, אזהרות בריאות, ו 650watt PMPO. ועוד יותר במיוחד אלו שבאים על לפטופים (אינטל אינסייד, ויסטה אינסייד, מגרד את כף היד!). לדעתי זה לא אסתטי, וגורם למוצר להראות זול. מי עוד מוריד את המדבקות?

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  2. Started by dorviper,

לא יודע אם מישה ורואה אבל אתמול ראיתי פעם ראשונה והייתה שם את אחת הבדיחות הטובות ואני כבר כל היום מנסה להזכר מה הוא אמר ולא מצליח אני רק זוכר שזה היה בן נגד בת והבת אמרה משו כמו אמא שלך כלכך זקנה שכשהיא הייתה קטנה הקשתות בענן היו שחור לבן ואז הוא ענה לה משו וניצח ואני לא זוכר מה...חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  3. Started by Yossarian22,

מחפש בנרות סרט נחמד לראות להעביר את הזמן, אבל הכל נראה לי או שטותי, או כבד מדי, או סתם משעמם.. כמעט כל הסרטים שכיכבו בטקס האוסקר האחרון נראים לא בכיוון בכלל.. למישהו יש המלצה למשהו נחמד שראה בזמן האחרון?

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  4. Started by x-boy_24,

שלום . אני צריך להגיע מחר מנתניה לבית החולים מאיר . המוניות עובדות ? אם לא מתי הם יתחילו לעבוד ? ואיזה מונית צריך לקחת מנתניה בשביל להגיע לבית החולים? תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  5. אח שלי נמצא כרגע באילת ועמד לקנות לי רסיבר + רמקולים. כאשר הגיע רגע התשלום הסתבר שהמוכרים בחנות לא יודעים אם בוטלה ההנחה או לא. המצב דומה גם בשאר החנויות בעיר, כאשר חלק אומרים שכן וחלק אומרים שלא... מה האמת? אשמח לתשובה מהירה מאחר ואחי עוזב את העיר ביום חמישי מוקדם בבוקר וחבל מאוד לבזבז הזדמנות לחיסכון כספי כזה גדול.

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  6. היי שלום לכולם אני וחבר רוצים לשים מצלמה על בית של מישהו על החלון או משהו לא משנה שגר מטר מהים וככה תיהיה לנו מצלמת גלים נוכל לבדוק אם יש גלים.. השאלה איזה דברים צריך בשביל דבר כזה?? התקציב לא מוגבל אבל כמובן לא להגזים.. איזה מצלמה צריך והאם צריך עוד דברים? אגב אנחנו מתכננים שזה יעבוד כל היום או לפחות בשעות קבועות ובלי שאותו בחור יצטרך להפעיל את זה כל יום.. מה עושים?? תודה רבה רבה רבה

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  7. Started by udicol,

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  8. יש שתי טלויזיות בבית בחיבור להוט "אנלוגי". אם אני אצטרף להוט "דיגיטלי" ואשים ממיר דיגיטלי רק על טלויזיה אחת - האם אוכל להמשיך לראות הוט "אנלוגי" ישן בטלויזיה השניה שתישאר ללא ממיר דיגיטלי? או שאם לוקחים חבילה דיגיטלית כבר לא יהיה אפשרי לראות שידורים "אנלוגיים"?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  9. שלום, יש איזה חיבור שאני צריך לכתוב על הנושא הזה... אני מחפש וצריך את זה נורא דחוף. אם מישהו מוצא לינק אני אודה לו מאוד! תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  10. האם יכול להיגרם נזק לראוטר או מודם כתוצא מכך שיוצבו ליד רמקולים של מערכת סטריאו? השאלה מתייחסת למצב שבו אגביר את העוצמה לגבוהה.

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  11. Started by FARKASH7,

אני נואש בבקשה

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  12. Started by אמיר יצחקי,

שלום,כאשר פותחים את הסליידר שלמעלה ונכנסים לאפשרות welcome אז יש מנגינה כזאת,מישהו יודע מה השם שלה? תודה.

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  13. בתודה...

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  14. תודה, הרצתי חיפוש אבל לא מצעתי כלום

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  15. Started by ariel-ro,

רציתי לשאול מה הציון המרבי בכל בדיקה שלהם. לא מצאתי על זה באינטרנט אריאל

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  16. זהו אבו אללה -ראש הממשלה הפלסטיני: וזה אורק חביב : וזה אבו אורק :-X (שימו לב איך הוא מלקק את השן באדישות): דומה הא ? ? קראתי חדשות וישר מצאתי את הדמיון !! D: רק צריך תמונה טובה יותר של האורק, נו טוב הנה : עבודה של 5 דקות אז לא היה כ"כ זמן (יש מבחן מחר בעעע, בטח יש לי את הבעיה הזאת של אי ריכוז )

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  17. שיר חדש שלי אשמח לתגובותתת

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  18. שלום לכם חברי פורום אוף טופיק ... זוכרים ששיגעתי אותכם לגבי הכלבה שלי , והצרות שהיא עושה בבית? ובכן לקחנו יוצמה והוצאנו אותה למכירה ... גורה מהממת .. אך עם זאת עשתה הרבה בלאגן בבית היא נמכרה ( ב500 ש"ח ) לצעיר מהצפון עושה רושם של בחור טוב ואני מאמין שהוא ישקיע בה ויאהב אותה יותר מאיתנו.. אז זהו זה כל מי שעלה על דעתו להביא כלב שיעשה חושבים עם עצמו , אם יש לו זמן , סבלנות ויכולת לגדל יצור יפה ( ומעצבן ) שכזה אם אתם שואלים אני לא מאוכזב מכיוון שהיא כבר שכחתה אותנו , ועוד מעט אנחנו נשכח אותה הגזע הזה ( סמויאד , אבל השרשור מתייחס גם להאסקי סיבירי וזאב ) ממש לא נאמן ונוטה מאוד לברוח מה שכן הם יפהפיים אבל מאוד בוגדניים והיום - 18:35 זה היה החרא האחרון שניקיתי אז זהו , סתם רציתי …

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  19. Started by Mesatla,

אם לדוגמא אני מזמין מוצר מNEWEGG איך אני יודע כמה יעלה לי המשלוח? אין לי מושג איפה לבדוק ומעולם לא עשיתי הזמנה.. בבקשה עזרה.

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  20. Started by atomic rooster,

http://ubersuper.com/all-ducks-are-wearing-dog-masks/

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  21. Started by DAVIDD,

היום בו על המריחואנה כחוקית בניו יורק http://img143.imageshack.us/img143/4676/forummessageimage10969521zi.jpg http://img143.imageshack.us/img143/6343/thumb10969573ug.jpg אחלה נוף http://img143.imageshack.us/img143/9599/thumb10971509wt.jpg יאללה תמשיכו

22. לא שאני שיחקתי במשחק הזה בחיים שלי ....אבל לא משנה לאן אני גולש(אפילו אתרי זימה לרוב זה תעות באקלדה או המחשבה שלי הישתגע) אני רואה את שער הפתיחה של מלחמת העולמות... קודם כל מה זה ... שנים מה הם רוצים... שלישית מה עשיתי .... רבעית משהו באמת משחק במשחק הרשת הזה....

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  23. Started by PhP dUdE,

אהלן,זה כבר דיי הרבה זמן אבל רק עכשיו התפנתי לטפל בזה. אז ככה במיכל של הנטי פריז יש סדק(תמונה מצורפת) חשבתי לשים על זה בונדו,אתם חושבים שזה יעבוד? כי המוסכניק שם לי חומר דמוי פלדה שאין לי מושג מה הוא ואחרי כמה ימים הוא התקלף. תודה מראש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  24. Started by omri09,

או ליתר דיוק KSP ??? ניסיתי להתקשר גם לסניף וגם למוקד הארצי כמה פעמים ולא עונים. עריכה: הצלחתי לתפוס אותם במוקד הארצי, אני נוסע. והרי הקנייה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=460975.0

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  25. Started by Avi Levin,

מקרה 1 - אחרי השקעה של 250$ שהרווחתי משלל אתרים, החלטתי להשקיע אותם ב-ISABELMARCO, שנכון לזמן שהשקעתי שם, פרח. הרווחתי את ה-500$ שלי, ועכשיו...כבר יותר מחצי שנה שהתשלום נמצא בהמתנה. אחרי פניות לתמיכה, בפורומים ולכל מקום - לא קיבלתי מענה - פתחתי דיון בפורום שלהם ולא קיבלתי תשובה מהמנהל כבר כמה ימים, למרות שהוא מחובר, אבל מה כן - נמחקו "בטעות" תגובות שלי שכללו טענות כלפי המנהל. אני ממליץ לכולם להתרחק מהאתר הזה כמה שיותר - פעם הוא היה אתר אמין, אז הוא התחיל לשלם רק אחרי 3-4 חודשים, ואז הוא דרש שרק משתמשי פרימיום יוכלו להוציא כסף (ואני משתמש פרימיום), ועכשיו, רק מי שתורם לאתר רשאי לקבל כסף ??? ממתי אנשים צריכים לשלם כסף בכדי להרוויח אותו ??? אני בטוח שבעל האתר ימצא עוד הרבה ד…

• 5 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים