עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by CyberBot,

כתוב שאני צריך למסור קוד שרשום בחיובים של האשראי יש דרך לראות את זה לפני שזה מגיע בדואר? נגיד עוד היום?

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  2. Started by rk666,

לפי פרסום של אתר METALIST ישנו פרסום רשמי להגעתה של הלהקה השוודית המצויינת OPETH לארץ! לפי האתר, הלהקה תופיע ב1 באפריל (??) במועדון התיאטרון שביפו. http://www.metalist.co.il/News.asp

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  3. Started by Sfree,

אמרות פרובקטיביות אנטישמיות ופוגעות באופן מחריד, היוצאות מפי מי??? יהודייה, העונה לשם "נטלי כהן וקסברג" שלפי דעתי יש להשליכה לתאי הגזים! והייתי עושה זאת בעונג רב, אם רק הייתה לי האפשרות. לזה אני קורא "שמאלנאציזם"

4. נשבר לי כבר זין , שיודעים מתי אני פה מתי לא ,כמה זמן אני פעיל\לא פעיל ועוד אלף דברים שונים .... אי אפשר לסנן כמו פעם בשקט ? קיצר יש תוכנה או משהו שיכול למנוע את כל זה ? תודה

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  5. יש איזשהו אתר שמציע הורדות בטווח של 4MB ועד 200MB אני כבר במשך שנה מנסה להוריד משהו, לדוגמא אפילו את ה4MB שזה סרטון, זה לוקח שעתיים להוריד, ואחריי 10 דקות ההורדה קורסת וזה בכלל לא מצליח. אתם חושבים שזאת בעיה אצלם באתר?

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  6. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם,אני באמצע התכוננת למבחן באנגלית.. ויש שאלה: Why do you think Tami didn't leave a note with the present.. ניסחתי את זה ככה: Tami didn't leave a note with the present because she felt ashamed זה טוב ? וזה משנה כי יש לנו מורה זקנה כזאת מה זה בררנית חח..

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  7. Started by sausage,

lol

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  8. Started by nir_ofer,

שלום לכולם! בדיוק פרמטי את המחשב ואני מחפש תוכנת שיתוף קבצים טובה בלי מלא זבל ושטויות בפנים אודה לכם אם תמליצו לי על כמה גרסאות... תודה ניר

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  9. Started by Mazumotte,

היי חבר'ה. אחי טס בימים הקרובים ללונדון, ויהיה נחמד אם הוא יוכל לקנות לי משם אתה הGalaxy S. הבעיה היא שלא מצאתי שום חנות שמוכרת אותו לא נעול וסים פרי באזור, והשקעתי לא מעט זמן בחיפושים. מישהו מכיר אולי חנות מומלצת אשר מוכרת מכשירים בלונדון?

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  10. Started by castor_troy,

שלום. פתחתי חנות מחשבים.עכשיו יאני מחפש יבואנים של חלקים למחשב, דיסקים לצריבה , ומדפסות . באיזור המרכז בלבד . אם משהוא מכיר שיגיב. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 6.3k צפיות
  11. Started by Kurt,

an+1=an +3n + 4.5 , a1=4.5 צריך להוכיח שכל איבר במקום זוגי מתחלק ב12 ללא שארית, ז"א הנחת האינדוקציה היא ak / 12 = שלם ומה שצריך להוכיח ak+2 / 12 = שלם ביטאתי את האיבר הK+2 עד שהגעתי לאיבר הk ומשם לא ידעתי איך להמשיך בתודה דוד

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  12. כמו רבים אחרים החלטתי שאני רוצה לתרום קצת מהמחשב שלי כדי לעזור לאחרים ולקבל הרגשה טובה בלב, יש לי כמה שאלות: התוכנה משתמשת בהרבה רוחב פס? כי ה1.5MBIT פה בקושי מספיק לי להורדת סרטים בFHD. היא משתמשת בהרבה כוח עיבוד יחסית (גם של הכ. מסך וראם.. בקיצור הכל)? כי בד"כ כשאני הולך לישון המחשב מקודד סרטים עם כתוביות. מה לגבי שימוש בהארד דיסק, הכל קבצים זמניים? אם לא הבנתם על מה אני מדבר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=307044.0 אם היא משתמש בהרבה רוחב פס וכוח עיבוד אני אוכל לתת לה לעבוד ל3-4 שעות ביום מקסימום, מה אתם אומרים, כדאי? דרך אגב, אם צריך זה המפרט שלי E6550 @2.3GHZ 4MB CHACE 2X1 667MHZ DDR2 Samsung 1GB Gigabyte gap35ds3l gainward 9600GT WD 320GB (אם זה משנה)…

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  13. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

אחרי איזה ככה של איזה ככה , הוחלט על ככה .

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by eladbu,

שלום לכולם! זה כבר 4-5 שנים שאני שומע פינק פלויד לד זפלין דורס דייב מטיוס וכו תמיד רציתי לשמוע את בוב דילן! אבל באמנים מסוגו צריך לדעת איפה להתחיל איך לאכול אותם ואיך להתענג או לא רציתי לדעת מה האלבום הכי מוצלח של בוב דילן שבאמת מייצג את המוזיקה שלו במיטבה! בתודה מראש

15. Started by Axel Foley,

מתי חוזרת העונה ה-3? נמאס לי כבר לחכות...

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  16. Started by liav25,

שלום NaOH + H2SO4 → Na2SO4 + H2O 9) KMnO4 → K2MnO4 + MnO2 + O2 איך אני יכול להשוות נוסחאות כאשר בשני הצדדים יש + ? מה זה אומר ? שמתקבלים שני חומרים חדשים ? איך אני משווה נוסחאות בעלות מצבי צבירה שונים ? 21) Fe(s) + H3PO4(aq) ® Fe3(PO4)2(s) + H2(g); מה לגבי 2 חומרים שהופכים לשלושה(?) ? 35) CnH2n+1NH2 + O2 ® CO2 + H2O + N2 : תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. אני מחפש חנויות שמוכרות סלונים/שולחנות מחשב במחירים סבירים, מלבד הרשתות הגדולות והמוכרות. למשל אני יודע שבירושלים יש את תלפיות ששם יש מלא חנויות כאלה, אבל בת"א לא מצאתי, חוץ מאזור דרום ת"א שקיבלתי הלם תרבות ממה שהולך שם; חנויות מפוקפקות שבעליהן נראים לי עבריינים. אשמח לשמוע על חנויות נורמליות באזור ת"א-גבעתיים-רמת גן-בני ברק.

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  18. Started by J0n1,

אני מחפש מקום זול להזמין דרכו לארץ בגדים כמו אברקומבי, ראלף לורן, דיזל וכו'... באיביי המחירים די סבבה אבל המשלוח יקר

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by INFERNO,

מחר ה 24 ל 7 , אני מתגייס לצבא הגנה לישראל , 4 שנים בפורום , שמחתי לעזור לכל מי שהצלחתי לעזור , ולמי שלא הצלחתי לפחות ניסיתי אני כניראה מתגייס לשירות קרבי , אז אני מקווה שאני אוכל להמשיך לעזור פה ושם בסופש"ים למדתי הרבה מהפורום הזה , ורציתי להגיד תודה לכל מי שעזר לי .. שיהיה לכם המשך שבוע נפלא מיכאל .

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  20. Started by yarkoni,

אוקי אני מתכווןן ליקנות את הX23 וחיפשתי מחיר זול המחיר הכי זול שמצאתי הוא 700 ש"ח ופתיאום הגעתי לחנות הבאה http://www.wll.co.il/ProductDetails.aspx?pid=559 המחיר מטורףף וכול שהאר הדברים בחנות מחיר רגיל רק זה מחיר פנטסטי השאלה שלי עם אתה חושבים שהחנות בטוחה או חוות דעת ממישהו שקנה ממנה

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  21. למי שלא יודע למה אני מתכוון - מדובר על מזרן גדול, שאליו מחוברים כל מיני גלילים כדי להשאיר אותך במקום... קושרים את המתקן לסירה והוא מעופף באוויר. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  22. סביבת העבודה שלנו נהיית יותר ויותר סביב המחשב ונמאס לי כבר לסבול מהגב מכירים כיסאות טובים למחשב? יש חשיבות לבסיס ממתכת, עדיפות לא מנירוסטה והכי חשוב אורטופדי לסמוך על מוכרים לא ככ סומך, וללכת על מה שנוח לי תמיד גרם לי לקנות מוצר שהסב לי יותר נזק מתועלת אם אפשר את עזרתכם בעיניין אני אשמח התקציב סביב 2k, אבל רצוי כמה שפחות, תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Ewingum,

הנה חלק קטן: http://sportsillustrated.cnn.com/olympics/2002/news/2002/02/26/cheney_security_ap/index.html

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  24. This is a personal decision, but women age faster than men, and most men date girls 1, maybe 2 years younger than them while in college. A common approach seems to be, step 1: graduate. Step 2: marry college sweet heart. Step 3: 20 years later, divorce for a younger, more virile spouse model. Shouldn't you just mess around for 20 more years and then find your wife? Seems like a better financial decision. Or am I just way too shallow?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  25. ¸ . - ~.---,.¸ .¸´ ;;;;;;;;;·. ,';; `.;;;;;;· '; ;;·´ __ ¨¨¨¨ ¸; .' ;´;;;;;`; ,';;'. ,´¸¸,,.'--···~~`··--..'¸;;;`, `~~··--·,' ·.:',·--··~~´ .' .·::'. .·´ .·:::`:. ·~~··²³´´¨¨¨¨‾‾‾‾‾‾¨¨¨¨¨``³²··~~· ¸·' ¸.'·¸'· ' ·'' ¸·'¸.·'¸·'¸·'; '' '' '' ;-, '; ¸.·' ¸ . · ·'·'' '' '' ¸; ', ¸.' ';.·'- '' ,' ', ¸.·''' ; ¸ · ''‾ ¸ ·''‾ ‾'' ·, ', ''; '; ¸'' ,·'' ¸ ¸·' …

• 3 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.