כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
רציתי להכין קליפ עבור חבר של אבא שלי מתמונות שהוא הביא וסרט של הילד בחוג כדורעף, אבל אין לי זמן לטפל בזה. אם יש מישהו באתר שרוצה לעזור, שישלח לי הודעה בבקשה. (צריך להיות מוכן עד אוגוסט) עריכה באיזור כפר סבא
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה : http://www.amazon.com/SAPPHIRE-VAPOR-X-4870-DVI-I-RETAIL/dp/B0022E85J0/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=electronics&qid=1247258682&sr=1-2 בארץ הוא עולה 955 ויש עליו 3 שנית אחריות השאלה שלי היא קודם כל זה שווה את ההפרש ??זה יוצא כמעת 170 שקל הפרש... ודבר שני האם אני צריך לשלם על זה מכס או מיסים ??ואם כן כמה ??
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני עובד 5 ימים בשבוע, 9 תשע ביום. כמובן שמעבר ל-9 שעות ביום המעביד חייב לשלם לי שעות נוספות, כאשר השעתיים הראשונות הן 125% ולאחר מכן זה 150%. עכשיו המעסיק מעוניין שאני אעבוד גם בימי שישי, ולפי מה שאני מבין, גם יום שישי צריך להיות משולם בתור שעות נוספות. עכשיו אני שמעתי שתי גרסאות סותרות בנושא, ואני רוצה לדעת מה החוק קובע (חיפוש בגוגל לא ממש העלה כלום מועיל), אם אני עובד ביום שישי, כיצד השעות נחשבות? שמעתי גירסא אחת שטוענת שהשעתיים הראשונות הן 125% ולאחר מכן זה 150% ושמעתי גירסא אחרת שטוענת שהארבע שעות הראשונות הן 125% ולאחר מכן זה 150% אז איזה מהן (אם בכלל) צודקת? (ואני אשמח לראות סימוכין רשמי לכך באיזשהו מקום)
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אהלן. אני עוד כמה שבועות טס לחו'ל בלי נדר. רציתי לדעת במידה ואני גולש על האינטרנט של סלקום (אינטרנט סלולרי) בחו'ל, הם לא מחייבים אותי על גלישה מחוץ לארץ? או שאין קשר בין האינטרנט הסלולרי (סלקום) לבין חו'ל? גלישה רגילה ללא עלות נוספת? (במידה ואני לא חורג מעל ה-300 מגה שהקציבו לי). תודה
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
קניתי אצלם לפני כמה שנים והייתי מרוצה. האם חל שינוי כלשהו באמינותם בשנים האחרונות? אשמח לשמוע דעות של מי שקנה אצלם מחשב/חלקים בשנה שנתיים אחרונות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
אז זה המפרט שהזמנתי לוח אם של גיגהבייט ga-ex58-ud3r 3 גיגה זיכרון של GSKILL מעבד I7 920 קירור MUGAN 2 ספק SS SII 520W כרטיס מסך של אסוס 5770 אני אשמח להערות על המפרט למרות שזה כבר לא ממש ישנה משהו (-: והשאלה היותר חשובה היא איפה כדאי להרכיב מבחינת מעבדה טובה ואמינה באיזור חיפה סקאיי פיסי, פנדה או נועה?
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש כאן אנשים שניסו בעבר? ממולץ. איזה חנויות ממולצות יש בארץ?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מחפש תמונה מכתבה או כל מקור אחר שבו מראים את גואל רצון בבית משפט או מובא לבית משפט (בביניין בית המשפט) תודה!
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מחפש אתר שמרכז את כול השאלות ומאגר מידע לגבי תאוריה,עשיתי "גוגל" אבל מצאתי מלא אתרים שפשוט מפציצים אותך עם מידע ושום דבר לא מרוכז בשיט.. אני מחפש אתר שמחולק,ומסביר לך את המידע שלב אחרי שלב. נ.ב- אני יודע שכול שנה מוצאים ספר תאוריה עם שאלות שרובן יהיו במבחן,אמרו לי שניתן להשיג את הספר ברשת,מישהו יודע איפה? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות קייס ורוד/פרוותי/מנומר/בצורת חיה לדיסקים? עדיף באיזור תל אביב. חלק ממתנה שאני מרכיב לחברה...
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
הרבה פעמים יצא לי לעשות מודינג לכל מיני דברים אבל לא פרסמתי כאן כמו זה לדוגמה: האם גם לכם יצא לעשות כמה שיפורים קטנים ולא יצא לכם לפרסם?
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי לכולם טוב האתר חזר לתפקד. היה אפשר לשים באנר / הודעה שמתבצעת תחזוקה או משהו בסגנון, אבל זה בקטנה. חייב לציין שעכשיו האתר הרבה יותר מהיר וזורם וחל שיפור משמעותי בחוויית השימוש ! ועל כך - שאפו ענק ! יאללה, לעבודה ! שבת שלום !
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח אם ישן ובו אין יציאת HDMI או Diaplay port. אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה חדשה כמחשב סרטים אבל לא מצליח. ניסיתי לחבר מתאם HDMI-VGA והטלוויזיה לא זיהתה אותו, ואחרי זה התקנתי בו כרטיס PCI-RCA והטלוויזיה לא זיהתה גם את זה. שובר את הראש ולא מוצא פתרון. רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שהוכיחו לעולם שמציאות מדומה יכולה להיות זולה מאוד עם ה-Google Cardboard, בענקית התוכנה עשויים להציע גם משקפי מציאות מדומה מתקדמים יותר לעולם הסמארטפונים רק לאחרונה שמענו דיווחים על כך שבגוגל החליטו לייסד חטיבת מציאות מדומה חדשה שתעניק לטכנולוגיה העולה את היחס לו היא ראויה, אנחנו מקבלים כעת מידע חדש שעשוי להצביע על המוצר הראשון של חברת הענק במסגרת הגישה החדשה והמשופרת – משקפי מציאות מדומה שנעזרים בסמארטפון, באיכות ובטכנולוגיה משודרגים. לפי המידע העדכני, בגוגל אמורים להשיק עוד השנה משקפי מציאות מדומה מדגם חדש שמתוארים ככאלו שיתחרו ישירות ב-Gear VR של סמסונג. המוצר של סמסונג הוא מרשים לחיוב, בייחוד בדור החדש בו הוא מתומחר ב-100 דולר בלבד – אך במידה וגוגל תשכיל…
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
האיתחול הקולנועי לצמד להיטי שנות השמונים נוחת בקיץ הקרוב, ובינתיים מעסיק את המעריצים הוותיקים ואת הרשת כולה בשל ההחלטה להחליף את צוות השחקנים הגברי המקורי בצוות נשי טרי השנה הנוכחית עתידה להביא לנו הרבה סרטים חדשים שיאלצו להתמודד עם דעות קדומות ואתגרים יחסיים – Batman v Superman שינסה להוכיח כי יש חיים לאביר האפל גם אחרי הטרילוגיה הנהדרת של כריסטופר נולאן, X-Men: Apocalypse שינסה להמשיך את ההצלחה גם ללא אחרוני צוות השחקנים המקורי של סדרת הסרטים, Suicide Squad שיאלץ להתמודד עם ההופעה הקולנועית האחרונה והבלתי נשכחת של הג'וקר ו-The Angry Birds Movie שיזדקק להוכיח כי גם משחק מובייל פשוט שהפופולריות שלו בדעיכה יכול להצליח בתור סרט קולנוע עלילתי בפרופיל גבוה. כעת, אל …
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם אני אמור לעשות מיונים לעתודה במכון אדם מילוא. איזה מבחנים יהיו לי שם ואיך כדי לי להתנהג כדי לעבור אותם? תודה
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום. מישהו מכיר מקום באיזור חיפה והקריות שניתן למצוא בו את המוצר המדובר? אני מדבר על משהו כזה כמובן: http://www.lineshop.co.il/pl_product~444434434~26~112.htm תודה. נ.ב אם מישהו רוצה להתנגד שיעשה את זה עכשיו. שוב תודה.
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי טלוויזיה של סמסונג היא מעבירה בין AV לTV לHDMI לבד ויש לי ממיר של HOT. אך אני יכול לפתור את בעיה? והוצאתי סוללות משלטים כבר עדין לא עזר זה תקלה בטלוויזיה או משהו אך? בקצר אך אני יכול לפתור את זה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
http://theteatime.free.fr/talc/rocky.html LOL! מצחיק לאללה.
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
http://uploaded.fresh.co.il/2005/01/07/92960387.jpg הכתבה אמיתית, השם אמיתי והפסיקה אמיתית אף היא.
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
הדבר הכי מגניב שעשיתי...ובגללו כמעט נהרסו לי החיים השבוע הזה הדבר היה ללכת לשדה עם 2 חברים לחבר 37 רמאדנים עם פתיל ולברוח חחחחחחח חשבו שהיה יריות איזה חצי דקה היה בום בום בום בום זיקוקים כמו נשק ואז באה משטרה באמצע הטירוף ואף אחד לא היה שםםם חחחחחח הקטע ההכי דפטוק שחבר שלי שכח תפלאפון שלו שם ואז הם לקחו אותו חחחחח והסיפור ארוך ומייגע
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש סיכוי שאני אגיע לתערוכת הרכב בפרנקפורט שנערכת בספטמבר, גלשתי באתר הרשמי של התערוכה ונתקלתי במשהו שאני לא מבין: התערוכה מתחלקת לשלושה סוגי ימים, ישנם יומיים סגורים לעיתונאים, יש יומיים שנקראים trade days והשאר ימים פתוחים. עכשיו ניתן לרכוש כרטיס לתארוכה או לימי המסחר או לימים הפתוחים, הכרטיס לימי המסחר הרבה יותר יקר 42 יורו לעומת 13-15 יורו בימים הרגילים, רציתי לדעת אם מישהו יודע מהם ימי מסחר אלה ולמה הכרטיס אליהם כל כך יקר? http://www.iaa.de/2005/www/Englisch/besucher/eintrittpreise.php בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
מישהו יודע להכין פרח מנייר יש פה אתר אבל לא הצלחתי להבין מה הם רוצים http://www.snopi.com/origami/flower/flower.htm מי שמצליח שיסביר לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
משהו שציירתי באמצע השיעור (אנטיגונה זה ממש ממש משעמם) , אחרי שראיתי סרט על making of dark side of the moon; אני יודע שזה לא משהו , אבל סתם רציתי לשתף [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
רואים שמשעמם לו בחיים אבל יפה :xyxthumbs: http://www.break.com/index/rubegold6.html
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-