עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Dark Respect,

אני רוצה לקחת קורס שמלמד את המשחק בשוק ההון וההורים שלי שמחים לממן אותו הייתי שמח אם מי מכם שיש להם מידע על קורסים כאלה יוכל לנדב מידע עליהם, איך הם מתקיימים, מה נלמד, מה המחירים וההבדלים בין קורסים שונים. אני במיוחד מתעניין בהשקעות לטווח קצר, ומה שנקרא daytrading תודה!

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  2. אהלן. בחודש וחצי האחרון משמיעים ללא הרף שיר ישראלי מטמטם שהולך ככה... "היא לא תיתן לך אף פעם מנוח, היא לא תגרום לך לרצות לשכוח..." בטוח שאתם מכירים, רק מה... בכל 2309839012831 הפעמים שהשמיעו אותו, לא טרחו לומר מי המבצע/ים ובכלל... מה שם השיר המזורגג הזה. מישו אולי יודע?

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  3. Started by modgod,

בעקבות הדיו הזה: חחחחחח חחחחחח רציתי להתחיל ולהקשיב לרדיו... רק הבעיה היא שהדיסקמן+רדיו עדייו בתיקון, ואין לי כוח לשים לידי את המערכת שבבית... אז אפשר להקשיב לרדיו, תחנות ישראליות FM..., דרך המחשב בחינם? תודה. דרך אגב, מצטער אם הדיון לא שייך לפורום הזה, פשוט לא ידעתי איפה לשים אותו.

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  4. apples for apples? תפוחים? מה??!

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  5. מישהו יכול לסרוק לי חלק מהעיתון(משהו שנמצא תחת "חידושים טכנולוגיים" או משהו בסגנון) על מערכת אבטחת וידאו? אין לי ידיעות אחרונות לידי. תודה.

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  6. Started by meitalush,

היי אני בת 25 . תמיד היה לי חלום ליסוע לסין ובנוסף אני אני אוהבת תמיד להכיר אנשים חדשים ולהרחיב את המעגל החברתי. החלטתי לשלב בין השניים. אז החחלטתי לארגן קבוצה של צעירים מהאינטרנט שביחד נרשם לטיול מאורגן לסין כי בגלל השפה מאד קשה להסתדר שם לבד . בנתיים להפתעתי הולך לא רע ויש לא מעט פניות אבל עדין לא מספיק, צריך כמה שיותר גם כדאי להוזיל את המחיר וגם כי זה כיף כמה שיותר. הפרטים : טיול מאורגן של 11 יום ביגין ושנגחאי ביולי או בספטמבר - עוד לא הוחלט . המחיר - בערך 1800 דולר למספר אנשים שיש כרגע . הטיול הוא לגילאי 23-32 בלבד. אני אשמח אם מישהו מעוניין או חושב שזה יכול לעניין שיפנה אליי במייל וגם אם אתם מכירים מישהו שאולי זה יענין אותו. meitalkon@gmail.com תודה

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  7. Started by UponTheRose,

חיפשתי ושאלתי אנשים לגבי השאלה הזו, אבל אף אחד לא ידע תשובה מלאה.. האם רישיון נהיגה שמוציאים בארץ תקף גם למדינות בחו"ל? זה כורך בשינויים מסויימים או דברים נוספים לרישיון הקיים?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  8. איזה בעסה סוף-סוף לפני כמה ימים שהתחברתי לכבלים (אינטרנט) היום הורדתי BLADE 2 DIVX DVD RIP והוא היה באיכות ממש ממש חרא והוא שקל 650 MB והוא לא התחיל מההתחלה איזה בעסה :bash: תנו לי עצות בבקשה על איך להוריד סרטים באיכות טובה נ.ב זה היה דרך KAZAA ננ.ב מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים בEMULE?

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  9. משעמם לי בבית, אז חשבתי לצאת לסרט לבד. מישהו מכיר בית קולנוע עם אווירה סבבה, באזור ת"א, ראשון והסביבה?

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  10. Started by someone,

אני רוצה ללכת עם כמה חברים (כולנו מהצפון) לתערוכת הצילום בתל אביב, והחלטנו שאם אנחנו כבר שם לקפוץ גם לX-CITE, ולGAME ON אם היא עדיין קיימת.. הבעייה שאני לא מוצא שום דבר על זה בעיתון או באינטרנט.. אז השאלה אם היא עדיין פעילה בכלל? ואם כן מישהו יודע איפה, מתי, ואולי אם יש לה אתר או משהו? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 803 צפיות
  11. Started by dror_gh,

מה זה IMEI ? חבר שלי אמר לי שזה מספר סידורי של הפלאפון או משהו כזה איך אני בודק מה זה? תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  12. Started by bobby323,

למישהו יש קישור לקצת מידע על זה

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  13. באיזה פורם אני שואל כאן על בעיית חשמל ביתי

14. Started by Lev-UFO-Child,

http://www.findmidis.com/listen.go/1404 http://www.findmidis.com/listen.go/1524 ויש עוד רבים ויפים והקטע היפה שזה חינם

15. Started by FireAngel15,

מקווה להשתלב בפורומים המעולים שיש כאן. אם מישהו מכיר אותי אני מפורום רוטר בכינוי FireAngel. אני אתרום לכם מהידע שלי, וכאשר אצטרך עזרה אעזר בכם !

• 11 תגובות
    • 802 צפיות
  16. הנה חלק מהשיר: http://rapidshare.de/files/30342529/Unknown_song.mp3.html מישהו יודע איך קוראים לשיר הזה ומי המבצע?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  17. בלי להכביר במילים - נסו את הדבר הזה. הוראות בתוך הקובץ עצמו. מדהים !!

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  18. קודם כל קישור: http://www.hp.co.il/perpet/ אני זכיתי בכרטיס זוגי האם עוד מישהו קיבל כרטיסים והולך?

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  19. Started by שלוםםולש,

מה גורם לסרטן? כולנו נגדשלא כדי לעשן כי ה גורם לסרטן (ואני מסכים) לאחרונה קראתי מאמר שאומר שהסיכויי הוא 50% בתנאי מעשנים 2 חפיסות במשך כמה שנים.. בקשר לקניהסלולרית או כל מיני נושאים אחרים שאומרים שבאוכלוסייה X יש פי 2.5 אנשים שקיבלו סרטן. שבודקים את הנתוני מגלים לדוגמא שמקום לכל 10,000 אנשים 3 מקבלים סרטן, 8 קיבלו.. לא משהוא שיגרום לי להתרחק מאותו גום מסרטן/חשוד כמסרטן במאמר. אז איזה גורמי סיכון/חשיפה לחומרים תגרום לי ברוב הסיכויים לסרטן? קרינה מפצצת אטום? השאר רק מאיות אחוז? אין משהו יותר "בטוח" גם בשימוש מוגזם??

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  20. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

L33T

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  21. Started by Component,

http://aspamaday.blogspot.com/

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  22. Started by SweeT_EviL,

אני זוכר שממזמן אמרו פה שכמה תוכניות מעולות הופסקו ורציתי לדעת אם DEXTER ביניהם... כי זה מוזר רק 12 פרקים לעונה..

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  23. Started by icebreak,

האמת לא התלהבתי מהעונה הראשונה, ולכן הפסקתי שם... אבל מכיוון שאני יודע שיש הרבה מעריצים של הסדרה, יש פרק פתיחה כפול ביום ראשון... תכינו את ה BITTORRENT שלכם www.fox.com/24/ בלי להסגיר פרטים לגבי העלילה, האם העונות קשורות אחת לשניה או שאני יכול לראות את הרביעית בלי לדעת בדיוק מה קרה בעונות הקודמות ? (והאם העונות משתפרות או שזה כמו שהיה בעונה הראשונה?).

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  24. אין לי שום דבר נגדכם אבל לעזאזאל איך אתם מסוגלים לצאת בסילבסטר הזה שכאשר הוא אנס ורצח יהודים הסילבסטר ימח שמו!!!

25. Started by BedB0y,

סלאם עליכום, אני כבר כמעט שנתיים עובד בחברת הייטק גדולה בתור טכנאי מחשב ורשתות. עוד מעט אהיה סטודנט במכללת ת"א-יפו, ובגלל זה אני מחפש משהו במשרה חלקית. שגרתי את הקורות חיים להרבה מאוד מנועים דוגמת runner וציינתי שלא מדובר במשרה מלאה, בינתיים אף אחד לא חזר אלי. (לשם השוואה - לפני 3 חודשים עשיתי את אותו הדבר אבל לא ציינתי שמדובר במשרה חלקית, וחזרו אלי בהמונים, רובם לא רלוונטים) וכאן אני פונה אליכם, אולי יש כאן מישהו שעובד בתחום ויודע שצריכים בחברה שלו עובד ל3 ימים בשבוע? לא ממש רלוונטי על איזה תחום ספציפי מדובר, כל עוד אני לא אנקה אסלות, העיקר שיהיה קשור למחשבים. כמובן לא Help Desk, לא קשה למצוא כאלה ;D אם מישהו מכיר מנוע הפצה שידוע במאגר משרות חלקיות (לא נשמע הגיוני אני יו…

• 3 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים