עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by HaVoC_850,

הנושא די ממצא את השאלה. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  2. Started by Thant,

למי שלא ראה או לא שמע: http://www.youtube.com/profile_videos?user=Thrymwarrior

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  3. Started by Proww,

אהלן. אני עוד כמה שבועות טס לחו'ל בלי נדר. רציתי לדעת במידה ואני גולש על האינטרנט של סלקום (אינטרנט סלולרי) בחו'ל, הם לא מחייבים אותי על גלישה מחוץ לארץ? או שאין קשר בין האינטרנט הסלולרי (סלקום) לבין חו'ל? גלישה רגילה ללא עלות נוספת? (במידה ואני לא חורג מעל ה-300 מגה שהקציבו לי). תודה

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  4. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

עשיתי עוד מוזיקה, קוראים לזה Vocalsoundsbarak זאת רק ההתחלה... יכנסו גם מילים לשיר. המלצות לשיפור יתקבלו בברכה. http://planet.nana.co.il/barakdahan/Vocalsoundsbarak.SWF עריכה: אני חושב שזאת פרצה בפורום, שאפשר לשים מוזיקת רקע...

• 12 תגובות
    • 779 צפיות
  5. Started by HeaT-SinK,

מה זה OST בקשר למדיה?

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  6. כותרת... תודה Aviko

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  7. Started by the red dragon,

איך קוראים לשיר הזה?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  8. חבר ביקש ממני לשאול אם אתם מכירים תוכנה טובה ללימוד אנגלית למתחילים. משהו בסיסי שאפשר יהיה להתחיל איתו ולהתקדם הלאה.. מה אתם ממליצים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  9. Started by t_elad,

אני רוצה ליצור הרבה פקודות מאקרו שימלאו לי טבלה בהתאם למה שאני רוצה. ואני לא רוצה לעשות אותם בקיצור דרך או אובייקט ואז "הקצאת מאקרו" (כי אז זה ימלא לי את כל הדף בלחצנים או לזכור הרבה קיצורים). יש אפשרות לעשות תפריט נפתח (כמו הזה של הסינון או משהו דומה) ולהקצות שם את הלחצנים? או שיש למישהו רעיון אחר? אשמח לעזרה תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  10. Started by Avraham Fanta,

אני מאבטח מתקנים פורפיל 64 יש לי בעיות שמיעה ואסור לי לעשות מטווחים ועדה רפואית יכולה לפסול לי את התפקיד ?

11. Started by Dima67,

O_O יש עוד בצד.

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  12. Started by 114508534,

???????????

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  13. Started by iem,

שלום אנשים ! מישהו אולי נבחן בבחינת הטכנאים, יג', ולא של מה"ט, הנקראת אלקטרוניקה ומחשבים ט' ???? הכוונה היא לנבחני ה- 6/3/2007, מישהו מכם קיבל את הציון שלו ? זה דחוף לי מאוד זה עניין של ה-24 שעות הבאות בשבילי כי אז אני יכול לדחות את בחינת הפסיכו שלי אם קיבלתי מעל ציון מסויים... אני ממש ממש חייב עזרה ! תודה אנשים !

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  14. Started by udicol,

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  15. Started by IlyaN,

לילה טוב ומהנה לכולם הרגע סיימתי לצפות בעונה השנייה של אבודים (סיום מדהים מיותר לציין) והבנתי שהעונה השלישית מגיעה לארץ בקיץ... מתי בדיוק? סליחה על הבורות, סדרות טלוויזיה זה לא הצד החזק שלי. נ.ב- אנ'לא רוצה לעשות חיפוש מחשש לספויילרים (ניסיון כאוב), עימכם הסליחה...

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  16. Started by Slavikik,

יצאנו לשחק היום קצת football והנה קטע מצחיק.. http://www.youtube.com/watch?v=YAtqzEu4JpQ

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  17. Started by idofr,

היייי אנחנו מתכננים לרדת לאילת אני ועוד 5 (triple date) וחשבנו על לשכור דירה לסופ"ש של 2 לילות (חמשוש) עדיף עם 3 חדרי שינה (או 2 וסלון) בכל מיקרה אם מישהו פה מכיר משו נחמד וזול זה יכול מאוד לעזור... טנקס לילה מצויין

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  18. ראיתי שיום אחרי פרק 20 יצא "lost - the answers" שווה לראות? זה לא סתם הורס? מה זה בכלל? של מי זה? זה מהיוצרים של הסדרה? זה שודר בכלל בחו"ל? מה זה זה זה מה מה מה זה זה מה זה מה, הא? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  19. כאמור יש לי תוכנת פורום ואני רוצה לההעלות אותה לרשת . כן שכחתי לציין שהשרת צריך להיות ללא תשלום...

20. Started by manticore,

אני יודע שבכל מקום זה ככה וזה החוק אבל למה זה ככה בעצם? למה על נסיעה, שגם ככה משלמים עליה מס, לוקחים מאנשים מיסים גם במשכורת?

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  21. Started by ruler,

שלום אני בכיתה י' ולפני 2 שיעורים התחלנו תנועה מעגלית . המורה שלנו אמר שמי שיפתור ויסביר את הבעיה הבאה , יקבל 100 וזה ייחשב כבוחן . הוא לא הסביר לנו יותר מדי בנושא כך שלמי שמבין בזה הבעיה אמורה להיות קלה יחסית (הבעיה היא שאני לא כל כך מבין...). נתון: גלגל של אופניים המסתובב בכיוון השעון במהירות קבועה ו2 וקטורים המצוירים בשרטוט (הוקטור העבה הוא השקול של שני הוקטורים הדקים) . השאלה : מצא את המיקום הגיאומטרי של הנקודות בעלות אותו גודל של מהירות כמו לנקודה C . אחרי שחשבתי קצת על הבעיה הזאת , דעתי היא שאם נמשיך את " V אופניים" ונעשה ממנו קוטר ואז נעשה משיק , יצא לנו שהוקטור השקול של בנייית העזר יהיה שווה בגודלו לוקטור השקול שנתון אך מנוגד לו בכיוונו . האם מישהו יכול לאמ…

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  22. אהלן אנשים! לפני כחודש וחצי חזרתי ארצה מטיול ארוך בחו"ל. לפני שטסתי עבדתי בבנק בעבודה מסודרת. מאז שחזרתי התקשיתי למצוא עבודה. מקומות רציניים לא מעוניינים לקבל אותי כי איני יכול להתחייב למשמרות רבות [עוד חודש מתחיל קורס הכנה ללימודי מתמטיקה גבוהה ובעוד כחודשיים מתחיל ללמוד מדעי המחשב באוניברסיטה.. ], מקומות פחות רציניים מציעים משכורת מינימום שלא תוביל אותי לשום מקום למעט בזבוז זמן ולגבי מלצרות.. ניסיתי בהרבה מקומות. מרבית המקומות לא קיבלו אותי מכיוון ואין לי ניסיון כלל בתחום והמקומות שכן קיבלו אותי פיטרו אותי די מהר. מסתבר שלא נולדתי להיות מלצר [ובאמת שהשתדלתי וניסיתי..פשוט אני שתי ידיים שמאליות] התחלתי לאחרונה לחשוב על פרילאנס - עבודות מהבית, שיווק, מכירות, ניהול תוכן…

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  23. איזה בעסה סוף-סוף לפני כמה ימים שהתחברתי לכבלים (אינטרנט) היום הורדתי BLADE 2 DIVX DVD RIP והוא היה באיכות ממש ממש חרא והוא שקל 650 MB והוא לא התחיל מההתחלה איזה בעסה :bash: תנו לי עצות בבקשה על איך להוריד סרטים באיכות טובה נ.ב זה היה דרך KAZAA ננ.ב מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים בEMULE?

• 4 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.