כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
שלום חברה אני מנהל ערוץ שיחות טורנטים לישראלים כולם מוזמנים לבוא לשם ושוחח בכיף server:EFNET /server irc.inter.net.il channel: #BT_IL מקווה לראות אותכם שם ד"א אם אסור לי לפרסם ערוץ כזה תמקו את ההודעה רק ניסיתי לעזור
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אהלן אנשים - אני עתודאי כשנה וחצי לומד בהנדסת בניה לאחרונה פרשמתי משם כי זה לא ממש מעניין אותי - לפני העתודה עשיתי טירונות 02 ועכשיו שלחו לי צו גיוס ל 9 במאי לאגף טכנולוגי לוגיסטי ואין לי מושג מה זה .. לעומתי עמיתיי במכללה משובצים לחיל האוויר למרות שהם ציפו להיות בחיל הבינוי ולצבור שם ניסיון .. בכל מקרה יש קצת מידע לגבי מה מו מה זה טכנולוגי לוגיסטי ? האם בכלל שווה לי לשבת בכלא ולהתעקש לעבור לחיל האוויר עם החברים שלי ? בבקשה קצת עזרה אני יודע שאתם לא ממש מכירים אותי כי אני לא כזה פעיל בפורום למרות שאני גולש כאן כל יום ולמרות זאת תנו לי קצת מידע תודה מראש קובי :s05:
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
צריך לבצע שינוי בחקיקה ובשביל לעשות את זה צריכים אותנו ! http://www.keshet-tv.com/Program.aspx?ProgID=2061 אנשים חתמו על העצומה !... כדי לעצור את כל הגנבים רוצחים וכל הזבל שקורה כאן במדינה הזו !... ( וכל זה כדי שלא נראה לא את חיים הכט או שידור חוקר כל פעם עם סיפורים אחרים שפשוט קשה לראות !...)
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
ברקע מתנגן לו סט טק-האוס/פאנק חביב. http://etn3.etn.fm:8022 הולכים ומשתבחים ה ETN האלה.
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הם עולים הרבה? כל הג'אקוים מדברים או רק חלק? ואם אני יביא אחד הוא ינשך אותי ויתקוף אותי כמו הסנגל המטורף שהיה לי שכמעט הוצאתי לו את הראש מעצבים וטוב שאבא שלי מכר אותו
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי.... :-\ אני וחברים שלי הלכנו לשדות והתחלנו לפוצץ דברים...(רמאדנים וכאלה..) ואז אחרי חמש דקות נידת של משטרה באה אלינו ושואלת אותנו עם ראינו משהו שמפוצץ נפצים ואמרנו לו שלא ראינו אף אחד..... אחרי חצי שעה בערך אחרי שהגענו כבר לבית שלי ההורים שלי אמרו לי שדיברו איתם המשטרה...ושהם מחפשים אותנו... אני ישר נלחצתי בטירוף!!! מזלי שהשוטר השתיק את זה בגלל שאבא שלי החורג מתנדב במשטרה.. בקיצור ילדים לא לשחק בנפצים!!!! נ.ב משהו יודע מה העונש שאנחנו יכולים לקבל על דבר כזה?
-
- 109 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
הדבר הכי מגניב שעשיתי...ובגללו כמעט נהרסו לי החיים השבוע הזה הדבר היה ללכת לשדה עם 2 חברים לחבר 37 רמאדנים עם פתיל ולברוח חחחחחחח חשבו שהיה יריות איזה חצי דקה היה בום בום בום בום זיקוקים כמו נשק ואז באה משטרה באמצע הטירוף ואף אחד לא היה שםםם חחחחחח הקטע ההכי דפטוק שחבר שלי שכח תפלאפון שלו שם ואז הם לקחו אותו חחחחח והסיפור ארוך ומייגע
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני בן 16 וגר בבאר שבע עכשיו אני לומד עד שתיים וחצי כל יום ולפעמיים עד ארבע עכשיו אני מחפש כבר חצי שנה עבודה ולא חשוב המשכורת איפו אפשר לעבוד ??? אבל להיות רציניים בתודה TARON ואני ישמח עם תביאו טלפון או משהו ולא להביא סתם טלפונים של מקומות אני ישמח מאוד עם תעזרו תודה
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
קיצר בלי הרבה סיפורים מסביב מישהו פרץ לאייסיקיו של מישהו אחר, (לא עשה שם כלום רק פרץ, שינה ל-5 דקות את הסיסמה והחזיר אותה בחזרה.בלי שום תוכנה לפריצה, הוא ידע את הסיסמה.) מחק את האייסיקו, מחק את כל הקוקיז, מחק כל כל זכר לאייסי והתקין מחדש, שתי הצדדים עשו ריסט והאייפי השתנה. איך המשטרה יכולה לגלות את מי שפרץ אם אייפי השתנה והכל נמחק ומה העונש על זה? (בגין פריצה לתוכנת המסרים המיידית הידועה בשם ICQ נידן החשוד לעונש מוות!!!!!!!!!! )
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא תאמינו מה קרה, אחרי שביטלו לנו את הגלישה בזון החלטנו לעשות מרד בעדר, כמה מהאלפקות ולברוח, עכשיו המשטרה רודפת אחרינו, מה לעשות ????????!?!?!?!? יש לכם המצלות ??? ??? ??? מה יכולים לעשות לנו ? אני חייבת לציין שיש לי כבר תיק על מקרים קודמים..
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
הנה כמה מקבוצות/נבחרות הספורט הטובות בהסטוריה,מהכדורגל והכדורסל.בחרו את 10 הקבוצות שלדעתכם היו הטובות ביותר.נסו לבחור בדיוק 10.
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מכלכלה של ידיעות: הSLR והגייארדו ספיידר יהיו באוטומוטור בpסח. שוקלים לייבא את הSLR שתעל ה5.5 מיליון, הגייארדו הסגורה 1.5 מיליון, הפתוחה 2 מיליון והמורציאלאגו - 3 מיליון. מה אומרים? יהיו קונים? חבל שהחליטו עכשיו לייבא אותם במיוחד שלמורצ' יש כבר מחליפה (או לפחות מתיחת פנים) והSL65 כבר די משתווה לSLR מבחינות רבות. היא עדיין רחוקה מלהיות SLR, אבל הפער בהחלט הצטמצם... בכל מקרה עדיף מאורח מאשר לעולם לא... נראה לכם יעד של 3 מכוניות גייארדו בשנה זה ריאלי...? את האמת לדעתי יקנו כמה אבל אלו לא מכוניות שכל שנה מקבלות מתיחת פנים, אז אחרי גל ראשוני של הזמנות (ושאני אומר גל זה גג 5) לא היו עוד הרבה קונים... אבל זה עוד נראה... הבעיה פה זה שעוד הקנאה הישראלית הטיפוסית תשאיר כאלה שריטות …
-
- 127 תגובות
- 13.2k צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=3514074663658443055 שימו לב להתעבות האוויר מסביב לגוף הרכב בצילום הצידי (בשעת נסיעה על המסלול, במהירות הגבוהה מ 300 קמ"ש).
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
אנשים אתם לא מבינים מה הולך פה סיימתי עכשיו יג' ויש לי שני מועדי גיוס ה-10 למאי וה-3 לספטמבר וכמובן איך לא הביאו לי את האפשרות השניה שהיא ממש אבל ממש לא מה שרציתי עכשיו אני מת להתגייס כבר ואני לא רוצה להתגייס בספטמבר, נמאס לי לדחות את הגיוס כל הזמן ובבקשה אל תגידו לי תעבודה כי אני לא רוצה את זה אני משתגע לא יודע מה לעשות תעזרו לי!! איך לשגע אותם שיקדימו לי!!?!?! בבקשה!! תודה
-
- 12 תגובות
- 882 צפיות
-
-
רוצה להוסיף לתקית מוזיקה שלי יותר מוזיקה איכותית, חרשתי כבר על מה שיש לי. מבקש שתמליצו לי על להקות רציניות, סגנונות המבוקשים : ג'ז, רוק. מעדיף ג'ז עם שילוב רוק, לא ג'ז כבד אני לא מתלהב מאילתורים קצת מעמיס. הייתי מאוד רוצה למצוא להקה המשתווה לINCUBUS הם מדהימים סגנון של TOSCA או K&D הייתי גם הולך על מוזיקה אירית או ים תיכונית הקיצר אין מה למרוח תמליצו בבקשה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אתר כמו טורנטיט וטורנטליץ' אבל רק לסדרות
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מיועד לשירות במסלול מובחר, ולא מזמן נכנסתי לאתר "עולים על מדים" וראיתי שיש לי אפשרות להירשם לעתודה. החלטתי לנסות להירשם למרות שלא ניגשתי לפסיכומטרי. נרשמתי למשהו דיי מפוצץ, משפטים וקרימינולוגיה, ולפני כמה ימים מסתבר שהתקבלתי על תנאי - לגשת למבחן הפסיכומטרי הבא שמתקיים ב-10-11 לאפריל. מה לדעתכם כדאי לי לעשות? לנסות לגשת לפסיכומטרי (יש לי מספיק זמן ללמוד בכלל?) או לוותר על עתודה? תודה מראש (אני לא מצפה להחלטות בשבילי, אלא מין התייעצות כזו...)
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה,תראו קניתי מהחנות KSP זכרון של סמסונג,לא חשוב איזה למה וכמה..אני לא מרוצה ורוצה להחזיר (קניתי אותו לפניי יומיים) הזכרון נרכש ב KSP ראשון לציון (שאגב היה שם הנחה על הזכרון,260 ש"ח במקום 290 לסטיק של 512 מ"ב) השאלה שלי היא האם אני יוכל להחזיר אותו לסניף ת"א של הרשת ולקבל חזרה את כספי. תודה!
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
יש לי שניי רמקולים קדמיים וטלויזיה LCD 32" רציתי לדעת אם יש רגישות כלשהי של הטלויזיה לרמקולים , הכוונה אם המגנטיות שלהם משפיעה עליה. אני יודע שבבירור אם היו שמים רמקולים כאלו (גם בדקתי) לייד טלויזיה CRT אז היה מגנוט והיו רואים ירוק בצדדים של הטלויזיה , בLCD אין אבל אני רוצה להיות בטוח בזה. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. מה אתם חושבים על אנשים שאפתנים ? זה טוב ? רע ?
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מקורי שלי [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
**************** למה זה כן עובד: http://www.gptresources.com/forums/i...showtopic=8813 ** התשלום הוא ב 15-20 אז אין לכם ממש מה להפסיד ולנסות (צריך מינימום 10 דולר) *מה עושים? נרשמים לאתרים שונים ואז כשמסיימים לוחצים DONE אם סיימתם זה יקבל את זה ואז אם הכל מאושר זה יעבור אליכם. בהצלחה. חובה אימייל ב HOTMAIL או YAHOO.. __________________
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
אני מאוד מקווה שלא יעברו פה על חוקי הפורום כי אני נותן לכם כתבה שיש בה תמישפט הזה- אוהבים לגנוב משחקים מהאינטרנט? יתכן שבקרוב תאלצו להיגמל מתחביבכם הנלוז טכנולוגיות חדשות עשויות למגר את התופעה לחלוטין בהתחלה חשבתי שזה על משהו באמת חדש אולי מבוסס פלוג USB או משהו בסיגנון אבל תיראו על מה זה http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=94614 זה מה שקורה שנותנים לאחד שאין לו מושג בפיראטים ליכתוב כתבה על זה אוי StarForce מה אני יעשה כל כך מפחיד :lol:
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-