כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,571 דיונים בפורום זה
-
שיהיה מישהו טוב. לא כמו שצילצלתי לאיזה אחד אמר לי מה זה אוברקלוק חחחחחחחחחחחחחחחחח. אני לא רוצה להתעסק בזה בעצמי. אין לי בעיה לשלם .איזור פתח תקווה והסביבה
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
בגלל המחירים המטורפים בארץ אני מניח שכן . אבל הייתי רוצה להיות בטוח, הרי זה נחשב כרכיב של מחשב וזה לא כמו רמקולים שאפשר להשתמש בהם "בדרך האחרת"... 10x.
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מישהו מכיר פורטלים או אתרים אמינים שמקבלים פידבקים והמלצות ע"י אנשים שטופלו אצל רופאי שיניים, או יכולים לתת המלצות לרופאים אדירים בארץ? אני פשוט נפלתי לכמה רופאי שיניים על הפנים ולא יודע איפה לחפש (גם בגוגל מצאתי כמה אבל נראה שזה המלצות לפי תשלום לאתר ) אני מוכן לנסוע אפילו עד אילת בשביל הרופא שיניים הטוב בארץ... אני כבר אובד עצות ומחפש כבר חודשים אני אשמח לכל תשובה
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום אז שמעתי השיר ומצא חן בעיני ורוצה השם בבקשה ככה זה : ( " אני שר ..הוי הוי... ונשבר..הוי הוי.....") מי שזיהה שם השיר או הזמר שיעזור לי
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היי לכולם אז ככה אני קניתי כרטיס מסך חדש בKSP התקנתי את הכרטיס המחשב עבד לכמה שניות ונכבה לא משנה מה עשיתי המחשב לא מוכן להידלק חשבתי שהבעיה אולי בחלקים האחרים שלי מכיוון שהם ישנים אולי משהו מת אז הלכתי וקניתי לוח אם חדש מעבד חדש וספק כוח חדש לאחר שהתקנתי הכל בדקתי שוב והמחשב עדיין לא נדלק אחרי כמה בדיקות נוספות הבנתי שהמחשב שלי נדלק ללא כרטיס מסך או אם הכרטיס מסך הקודם שלי כך הבנתי שהבעיה היא בכרטיס מסך אני רוצה גם לציין שהמוכר בחנות אמר לי שאם נגרם נזק שהוא לא פיזי אליי לחזור לחנות אם המוצר אני רוצה לדעת אם אני אוכל לקבל החזר כספי או שיחליפו לי את המוצר באחד שעובד ???
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מראש אני מכחיש כל קשר לתראד הזה אין בת שלא מפליצה בבוקר מתחת לשמיכה. אין בת שלא אוכלת סרטים עם החזה שלה שווה. אין בת שלא חושבת שהיא שמנה. אין בת שלא מפליצה בשקט. אין בת שלא התקלחה עם חברה. אין בת שלא ניסתה להשתין בעמידה. אין בת שלא נסעה עם הנדברקס משוך. אין בת שלא הוסיפה נייר טואלט\צמר גפן לחזייה שלה. אין בת שלא חשבה איך זה לעשות את זה עם בת. אין בת שלא שכחה "בטעות" לשים חזיה. אין בת שלא הרסה ת'אינטרנט בשביל למצוא תמונה של התחת של דודי בלסר\יהודה לוי. אין בת שלא החליפה בגדים לחשוף ליציאה ביום שישי אחרי שהיא יצאה מהבית כמו דתיה. אין בת שיודעת לנהוג. אין בת שלא רוצה לדעת איך זה לקבל מכושי. אין בת שלא הורידה את הדוש של המים לכוס ונתקעה איתו שם ח…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקבות האשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/540090-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%A2%D7%AA-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%99-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-HTPC-%D7%A9%D7%9E%D7%A9%D7%9E%D7%A9-%D7%92%D7%9D-%D7%91%D7%AA%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A2%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%99#.UuVXzhD8JhE היום הגיע המחשב. אישתי קיבלה אותו מהשליח הבוקר, אני הגעתי הערב, פתחתי החבילה ונוכחתי לגלות את הנזקים הללו: https://dl.dropboxusercontent.com/u/8252022/2014-01-26%2020.21.27.jpg https://www.dropbox.com/s/ngd0lj9fbpogrwq/2014-01-26%2020.22.04.jpg לדעתכם, מה עלי לעשות? איך להתנהל מול החנות כרגע? מה לגבי חלקים מכאנים שיכלו לקבל זעזוע מהמכה כגון הארד דיסק ו…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/yairlapidfacts/ "יאיר לפיד יכול להכין כל מאכל שהוא רוצה דרך כוח המחשבה. אבל הוא לא אוהב להשוויץ עם זה במסיבות" "יאיר לפיד מעולם לא הפסיד בטאקי. בשביל להפסיד הוא צריך לרמות" ;D ;D
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני רוצה את ה DVDים של עונה 1 ו 2.... באיזור תל אביב.... למישהו יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול איך קוראים לשיר החדש של החבר של בריטני שבו הוא שר כאילו שהיא בוגדת בו
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מה המינון והדחיפות בה אני צריך לקחת את התרופה אם רשום לי PO 1 TAB X 2/day for 30 days ? מקווה שתוכלו לענות לי. (אני משער שאני צריך לקחת כדור אחד כל יומיים במשך 30 יום)
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הוא מפרסם שמה לינקים לסרטים ב1080P [אני לא אביא תלינק כדי לא לקבל באן],קיצר אחרי כל הלינקים,הוא רושם : " Welcome This is a Colaberation of all of the 1080p torrents I can find. I have not downloaded any of them to check their content, I do not encourage the Pirating of Movies, Music, Software etc. I am not resposible for how you use this site. I am simply linking you to all the High Def Torrents i can find. You should not download these. I am simply using them as an example on how far the Piracy problem has gone. Also there is no other way that i know of to get these movies, but because you should not download them from a Pirate site, there are no ways for you to get …
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אהלן. בחודש וחצי האחרון משמיעים ללא הרף שיר ישראלי מטמטם שהולך ככה... "היא לא תיתן לך אף פעם מנוח, היא לא תגרום לך לרצות לשכוח..." בטוח שאתם מכירים, רק מה... בכל 2309839012831 הפעמים שהשמיעו אותו, לא טרחו לומר מי המבצע/ים ובכלל... מה שם השיר המזורגג הזה. מישו אולי יודע?
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
קראו ותחתמו!! http://www.planetnana.co.il/anti_g//index.html
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, בן-דוד שלי מגיע מחו"ל לביקור של כמה חודשים בארץ, הוא מעוניין שאברר עבורו שירות של קניית SIM ללא השארת פרטים והתחייבויות או משהו בסגנון, רצוי עם אפשרות להטענת שיחות. הוא מאוד פרנואיד בעניין הזה ולא רוצה שלאף אחד יהיו את הפרטים שלו, הוא זקוק רק למספר שיקבל שיחות (רצוי גם שיוציא). האם יש חיה כזאת?[br]פורסם בתאריך: 16.01.2011 בשעה 18:14:37 עדכון:מצאתי שירות כזה - http://www.israelsims.com/ אבל למה כרטיס SIM עולה כל כך יקר? (30$) באוקראינה הוא אמר שכרטיס עולה סביבות ה-10 ש"ח (20 גריבני) האם יש שירותים יותר זולים?
-
- 3 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
יש קבוצת אנשים שמשחררת לאינטרנט קבצים שכל תכליתם לפגוע במידע שאתם מעבירים לחברכם. הקבצים הללו נראים תמימים למדיי אך הם מנצלים באג בתוכנה איתה אתם שולחים ומקבלים קבצים על מנת לשנות חלקים מהקובץ ולהפוך אותו לחסר תועלת במבחינתכם. הקבצים הפגומים הללו מתבררים כפגומים לרוב רק לאחר שירדו דבר שמבזבז זמן יקר, מעמיס על האינטרנט לחינם וגורם למיליוני אנשים לסבל כל יום מחדש. לאחר שהקובץ הטמיע את עצמו בקובץ שהורדתם הוא ימשיך לעשות זאת למשתמשים נוספים. לוירוס הנורא הזה אלפי וריאציות שונות ולכן לא ניתן להתגבר עליו. רבים מאיתנו נתקלו כבר בוירוס זה בלי לשים לב. כדי להקל על הזיהוי, הנה מספר פרטים: -סיומת הקובץ היא mp3 -הוירוס מפיץ את עצמו דרך קאזה נשמע למישהו מוכר? למי שעוד לא הבין לאן אני …
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נגן iAudio M3L תקול אשר הבעיה שלו היא באחד הרכיבים הפנימיים של הנגן. אם זה משנה, הבעיה היא שהשלט לא נדלק (השלט תקין לחלוטין, בדקתי כבר, הבעיה היא בתוך הנגן איפשהו). אני רוצה לתקן אותו, אבל לא יודע איפה. באג שהם היבואנים יכולים רק לשלוח את זה ליצרן בחו"ל, וזה יכול לקחת חודשיים ומעלה ולעלות לא מעט כסף. מסיבה זו אני מחפש מקום כלשהו בארץ שמתקן ציוד אלקטרוניקה שכזה. מישהו מכיר מקום שכזה שאני אוכל לפנות אליו? תודה, Anatoli.
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
תקשיבו חברה אני רשום בפורום הזה קרוב ל8 שנים כבר ניראה לי כל פעם שאני נתקן בבעיה בכל צורה שהיא כזאת ואחרת אני לא חושב פעמיים ותמיד פונה לפורום הזה ממליץ לחברים להעזר בו ובכלל אם אני מתכנן לקנות טלוויזיה, מחשב, חלקים או ביכלל עזרה בתוכנה, ווינדוז או בכלל בפורום הכללי פה שאני מבקש עזרה של משתמשים תמיד עונים לי בצורה מהירה אוביקטיבית ותמיד מקבל מענה לבעיות שצצות לי כל חלק שקניתי, קניתי בעזרתכם פתרתי בעיות בעזרתכם אפילו הפרויקט שאני עושה עכשיו אני נעזר בכם תודה לכל חברי הפורום באמת שאני מעריך את HWZONE
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
טוב, צפיתי לי בטלויזיה בתוכנית של גאי פינס (לצערי) ודיברו על משקפי שמש. כמובן שכל החברה בצפון ת"א והעשירים קונים לעצמם משקפיים שעולות יותר מ-1500 ש"ח ו- גם לכלבים שלהם הם קונים משקפיים. זו אופנה חדשה. בעודי נכנס לאתר achla (ואח"כ גיליתי שנכנסתי לאתר של Tapuz) גיליתי את האתר הזה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, עשיתי סרטון מודינג, שאורך 15 ומשהו דקות. הסרטון הזה בגודל כ 75 מגה, בפורמט WMV. כבר 3 פעמים ניסיתי להעלות את הסרטון ליו טיוב. כל פעם זה אומר שזה העלה את הסרטון. והוא נמצא ב MY VIDEOS אבל כשאני בודק זה לא שם. אולי הגודל, הפורמט לא נכון? אולי האורך? כשערכתי עשיתי את אותו ווידאו בפורמט MPG אבל הוא יצא בגודל 156 מגה, והאיכות קצת יותר טובה. אבל אני לא יודע האם אפשר להעלות קבצים כאלה גדולים. נתקלתם כבר בבעיה? מה אפשר לעשות? תודה מראש דני
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני כרגע כיתה י"ב, ולא דיברו איתנו בכלל על האפשרות הזאת אז לא ידעתי על קיומה, אשמח אם מישהו יסביר לי איזה מסלולים עדיפים יש, אם זה בכלל כדאי וכו'.. (מחיפוש קצר ראיתי שיש עשרות אפשרויות) אשמח לתשובות.. (ד"א יש לי פרופיל 64)
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש את pic.co.il אבל משום מה לוקח לו להעלות תמונה של 3 מגה בחצי שעה או יותר יש עוד אתרים שמאפשרים לאחסן תמונות גדולות במיוחד? ------------------------------ טוב מסתבר שכדי להעלות מהר יש להתחבר לאתר, הבעיה נפתרה, אבל בכל זאת, בשביל לדעת להבא, איזה עוד אתרים מאפשרים דבר נחמד זה? אה כן - בחינם כמובן [חוץ מפליקר].
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
קיים איפשהו? חיפשתי בנרות ולא מצאתי, האנשים שאני רוצה להקרין בפניהם את הסרט לא יבינו הכל בלי תרגום. מקווה שזה לא נכנס תחת הקטגוריה של WAREZ, אם כן אבקש לנעול. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך קוראים לטראק בסצנה של הכביש המהיר בסרט מטריקס השני? תודה
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-