כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
עוד כמה ימים יום הולדת לאקסית - צריך לעשות משהו ... אנחנו עדיין מאוהבים, מדברים ונפגשים המון. ההתלבטות היא אם אני אעשה משהו יותר מידי רציני היא תפתח תקוות שאני רוצה לחזור אליה. מצד שני, אני עדיין אוהב אותה ויום הולדת זה דבר שחשוב לה מאוד - לא מעוניין לאכזב אותה. אופציות כמו טיסה בשמי ישראל, איזה צימר וכד' לא קורצים לי [זה משהו שהייתי עושה עם חברה לא עם אקסית... בכל אופן, שבוע אחרי שנפרדנו היה לי יום הולדת והיא לא עשתה לי כלום.. למרות שביקשתי ממנה לא לעשות כלום אבל בכל זאת..]. מסעדה גם נשמע לי מעפן. חשבתי לקנות לה משהו ולקחת אותה לאיזה איזור עם נוף נחמד לפיקניק [לאפות לה לחמים ולקנות גבינות, איזה מוסקט נחמד ושמפניה] אני גר בחולון ואין לי זין עכשיו לנסוע במשך שעה וחצי לפיקנ…
-
- 57 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
חברה של רבע מיליון משתמשים ועדיין לא יודעת לחשב תרגיל פשוט. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הינני אוהד מכבי ת"א בכדורגל אשר מעוניין לצפות במשחקה של מכבי נגד הפועל כפר סבא היום ב20:30. לצערי הרב המשחק משודר רק ב"ספורט 1"... האם ישנו מקום באוטוסטרדת המידע הענקית המתקרת אינטרנט שבו אוכל לצפות במשחק על מנת לראות את קבוצתי מושפלת למען סיפוקי האישי(מזוכיסט כבר אמרנו)?
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני זוכר שלפני כ10 שנים או יותר ראית סרט בכבלים שנורא אהבתי כילד, ועכשיו אני מנסה למצוא אותו אבל ללא הצלחה כלל, ואני מבקש את עזרת חברי הפורם במציאת הסרט הזה. סוג הסרט- מדע בדיוני, פעולה. ניראה לי שזה הסגנון אבל בטוח לא קומדיה. הסיפור בסרט על, נער שחלם על מטוס או לטוס על מטוס, ואיך שהוא הוא השיג לעצמו JET PACK, העלילה מתרחשת בשנות ה50-60 ניראה לי. וכמו שאתם יודעים הוא הופך לגיבור מקומי בגלל הJET PACK הזה שלו. כמובן שיש חברה רעים שמנסים להשיג את הJET PACK הזה בכל מחיר. אני לא זוכר כל כך הכל אבל בסוף, איזה שהוא עשיר נותן לנער מטוס במתנה.
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
פשוט לא יאמן רוקי בלבואה ! Is back in business to kick some asses old school style http://vod.walla.co.il/?w=//1009317 אז מה אתם אומרים יצליח ? .... לי זה דווקא נראה דיי מעניין, יותר מסופרמן לפחות ושאר החרא הממוחזר שיוצא בזמן האחרון כדי לסחוט עוד כמה טיפות דולרים אחרונות
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ישבתי בפיג'ו 107 ובספארק. פסלתי את ספארק מהסיבות הבאות: א. תא נוסעים קודר ולא נעים ב. מושבים לא נוחים ג. דייהו ד. מנוע שנראה הכי הרבה על הנייר, אבל הכי מעט על הכביש ה. דייהו ו. עיצוב מזעזע ומאולץ ז. אין מדרס להנחת הרגל השמאלית! איזה מין רכב ידני זה? ח. דייהו ט. הרבה גימיקים זולים שלא יאריכו ימים מה אהבתי בפיג'ו? א. מושבים יותר נוחים בהשוואה לספארק ב. תא נוסעים ספרטני, אבל צעיר ונעים לעין. חלקי הפח החשופים מוסיפים הרבה ליופי בצבע המתאים. ג. לוח שעונים נוח לקריאה ד. עיצוב צעיר ומגניב ה. עיצוב אירופאי ותכנון יפני ו. מנוע מאוד חסכוני זמן אספקה משוער: אמצע יולי. :'( אין 107 בארץ. הכל נמכר. נשאר רק להכריע לגבי הצבע. בהתחלה רציתי צבע שחור, אבל הסוכן אמר שהצבע אומנ…
-
- 62 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
סגן נשיא באפליקציית המסרים המיידיים מבית פייסבוק מאשר כי פרסומים מסחריים יחלו להופיע בה, שנים אחרי שקיבלנו אזהרות ממנה בעניין לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
-
-
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
באתר יש "תערובת" של גולשים החל ממקצועני המחשב וכלה בגולשים שמעידים על עצמם כחסרי ידע בתחום המחשבים.להיכן אתם חושבים שאתם משתייכים: [poll] [opt]אני תותח בתחום המחשבים, מקפיד להתעדכן באופן שוטף בכל החידושים בתחום ,ומסוגל לפרק ולהרכיב את המחשב שלי בעיניים עצומות. [/opt] [opt] יש לי ידע נרחב בתחום המחשבים ולעיתים אני עושה דברים בעצמי במחשב שלי.[/opt] [opt]אני מתמצא בתחום המחשבים באופן כללי ביותר .[/opt] [opt] לא מבין כלום במחשבים !!.[/opt] [/poll]
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, לאחר הרבה מאוד התכתבויות, שליחת מסמכים ושיחות טלפון, לא הצלחתי להגיע עם רשות השידור להבנה במחלוקת כלשהי. אני מעוניין להעביר את הנושא להחלטת בית המשפט. עכשיו, איך בדיוק אני תובע את רשות השידור? בעזרת בית המשפט לתביעות קטנות וההסבר כאן? http://elyon1.court.gov.il/heb/info/choveret/hesb_ktanot.htm#17 יש הליך מסויים שונה לתביעה של גוף ממשלתי? אשמח אם מישהו יוכל לשפוך מעט אור על הסוגיה. אני לא מעוניין לשכור עו"ד.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=_jDV4IQ73ow
-
- 40 תגובות
- 5.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, אני יודע שזה לא הכי קונבנציונאלי... אך עדיין הנני כאן אני מבקש את עזרתכם במציאת מישהו שמוסר/מוכר במחיר סביר מיטה זוגית/בסיס מיטה זוגית באמצע השבוע אני באזור כרמיאל, בסופשים יכול להגיע לכל חלקי הארץ... תודות
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בלי לפתוח את הפה ל...., נראה שהארווויזיון עבר בשלום, ומנגד, ממשיכה הספירה לאחור לקראת סבב / מבצע חדש של טילים ואזעקות וכל מה שבא עם זה.. נראה שבמערכת הביטחון הבינו שלא לעולם חוסן, וכיפת ברזל מתחילה להחליד, או במילים אחרות, כדאי לחשוב על פתרון אחר / נוסף / משלים . https://m.maariv.co.il/journalists/Article-699268
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני יודע שאתם אוהבים לקבל דברים בחינם... ;D אז הנה תרומתי הצנועה , אתר האינטרנט www.zinio.com מספק בתור שירות לאנשי עסקים מינויים שנתיים למגזינים כמו PC-Magazine, Computer Gaming World, Electronic Gaming Monthly, ComputerArts ו PopularScience... כל מה שאתם צריכים הוא לספק כתובת דוא"ל, לענות על שאלון ארוך ומעצבן במיוחד (שם אתם מספקים פרטים מפוברקים על העסק שאין לכם), וכמובן כתובת מפוברקת בארה"ב. ובמשך כל חודש במשך השנה תקבלו הודעת דואר עם אפשרות להורדת המגזין מהאינטרנט... ושוב בחינם... http://www.freebizmag.com/ziniotradedig01welcome.htm
-
- 34 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לכל אוהבי האנדרגראונד שביניכם ואוהבי האלקטרונית בכלל... שני סטים מומלצים של החבר'ה DEEP DISH שפשוט מנגנים מוזיקה משובחה (כרגיל!!) Deep Dish - Essential Mix Deep Dish - Live In Moscow Cd 1&2 (סט המחולק לשני דיסקים)* *סט ראשון ובלעדי שלהם ל Global Underground. הם הצליחו להפתיע את החבר'ה שם ובגדול וגם אני חייב לציין שהופתעתי גם כן מהאיכות המדהימה של הסט הזה. שני הסטים ניתנים להורדה ב AudioGalaxy תהנו!!!
-
-
http://www.karolzyk.com/pee/castin.mov
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי רמקולים - ATP3. הם אחלה רמקולים, באמת. רק חבל שיש לי רמקולים עם כבל דפוק שכל הזמן מתנתק. אז רציתי לשאול אתכם - אתם מכירים את זה שאם אתם משאירים את הרמקולים דלוקים, ונוגעים עם הכבל LP על משטח מוליך, זה עושה רעש מעצבן שעושה לך תחושה כאילו זה דופק לך תרמקולים? ובכן, אני אוהב לעשות את זה. ויש לי תחושה (אולי פסיכולוגית ואולי לא) שזה קצת הורס תרמקולים... אבל תכלס זה להעביר להם חשמל בדיוק כמו שהמחשב מעביר להם חשמל - לא? זה באמת הורס אותם?
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
אני רוצה להזמין עדשות מגע. יש לי צילנידר 1.25- וכידוע עדשות עם צילנידר משלשות את המחיר בהשוואה לעדשות ללא צילינידר. המוכרת הציעה לי לנסות עדשות (דוגמיות) רגילות ללא צילינדר עם עלייה של 0.50- במספר (זה כביכול מכסה את זה). בערב אני אנסה את העדשות ונראה איך אני רואה ומרגיש איתם. האם יש הבדל בין סוגי העדשות של דיספו, חניטה או פוקוס? במרקוביץ 3 זוגות עדשות חודשיות כולל צילנידר עולות לי 400 ש"ח. של DISPO טוריות. ובאופטיקה הלפרין 6 עדשות מגע חודשיות ללא צילינדר עולות לי 210 ש"ח. של חניטה או פוקוס. טוריות. דרך אגב חשוב לציין שאני יוצא עם העדשות רק בסופי שבוע, ככה שאורך החיים של העדשה גדל.
-
- 13 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום, התגייסתי באוקטובר '08, עברתי טירונות כלל צה"לית, ומשם עברתי קורס נהיגה עד 12 טון בבה"ד 6. לאחר שנת שירות כנה"ג בחיה"א, הורי הסכימו לחתום על אישור התנדבות ליח"ש, ועברתי לחש"ן, לעשות מסלול עם נוב' 09'. סיימתי מסלול, עשיתי מחזור במבצעית, ואמא שלי התחרטה. היר התכוונה "למשוך" את החתימה חזרה, וזה הגיע למג"ד, שהחליט שאין טעם ללכת עם הראש בקיר, ואישר להעביר אותי למפח"ט, ומשם בחרתי לעבור חזרה לבא"ח שריון, לשרת כסרס"פ (רק שבסוף, היא אפילו לא ביטלה את החתימה, כי השתכנע שאני כבר לא לוחם). בשלושה חודשים הראשונים שלי כסרס"פ בגדוד הפיקוד, הגדוד ההשכרתי-מבצעי בחטיבה 460, עדיין קיבלתי שכר לוחם, והייתי סבור שאני על תקן לוחם, ושכך יהיה עד שחרורי. כמו כן, הייתי בטוח שיהיו לי מספיק חוד…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שאחרים חשבו על זה כבר בכל מקרה... כולם בטח רואים סרטים במחשב שמורידים... במקום ללכת לקולנוע... חשבתי לחבר וידאו לכרטיס מסך + טלויזיה ופשוט להקליט מהמחשב לקלטת וידאו הרבה יותר סבבה לראות... אחד אמר לי פעם שהוא הצליח בחיבור פשוט... יעני להקליט לקלטת מה שיש עם המסך או משהו כזה... מה אתם אומרים? אתם חושבים שזה יכול להצליח באמת? למה אני לא יודע כ"כ עם להאמין לאותו בחור, אף פעם לא ראיתי שום קלטת שהוא עשה (עם הוא עשה) עם זה יצליח זה יהיה בן זונה... כי זה סה"כ חיבור פשוט והרבה יותר כיף לראות סרט בטלויזיה מאשר במחשב...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-