כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
היי, לאחר הרבה מאוד התכתבויות, שליחת מסמכים ושיחות טלפון, לא הצלחתי להגיע עם רשות השידור להבנה במחלוקת כלשהי. אני מעוניין להעביר את הנושא להחלטת בית המשפט. עכשיו, איך בדיוק אני תובע את רשות השידור? בעזרת בית המשפט לתביעות קטנות וההסבר כאן? http://elyon1.court.gov.il/heb/info/choveret/hesb_ktanot.htm#17 יש הליך מסויים שונה לתביעה של גוף ממשלתי? אשמח אם מישהו יוכל לשפוך מעט אור על הסוגיה. אני לא מעוניין לשכור עו"ד.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=_jDV4IQ73ow
-
- 40 תגובות
- 5.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, אני יודע שזה לא הכי קונבנציונאלי... אך עדיין הנני כאן אני מבקש את עזרתכם במציאת מישהו שמוסר/מוכר במחיר סביר מיטה זוגית/בסיס מיטה זוגית באמצע השבוע אני באזור כרמיאל, בסופשים יכול להגיע לכל חלקי הארץ... תודות
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בלי לפתוח את הפה ל...., נראה שהארווויזיון עבר בשלום, ומנגד, ממשיכה הספירה לאחור לקראת סבב / מבצע חדש של טילים ואזעקות וכל מה שבא עם זה.. נראה שבמערכת הביטחון הבינו שלא לעולם חוסן, וכיפת ברזל מתחילה להחליד, או במילים אחרות, כדאי לחשוב על פתרון אחר / נוסף / משלים . https://m.maariv.co.il/journalists/Article-699268
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני יודע שאתם אוהבים לקבל דברים בחינם... ;D אז הנה תרומתי הצנועה , אתר האינטרנט www.zinio.com מספק בתור שירות לאנשי עסקים מינויים שנתיים למגזינים כמו PC-Magazine, Computer Gaming World, Electronic Gaming Monthly, ComputerArts ו PopularScience... כל מה שאתם צריכים הוא לספק כתובת דוא"ל, לענות על שאלון ארוך ומעצבן במיוחד (שם אתם מספקים פרטים מפוברקים על העסק שאין לכם), וכמובן כתובת מפוברקת בארה"ב. ובמשך כל חודש במשך השנה תקבלו הודעת דואר עם אפשרות להורדת המגזין מהאינטרנט... ושוב בחינם... http://www.freebizmag.com/ziniotradedig01welcome.htm
-
- 34 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לכל אוהבי האנדרגראונד שביניכם ואוהבי האלקטרונית בכלל... שני סטים מומלצים של החבר'ה DEEP DISH שפשוט מנגנים מוזיקה משובחה (כרגיל!!) Deep Dish - Essential Mix Deep Dish - Live In Moscow Cd 1&2 (סט המחולק לשני דיסקים)* *סט ראשון ובלעדי שלהם ל Global Underground. הם הצליחו להפתיע את החבר'ה שם ובגדול וגם אני חייב לציין שהופתעתי גם כן מהאיכות המדהימה של הסט הזה. שני הסטים ניתנים להורדה ב AudioGalaxy תהנו!!!
-
-
http://www.karolzyk.com/pee/castin.mov
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי רמקולים - ATP3. הם אחלה רמקולים, באמת. רק חבל שיש לי רמקולים עם כבל דפוק שכל הזמן מתנתק. אז רציתי לשאול אתכם - אתם מכירים את זה שאם אתם משאירים את הרמקולים דלוקים, ונוגעים עם הכבל LP על משטח מוליך, זה עושה רעש מעצבן שעושה לך תחושה כאילו זה דופק לך תרמקולים? ובכן, אני אוהב לעשות את זה. ויש לי תחושה (אולי פסיכולוגית ואולי לא) שזה קצת הורס תרמקולים... אבל תכלס זה להעביר להם חשמל בדיוק כמו שהמחשב מעביר להם חשמל - לא? זה באמת הורס אותם?
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
אני רוצה להזמין עדשות מגע. יש לי צילנידר 1.25- וכידוע עדשות עם צילנידר משלשות את המחיר בהשוואה לעדשות ללא צילינידר. המוכרת הציעה לי לנסות עדשות (דוגמיות) רגילות ללא צילינדר עם עלייה של 0.50- במספר (זה כביכול מכסה את זה). בערב אני אנסה את העדשות ונראה איך אני רואה ומרגיש איתם. האם יש הבדל בין סוגי העדשות של דיספו, חניטה או פוקוס? במרקוביץ 3 זוגות עדשות חודשיות כולל צילנידר עולות לי 400 ש"ח. של DISPO טוריות. ובאופטיקה הלפרין 6 עדשות מגע חודשיות ללא צילינדר עולות לי 210 ש"ח. של חניטה או פוקוס. טוריות. דרך אגב חשוב לציין שאני יוצא עם העדשות רק בסופי שבוע, ככה שאורך החיים של העדשה גדל.
-
- 13 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום, התגייסתי באוקטובר '08, עברתי טירונות כלל צה"לית, ומשם עברתי קורס נהיגה עד 12 טון בבה"ד 6. לאחר שנת שירות כנה"ג בחיה"א, הורי הסכימו לחתום על אישור התנדבות ליח"ש, ועברתי לחש"ן, לעשות מסלול עם נוב' 09'. סיימתי מסלול, עשיתי מחזור במבצעית, ואמא שלי התחרטה. היר התכוונה "למשוך" את החתימה חזרה, וזה הגיע למג"ד, שהחליט שאין טעם ללכת עם הראש בקיר, ואישר להעביר אותי למפח"ט, ומשם בחרתי לעבור חזרה לבא"ח שריון, לשרת כסרס"פ (רק שבסוף, היא אפילו לא ביטלה את החתימה, כי השתכנע שאני כבר לא לוחם). בשלושה חודשים הראשונים שלי כסרס"פ בגדוד הפיקוד, הגדוד ההשכרתי-מבצעי בחטיבה 460, עדיין קיבלתי שכר לוחם, והייתי סבור שאני על תקן לוחם, ושכך יהיה עד שחרורי. כמו כן, הייתי בטוח שיהיו לי מספיק חוד…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שאחרים חשבו על זה כבר בכל מקרה... כולם בטח רואים סרטים במחשב שמורידים... במקום ללכת לקולנוע... חשבתי לחבר וידאו לכרטיס מסך + טלויזיה ופשוט להקליט מהמחשב לקלטת וידאו הרבה יותר סבבה לראות... אחד אמר לי פעם שהוא הצליח בחיבור פשוט... יעני להקליט לקלטת מה שיש עם המסך או משהו כזה... מה אתם אומרים? אתם חושבים שזה יכול להצליח באמת? למה אני לא יודע כ"כ עם להאמין לאותו בחור, אף פעם לא ראיתי שום קלטת שהוא עשה (עם הוא עשה) עם זה יצליח זה יהיה בן זונה... כי זה סה"כ חיבור פשוט והרבה יותר כיף לראות סרט בטלויזיה מאשר במחשב...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חזרתי מהצבא ולהפתעתי הרבה האתר פשוט מסרב לעלות. בתחילה חשבתי שהוא נפל ויחזור עוד מעט, אבל אז אחרי חיפוש קטן הבנתי שהיו בעיות באתר בשבוע האחרון בגלל פריצות וכ'ו... השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות כדי שהאתר יעלה לי?
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קוראים לי מעין, אני מתנדב בעמותת אליפלט. העמותה עוזרת לילדי פליטים בגילאים הקטנים (מגיל שנה עד כיתה ג') הילדים חוזרים מבית הספר למעון יום ששומר עליהם, וכרגע יש לנו מחשב אחד לכ 15 ילדים. נשמח לשמוע אם למי מכם יש ציוד מחשב שאינו צריך, ישן, או אפילו תקול ומוכן למסור אותו. המשך חג שמח, מעין maayanfi@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני כבר בן 16 וחצי
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, השתחררתי ביוני השנה וזו פעם שניה שאני מקבל צו חריג... בפעם הראשונה הסכמתי כי זה הסתדר לי. איך שחזרתי ממנו הבייתה כולי אבק וללא מקלחת כמה ימים, רואה בתיבה שלי עוד מעטפה עם צו חריג! זה עיצבן אותי מאוד כי לא דיברו איתי על זה, דיברתי עם הקצינת קישור ואמרתי לה שאני לא יכול לעשות והיא הפנתה אותי למפקד במילואים שלי. דיברתי איתו והוא אמר לי שזה טעות וזה צו רגיל כי זה אימון בלה בלה בלה והוא לא "משחרר" אותי. הפעם לא יכול לעשות כי זה לא מתאים לי והמנהל שלי גם בפעם הראשונה לא היה מרוצה שהסכמתי לצו החריג... הקצינת קישור עושה ראש קטן והמפקד משקר... מה לעשות? אני יכול סתם לא להגיע לצו הזה? איך זה עובד? (הרי הודעתי לשניהם שאני לא יכול לבצע את המילואים)
-
- 11 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אנו קבוצה של חבר'ה מגיל 22-28 רוצים לעשות שבוע מרתון סרטים. אבל אנו לא יודעים איזה סרטים נחשבים לטובים. אם תוכלו להמליץ לי על סרטים טובים (ולציין את קטוגוריה אליהם שייכים (קומדיה, דרמה וכו')) שיעניינו את קבוצת הגיל שלנו, בכל שנה משנת תרפפ"ו ועד היום, אז זה די יעזור...תודה
-
- 46 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני מניח שקראתם את זה זה הTOP10 של המדינות שמעלות הכי הרבה! תתחילו להפסיק לזייף! אנשים שמה כתבו הצעה לחסום את הישראלים ויש שמה רוב לא קטן! תפסיקו לזייף אתם עוד תדפקו את כולנו!! תתחילו להריץ העלארות נורמליות של 1GB בלילה גם עם ה13KBS שלכם!! עכשיו התחילו לעשות מיון באתרי הרטיו השונים, האתר SUPERTORRENTS כבר חסם אותנו! ויש שני הודעות בטורנטליצ' וטורנטדאמג' על הזיופים שלנו ויש להם חתיכת רוב שרוצים שנחסם! תתחילו להעלות נורמלי! שלא יהיה רטיו גדול מ1! אני בקשרים עם כמה מנהלים מכמה אתרי טורנט, אני פעיל בפורומים שלהם וגם בערוצי מירק שלהם מי שאני רק מריח שהוא מזייף יותר מידי אני מביא להם תמשתמש והם יבדקו את זה! אם הם רואים שהעלאה במערכת של האתר לא תואמת להעלאה בטראקר הם עלו …
-
- 108 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
אני מתכוון לנסות..ואתם?
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
רק לי יש ריצודים כאלה ריבועים תקיעות בערוץ 10 בימים החארונים ב HOT?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=1781
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-