כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
למישהו פה שמשתמש בתוכנה קרה כבר שהתוכנה מסיימת קובץ מסויים או מגיעה נגיד ל 99 אחוז ופתאום חוזרת אחורה נגיד ל 35 אחוז ומתחילה את ההורדה מחדש? יש לי כאן כמה קבצים שאני כבר שבוע מוריד וכל פעם שהיא מגיעה לקראת הסוף של ההורדה היא חוזרת לי אחורה!! וכך שוב ושוב!! ולא מסיימת אותם כבר שבוע! פעם אחת היא אפילו התחילה לי הורדה מחדש לגמרי !!! מאפס! אחרי שהקובץ היה על 100 אחוז... מה נסגר איתה?? למישהו זה קרה ? זאת בעיה מוכרת או מה?
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
חשבתי לעשות על מדע בדיוני , אבל אני אצטרך למלא הרבה עמודים רק מהראש , ואין לי כוח לזה . למישהו יש רעיונות לנושאים מעניינים שגם קל למצוא עליהם חומר באינטרנט לפרוייקט ? ( בפרוייקט אני צריך להציג כמה שאלות ולענות עליהם )
-
- 11 תגובות
- 17.2k צפיות
-
-
חשבתי על קניית iPod, וללא ממש בא לי על חנויות בארץ. למישהו יש מושג אם הם יכולים לשלוח את זה לישראל? אגב, אני טס לגרמניה בקיץ, האם כדאי לחקות אם זה ולקנות שם? באירופה המחירים אמורים להיות זולים יותר, לא?
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
השאלה די בכותרת הכוונה היא שלא באופן קיצוני.. כאילו אם חברה הייתה עוזבת אותכם .. היו מספרים לכם משהו קשה.. הייתם משחררים את זה? נ.ב השאלה מופנת בעיקר לגברים =]
-
- 40 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מקרן יד שניה ב2000 שקל, למישהו יש פרטים/המלצות וכדומה?
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
http://www.tapuz.co.il/bbp/ תשאלו את ביבי ואת פרץ: ביבי? או שתשאלו אותם: 1000 דולר? לא לשכוח לשאול את שניהם נחמד עריכה: כתבתי הומו ושניהם שניהם בורחים מהששאלה ושואלים למה אני חושב על כאלה דברים...........
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
http://www.nforce.nl/forum/index.php פתאום לא מצליח להיכנס!
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני זוכר שפעם הגעתי איכשהו לאתר עם צילומים (חלקם צבעוניים) של כל מיני דברים כמו חרקים, עלים, חול, מינרלים שונים וכו בSEM עכשו אני מחפש שוב את האתר ואשמח לעזרה. למי שלא יודע על מה אני מדבר, שימנע מספאם. SEM= scaning electron microscopy. שאלות נוספות לפרטי. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
אני זוכר שמצאתי פעם אתר של hp או משהו כזה שמתקן עיניים אדומות אונליין. חיפשתי אותו עכשיו אבל לא הצלחתי למצוא... מישהו מכיר אתר כזה?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
-
זה כדאי (סטייל ערוץ הקניות) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
אממממ הציעו לי לשדרג את המכשיר שלי .. בגלל שאני לקוח ותיק ויש חשבון גבוה וכל זה ... בכל מקרה יש לי עכשיו samsung 540 מתפרק כזה ... (הבטרייה לא מחזיקה יותר מיום , בעיות במכשיר עצמו ועוד ועוד ) לאיזה מכשיר (רק חברת פלאפון ) אתם מציעים לי לשדרג ? אני מחפש מכשיר שיכלול הרבה איכסון לספר טלפון , שהבטרייה שלו תחזיק יותר מיומיים אחרי טעינה מלאה , ואם יש אז MP3 יהיה נחמד (למרות שזה לא הכי משנה לי ) נ.ב אני לא הולך על פלאפונים של TELIT .. לשני האחים שלי היו כאלה והם התפרקו תוך כמה חודשים ... תודה רבה ..
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
אני שומר שבת מדליק נרות למה אני חולה בשפעת ? זה לא מוזר אם אני מאמין באלוהים למה שאני אחלה זה פשוט לא הגיוני
-
- 16 תגובות
- 927 צפיות
-
-
טוב ההימור שלי זה - קדימה ליכוד ועבודה הם יהיו המיפלגות בקואליציה הראשונה אחרי הבחירות אולמרט ראש ממשלה ביבי שר אוצר וביגלל שהיא אפשר לתת לפרץ תפקיד משפיע יתנו לו להיות ממ ראש ממשלה אין לי כח להמר על תפקידים אחרים אבל אתם מוזמנים
-
- 5 תגובות
- 512 צפיות
-
-
-
עכשיו ראיתי תסרט חוליגנז אין מילים סרט בן זונה ואין מילים תראו ! חבל''ז מי שעוד ראה תסרט תרשמו את הדעות שלכם ובלי ספוילרים אל תהרסו לאחרים
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מכירים את bash.org? האתר של הציטוטים המצחיקים מהמירק? אז לאחרונה קם אתר חדש: http://www.tzitut.com/ מקרים מטופשים, ומורים עוד יותר טיפשים במערכת החינוך בישראל! מה שכן... הציטוטים של האוניברסיטאות יותר מצחיקים. " סטודנט שואל בקול רם שאלה ,המתרגל : דבר חלש, אתה מפחיד את העתודונים .... תרגול בחדווא 1ת טכניון 2006 " ואחד האהובים עלי: "המרצה פותר מעגל חשמלי. סטודנט- ד"ר, איך זה הסוללה 12V והמנורה דולקת ב-1.5V? מה פה מקולקל? המרצה מוסיף M.I.C ליד הסוללה וממשיך בשיעור. כעבור 30 שניות: הסטודנט- סליחה שוב ד"ר על ההפרעה... אבל מה רשמת שם? המרצה: Made In China... מכללת אריאל, פיזיקה חשמל. "
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
LOL קבלו http://www.newpc.co.il/ מיקרוסופט מלמדת איך לקנות מחשב חדש וטוב
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
1. צ'ורנאי גלזה.. רק תגידו לי איך לרשום את זה ברוסית... עיניים שחורות.. השיר השני.. בקומה ה7 כל פעם הצירוף של המילים הזה בשיר הוא הולך ככה נה סידמום אטג'ה 7 צ'יסוסו שסטטיימה משהו כזה.. תודה !!!
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שיפוע הישר AB - שלושה רבעים , ואורך הקטע AB ( שנמצא ברביע הראשון ) 10 . מצא את משוואת הישר AB :s05: תודה לעוזריפ
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-