עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by joni,

אז ככה בפסח אני נרשם לתיכון וגם למגמה שאני רוצה אז יש לי התלבטות קטנה ורציתי לשאול מה לדעתכם עדיף יותר אפשרות ראשונה זה ללכת לריאלית רגילה ולעשות 5 יחידות במתמטיקה אנגלית + כימיה ופיסיקה או ללכת למדעית ששם חוץ מ כמיה ופיסיקה אני גם עושה מחשבים בהיקף של מחש יחידות . חוץ מזה יש שם כל מיני קורסים אקדמאים וטיולים , הרצאות ( בטניון ) הבעייה שבשביל להגיע לשם צריך ממוצע של 90+ בהכל ויש לי בערך 88 אז חוץ מהשאלה מה עדיף האם כדי באמת להשקיע כדי להיות במדעית ? btw : מזה מבחן פסיכוטכני בידיוק זה משהו מסובך לעבור ?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. כותרת מושכת אה? הייתי חייב, מצטער! אני חייב לחיבור באנגלית לרשום מה היתרונות ומה החסרונות לדעתי בלממש הצעת חוק מסוג זה, אשמח אם מישהו יעזור לי למצא יתרונות חחח כי אני לא מוצא [אף על פי שאני בן 16 והייתי מת לרשיון בגיל הזה]. תודה מראש.

• 39 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by stone cold,

היום שעבדתי באיזה גינה ראיתי בחורה מפוחדת היא חשבה בטעות שאנחנו הגננים שלה ואמרה לנו שהיא פוחדת שיש גנבים בדירה היא כבר טילפנה למוקד אבל ביגלל יותר מידי מישחקי RPG יפנים וסידרות מצוירות יפניות החלטתי ליתנדב ולעזור לה סך הכל אני בחור חזק ככה שכל עוד אין לגנב אקדח יש לי סיכוי מאוד טוב בקיצור ניכנסו לדירה הבית היה נקי ואחרי איזה דקה הגיעה הבחור מהמוקד כניראה שהיא ראתה יותר מידי את חיים הכת בכל מיקרה טיפשות או אומץ?

• 66 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. היי חבר'ה! לאחרונה התענייתי בלימודי תעודה של ניהול רשתות...[זה נקרא MCSE? יש עוד שמות\אותיות לזה? :s05:] התחלתי לחשוב על זה עקב ההחלטה שלי [כמעט ב 100%] ללמוד תקשורת לתואר ראשון. דבר שלא מקנה לי מקצוע ביד,אבל תחום שאני מתקשר אליו יותר ומוצא בו עניין לעומת למידה של מדעים מדוייקים [ספציפית הנדסת תעשיה וניהול],אשר נחמד לדעת בכלליות אבל אם אני אכנס לזה...אני אשתעמם לדעתי. מה גם שזה ממש קשה [פיזיקה סטטיסטיקה וכו']. חוצמזה אין הרבה כוסיות בלימודי מדעים מדוייקים :] חח... אז חשבתי על לימודי תואר ראשון...ולאחר מכן,כדי "לכסות את עצמי" מכל הכיוונים...וללמוד ניהול רשתות של מיקרוסופט. [שנה לימודים לא?] שמעתי שמבין לימודי התעודה אז לזה יש ביקוש גבוה וגם משכורות טובות.[בערך 10 …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ShrekHunter,

שלום, אני מתגייס בקרוב מאוד. ואני לא יודע מה צריך לקחת איתי ביום הגיוס(חוץ מן הניירת ותרופות) מה עוד אני צריך? יש משהו שאני חייב לקחת?

• 63 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. למה הציונים עדיין לא הגיעו? ואם הגיעו, למה לא מודיעים?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by MasterDK,

שלום ברצוני לדעת מה התעסוקה שלכם בשעות פנאי ובכלל תציעו לי תעסוקה לשעות נפאי חות מיציא עם חברים ומחשב..

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. http://www.spikedhumor.com/articles/19870/Computer_Game_Becomes_Real.html :-X

• 11 תגובות
    • 855 צפיות
  9. Just sound like monster :ylsuper: (My golf vr6 with alot of tuning)D http://rapidshare.de/files/15888256/NEW_HP.avi.html

• 79 תגובות
    • 5.7k צפיות
  10. Started by K0sTa,

3 יח' מתמטיקה שולטים :[ מה הפתרון? אם אפשר אז לרשום גם את הדרך בבקשה תודה (x+2)^2+(y-4)^2=25 מה הנגזרת של זה?! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  11. זו שאלה ממש באותו סגנון כמו ששאלתי לא מזמן בנושא של "כדורגלן החלומות שלכם מול מראדונה".כאן,הפעם השאלה היא בקשר לכדורסל.צרו לכם מן כדורסלן חלומי בדמיונכם.דמיינו לכם את הכדורסלן הכי טוב שאתם יכולים לדמיין.האם הוא טוב יותר ממייקל ג'ורדן?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי, מחר יש לי מבחן דיי גדול במתמטיקה וגאומטריה, ונורא חשוב לי להעלות ת'ממוצע כי גם ככה הציון לא משהו, עכשיו התכוננתי קצת למבחן והייתה לי בעיה עם איזה תרגיל ואנ'לא מצליח לפתור אותו ואני פוחד שהוא יהיה במבחן, תודה למי שינסה לעזור [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 557 צפיות
  13. שמעתי שכשייצא וינדוס ויסטה הוא לא יפעל בלי צ'יפ מסויים שיבוא עם התוכנה או משהו כזה? זה נכון? הוינדוס יהיה בלתי פריץ? (סליחה אם זאת שאלה לא במקום...)

• 4 תגובות
    • 469 צפיות
  14. Started by amilo,

חברה היום אני(עמית) בן 18 :jump: :jump: :jump: ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• 11 תגובות
    • 798 צפיות
  15. Started by SupeRnovA,

יש לחבר שלי היום יום הולדת שם ורציתי לדעת בערך או בדיוק אפילו איפה זה? מישהו יכול להסביר לי תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יהיה מעניין לדעת כמה עלו המחשבים של אזרחי ישראל ושל המשתתפים המכובדים של HW-ZONE

• 51 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by DAVIDD,

מישהו יודע מה יהיו בערך הדרישות מינימום?

• 2 תגובות
    • 439 צפיות
  18. Started by dvvon,

מהבוקר יש לי שיעול רצחני :s05:

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום. אני בן 17, והיום בפעם הראשונה הרכבתי עדשות מגע, לאחר כמה שנים עם משקפיים. יש לי בעיה קטנה (או גדולה :s05:) מי שהדריכה אותי בחנות של האופטומטריסטים אמרה לי שיש לעדשה 2 צדדים (זאת עדשה רכה והיא יכולה להתהפך), והראתה לי איך להבדיל ביניהם, אבל אני לא כל כך מצליח להבין מה ההבדל. אז.. איך מבדילים בין הצדדים של העדשה? ועוד משהו - אני רואה טוב עם העשות לרחוק, אבל למרחק קרוב (נגיד 40 או פחות) אני רואה קצת מטושטש. יכול להיות שזה נורמלי כי שמתי את העדשות פעם ראשונה והעין שלי לא רגילה אליהן, או לחלופין כי היו לי קצת דמעות אחרי ששמתי (בכל זאת, פעם ראשונה), או שמשהו לא בסדר?

• 24 תגובות
    • 5.7k צפיות
  20. Started by Koss,

לא מצליח לפתור את השאלה הזאת. אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח

• 14 תגובות
    • 970 צפיות
  21. זה אמיתי לגמרי, ויש המשך.. https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=330884

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by coldplay,

4 ימים לגיוס..אני כולי בבאזזזז אני כבר יודע מה להביא בערך מתגובות אחרונות אבל יש לי עוד כמה שאלות: כדי להביא דברי ערך או שיש סיכוי גדול שהם ייעלמו באופן מסתורי? נגיד הMP3 שעלה הון תועפות לא אבל הפלאפון כן? לקנות תיק גדול אחד של 70 -90 ליטר מריקושט שיחזיק את כל הדברים או יותר עדיף כמה תיקים בינוניים של הבית? האוכל של הצבא..איך הוא? כדי להביא איזה סטוק קטן של אוכל מהבית? זהו.. תודה לעונים זה חשוב לי. תוסיפו עצות מה שבא לכםםם

• 19 תגובות
    • 938 צפיות
  23. זה בשביל הרדיו,אני חייב עוד שירים ואני צריך עזרה,יש לי אולי 150 גג,וזה בגלל שאני לא יכול להכניס אלבום שלם של להקה אלא שיר שניים שלוש גג 4. אז תמליצו לי בקשה על שירים ספציפיים מכל גווניי המטאל[כן כולל בלק פסיכו] הכתובת החדשה:http://metalheads.listen2myradio.com

• 112 תגובות
    • 23.1k צפיות
  24. שלום לכולם.. משהו מעצבן קרה לי בזמן האחרון במקלדת. יש לי סט מקלדת ועכבר של מייקרוסופט פשוטים ולא אלחוטיים,זה שלמקלדת יש למעלה את המקשי קיצור לתוכנות ולמדייה פלייר (כל אחד בעולם מכיר את הסט הזה).. עד לפני כמה זמן הייתי יכול לשמוע מוסיקה ברקע במדייה פלייר ולעשות דברים אחרים במקביל כמו גלישה באינטרנט וכו' וכשהייתי רוצה להעביר שירים או לעשות PAUSE הייתי משתמש בקיצורים במקלדת למעלה מבלי להכנס למדייה פלייר (עד כאן הכל סטנדרטי ופשוט נכון?) אז זהו.. שמלפני כמה ימים המחשב שלי החליט שהמקשים האלה לא עושים כלום אלא אם כן אני נמצא במדייה פלייר!! משמע - הם לא עוזרים ולא מועילים בכלל!! כלומר = עכשיו אני צריך בכל פעם שאני רוצה להעביר שיר קדימה או אחורה להכנס למדייה פלייר ורק אז ללחוץ על …

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  25. Started by om510,

אני רציתי ליקנות מחשב ואבא שלי אמר לי שASUS לא טובה אני רוצה לדעת אם זה נכון ד

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים