עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by EyalRDT,

אני רואה כאן המון שרשורים של תלונות על חנויות למיניהם אבל לא של מילים טובות או שירות טוב... אז אני אתחיל: ביום רביעי שבוע שעבר קניתי כרטיס מסך 5850 דרך זיגזג, כבר למחרת התקשרו אלי והודיעו לי שההזמנה יצאה לה לדרך. לאחר החג(שני של פסח) התקשרתי לחברת המשלוחים כדי לראות מה קורה עם החבילה. הם(פדקס) אמרו שמצידם הם התקשרו אלי, דפקו בדלת וכשאף אחד לה היה השאירו פתק(חבל שרק החלק של אף אחד לא היה בבית הוא נכון....) התקשרתי לזיגזג כדי לבדוק מה ניתן לעשות וכאן תצטרכו לסלוח לי כי אני גרוע שם שמות אז אני לא אציין את שמות המעורבים אבל מי שטיפל בי עשה זאת בצורה יוצאת דופן, הוא דאג ליצור קשר עם פדקס וכבר באותו יום הם יצרו איתי קשר כדי לתאם מועד וזמן הגעה למחרת ואכן למחרת החבילה הגיעה ל…

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by Arik.G,

תנסו להיסתכל על התמונה במשך 60 שניות מבלי לצחוק! מצחיק פצצות

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  3. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%91%d7%97%d7%95%d7%a8-%d7%a9%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%a0%d7%9f-%d7%9c%d7%94%d7%a6%d7%a0%d7%99%d7%97-%d7%90%d7%aa-interview-%d7%9c%d7%a6%d7%a4%d7%95/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מחפש את מספר המוקד של סלקום, אני מחפש כבר כמה דקות באתר שלהם ומסתבר שלכל שירות ומבצע יש מספר... מישהו יכול לתת לי את המספר של המוקד שלהם או משהו? תודה. באיזה חברה אתם? אתם מרוצים? כמה יוצא לכם בערך חשבון?

• 17 תגובות
    • 4.8k צפיות
  5. Started by White Raven,

האתר נוצר על ידי אחד מחברי הקהילה TORRENT-LEECH למי שמכיר http://www.merc-tech.org/ רק מידע אותכם במיוחד לכל ה*אבודים* באתר

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by picachu,

היי! מקווה שזה המקום הנכון...: ריבוע נמצא על מערכת צירים - הפינה השמאלית התחתונה ב)0,0) הפינה הימנית העליונה ב )m,m( בוחרים בצורה ראנדומאלית שווה איקס ווואי. מה הסיכוי שאיקס שנבחר יהיה קטן מוואי? **בשאלה זה לא רשום אבל אני מניח שהכוונה היא רק למספרים טבעיים אחרת אין מרחב דגימה.. בתשובות רשום 0.5 אבל לא טורחים להסביר למה... תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  7. Started by חן מ,

ככה יש דיון בפורום קונסולות אבל אולי גם כאן יותר אנשים יוכלו לעזור לי אני רוצה לקנות אקסבוקס,אבל הבעייה שהמסך שאליו אני יכול לחבר את הקונסולה הוא LCD 19 אינץ של מחשב כדאי לחבר את הקונסולה למסך כזה?או שאין טעם לקנות קונסולה למסך כזה? תודה

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  8. פשוט סדרת תמונות ממש יפה.... אפשר ללחוץ על כל תמונה לראות הגדלה (וגם FULL SCREEN) באמצע העמוד אפשר לדפדף בין הזוכים של התחרות, בעמודים מספר 3 עד 5... פשוט מדהים... (תביאו לינקים לעמודים של התמונות בתחרות שהכי אהבתם, ואל תשימו את התמונות פה, הם גדולות מדי, פשוט תתנו לינקים). http://www.cgnetworks.com/story_custom.php?story_id=2765&page=3 ולמי שלא מכיר, האתר המעולה CGTALK http://www.cgtalk.com/ אחת לכמה ימים מוסיפים תמונות לעמוד הראשי למעלה של אנשי הפורום.

9. מדובר על זיכוי בחנות ולא על זיכוי לקניית ראש דיו חדש

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  10. Started by -yooy-,

חבר'ה מה אתם עושים בשעות הפנאי מציקים לשכנים? סופרים את החול בים? אוו שמנסים לקפוץ על רגל אחת ולגרד בתוסיק.! חחעע סתםם צוחק איתכם תגוסות שלכם!?

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  11. אז ככה... החידה הולכת ככה... לפי התמונה... יש לכם שלושה בתים ושלושה בארות... עליכם לעביר מכל באר צינור לכל בית ככה שמכל באת יצאו שלושה צינורות... מותר למקם את הבתים ואת הבארות היכן שרוצים... אסור לעלות צינור על צינור... אני, כל האפשרויות שבדקתי תמיד נשאר לי צינור אחד שאי אפשר להעבירו לבית... את החידה שאל אותי הערבי המנקה בבצפר שלנו... הוא הבטיח לי פקט סיגריות אם אני יפתור לו ת'חידה.. והוא אמר שיש לה תשובה... אני יתחשבן איתכם אחרי זה תודה לעוזרים, ניאו. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  12. כמו הכותרת. איך אני יכול לדעת אם מותקנת האזנה על הטלפון שלי (ברור שאין ) היפוטטית.. ואיך אפשר להקליט שיחות בטלפון הקווי שלי ? סתומרת לצוטט לעצמי ... אם בכלל אפשר? ראיתי שיש ב400 שקל מכשיר שמגלה אבל אני רוצה סתם בשביל ההחכמה הטכנית

• 16 תגובות
    • 12.9k צפיות
  13. Started by Dark_Phantom,

יום טוב לכולם היום אני רוצה לספר לכם(למי שמעוניין כמובן) על מסע לפולין 2003 שלקחתי חלק בו-כל החוויות שלי ומה שלקחתי ממנו. אוקי, אני יודע שזה יהיה ארוך אז סובלנות וקריאה נעימה. אז למה בכלל נסעתי לפולין? טוב, הכל התחיל בכיתה י' כשהצטרפתי לפרויקט שהריצו אצלנו בפנימייה שנקרא "צהלה". פרויקט די נחמד שבו אנו נפגשים עם מדריך כל שבועיים ועושים כל מיני דברים. לפעמים מדברים ולפעמים נוסעים לטיולים נחמדים. היינו בבסיס צנחנים, חיל הים בחיפה, טיפוס הרים בכרמל ועוד הרבה שטויות שאני כבר לא זוכר. בכל מקרה בסוף י"א קיבלתי מחשב אישי עם אינטרנט מהיר(המחשב שממנו אני כותב את ההודעה שלי עכשיו) והצ'ופר שבכיתה י"ב קיבלתי הזדמנות לנסוע לפולין מטעם הפרויקט. כמובן שעבתי קצת כדי להוויח כסף ל…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מי ולאן?

• 12 תגובות
    • 780 צפיות
  15. שלום היום קניתי כלב מסוג רועה גרמני ואין לי שם בינתיים היא בת שלושה חודשיים משהו יכול לעזור לי ?

• 57 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by 888,

מה השם של השיר שמופיע בפרסומות של פלאפון... (עם המחשב הנייד...) ?

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  17. ראיתי יותר מפעם אחת שאנשים מפרסמים דף אינטרנט שבו הם מפרסמים כל מיני פריטים שהם מעוניינים למכור. איך אפשר לפתוח דף כזה (לא בטיפו ודומיו כמובן) ? תודה. עריכה: אני מתכוון למשהו חינמי אם יש.

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  18. Started by haifaboy,

מישהו הבין מה הולך שם ?? למה יש לי הרגשה השינוי שהם עשו יעלה ללקוח יותר ??

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  19. Started by WizMaster,

זה מוזר, שלחו לי את זה במייל לפני יומיים, זה אמיתי? אם כן, אז מעניין מה יהיו ההשלכות. :-\

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום אנשים. יש לי עכשיו מאסטרכארד אבל הוא בלוי וכבר לא מתפקד. חשבתי לעבור לאמריקן אקספרס, מה אומרים? אני לא סטודנט ולא כלום. יש לי משהו כמו 2000 שקל הוצאות בחודש בד"כ. חובה כרטיס בינלאומי בשביל E bay וכאלה... מה עדיף לי?

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

http://www.savetoby.com/ האתר אומר שאם הם לא יקבלו 50000 ש"ח עד ה-30 ליוני, הם יאכלו את טובי! (הארנב). עכשיו ב-"היום שהיה" (תוכנית חדשות בערוץ 10), אחד מאנשי הפוליטיקה של ארה"ב דיבר עם מפעיל האתר, מפעיל האתר אמר לו שהם גייסו רק 25000 ש"ח ואם לא ישיגו 50000 הם יאכלו את הארנב! אנשים מכל העולם תורמים, כדי שהוא לא יאכל את הארנב. אתם תתרמו?

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. מפני ש-80 אחוז מהאוכלוסייה הם מנייאקים מדופלמים שחונכו מלידתם לדפוק אנשים אחרים ושזה בסדר לדרוך על גופות בדרך להגשמת האינטרסים שלהם. בארץ למרבה האבסורד ,המניאקים הללו נחשבים כגיבורים ,זוכים להערצה ומתהלכים ברחובות בגאווה חמושים ב-SMARTFHONE חדיש ובמרצדס קבריולה. במדינות אחרות המשוואה הפוכה- רק 20 אחוז מניאקים וכאשר הם נתפסים על עבירות נגד החוק\ התנהגות סוציומטית ואנטי סוציאלית בניגוד לנורמות האנושיות הבסיסיות הם מוקעים ומוחרמים חברתית ובמקרים חמורים מושלכים לכלא לשנים ארוכות ורכושם מחולט לטובת הציבור. האנטישמיות כיום לצערי הרב בחלק לא קטן ממנה ,מוצדקת בהחלט ולא חסרים דוגמאות לכך כמו : 1. האנטישמיות החדשה ביפן בעקבות התנהגות התיירים הישראליים . 2. התנהגות הישראלים בחו"ל …

• 30 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. Started by 104952,

מישהו יודע אם יש באולפני העוגן פסנתר חשמלי עם צליל של רודס ? או אם יש להם רודס בכלל?

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  24. קיבלתי אתמול בדואר 'זימון למבחני התאמה לקראת גיוס לחיל המודיעין' ורציתי לדעת פרטים בקשר לזה? האם המבחנים קשים\האם שווה ללכת? וגם אם הזימונים נשלחים בצורה רנדומלית או נקבעים לפי הראיון האישי או הקב"א שלי? תודה לכל העונים.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by klayton,

אני מזהה את מייקל מיורס מ"HALOWEEN" גייסון מ"יום שישי ה13" שתי בובות שלזכר קוראים צ'אק(אם אני זוכר נכון)- אממ שחכתי מה שמו של הסרט צעקה פרדי-"סיום ברחוב אלם" אתם?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים