עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כמו הכותרת. איך אני יכול לדעת אם מותקנת האזנה על הטלפון שלי (ברור שאין ) היפוטטית.. ואיך אפשר להקליט שיחות בטלפון הקווי שלי ? סתומרת לצוטט לעצמי ... אם בכלל אפשר? ראיתי שיש ב400 שקל מכשיר שמגלה אבל אני רוצה סתם בשביל ההחכמה הטכנית

• 16 תגובות
    • 12.8k צפיות
  2. Started by Dark_Phantom,

יום טוב לכולם היום אני רוצה לספר לכם(למי שמעוניין כמובן) על מסע לפולין 2003 שלקחתי חלק בו-כל החוויות שלי ומה שלקחתי ממנו. אוקי, אני יודע שזה יהיה ארוך אז סובלנות וקריאה נעימה. אז למה בכלל נסעתי לפולין? טוב, הכל התחיל בכיתה י' כשהצטרפתי לפרויקט שהריצו אצלנו בפנימייה שנקרא "צהלה". פרויקט די נחמד שבו אנו נפגשים עם מדריך כל שבועיים ועושים כל מיני דברים. לפעמים מדברים ולפעמים נוסעים לטיולים נחמדים. היינו בבסיס צנחנים, חיל הים בחיפה, טיפוס הרים בכרמל ועוד הרבה שטויות שאני כבר לא זוכר. בכל מקרה בסוף י"א קיבלתי מחשב אישי עם אינטרנט מהיר(המחשב שממנו אני כותב את ההודעה שלי עכשיו) והצ'ופר שבכיתה י"ב קיבלתי הזדמנות לנסוע לפולין מטעם הפרויקט. כמובן שעבתי קצת כדי להוויח כסף ל…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מי ולאן?

• 12 תגובות
    • 774 צפיות
  4. שלום היום קניתי כלב מסוג רועה גרמני ואין לי שם בינתיים היא בת שלושה חודשיים משהו יכול לעזור לי ?

• 57 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by 888,

מה השם של השיר שמופיע בפרסומות של פלאפון... (עם המחשב הנייד...) ?

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  6. ראיתי יותר מפעם אחת שאנשים מפרסמים דף אינטרנט שבו הם מפרסמים כל מיני פריטים שהם מעוניינים למכור. איך אפשר לפתוח דף כזה (לא בטיפו ודומיו כמובן) ? תודה. עריכה: אני מתכוון למשהו חינמי אם יש.

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  7. Started by haifaboy,

מישהו הבין מה הולך שם ?? למה יש לי הרגשה השינוי שהם עשו יעלה ללקוח יותר ??

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  8. Started by WizMaster,

זה מוזר, שלחו לי את זה במייל לפני יומיים, זה אמיתי? אם כן, אז מעניין מה יהיו ההשלכות. :-\

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום אנשים. יש לי עכשיו מאסטרכארד אבל הוא בלוי וכבר לא מתפקד. חשבתי לעבור לאמריקן אקספרס, מה אומרים? אני לא סטודנט ולא כלום. יש לי משהו כמו 2000 שקל הוצאות בחודש בד"כ. חובה כרטיס בינלאומי בשביל E bay וכאלה... מה עדיף לי?

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

http://www.savetoby.com/ האתר אומר שאם הם לא יקבלו 50000 ש"ח עד ה-30 ליוני, הם יאכלו את טובי! (הארנב). עכשיו ב-"היום שהיה" (תוכנית חדשות בערוץ 10), אחד מאנשי הפוליטיקה של ארה"ב דיבר עם מפעיל האתר, מפעיל האתר אמר לו שהם גייסו רק 25000 ש"ח ואם לא ישיגו 50000 הם יאכלו את הארנב! אנשים מכל העולם תורמים, כדי שהוא לא יאכל את הארנב. אתם תתרמו?

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. מפני ש-80 אחוז מהאוכלוסייה הם מנייאקים מדופלמים שחונכו מלידתם לדפוק אנשים אחרים ושזה בסדר לדרוך על גופות בדרך להגשמת האינטרסים שלהם. בארץ למרבה האבסורד ,המניאקים הללו נחשבים כגיבורים ,זוכים להערצה ומתהלכים ברחובות בגאווה חמושים ב-SMARTFHONE חדיש ובמרצדס קבריולה. במדינות אחרות המשוואה הפוכה- רק 20 אחוז מניאקים וכאשר הם נתפסים על עבירות נגד החוק\ התנהגות סוציומטית ואנטי סוציאלית בניגוד לנורמות האנושיות הבסיסיות הם מוקעים ומוחרמים חברתית ובמקרים חמורים מושלכים לכלא לשנים ארוכות ורכושם מחולט לטובת הציבור. האנטישמיות כיום לצערי הרב בחלק לא קטן ממנה ,מוצדקת בהחלט ולא חסרים דוגמאות לכך כמו : 1. האנטישמיות החדשה ביפן בעקבות התנהגות התיירים הישראליים . 2. התנהגות הישראלים בחו"ל …

• 30 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. Started by 104952,

מישהו יודע אם יש באולפני העוגן פסנתר חשמלי עם צליל של רודס ? או אם יש להם רודס בכלל?

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  13. קיבלתי אתמול בדואר 'זימון למבחני התאמה לקראת גיוס לחיל המודיעין' ורציתי לדעת פרטים בקשר לזה? האם המבחנים קשים\האם שווה ללכת? וגם אם הזימונים נשלחים בצורה רנדומלית או נקבעים לפי הראיון האישי או הקב"א שלי? תודה לכל העונים.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by klayton,

אני מזהה את מייקל מיורס מ"HALOWEEN" גייסון מ"יום שישי ה13" שתי בובות שלזכר קוראים צ'אק(אם אני זוכר נכון)- אממ שחכתי מה שמו של הסרט צעקה פרדי-"סיום ברחוב אלם" אתם?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. סקודה הוציאה השנה אוקטביה שברמת האבזור דיי דומה לקודמותיה עם שיפורים קלים וטריוואלים אבל, השיקה אותה עם מנוע 1.2 ליטר עם טורבו... עד כה הבנתי שהמנוע הזה הוא חסכוני מאוד (נתונים יבשים 16.9 ק"מ לליטר בממוצע) וגם מסוגל להגיע מ0 ל100 בסביבות ה11 שניות שזוהי המהירות למשפחתיות בעלת 1.6-1.8 ליטר מנוע שזה מאוד מכובד רציתי סתם לפתוח דיון לראות מה אנשים חושבים על הרכב המדובר, שווה קנייה, היכרות איתו, האבזור המגיע מהחברה ומה שבאלכם להגיד על הרכב הזה לטובתו ולרעתו

16. אהלן, אני מתבגר טיפוסי למחצה, בן 17 שנוסע לשבועיים לצרפת, מהם כשבוע באיזור פריז. כיוון שחיפושים בגוגל מעלים דברים יחסית כלליים, באתי הנה כדי לבקש דעות ספציפיות מאנשים שחוו. מן הסתם נבקר באייפל, ודאי גם בלובר לכמה שעות. אנחנו עוד מתלבטים האם ללכת ליורודיסני או לפארק אסטריקס (מי שלא מכיר - http://www.parcasterix.fr/opening-calendar) אשמח לשמוע מכם עצות\טיפים לגבי מקומות ששווה לראות ודברים ששווה לעשות בפריז, וכן מבצרים מומלצים בעמק הלואר (שבו אבלה שבוע גם כן) אנא קחו בחשבון שהנסיעה בעוד כמה ימים (כלומר אמצע אוגוסט) - האם התורים ביורדיסני בלתי נסבלים לחלוטין? (וכן, אני מודע לאפשרות הFAST PASS אבל משום מה לא מטריף אותי לבזבז שעה בבוקר על לעבור בין כל המתקנים ולקבל שעת כניסה לכ…

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. Started by SixKiller,

שלום אני לבד בבית ואני לא יוכל לדבר עם אף אחד עד מחר בבוקר שכולם יחזרון מנתניה כל המשפחה שלי שם... ושאני מתקופף יש לי לחץ מפחיד במצח וזה כואב מישהו יכול לעזור אולי לשלוח לי תרופות? ;D

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  18. Started by benor,

אנחנו רוצים למכור את ה- Fiat Uno 94 דגם 3 דל' נפח מנוע 999 מה שאני רוצה לשאול אותכם באיזה מחיר יהיה הגיוני למכור אותה? יש קצת חלודה על הגג.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by imber,

מישהו פה יודע חנויות חומרה ששולחות מוצרים לישראל? ואני לא מדבר על כל מיני אביזרי מודינג וקירור אלא חומרה... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  20. Started by Asafalfa,

היי חברה תאמינו או לא ! אני טססס לסין !!! חח קצת חופש מהצבא ! תמיד טוב... רציתי לשאול את מי שיודע מה המחירים שם כי חשבתי לקנות חלקים ! למחשב ! אולי לחדש כמה דברים ! אז מי שהיה שם ומכיר חנויות בעיר הבירה אז זה יכול לעזור לי ...!

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  21. פרסומת של B-MUSIC יש שם 3 שירים אם אני לא טועה ואחד מיהם הוא סגנון שנות ה80 כזה שאישה שרה.. ואני חושב לא בטוח .. שיש שם את המילים queen of the night

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  22. בעיקר מוצרי קרור (מאווררים מארזים והיטסינקים. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  23. צריך המלצה למתנה לחבר בין הכי קרובים שיש תקציב - בסביבות ה200 ש"ח. בנתיים חשבתי על שעון

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  24. מה ההשלכות של זה? זכיתי במוצר ואני רוצה לבטל את הזכיה, עדיין לא שילמתי, עדיף לפנות למוכר ולבטל דרכו?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. היום הורדתי את הטראנס הישן הזה וסתם מעניין אותי לדעת מה השדרן אומר, הוא מדבר בגרמנית נראה לי בהתחלה כול מה שהצלחתי להבין זה שהוא אומר רייקונן ושומאכר, ויש עוד קטע כזה באמצע שהוא מדבר סתם מעניין אותי לדעת מה הוא אומר.

• 14 תגובות
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים