כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
? הבנתי שזה QA? זה נכון? מה בדיוק עושים ב QA? או אולי מישהו יודע בערך עד כמה שאפשר לספר מה עושים בבמ"ס?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אני מעוניין להשיג את האלבום הבא: http://www.musicaneto.com/disk_details.asp?disk_id=20591 אך מעולם לא שמעתי על האתר הנ"ל ורציתי לשאול האם הם רציניים? כ"כ אשמח אם מישהו מכיר מקום אחר לקנות אלבום זה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שיש להם מחירים טובים וזה קרוב אליי יחסית... מישהו שמע מכיר איך הם מה הם? תודה שבוע טוב
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעתי על איזה ממיר שיגיע לארץ שמשדר ערוצים בחינם באיכות דיגיטלית....מישהו יודע מתי זה נכנס לתוקף? אני חושב שקוראים לזה DVB-S
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
של HBO יש מצב סידרה טובה ? אבל אין על הסופרנוס ואוז אלה הסדרות הכי טובות שיש
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פסיכולוג שעשה ניסוי על הבן שלו ובכיתה ח הוא הוציא תואר שני (הבן שלו) במחשבים או מתמטיקה לא זוכר, משהו מסובח ועשו לו מבחני IQ והכל והוא הוציא 180 אבל בסוף הוא הפך לקבצן והתאבד מישהו מכיר תסיפור? חבר סיפר לי ואני לא מוצא מידע על זה בשום מקום..
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אם כן אז איפה זה יהיה ובאיזה שעות ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 411 צפיות
-
-
אם כן, מה הוא יכול להגיד על החברה הזו? http://kairosplanetisrael.com/אודות-קיירוס/
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו פה שמע על החומרים של החברה xado? אתם יכולים לתת לי חוות דעת אם מישהו ניסה ? שמעתי שזה עושה פלאים למנוע. לפי מה שכתוב באתר שלהם, לפחות. השאלה אם זה הכל באמת ככה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
http://www.p-c.co.il/index.php אם מישהו התנסה איתם ובפרט עם שירותי השחזור שלהם, אשמח לשמוע חוות דעת חיוביות ושליליות. תודה
-
- 0 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אחי טס לחול וקנה לי את התיק אך התיק בהשווה לGregory?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הגעתי אליהם דרך ZAP והם נתנו לי הצעה לא רעה. השאלה היא: עד כמה הם מקצועיים ואמינים. לא בא לי להתעסק עם חובבנים או תחמנים, ולא עם כאלה שיפשטו את הרגל בעוד חודש או לא ייתנו לי את האחריות המובטחת. אם יש למישהו המלצות טובות במיוחד (או רעות במיוחד) על SLG - או על חנויות אחרות, אשמח אם תשאירו לי הודעה בפרטי - כדי שלא תהיה כאן פירסומת... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
http://www.cnn.com/2005/TECH/internet/06/30/file.swapping.crackdown.reut/index.html מצאו להם מקום,נקווה שיש להם מספיק מקום בבתי הכלא כי כל המדינה שלנו תהיה בכלא גם כמה קבוצות warez ביניהם boozers שמשחררים DVDR's נתפסו אבל זה לא בארץ. http://www.timesleader.com/mld/timesleader/business/technology/12023610.htm
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם כן, יש לכם מושג מה זה בכלל? חיפוש בגוגל לא עזר =/ אני דיי בטוח שהכוונה היא לא לתוכניות מצויינות בצה"ל כמו עתידים/תלפיות/וואטאבר עוד דבר - אם רשום שהייתי נפקד לאורך זמן מסויים בצה"ל, האם יש אפשרות להשיג איזה דיון שבמהלכו אני יכול לשכנע אותם למחוק את הרישום הזה? (כדי שלא ימנע ממני להגיע לשיבוץ כלשהו בצה"ל)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם למישהו יש מקורות מידע בנוגע לפרט איפה אפשר לקנות בארץ , תוכנות , opensource התאמה ל win ו visual . מחירים , תחליפים . ובמיוחד ניסיון ביקורת והמלצות ... תודה אורי
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
תצוגה של תמונות גאים\גאות (בעיקר גאים) על גבי המסך? פשוט חבר שלי אומר שזה "וירוס" שנכנס אליו למחשב בזמן שלא היה בבית רציתי לדעת אם זה באמת וירוס או שיש לו נטיות נסתרות שהוא מפחד לספר עליהם... במחשבה שניה עכשיו אני מעדיף לנסח את זה בתור "ידיד שלי" ולא "חבר שלי"... סיטואציה לא מתאימה If you know what i mean...
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני לא ממש יודע אם זה אפשרי אבל לפי זה שאפשר לעשות OC לכרטיס מסך דרך וינדוס אז לא הגיוני שגם וירוס יוכל? שמעתי על וירוס שגורם לבלאי בדיסק הקשיח אבל לא כזה ששורף את הכרטיס מסך. בכל מקרה, נראה לכם שזה אפשרי? ואם תוקף אותי דבר כזה זה כלול באחריות? יכול להיות תירוץ טוב למי ששורף את הכרטיס ב OC ורוצה חדש ;D
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מישהו שמע פעם על מכללת practicu ? זה יכול להווה תחליף למכללה ? איך הרמה ? משתלם ?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
התחלתי עכשיו להתעננין בהם ואני מחפש את האלבום האחרון שלהם -Comalies מכמה שירים ששמעתי הם מעולים(goth metal and nu metal) בכל מקרה אם משיהו שמע עליהם או יודע איפה שמוכרים את הדיסק זה יעזור לי הרבה ד"א הדיסק של Evanscence הוא פשוט רמה מעולם אחר....תענוג למשמוע...
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני אוהב להתעסק עם חומרה של מחשבים וזה תשוקה שלי. חשבתי לעבוד בתור טכנאי מחשבים בKSP אבל שמעתי שיש סניפים שטכנאי עושה כמה תפקידים. הוא יכול להיות טכנאי, במכירות וגם מחסנאי. אני אישית רוצה רק להיות במשהו שאני טוב בו, וזה כמובן טכנאות. אני מכיר סניף שכנראה בו טכנאים הם גם מקבלים ציוד פגום בחזרה ועושים החלפות. הייתי רוצה לדעת באילו סניפים כל אחד עושה עבודה שלו, ולא כמה תפקידים. האם יש פה טכנאי שעובדים בKSP ויכולים להבהיר לי דברים אלה ואולי לספר על יום עבודה רגיל בעבודתם? גם אשמח לשמוע מאנשים שעובדים בIVORY וחברות אחרות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני שואל את זה מכיוון שנתקלתי בדבר מוזר ביותר, מלא בנות שאני מכיר קיבלו את מנילה אתמול, ואני אישית קיבלתי זימון לחובלים/צוללות. מישהו קיבל משהו?
-
-
-
אני רוצה לעשות דיסק חמוד כזה כדי ללמוד איך ליצור בוט, הרעיון זה להכניס את הדיסק לכונן בזמן שהמחשב עולה והוא יעלה במקום מערכת ההפעלה ואז יהיה תפריט של משחקים ישנים כמו DAVE ו MARIO וכו' (כמובן שאלה ישומים של MSDOS) תודה לעונים..
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני מת להשיג אחת מוכרים כאלה פה בכלל?
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-