עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by N N C,

בין העונים נכונה תוגרל פגישה עם אחת הנערות המדהימות הללו

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Tomerico,

JAMOOS GADOL מופיע ברדיו 103FM

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  3. Started by עוד מישהו,

היי, רציתי לברר משהו בנוגע להזמנות מאתר של אמזון. נתקלתי במשהו ממש מוזר. הזמנתי ב 14 לחודש שתי מוצרים מאמזון. 1. י KINDLE 6 WIFI 2. כיסוי לקינדל בכל מקרה כבר היו מספרי הזמנה של DHL וכבר לקחו תשלום. ופיתאום אתמול אני מקבל מייל שההזמנה של הקינדל A shipment from your gift order *NUMBER* has been returned to our fulfillment center as undeliverable" ואז יותר מאוחר קיבלתי מייל שאני אמור לקבל החזר על הקינדל ובהודעה רשום: Reason for refund: Shipping address is undeliverable עכשיו החלק המעניין בסיפור שהיום קיבלתי את הכיסוי של הקינדל אז... לא ברור לי איך הסיבה היא שכתובת לא ברורה או משהו... יש למישהו הצעות?! ממש הזוי

4. אני מנהל האתר southpark4U האתר עוד לא ממש נפתח אבל כמעט כולו מוכן. פתחתי פורומים לאתר - הפורומים אני צריך שתציעו לי כותרות לנושאים לפורומים. כמו שיש לדוגמא בפורמים של HWZONE את הנושאים - חומרה , מעבדים , תוכנה , כללי וכו'... אז אני צריך כאלה שקשורים לסאות'פארק. בקיצור - מי שיש לו רעיון שיציע הצעות אם יש פה מישהו שרוצה להיות מנהל בפורומים שיצור איתי קשר דרך אי סי קיו מספר - 154095782

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  5. שמעתי כל מיני דרכים מגוונות ומוזרות לאכול את הקרמבו, איך אתם אוכלים את שלכם? אני לא נוגע בקרמבו, קודם עם השיניים מפריד את העוגיה ואוכל אותה, שואב את כל הקצף ואוכל את השוקולד

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. ישנה חבילה שכבר מספר ימים ע"פ מעקב המשולחים של אתר דואר ישראל נמצאת בסניף ומחכה לי, אך לא קיבלתי עדין זימון, האם ניתן להגיע לסניף עם מספר מעקב ות"ז (השם שלי רשום על החבילה) ולקבל את דבר הדואר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. מה זה שחקים?? מה זה פסגות?? ומה זה תלפיות?? למי כל אחד מהם שייך?? ומה השירות שהם עושים??

• 93 תגובות
    • 5.5k צפיות
  8. Started by davidreznic,

מישהו מכיר איזה מעיין/נחל נחמד שאפשר לנסוע אליו לחצי יום או יום? אני יוצא מאזור המרכז ככה שעדיף שלא יהיה רחוק מדי.

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  9. Started by alex.turovsky,

שבת שלום לכולם ;D מצרכים: - 1 כלב - 1 ציין לייזר - 1 אח מעצבן הוראות:

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  10. Started by (G),

http://www.mardanit.co.il/

• 23 תגובות
    • 5.8k צפיות
  11. או אם אפשר לקנות מראש כמות של עיתונים נגיד של שלוש חודשים קדימה

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  12. Started by Electric Boom,

סקין של windows 3.1 בלי runtime error למיניהם...!(אנשים לא מתביישים לפרסם כזה קוד..) שיראה בידיוק כמו 3.1 הישן והטוב! תודה!!! (אין לי שמץ למה שמתי ת'סימני קריאה...!)

13. Started by ymss69,

כבר הרבה מאוד זמן שאנחנו סתם יושבים בכיף מעשנים נרגילה במקלט של חבר. יום חמישי באה משטרה בדקה שאין סמים ולאחר שלא גילתה כלום אמרה לחבר שעל פי החוק אסור לנו לשבת שם, וזה לאחר הסברים שיש אישור מוועד הבניין והכל. אני לא ילד בן 12 ואני יודע שאין כמעט סיכוי שיש חוק כזה, אם מישהו יכול לחדד לי את הכיוון או להביא לי חוק כזה או אחר שיבהיר את העמדה של החוק מאוד יעזור לי.

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  14. Started by harry,

שלום לכולם, אחרי התנסות רבה בלחץ של לימודים ומבחנים מצאתי כמה דרכים יעילות מאוד לשפר את הלמידה ואת הזיכרון בטווח הקצר. - הדרכים שאני מפרט כאן זה דרכים שמנסיוני נוחכתי שהם עובדות- והייתי רוצה להתרכז כרגע על הדרכים הכימיות לשיפור הריכוז והלמידה: 1. קפאין- קפאין זה חומר פעיל מעורר די רב עוצמה שמצוי בקקאו, קפה,שוקולד ובתה שחור. יש צורה שצרוך את הקפאין, שנרצה להקפיד עליה אם אנחנו באמת רוצים למצות את ההשפעה המעוררת שלו: א. המוח מפתח סבילות לקפאין- זאת אומרת, כמות קפה מסויימת ששתיתם ביום א' אחרי כמה ימים כבר לא תתן אפקט ביום ג'. וכל אותם אנשים שאתם רואים ששותים קפה יום יום בכמויות וטוענים שזה מעיר אותם- בולשיט(האפקט כאן יותר פסיכולוגי-סומטי מפיזיולוגי). > ע"מ להתגבר על…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by ZorD,

הינה הכתבה בעיניין: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3214093,00.html נראה שהוא עומד להרצות על דברים מעניינים, שקשורים בין היתר לספרו "The Art Of Deception" האם זה אפשרי להגיע למקום ולישמוע את דבריו?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  16. יש שיר בסוף כשכל הילדים מופיעים, מישהו יודע אולי איך קוראים לו?

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. "מיקרוסופט משיקה גירסה חדשה של Windows XP המיועדים ל-Tablet PC, מחשב נייד קל, בעל מסך מגע דק ועט מיוחד שמאפשרת למשתמש לכתוב במחשב בכתב ידו. מחשבי הלוח הראשונים יגיעו לישראל (בשלב זה ללא תמיכה בזיהוי כתב יד בעברית) בעוד שלושה חודשים. המחיר - בין 1,700 ל-2,400 דולר " -מתוך Ynet. לדעתי עוד 5-7 שנים זה יהיה באותה רמת פופולריות כמו המחשב הניידים בימינו. ישנו סרטון הדגמה טוב בעברית, שמראה את יכולותיו הנפלאות של המחשב. מתוך כנס של מייקרוסופט ישראל בסוף אוגוסט האחרון. להורדת הסרטון (50 מגה). שווה הורדה. (עריכה: התלבטתי בהתחלה אם לכתוב את ההודעה פה או בפורום ציוד הקפי. תחליטו אתם. אפשר להעביר במידת הצורך.)

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  18. Started by FeedMe,

אישית, הסרטונים פה קרעו אותי. הרבה ימצאו אותם מפגרים אבל.. טוב.. זה מצחיק... בעיקר למי שמכיר את הלהקות והז'אנר. http://www.youtube.com/watch?v=loVzAPwXldk אלה מחברים D: + ברוטאל דת' = מצחיק קניבל קורפס היפים D: מתבקש מאוד בצורה קיצונית. http://www.youtube.com/watch?v=HKGiOY72ru4&feature=related וזה הדבר הכי מצחיק מכולם אולי.. כן.. אז זה ת'רד רשמי. אם יש לכם עוד סרטונים חסרי תוכן של אנשים לא קשורים עושים דברים לא קשורים עם דאבינג גרוע של המון גראולים ודרופ טיונינג, זה המקום.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Cereal Killer,

[move][glow=green, 2, 200]עקרב we love![/glow][/move]

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  20. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

http://www.superjer.com/transfer/mcdiddys.html ליפני של HL2 יצא ולבונוס http://www.planethalflife.com/half-life2/freemaninterview/

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  21. המלצה ללהקות רוק כבד, מטאל וELECTRIC חוץ מ: SLIPKNOT, LORDI,IRON MAIDEN, METALLICA, DOPE. אה כן, ואם מישהו יכול להביא לי שמות של טראנסים שהיו להיטים אז והיום, למשל אני זוכר את שיר הפופקורן שהיה להיט, וגם טרנסים מעורבים עם רוק שאתם חושבים שהם נשמעים טוב

• 39 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. החברה תאמץ את השבבים החדשים מבית מיקרון בכדי לספק סטים עם נפח של עד 96GB - במחיר מומלץ התחלתי של כמעט 400 דולרלכתבה

דיונים חדשים בפורומים