עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. apples for apples? תפוחים? מה??!

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  2. Started by guuner,

היי. נמאס לי כבר מכל הסכיני גילוח ובנוסף לזה כבר הגיע החורף וזה ממש מעיק להתגלח בבקרים ב6 בבוקר. התקציב הוא סביב ה250,אני לא מבין כל כך במכונות אז ככה שמצאתי בזאפ את המכונה הבאה. http://www.hayevuan.co.il/index.php/mkvnt-gilvh-at752-philips.html ראיתי עליה 2 ביקורות טובות בזאפ. הדרישות העיקריות מהמכונה שאם היא נרטבת שלא תתקלקל,שאפשר לסחוב אותה איתי לכל מקום בלי שתהיה מחוברת לחשמל,ושתגלח טוב מספיק גם באזור הצוואר,גם קוצץ פאות חייב שיהיה בה. ומה ההבדל העיקרי בין מכונה עם 2 ראשים ל3? ראיתי את זה גם בזאפ http://www.hayevuan.co.il/index.php/mkvnt-gilvh-el-svllvt-mbit-philips-dgm-hq33.html גם עליה יש ביקורות דיי טובות בסך הכל וזה מסתדר לי טוב מבחינת תקציב,מעדיף לבזבז כמה שפחות…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by SpEcToR,

שימו עין בראש ובראשונה גלו במודיעין את החמישייה ________________ זו החידה =] התשובה היא - מספר

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  4. Started by slim_shady,

# 2007-10-23 - INVITATIONS DISABLED Registrations through invitations are disabled indefinitely. The invite system is disabled too, and all invitations sent and not used are revoked and cancelled. Please don't send us emails or contact support to ask them when invites are going to be open again, or to beg for ways to let your friends in. We simply don't know when we will allow new users to come in and we will ignore any email regarding this matter. זאת ההודעה שפורסה ב TorrentLeech .... לא יודע אם פירסמו כבר...

5. Started by enzo,

1.האם התדר מסוכן באופן כללי כאשר מכשיר נמצא בשימוש? 2.עד כמה מסוכנת רמת הקרינה שמכשיר פולט או לחלופין קולט? 3.מכשיר שעובד על תדר כזה, למשל עכבר אלחוטי, האם מקור פליטת הקרינה הוא מהעכבר,מהפלאג או משניהם? 4.האם המכשיר שקולט את התדר,שוב, למשל עכבר אלחוטי, בסופו של דבר גם פולט אותו חזרה דהיינו זאת פעולה הדדתית בין המכשיר ולבין המקור שלו? 5.מה המרחק שממנו כבר אין סיכון מבחינת הקרינה שמכשיר פולט? הרבה שאלות אני יודע,אל תתבאסו ;D

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  6. שלום, אני חייל וברצוני לדעת איזה סוגי הלוואות ניתנות לחיילים והאם למישהו יש ניסיון עם הלוואות מבנקים? שוק אפור והלוואות מהצבא אני פוסל מראש

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. האם בתיאוריה אפשר לסוע את כל כביש הערבה באוטו ידני מבלי ללחוץ על הגז... זמן הנסיעה לא עקרוני... רק האם אוטו יכול לסוע מרחק כזה (וכמובן גדול יותר) מבלי ללחוץ על הגז.. רק מי שיודע שיענה! ורק מי שבטוח בתשובתו, אל תכתבו מה שאתם חושבים! רק ע"פ ידע מכני... תודה..

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מטבעות מכל העולם.. במיוחד אנגליה וישראל..

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  9. אני מחפש סדנת שוק הון למתחילים -איך כמה למה איפה וכו' באורך של עד שבוע (אני מתכנן לקחת בסוף אוגוסט) מישהו יכול להמליץ על משוה מנסיון?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  10. Started by Fistuk1,

תוכנית יפנית מטורפת ביותר בו המתמודדים צריכים לשחק בטטריס אנושי! http://www.vch.co.il/video-48.html איזה קרועים הם.

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  11. Started by N N C,

בין העונים נכונה תוגרל פגישה עם אחת הנערות המדהימות הללו

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Tomerico,

JAMOOS GADOL מופיע ברדיו 103FM

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  13. Started by עוד מישהו,

היי, רציתי לברר משהו בנוגע להזמנות מאתר של אמזון. נתקלתי במשהו ממש מוזר. הזמנתי ב 14 לחודש שתי מוצרים מאמזון. 1. י KINDLE 6 WIFI 2. כיסוי לקינדל בכל מקרה כבר היו מספרי הזמנה של DHL וכבר לקחו תשלום. ופיתאום אתמול אני מקבל מייל שההזמנה של הקינדל A shipment from your gift order *NUMBER* has been returned to our fulfillment center as undeliverable" ואז יותר מאוחר קיבלתי מייל שאני אמור לקבל החזר על הקינדל ובהודעה רשום: Reason for refund: Shipping address is undeliverable עכשיו החלק המעניין בסיפור שהיום קיבלתי את הכיסוי של הקינדל אז... לא ברור לי איך הסיבה היא שכתובת לא ברורה או משהו... יש למישהו הצעות?! ממש הזוי

14. אני מנהל האתר southpark4U האתר עוד לא ממש נפתח אבל כמעט כולו מוכן. פתחתי פורומים לאתר - הפורומים אני צריך שתציעו לי כותרות לנושאים לפורומים. כמו שיש לדוגמא בפורמים של HWZONE את הנושאים - חומרה , מעבדים , תוכנה , כללי וכו'... אז אני צריך כאלה שקשורים לסאות'פארק. בקיצור - מי שיש לו רעיון שיציע הצעות אם יש פה מישהו שרוצה להיות מנהל בפורומים שיצור איתי קשר דרך אי סי קיו מספר - 154095782

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  15. שמעתי כל מיני דרכים מגוונות ומוזרות לאכול את הקרמבו, איך אתם אוכלים את שלכם? אני לא נוגע בקרמבו, קודם עם השיניים מפריד את העוגיה ואוכל אותה, שואב את כל הקצף ואוכל את השוקולד

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. ישנה חבילה שכבר מספר ימים ע"פ מעקב המשולחים של אתר דואר ישראל נמצאת בסניף ומחכה לי, אך לא קיבלתי עדין זימון, האם ניתן להגיע לסניף עם מספר מעקב ות"ז (השם שלי רשום על החבילה) ולקבל את דבר הדואר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. מה זה שחקים?? מה זה פסגות?? ומה זה תלפיות?? למי כל אחד מהם שייך?? ומה השירות שהם עושים??

• 93 תגובות
    • 5.6k צפיות
  18. Started by davidreznic,

מישהו מכיר איזה מעיין/נחל נחמד שאפשר לנסוע אליו לחצי יום או יום? אני יוצא מאזור המרכז ככה שעדיף שלא יהיה רחוק מדי.

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  19. Started by alex.turovsky,

שבת שלום לכולם ;D מצרכים: - 1 כלב - 1 ציין לייזר - 1 אח מעצבן הוראות:

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  20. Started by (G),

http://www.mardanit.co.il/

• 23 תגובות
    • 5.9k צפיות
  21. או אם אפשר לקנות מראש כמות של עיתונים נגיד של שלוש חודשים קדימה

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  22. Started by Electric Boom,

סקין של windows 3.1 בלי runtime error למיניהם...!(אנשים לא מתביישים לפרסם כזה קוד..) שיראה בידיוק כמו 3.1 הישן והטוב! תודה!!! (אין לי שמץ למה שמתי ת'סימני קריאה...!)

23. Started by ymss69,

כבר הרבה מאוד זמן שאנחנו סתם יושבים בכיף מעשנים נרגילה במקלט של חבר. יום חמישי באה משטרה בדקה שאין סמים ולאחר שלא גילתה כלום אמרה לחבר שעל פי החוק אסור לנו לשבת שם, וזה לאחר הסברים שיש אישור מוועד הבניין והכל. אני לא ילד בן 12 ואני יודע שאין כמעט סיכוי שיש חוק כזה, אם מישהו יכול לחדד לי את הכיוון או להביא לי חוק כזה או אחר שיבהיר את העמדה של החוק מאוד יעזור לי.

• 5 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים