עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by rk666,

תשתו פנטה, תדליקו סיגריה, ותהנו. מה בנזין עושה בתוך משקה http://news.walla.co.il/?w=//884790

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by dvvon,

או ללכת לקרבי אני לא יודע מה לעשות מה אתם ממליצים.?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. משהו יודע מתי יוצא השנה אוטומוטור 2006??? יש להם אתר או משהו?? איך אני קונה כרטיסים מראש?? אני לא יודע אם אתם יודעים אבל אשמח עם תעזרו לי!! כי שנה שעברה הפסדתי את זה :pissed:

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  4. Started by SpiritKnight,

אני מחפש מילים שהשימוש בהן באנגלית די נדיר והן קצרות( לא על משקל encyclopedia) ובעלות משמעות "חזקה". לדוגמא, serendipity : היכולת לראות דברים שמביאים מזל במקרה. אם כל אחד יוכל לתרום מילה או שתיים זה יהיה נהדר. תודה

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by aldema,

איך אני פותר את התרגיל חזקות הזה: (3 יח"ל 002)- נתון: X בריבוע = 9 חשב והדגם - 2 בחזקת (מינוס)1.5X הנה תמונה: חשוב שתראו לי את הדרך..(זה לא אמור להיות שם \ אלא נקודה - מינוס 1.5X)

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  6. היי מישהו יכול להמליץ לי על חנות שמוכרת אוזניות BT באיזור חיפה,נתניה,חדרה,רעננה,הרצליה והרצילה פיתוח (אפשר גם בת"א) אבל חנות אמיתית (לא באינטרנט) שאני יוכל למדוד אוזניות ולראות אותם על אמת חשוב שיהיה מבחר כמה שיותר גדול תודה...

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  7. Started by Green,

היי רציתי לדעת כמה זמן מחזיק כדור כזה תמיד המהורות לבה האלו שהיה לכל מני אנשים שאני מכיר יתקלקלו אחרי חצי שנה-שנה אז רציתי לגעת איך זה עם הכדורי ברקים האלו תודה :s05:

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  8. Started by oba3k,

לא מספיק הפסדי הענק, תראו איך משלמים על משהו שעולה 2000 דולר, 4 מיליון דולר http://www.autoblog.com/2006/03/31/another-gm-financial-fumble-worth-4-million/

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by TermiNal,

היי יש לי 2 שאלות.. 1. למישו יש מושג אם יש לי סרט בפורמט DVD-R אגב סרט חוקי לגמרי שחברים צילמו וצרבו על דיסק ואני רוצה להוסיף לו כתוביות ואז לצרוב שוב איך אני עושה את זה? סתומרת יש לי תקבצי DVDR במחשב אבל אין לי מושג איך להדביק לזה כתוביות ולצרוב?? 2. נגיד וקיבלתי באן אייפי מאתר מסויים.. איך אני יכול לחזור לאתר? נגיד יש כזה דבר לבקש מהספקית שינוי IP וזה יעזור? או שאין כזה דבר?? תודה רבה רבה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  10. אני מפרסם את האתר הזה אפילו שאני לא מרוויח עליו גרוש פשוט שיהיה לכם נוח למי שצריך להעלאות איזה תמונה או משהו קטן ואין לו איך www.nerya.hostiz.com תהנו

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  11. Started by J0HNiE,

היום בערך בשעה 9 בבוקר קרוב משפחה שלי בא לקחת אותי לפגישה של כלבי Bernese Mountain (מה שיש לו) וסתם היה די משמעם ואז נסעו למקום שהוא ממש בגודל של קניון !!! ויש שם אקווריום, הר עם חיות שהרגו וסתם אותם כזה הצורה ממש מדהימה היה ממש יפה ואז חכיתי לרגע שרצתי לבוא לשם בגללו וזה היה הנשקים! בהתחלה הסתובבנו ליד נשקים משומשים וגפם יכלת להחזיק (הרוב שם היה שוטגנים) וכמעט כל אחד שם לה 500$ בערך... ואז נכנסו לחדר קטן כזה שהחזיק שם עוד כל מיני סנייפרים, שוטגנים לאספנים, ואקדחים... מה שהכי הפתיע אותי היה המחיר שלהם !! 22,000$ לאקדח!! והרוה היה שם בסיבות ה7,000$... אחרי זה הלכנו לדוכנים (כמו שיש בGTA SA בערך.. ) וביקשתי לראות Deasrt Eagle האקדח הישראלי וראיתי רק אחד שחור ואז המוכר אמ…

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  12. אני כבר לפני מספר דקות כמעט חטפתי התקף לב בגלל זה { מקווה שזה חוקי לפרסם פה} הופיע באחד מהטראקרים הסגורים Recent News 2006-03-31 - Desperate times = desperate measures! Due to the admiral efforts of enforcement agencies such as the MPAA, RIAA, and the lesser-known but equally nasty BREIN; TorrentIt has decided to move with the times. It's either go legal, or go down. So, as soon as we've made the necessary changes, the site will only be hosting 100% legal content. We know you love the site, so we know you'll love been able to get content you can get at countless other sites here at TiT too. And your ass is clean! Patches, demos, movies and teasers - this will be ou…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. שלום חברים ....יש למישהו מושג איך להוריד את האייקון של אורנג' במוטורולה E1000? תודה לעוזרים....

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  14. Started by oba3k,

איזה חנויות עושות משלוח לארץ? הכוונה של אלקטרוניקה (ספציפית אוזניות) קנייה בEBAY זה דבר בטוח?

• 10 תגובות
    • 634 צפיות
  15. תיראו פעם בשנה יש תמתיחות המפגרות האלה כמו באתר הזה אם הeXtreme 360 ובאתרים אחרים יש עוד מתיחות מפגרות ולי זה נימאס אני יכול לקבל מתיחות באמת מצחיקות אבל שאומרים לכם על מוצר חדש ואז אתם רואים שזה 1 באפריל או שאומרים לכם משהו כמו שמישחק מאוד צפוי יתבטל זה לא מצחיק זה מטומטם ולמנהלים אני מקווה שתיזכרו את זה לשנה הבא ואולי תיתנו לפחות מתיחה מצחיקה ולא משהו בסיגנון של IBM מוציאה מעבדים לPC או מערכת ההפעלה של אפל תגיעה לPC

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  16. בתודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  17. Started by harur,

נפתח אתר חדש של טורנטים בשפה העברית יש שם טורנטים, פורומים וכל מה שקשור לנושא ממש אחלה של אתר נפתח רק לפני כמה שבועות וכבר מצליח אני ממליץ לכם להיכנס לשם www.torrent.co.il

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by SpiritKnight,

שלום, אני כרגע עובד באתר ClubFnatic כעורך ראשי. האתר מתעסק בתחום משחקי המחשבים המקצועניים, ז"א בעיקר תחרויות של CS, Quake 4 וכדומה. אנחנו כרגע חושבים על מיתוג מחדש ומחפשים שם שיהיה קאצ'י, קצר(אלא אם אפשר לקצר אותו לראשי תיבות נורמליים, כגון ESPN). התחום שהאתר עוסק בו נקרא ESports( ראשי תיבות ל Electronic Sports, למרות שהביטוי המקוצר כבר הפך לשם בפני עצמו ולא קיצור), אך השם לא חייב להיות קשור למחשבים בכלל ולתחום הזה בפרט בדרך כלשהי. אם למישהו יש רעיון שמתאים לתנאים הנ"ל(או רעיון אחר בכלל- אני מחפש כל דבר כרגע) אני אשמח אם יכתוב. בתודה,

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  19. Started by UltraWaveMUSA,

קראו את המכתב בבקשה, האם המכתב בסדר? אני לא כ"כ לבטוח בקשר לזה. Dear madam\sir, I am writing in order to receive actual information regarding to how I can realize my warranty options. Firstly, on 18 December 2003, I bought the Hercules Redeon 9800SE AIW video card from the Israeli located company called "Pandas", which is, if I may say, an excellent and satisfying product. However, last year it stopped working. Therefore, I sent it to "Pandas" to hopefully execute the warranty I have for it. A few days later I received back the non-working video card back from "Pandas" with a response letter from the company claiming that you have stopped producing video cards and as a …

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  20. היי יש לי כרגע נוקיה 6680 מכשיר מעולה מכל בחינה חוץ מהגודל המרגיז בטירוף שלו... אז ככה השימוש העיקרי שלי איתו זה שיחות אי סי קיו (ברשת אורנג' אפשר להתחבר לאי סי קיו מהפלא) ואולי משחקים מידי פעם... משתמש גם במצלמה, שעון מעורר, יומן פגישות, לוח שנה, אבל את זה אני מניח יש בכל מכשיר... בקשר לזה שהמכשיר עם מערכת הפעלה סימביאן אף פעם לא יצא לי להשתמש בזה או לנצל את זה ככה שזה לא הכי חשוב לי... בכל מקרה אני מחפש מכשיר שיהיה בדור השלישי של אורנג' כמה שיותר קטן וכמה שיותר משוכלל... תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני יודע שלא מזמן נפתח פה דיון כזה. מהדיון לא קיבלתי את התשובה הדרושה לי. ולכן אני פותח אחד חדש. השאלה היא האם כדי ללמוד תיאוריה לפני נהיגה או ללמוד תיאוריה יחד אם הנהיגה? כמה עולה תאוריה ואיך לומדים אליה? כמה שיעורים צריך בשביל ידיני? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  22. אני רוצה לדעת אם זה בעיה אצלי או באתר עצמו.... AWARDSPACE.COM פשוט לא הגיוני שהוא נפל לכל כך הרבה זמן ויש לי בעיה עם עוד כמה אתרים אז.... תודה מראש.

23. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

http://www.dubbed.rules.it/ תעשו:VIEW IT HERE ותיראו פרק פרק.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  24. פשוט לפני כמה שבועיות כמה חנויות אמרו לי שהמלאי שלהם אזל בשוק והייתי רוצה לדעת אם חזרו אם מישהו קנה זכרון סמסונג בזמן (עד שבועיים אחרונים) האחרון בבקשה שירשום לי איפה הוא עשה את זה. תודה

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  25. Started by joni,

איזה מספר יותר גדול : שורש של 7+שורש של 5 או שורש של 2 +שורש של 12 ?

• 8 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.