כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים ....יש למישהו מושג איך להוריד את האייקון של אורנג' במוטורולה E1000? תודה לעוזרים....
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
איזה חנויות עושות משלוח לארץ? הכוונה של אלקטרוניקה (ספציפית אוזניות) קנייה בEBAY זה דבר בטוח?
-
- 10 תגובות
- 625 צפיות
-
-
תיראו פעם בשנה יש תמתיחות המפגרות האלה כמו באתר הזה אם הeXtreme 360 ובאתרים אחרים יש עוד מתיחות מפגרות ולי זה נימאס אני יכול לקבל מתיחות באמת מצחיקות אבל שאומרים לכם על מוצר חדש ואז אתם רואים שזה 1 באפריל או שאומרים לכם משהו כמו שמישחק מאוד צפוי יתבטל זה לא מצחיק זה מטומטם ולמנהלים אני מקווה שתיזכרו את זה לשנה הבא ואולי תיתנו לפחות מתיחה מצחיקה ולא משהו בסיגנון של IBM מוציאה מעבדים לPC או מערכת ההפעלה של אפל תגיעה לPC
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
נפתח אתר חדש של טורנטים בשפה העברית יש שם טורנטים, פורומים וכל מה שקשור לנושא ממש אחלה של אתר נפתח רק לפני כמה שבועות וכבר מצליח אני ממליץ לכם להיכנס לשם www.torrent.co.il
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע עובד באתר ClubFnatic כעורך ראשי. האתר מתעסק בתחום משחקי המחשבים המקצועניים, ז"א בעיקר תחרויות של CS, Quake 4 וכדומה. אנחנו כרגע חושבים על מיתוג מחדש ומחפשים שם שיהיה קאצ'י, קצר(אלא אם אפשר לקצר אותו לראשי תיבות נורמליים, כגון ESPN). התחום שהאתר עוסק בו נקרא ESports( ראשי תיבות ל Electronic Sports, למרות שהביטוי המקוצר כבר הפך לשם בפני עצמו ולא קיצור), אך השם לא חייב להיות קשור למחשבים בכלל ולתחום הזה בפרט בדרך כלשהי. אם למישהו יש רעיון שמתאים לתנאים הנ"ל(או רעיון אחר בכלל- אני מחפש כל דבר כרגע) אני אשמח אם יכתוב. בתודה,
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
קראו את המכתב בבקשה, האם המכתב בסדר? אני לא כ"כ לבטוח בקשר לזה. Dear madam\sir, I am writing in order to receive actual information regarding to how I can realize my warranty options. Firstly, on 18 December 2003, I bought the Hercules Redeon 9800SE AIW video card from the Israeli located company called "Pandas", which is, if I may say, an excellent and satisfying product. However, last year it stopped working. Therefore, I sent it to "Pandas" to hopefully execute the warranty I have for it. A few days later I received back the non-working video card back from "Pandas" with a response letter from the company claiming that you have stopped producing video cards and as a …
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי יש לי כרגע נוקיה 6680 מכשיר מעולה מכל בחינה חוץ מהגודל המרגיז בטירוף שלו... אז ככה השימוש העיקרי שלי איתו זה שיחות אי סי קיו (ברשת אורנג' אפשר להתחבר לאי סי קיו מהפלא) ואולי משחקים מידי פעם... משתמש גם במצלמה, שעון מעורר, יומן פגישות, לוח שנה, אבל את זה אני מניח יש בכל מכשיר... בקשר לזה שהמכשיר עם מערכת הפעלה סימביאן אף פעם לא יצא לי להשתמש בזה או לנצל את זה ככה שזה לא הכי חשוב לי... בכל מקרה אני מחפש מכשיר שיהיה בדור השלישי של אורנג' כמה שיותר קטן וכמה שיותר משוכלל... תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני יודע שלא מזמן נפתח פה דיון כזה. מהדיון לא קיבלתי את התשובה הדרושה לי. ולכן אני פותח אחד חדש. השאלה היא האם כדי ללמוד תיאוריה לפני נהיגה או ללמוד תיאוריה יחד אם הנהיגה? כמה עולה תאוריה ואיך לומדים אליה? כמה שיעורים צריך בשביל ידיני? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם זה בעיה אצלי או באתר עצמו.... AWARDSPACE.COM פשוט לא הגיוני שהוא נפל לכל כך הרבה זמן ויש לי בעיה עם עוד כמה אתרים אז.... תודה מראש.
-
- 40 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
http://www.dubbed.rules.it/ תעשו:VIEW IT HERE ותיראו פרק פרק.
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
פשוט לפני כמה שבועיות כמה חנויות אמרו לי שהמלאי שלהם אזל בשוק והייתי רוצה לדעת אם חזרו אם מישהו קנה זכרון סמסונג בזמן (עד שבועיים אחרונים) האחרון בבקשה שירשום לי איפה הוא עשה את זה. תודה
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
איזה מספר יותר גדול : שורש של 7+שורש של 5 או שורש של 2 +שורש של 12 ?
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
כן, זה מסך http://www.tgdaily.com/2006/03/28/pimpstar_led_wheels/
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא ראיתי שפתחו על זה ת'רד (או שהוא כבר נכחד), אז רק להזכיר לכולם.. הלילה, בין 2 ל-3 (או 1 ל-2? לא קריטי.. במילא כולם מעבירים לפני שהם הולכים לישון..) מעבירים את השעון שעה אחת קדימה. דוגמה מצויינת של בחרתם קדימה - קיבלתם מאחורה! מעבירים שעה קדימה, ומפסידים שעת שינה.
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחר מבחן בלשון,ויש לי בעיה עם כמה דברים: שיכול עיצורים הידמות מלאה אני מקווה שמישהו יוכל להסביר לי על זה. תודה ;D
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני: שלום יש לי בעיה בלה בלה אני לא מצליח לגלוש לאתר הזה העיניין הוא שאמא שלי גם לא מצליחה וחבר כן. ניסיתי לשנות DNS ואייפי ולא עזר.... 012: מה הקשר DNS? DNS זה שלנו לא שלך. אני: באמת? איזה מטומטם אני! (בציניות כמובן) 012: חס וחלילה... ככה לומדים. אגב זה האתר היחיד שאתה נתקל בבעיה? אני: כן. 012: נו ואין תחליף? אני: אני מאחסן שם את האתר שלי... וכמובן אני לא יכול להכנס ל-FTP שלי ובנוסף חלק מהאנשים לא יכולים לראות את האתר שלי.... 012: חסר אתרים לאחסון? אני: אתה רציני? 012: טוב תשמע יש לי עמדה לבדיקה אני כבר חוזר.... אחרי 10 דקות: 012: תשמע מאוד מוזר. אני מצליח להכנס דרך PNS אבל דרך LNS אני לא מצליח ודרך ADSL אני כן מצליח.. מאוד מוזר... שקט ארוך....... אני: את…
-
- 13 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני יודע שטרמינל 2 זה פנים הארץ, מה עם חוץ לארץ? אגב, זה נכון שיש טרמינל 3? הוא לחול?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
כמה זה 0.03 דולר? וכמה זה שווה בשקלים (פחות או יותר). תודה
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://www.gimmick.co.il/item.asp?id=1990&v=1 זה נראה הזוי מידיי קצת מביך לעשות את מה שהוא עושה... תחשבו אתם בלילה ופתאום אחד מתחיל להביא ביד ואז משפריץ אור לבן
-
- 9 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני רוצה להצביע למפלגה שהיא בעד איכות הסביבה וזכויות האדם אבל מצד שני אני לא רוצה להצביע למפלגה שמאלנית ו/או מפלגה אנטי דתית,רציתי להצביע לירוקים אבל הם שמאלנים מדיי ועלה ירוק הם דיי אנטי דתיים...אז מי נשאר שהוא גם ימני גם בעד הדת וגם,חשוב מאוד! שידאגו לאיכות הסביבה וזכויות האדם??
-
- 91 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
הקפיאו לי את המסנג'ר ואני לא מוצא את התוכנה כדי להוריד את ההקפאה אם מישהו יכול להעלות את התוכנה או משהו כזה אני אשמח מאוד אני לא יכול להכנס למסנג'ר :'(
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי הם מציעים 2.5/150 במחיר 65ש"ח + שלוש חודשים בלי לשלם לבזק על התשתית ואחר כך עולה ל (לבזק תשתית)70 ומשהו ככה שאחרי שלושה חודשים יוצא לשלם 135 ש"ח בחודש נראה לי תמוהה יש פה מישהו שיש לו חבילה דומה?? יש שינוי באפלוד של 150??
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-