כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
מי שקנה או התנסה בידית הזאת, האם יש הבדל משמעותי בינה לבין הידית הלא רוטטת?
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
קניתי אצלם לפני כמה שנים והייתי מרוצה. האם חל שינוי כלשהו באמינותם בשנים האחרונות? אשמח לשמוע דעות של מי שקנה אצלם מחשב/חלקים בשנה שנתיים אחרונות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
קניתי משם סיסמא עם נפח "בלתי מוגבל" לשבוע (למשלמים דרך PP) אחרי יום היא נחסמה בטענה שעברתי את המכסה ועלי לקנות סיסמא חדשה. אבל הנפח אמור להיות בלתי מוגבל. למישהו יש מושג, פיספסתי משהו בתנאים של החבילה לגבי הנפח? הורדתי אתמול כ-10 גיגה.
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היי אני שוקל לקנות בחנות PCHARDWARE ששמם גם LOGIC. http://www.pchardware.co.il למישהו יש ניסיון איתם? קנה שם או שמע עליהם? אני פשוט רוצה להיות רגוע שהם בסדר, לא עושים בעיות, לא במכירה ולא באחריות ותיקונים וכו'... אני מקווה שזה הפורום הנכון לכתוב את זה, לא מצאתי מקום מתאים יותר..
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
http://www.dealextreme.com אמין? רציתי פשוט להזמין משם מכשיר סלולרי ..
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני חושב שעשו עלי עקיצה ..... לפני שבוע קניתי מחשב מהם על סך 5100~ דרך הישרכט שלי קיצר אמרו לי מצויין... מחר יוצא המשלוח.. יום למחרת אני מתקשר אומרים לי כן המשלוח יצא.. עוד יום עובר אני מתקשר לשאול מה קורה.. הם אומרים לי ביגלל שהיזמנת הרבה חלקים אז אנחנו נחמדים וחיברנו בישבילך את המחשב ללא כל חיוב... אמרתי סבבה. ושם שולחים לי אותו כבר היום יום למחרת אני מתקשר לשאול והם אומרים לי שביגלל שהם היו נחמדים וחיברו את המחשב לבד בישבילי.. אז איזשהו כבל הוא לא מספיק ארוך כי היזמנתי מארז גדול.. אז צריך לחכות ליום ראשון (שלשום) ושהם ישלחו אותו ביום ראשון יום ראשון אני מתקשר ושואל מה קורה והם אומרים לי הנה הכבל הגיע מתקינים אותו... אבל ביגלל שאנחנו גם נחמדים אנחנו רוצים לבצע לך בדיק…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו קרא? שידליף פרטים על איך, מה, מו, מי, שווה או לא?
-
- 14 תגובות
- 973 צפיות
-
-
הייתה שם התיחסות יפה מאוד למעבדי ATHLON במדריך הקנייה שלהם... הזכירו את מיתוס המגה הרץ ואפילו אמרו שאתלון XP 1700 מבצע כמו פנטיום 4 2GHZ. כמובן לא הכל היה מושלם... אבל בהחלט שיפור מבורך.
-
הייתה שאלה על המילה האחרונה בתנ"ך .. האפשרויות היו א. ויעל ב. ישראל ג. לא זוכר הוא ענה ויעל ולפחות אצלי המילה האחרונה זה באמת ויעל הם אמרו שזה ישראל WTF ?
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
כאילו זאת שצנחה היא פני בגלל שהוא שינה את החזיון, זה כאילו המלכוד 22 אם כן אז הם עשו את זה לא מובן
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זו פרסומת לאיזו אפליקציה... כמעט עשיתי תאונה שעברתי שם... מה אתם חושבים על הפרסומת? מישהו ראה?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
ראיתי אותו באייקון,פשוט סרט קורע,פארודיה ענקית על המון סרטי Sci-FI ,מאוד ממליץ אני לא יודע מתי הוא יצא,אמרו לי שהוא די חדש.
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
אני זוכר שמאוד אהבתי תסרט הראשון של איש הנצח אני מדבר על סרט ישן שיצא ניראה לי ב1970 ומשהו חוץ מימנו לא ראיתי תסרטים האחרים אבל הבנתי שיצא סרט אנימציה איש הנצח מישהו צפה בו ויכול לתת ביקורת?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי לראות אותו בקולנוע אולי. תנו חוות דעת עלין תודה
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
עכשיו ראיתי אותו דרך YES!! סרט טוב!!!!!! לאורך כל הסרט יש שירים יפים!!! מישהו יודע איך אני יכול להשיג את רשימת השירים שבסרט??
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מה זה הסרט המטומטם הזה? לא הבנתי מה קורה בסוף, או בכלל כלום מאמצע הסרט. הוט והסרטים המעפנים שלה =\
-
- 14 תגובות
- 882 צפיות
-
-
-
הי מה קורה אחים שלי אני ראיתי את ה6 הראשונים השלושה הראשונים דיי גרועים אבל הרביעי החמישי והשישי פשוט שולטים עם המוזיקות רקע המגניבות והאנימציה המדהימה של DBZ אז מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
מישהו ראה את הפרק ששודר ביום שני בארה"ב (פרק 9 עונה 5 - Ecotone)? אמא'לה איזה פרק מדהים! והסיום!!! לא הצלחתי להרגע...
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
פאק!!! זה היה מצחיק ברמות!! :lol: למישהו יש את הקטע? לאלה שעוד לא ראו...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://yad-vashem.org.il/exhibitions/album_auschwitz/air_photo/air_photographs_964_15.html
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הבחור ששלח לי טוען שבזמן הצילום לא ראה כלום, כשהעביר למחשב פתאום שם לב. (בצד שמאל, אחרי הקטע הכחול, לפני כתם האור) מישהו מכיר את זה כבר? [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-