עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Yaniv_Uzan,

שלום לכם... רציתי לדעת אם יש פה משהו בפורום שיש לו במקרה פנטיום SOCKET 370 מיותר או SLOT 1... בנוסף לזה גם לוח אם. הבעיה היא נורא פשוטה... כבר ***המון*** זמן אני מנסה להרכיב מחשב חדש ותמיד חסרים לי את שני החלקים האלו! השגתי לוח ואחרי כמה דקות הוא נדפק לי (כן, אני דפקתי אותו... אין לי מושג איך) ואז הבאתי איזה מעבד ועכשיו הוא לא עובד לי... בקיצור די בלאגן פה... יש לי מסך וכל שאר החלקים למחשב נוסף. יש משהו שיכול לארגן לי משהו שיכול לעזור לי? יש לי זכרונות SDRAM בשביל הלוח אם אתם צריכים גם חלקים אולי יש לי... בכיף אני יעזור לכם תודה רבה! יניב

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  2. הלילה חלמתי חלום, אני כמעט סגור על כך שזה היה חלום... מטריד משו. חלמתי שאני נכנס לרכבת, אבל במקום מושבים, ישנם שולחנות לכל אורך הקרונות, עמוסים מכל טוב. דאבלים, ממתקים, בשרים מעושנים, מה לא... פתאום אני קולט את אחד הצוותים הבוגרים שלנו בולס ואני מצטרף אליו, וכאן נגמר החלום. כמה תהיות : א. האם ניתן לבנות מערכים עם שולחנות ולחתום הסכם עם מס' ספקי מזון מובילים בישראל?... זה עשוי להנעים עד מאוד את השהות ברכבת בזמן הנסיעה, אם כבר עומדים. ב. למה דווקא רכבת? למה לא ימית 2000? ג. יכול להיות שאני עמוד לחטוף באן, אבל יכול להיות אבל?!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. 2 סדרות (לא יודע מי יותר גרועה) הסתיימו,בתור חובב מושבע של סדרות מדע בדיוני,שני הסדרות האלו היו ממש קקי: אנטרפרייז: הייתה לה פוטנציאל אדיר!!! אבל הרסו אותה (טוטל לוסט) כבר בעונה הראשונה,היו כמה פרקים טובים אבל זהו,רק כמה פרקים בודדים (אפילו פרק הסיום היה כזה חרתא)....ממש התבאסתי מהסידרה הזאת. אנדרומדה: סידרה מבולבלת,נראה לי צריכים להיות על טריפ בשביל להבין אותה,כל פרק יותר מבלבל מהפרק שאחריו,לאחר שראיתי את כל העונות ואת כל הפרקים,פרק הסיום בכלל לא עשה לי את זה. מי ייתן והשנה הזו נקבל סדרות יותר מוצלחות (העונה השניה של גלקטיקה במיוחד).

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  4. Started by liav12,

אהלן, כותרת מוזרה זה נכון, אבל לפני כשנה בערך היתי בהדרכת אלכוהול דרך העבודה שהיתה בחברה הסקוטית, היה מדובר בוויסקי יפני ולכן האוכל שהוגש היה כמובן יפני, מליוני סוגים של סושי היה שם, אבל רק אחד מהם ממש ממש אהבתי, הסגנון שלו היה כמו סוג של חצי טיובה, כלומר נראית כמו U בדיוק, ה U עצמו עשוי כנראה סוג של אורז ( זה היה בצבע בהיר אז לא אצה), ובפנים היה ממולא בסגנון של סושי, לרוב בירקות. זה אחד הדברים הכי טעימים שאכלתי, ברוב טיפשותי לא שאלתי מה זה, והבנתי שזה הוזמן מקימונו שבתל אביב, אגב באתר לא ראיתי אצלם אזכור למשהו דומה. אם למישהו יש מושג, אשמח לשמוע מה הדבר הזה נקרא בשביל שאוכל להזמין את זה להבא תודה!

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. מאיפה אפשר להשיג את השיר החדש על חיזבאללה?? הוא שייך לאיזה מישהו ולהקת הפיונירים(חלוצים) הולך ככה בערך: "יאללה יא נסראללה, יקח אותך אינשאללה, נחזיר אותך לאללה, עם כל החיזבאללה" תוה לעוזרים!!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by super-MC,

יש חברת אינטרנת חדשה יחסית אקס פון לפנישעה אני מחובר אליהם ומזה מבסות :xyxthumbs: כול החרא הזה שבזק האכילו אותי אם TL וכול מיני קישקושים של שעות לחץ ותמות זה המצב לא טוב לך אז תילך וכול זה אד שהאיש מחירות גילה שאני לא מחויב התונים קצט השתנו ותהמשך אתם בטוח מקירים

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by shloosh,

אני עובד בחברת סקרים. ושאני ימגור לעבוד עוד חודש יהיו לי 3500 שקל חדשים לבזבוז. ואין לי מושגגגגגגגגג מה לעשות איתם. חשבתי לקנות פלאפון חדש סאמסונג d500 או מוטורולה e1000 או משהו בסגנון מתקדם.... יש לי T610 אבל חצי מת. לקנות אולי מערכת רמקולים לחדר(יש לי מערכת סטריאו חזקה תלויה שדי מספיקה וגם logitech2.1 מחובר לטלווויזיה) ויש לי בסלון קולנוע ביתי לקנות מסך דק נורמלי למחשב (יש לי aoc מלפני 4 שנים מסריחח לשפר תמחשב למרות שיש לי די טוב 2600+ 768ddr r9700pro בלה בלה.. נגן Mp3 כבר יש לי creative zen micro 5gb וגם אוזניות טובות px100 אממממממ יש לי שעון טוב לא צריך חדש,אופניים של פיג'ו טובות(אגב למכירה חחח) מצלמה דיגיטלית canon ixus40 4mp מקלדת ועכבר אלחוטי מיקרוסופט יש לי...דיס…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. משהו כמו זאפ... [אני רוצה לדעת כמה עולה אייפוד נאנו החדש 4 ג'יגה במחיר הזול ביותר בארה"ב] תודה לכולם

9. היי שלום לא ממזמן התחלתי לאהוב את הלקה, ואני מחפש שירים נחמדים שלהם שאתם אוהבים, מי שמכיר שירים נחמדים שלהם, אשמח מאוד אם הוא ירשום כאן. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. לא מזמן (טוב נו, לפני 5 דק') קבלתי את המסמך הבא, קראו והחכימו . אני מקווה שיגדל כאן דיון יפה על תורת החשמל איך לרצוח אנשים עם טוסטר באמבטיה? בלדד השוחי פותר עוד בעיה יומיומית שמטרידה כל אחת ואחד מאיתנו. שאלה אחת ביום בלדד השוחי 08:00 16.12.2003 בלדד היקר שלום! האם ניתן לחשמל בן אדם השוהה באמבטיה באמצעות מצנם? ואם הוא שוחה להנאתו בבריכה? ובים? בקיצור, מה כמות המים המקסימלית שניתן לחשמל בה בן אדם באמצעות מצנם (של סמסונג( ? תודה, צמרמורת צמרמורת יקרה, הגיע הזמן ללמד אותך דבר או שניים על עובדות החיים ועל חשמל. אך ראשית חכמה, אזהרה: חשמל יכול להרוג. אני מחזיק בדעה שכדאי לשחק עם דברים, לפרק ולהרכיב אותם, להתנסות. אבל אל תנסי את הגישה הזו על מינון קטלני של חשמל…

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. Started by Ran B,

קבלו! אוי הפרנקלין שולט!!! חחחח אני נקרע!!! :lol: :lol:!!!!!!! ;D ;D ;D

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by SilverCivic,

אהלן אמיגוס! אנחנו חבר'ה של 6 ורוצים לרדת לאילת ביולי ( חודש מספר 7 , לאלו שיודעים רק מספרים כמוני ) ... עכשיו כפי שאתם יודעים.. אנחנו לא מפוצצים בכסף והתקציב האישי של כל אחד הוא בערך 800 ש"ח פלוס מינוס ... אוקי אז ככה... 1. לאיזה מקומות אפשר ללכת? 2. ולאיזה בית מלון ( כן מלון , לא אכסניה אלא אם היא טובה ) אתם ממליצים להרשם? בבקשה רק מהנסיון האישי שלכם.. חשבנו על ההר האדום ועל אדומית... מה אתם אומרים? תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. למישהו יצא לעבוד עם אחת החברות האלו ויכול להמליץ על אחת? ומה אני צריך לדעת לפני שאני בוחר אחת כזו?

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  14. מישהוא מכיר?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  15. Started by Bessmertniy,

להקה חמודה ביותר וזהו ... נסו)) ספרדים מטאליסטים , למי ששומע רוק\מטאל... לא מת על דברים כאלו אבל הם נשמעים אחלה...יש להם אחלה חומר טוב וכייף לשמוע אותם שרים בספרדית יש להם מילים שנשמעות כאילו הם אומרים "חרא" וזה מצחיק

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by EVGA-yuvalll22,

http://www.metacafe.com/watch/920504/sexy_advice_from_mum/ :lol: ;D ;D http://youtube.com/watch?v=muP9eH2p2PI

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  17. אני מעלה גירסה מוגמרת (אך באיכות ירודה) של קטע אמביינט חדש, אשר ישבתי עליו במשך יומיים... לא יותר מדי מסובך, אבל מה שדרש הכי הרבה עבודה זה המקצב, תיכף תשמעו... בהחלט לא אחד המשוגעים שלי, אבל יצא די חביב. כרגיל, אשמח לשמוע את דעתכם. :-* http://s20.yousendit.com/d.aspx?id=354SGVK7ENFEF2UOJK6TX82YOY

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. http://www.collegehumor.com/video:1750241 just funny.

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  19. היי אבא שלי קנה בשביל הLCD החדשה שלנו מחשב קצת יותר חזק בשביל מדיה סנטר,שאנחנו נוכל לשחק משחקי מחשב על הטלוויזיה במקום על המחשב ושיהיה עם הסאונד של הרמקולים והכל המפרט הוא כזה: AMD ATHELON 5200+ לוח אם: asus m3n78-EM am2+ הכרטיס מסך נשאר אותו אחד 8500GT,אבל יש מצב שאני אנדב את ה88GT שלי לטובת גראפיקה מעולה.זה כדאי? זכרונות DD2 1066 MHZ של 2 ג'יגה של OCZ וכמובן מערכת ההפעלה היא ווינדוז וויסטא הום פרימיום אם אני אכניס שם את ה88GT שלי,על איזה גראפיקה נוכל להריץ משחקים?והאם נוכל להגיע לרזולויה המקסימאלית של FHD שהיא 1900X1200? תודה

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  20. Started by yoni_h,

מותקנת לי במחשב חבילת מקודדים של K-LITE גרסא 8. מישהו יכול להמליץ על חבילה אחרת טובה יותר? שמתי לב שיש שינוי באיכות התצוגה גם בין הנגנים השונים. יש לי BSPLAYER, MAC BLUERAY PLAYER, ובכל אחד רואים שונה. שמתי לב שבמאק בלוריי הצבעים לא חיים כמו במדיה פלייר. כל נגן משתמש בקודקים משל עצמו מבלי להתחשב באלה שמותקנים במחשב? אז באותה נשימה, יש למישהו המלצה לנגן שמציג איכות טובה של צבעים וכו'?

• 94 תגובות
    • 8.7k צפיות
  21. אני כנראה אקנה מחשב חדש באפריל 2011. רציתי לדעת כמה שווה המחשב הנוכחי שלי (למכירה כיד שניה, כנראה לחבר שלא כ"כ מעורה בתחום) (באפריל 2007 שילמתי עליו קרוב ל 9000 ש"ח): e6600 2.4ghz @ 3.0 ghz msi g31 (חדש, הוחלף ביוני) כרטיס מסך: msi 8800 gts, 320mb 4gb זיכרון ddr2 1.3 ט"ב של אכסון (3 כוננים: 320, 500, 500). ספק כח של seasonic, אני חושב ש 600 וואט. מסך "samsung 226bw 22 כולל מקלדת, עכבר ורמקולים (של קריאטיב ב 50 ש"ח, אבל עדיין), הובלה, והפעלה ראשונית. כמו כן נבדק ומריץ מק בצורה טובה. בדקתי עכשיו ב ksp - מחשב חדש עם מפרט מקביל עולה ~5000 ש"ח. מעניין.

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  22. הפונקציה היא ax קו שבר ln2x ואומרים לי שיש נקודת קיצון ב- y=2e א. מצא את a ואת הפונקציה

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  23. שלום אני רוצה לקנות הביתה בריכה מהסוג הזה: http://www.sportcenter.co.il/home/doc.aspx?mCatID=58258 (האתר לדוגמה בלבד של סוג הבריכה שאני מחפש) יש כמה סוגים אבל הפרנציפ דומה... בריכה העשויה PVC, התקנה מהירה, נייד וזול היתי שמח לשמוע את דעתכם אם אולי יש לאנשים פה בפורום בריכות מהסוג הזה בבית תאמת אני דיי מפחד כי אם דבר כזה מתפוצץ זה סיוט והמים יכולים לזרום לתוך הבית ולהציף אותו בקיצור מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  24. Started by Amir_ca,

שלום אני מתכנן להזמין כמה חלקים למחשב מחו"ל יש לי מישהו שיבצע הזמנה שמה השאלה שלי . 1.כמה תעלה לי בערך שליחת חבילה של בין 5-10 קג' 2. האם זה נכון שאין מכס על מוצרי מחשב

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  25. אני רוצה לשים מצלמה מחוץ לבית, מעין מצלמת בטחון כזו, שאני רואה הכל במחשב. כנראה שכמה אנשים חמים עליי אז התחילו לעשות נזקים. כמה זה עולה? מה צריך בדיוק לקנות? תודה..

• 3 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים