עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום, סיפורון: אני כרגע נמצא בבנק לאומי, בעבר הלא רחוק, עשיתי קצת שטויות עם הויזה (זה מה שקורה שיש לך ויזה) וביזבזתי כסף. כיסיתי לפני זמן מה חוב גדול ונשאר לי חוב קטנטן בסה"כ. אחרי שכיסיתי את החוב הגדול והכנסתי סכום מרשים הבנק בכל זאת חסם לי את החשבון והויזה (סבבה עד כאן). הקטע הוא שלפני כמה ימים קיבלתי מכתב אזהרה של הבנק שהם רוצים לתבוע אותי על הסכום הזה ולבצע לי עיקול אם אני לא משלם תוך 10 ימים את שאר הסכום. במכתב רשום סכום שהוא לא זכור לי, הם אמרו לי שאני חייב סה"כ 1800 ש"ח +- לפני חודשיים ואני מקבל מכתב עם הסכום 2300 ש"ח. הם קפצו בערך ב-500 ש"ח. אין לי מושג למה זה ככה, עוד לא הלכתי לברר ונמאס לי כבר מהבנק הזה, התורות שם ארוכים והם גובים ריבית בקצב מסחרר... שמ…

• 40 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום, זהו לוח ה MSI של הפנטיום 3 ,ה*** של המחשב הישן שלי שלא הפסיק לעשות בעיות, ולבסוף נשרף עקב קצר בספק.! בקיצור החלטתי להיפטר ממנו , והינא הלוח ,יותר נכון מה שנשאר ממנו.! חיסלתי אותו עם פטיש , ורציתי גם לשרוף אותו או לזרוק אותו מהגג, אבל חששתי שלא יכלו לזהות מה זה. ;D ;D www.rc-parts.info/files/97_1104689361.jpg www.rc-parts.info/files/52_1104690337.jpg www.rc-parts.info/files/27_1104690434.jpg www.rc-parts.info/files/16_1104691162.jpg www.rc-parts.info/files/71_1104689472.jpg

• 40 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by MiniMizer,

אוף....

• 40 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. Started by ross,

מישהו מכיר סרטי קומדיה פשוטים בהילוך מהיר? אני מתכוון סרטים כמו סוף שבוע אצל ברני (weekend at bernie's) וכסף מצחיק (funny money) (שני סרטים שמאוד נהניתי מהם). כל סרטי הקומדיה שיש היום הם קומדיה רומנטית (אני מעדיף לצפות בנשיונל גיאוגרפיק) או קומדיה מתוחכמת שחלקם די טובים אבל בא לי משהו פשוט וטוב. אם יש סרטי קומדיה כאלה שאהבתם אשמח להמלצות. נ.ב. גם סדרות באות בחשבון אבל שיהיו קומדיה פשוטה נטו (אני משוגע על "סיינפלד" אבל ראיתי רק שני פרקים מ-"תרגיע" וגם זה בקושי.)

• 40 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. Started by kinggil,

היום הסתכלתי בחלון חדרי, וראיתי משהו ממש מוזר בים. לכל הרוחות מה זה??, אין שם ספינה או משהו בדקתי בעזרת משקפת, אז מה זה? http://img481.imageshack.us/img481/4067/dscf08080qk.jpg גם לא נראה לי ממש שזה גל.

• 40 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by SpiritKnight,

טוב, אז אני מקווה שיש פה אנשים שרואים את הסדרה(מה זאת אומרת אתה היחיד שרואה?!). אז מי לדעתכם הבוגד: טוני(העוזר של נינה בCTU) שרי(אשתו של הסנאטור שתכננו לרצוח) מייק(העוזר של הסנאטור) ג'ורג מייסון(המנהל בפועל של CTU) ראיין שאפל(בכיר איפהשהו בממשל) פאטי(העוזרת של הסנאטור וכותבת הנאומים שלו) ובבקשה בלי ספויילרים!

• 40 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by Chevy,

יום הולדת שמח אנטולי ! שיהיה לך אחלה סופ"ש, תהנה, תעשה חיים :alcoholic:

• 40 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. כותרת

• 40 תגובות
    • 6k צפיות
  9. Started by Bose,

בקרוב ההורים שלי, אחי הקטן ואני נוסעים לאילת ל-4 לילות ואנחנו מתלבטים בין המלונות הללו: הרודס והילטון. אני אשמח אם תאירו לי את העיניים איזה מלון טוב יותר, עדיף מניסיון. אגב, ההורים שלי יהיו בחדר ואני ואחי הקטן נהיה בחדר. נ.ב, אני לא מוצא את האתר הרשמי של הילטון גם לאחר חיפושים בגוגל אז אם מישהו יואיל בטובו... תודה.

• 40 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by Oven,

5-9 יומיות (5 ימים בצבא יומיות , 9 ימים בבית) משמרת 6-7 שעות (מ7 עד 2 ) קיצור שירות לשנתיים . בזמן הזה אני אעשה קורס 4יח' מתמטיקה + פסיכומטרי , + עבודה אחסוך כסף ואשפר בגרויות ואלך לאוניברסיטה בגיל 20/21 , לא שווה ?

• 40 תגובות
    • 20.6k צפיות
  11. Started by the red dragon,

אוקיי שלום אני חייב את העזרה שלכם דחוף יש לי אפשרות לטוס ב7 ליולי לרוסיה אבל הבעיה היא שהטיסה שלי עוצרת בהתחלה במוסקבה ואז צריך במוסקבה לחכות 8 שעות עד הטיסה הבאה שלי ואני טס לבד לבד ואני רק בן 16 וההורים שלי מפחדים לשלוח אותי מה לעשות? האם זה באמת מסוכן וזה שדה תעופה ענק והם אני ילך לעיבוד מה לעשות? אני צריך עזרה מאנשים רציניים תודה..

• 40 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. בואו נגיד ואתם הולכים בצבא לקרבי אתם מתים לשדרג את המחשב, אבל זה ישחט לכם את הכסף. אתם הייתם קונים מחשב חדש בכמה אלפים טובים? או שזה היה בזבוז ולא תהנו ממנו שתהיו בצבא? ולא בקרבי, מודיעין וכו'. מה הייתם עושים?

• 40 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Born2Kill,

נגמר לי הדונדוראנט ורציתי לדעת מה כדאי לקנות, הקודם היה לי של speed stick אם אני לא טועה... תקציב עד 40 ש"ח עדיף שהוא יהיה מאוד אפקטיבי, כלומר יישאר האפקט לכמה שיותר זמן.

• 40 תגובות
    • 4.3k צפיות
  14. אוקיי בצער רב וביגון אני מודיע שאני הולך לנ"מ רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון בחייל הזה ויכול לספר לי מה קורה שם ולא משמועות וסטיגמות את אלה כבר שמעתי מכל אחד שאני מדבר איתו...

• 40 תגובות
    • 6.7k צפיות
  15. שלום ידידיי, מישהו מכם אולי יודע איפה נמצאות חנויות שמוכרות פאטיפונים מהדור החדש ? לא חנויות מקצועיות לדיג'ייס אלא פאטיפונים שיותר מתאימים לשמע בלבד בלי כל האפקטים והקיצ'ים המיותרים. אם מישהו יכול גם להמליץ על דגם ולתת מחיר בערך זה מאוד טוב ...... יש לי כמה מאות שקלים אבל אני לא רוצה להוציא יותר מידיי ולקנות מכשיר שאת רוב האפקטים שלו אני לא צריך לכן אני מחפש בעיקר פאטיפון שמנגן את כל המהירויות ואת כל הגדלים של התקליטים ושלא יהיה רגיש לקפיצות ורעשים, כבר המון זמן אני שוקל לקנות ועכשיו אני מקווה שתעזרו לי למצוא את מה שאני מחפש . תודה!

• 40 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by H.I.V,

קראתי לא מזמן בעיתון ידיעות אחרונות שהילדים בישראל יושנים מעט מאוד לעומת הילדים בארופה בגלל שהם גולשים באינטרנט או משחקים במחשב ובגלל זה הם יורדים בלימודים ונהיים מאוד עצבניים אני למשל ביום שיש לימודים אני הולך לישון בערך ב 11 בלילה ולי אין שום בעיות מה איתכם?

• 40 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by imac,

לצערכם או לשמחתכם... אני לא יהיה פה חודש... לא נעים לי לפרט למה. אני מקווה שאני יצליח חודש בלי מחשב ובלי HW. יהיה שלום! :'(

• 40 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. סתם משהו שנזכרתי בו פיתאום... אני זוכר שטסתי לאירופה לפני חצי שנה והדיילים אמרו לי שאסור להשתמש בנגן דיסקים וכששאלתי למה אמרו לי שזה בגלל שזה מפריע לתקשורת של המטוס עם השדה תעופה או משהו כזה אני לא זוכר ממש... יש לכם מושג למה??

• 40 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. Started by nirko,

מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe צורב Pioneer DVR-212 X18 DVD מארז NZXT LEXA ספק liberty 400w החנויות הם: www.tms.co.il www.skypc.co.il www.iqpc.co.il

• 40 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. שלום, סירטון דיי קשה המראה צלף של אל קעידה JUBA המיתולוגי יורה באמריקנים, מארבים מאוד מתוחכמים נוצרים שם וייחד איתם גם הקורבנות, תפעילו אותו אך ורק בדפדפן של אקספלורר! http://www.keshet-tv.com/VideoPage.aspx?MediaID=8875&CatID=250&CurrentCatID=331 לסירטון המלא: http://video.google.com/videoplay?docid=-3076975100954544138&q=juba עריכה: סליחה אם הסרטון פגע בכם, הרי האמריקנים הם החברים שלנו, רציתי רק לשתף אותכם בזוועות שיש שם למרבה הצער, כמו ערוץ 22 שפירסם את זה ביום רביעי כמו שאתם רואים בקישור אין פה שום כוונה לפגוע ברגשותיכם עשיתי את זה במחשבה ליידע אנשים אחרים שלא ראו את זה בחדשות עמכם סליחה.....

• 40 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by GRiM,

• 40 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. יש כל מיני ידיעות על הפרשות חומרים מסוכנים מפלסטיק וגם שחום מאיץ את התהליכים האלה. אז האם צריך לזרוק (למתקני מיחזור כמובן ) או שמותר לעשות בהם שימוש חוזר בבית?

• 40 תגובות
    • 7.4k צפיות
  23. Started by mic,

זללו חופשי :saint:

• 40 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. אהלן אחרי תקופה מיותרת מדי בבסיס פתוח אני כנראה חוזר לימים של בסיס סגור. ככל הנראה, מסיבות מגוונות שאין טעם לחפור לגביהם, יהיה לי לא מעט זמן פנוי, ובחלק מהזמן לבד. רקע מקדים: 1. המשחק האחרון ששיחקתי בו קצת היה HL2 וגם זה רק בגלל שהוא ה-המשך. ב4 השנים האחרונות לא היה לי כ"כ סבלנות למשחקים רציניים מעבר לSNOOD וZUMA ואני לא בטוח שיהיה לי כח. 2. אני מאוד אוהב סדרות וסרטים, אבל משתדל להתרחק מכל הרליסים המיותרים של סרטים שהרוויחו 20 דולר בקופות בארה"ב ולא הופצו בשום מקום - רואה רק סרטים נורמליים (יחסית) 3. כרגע המכשור שיש לי זה IRIVER H10 (אמפי של 20 ג'יגה), מכשיר DVD נייח קורא XVID וקבוצת ספרים ממבצעי השנה 4. אין לי עדיין ידע בקשר לגישה למועדונים, מקרנים, אמצעים או הרגלים אחר…

• 40 תגובות
    • 7.5k צפיות
  25. Started by SaXtoR,

מכירים את הפרסומת הנדפקת לפני צפייה בווידיאו באתרים כמו YNET למשל? שהווליום עדיין על 1 אבל זה נשמע על 100? והוא חוזר על עצמו כמה פעמים? לא רע http://tinyurl.com/lvx4gb

• 40 תגובות
    • 9.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.