כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,547 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי פיצה לפני שעה ועשר דקות ואמרו לי חמישים דקות ועדיין לא הגיע. מגיע לי משהו?
-
- 40 תגובות
- 26.5k צפיות
-
-
המורה ה&$&@()*&$) שלי לספרות נתנה לי 85 בספרות וברטוריקה (מי שמע על מקצוע דבילי כזה ), וגם קיבלתי 85 באנגלית. מתמטיקה, צרפתית, פיזיקה, הסטוריה, כימיה-100הממוצע זה 95 (בול)
-
- 40 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז ככה, ביום שבת חברים הזמינו אותנו לשוט איתם ביאכטה (סירה עם מנוע ומפרשים לא גבוהה). יבקצה יש ירידה כזאת עם מדרגות למים ואפשר לשבת שם ולשים את הרגלים במים. ואכן ירדתי למים, ואחרי כמה דקות של ישיבה קמתי והפלאפון שהיה לי בכיס עף למים זה היה ברוחק איזה 200-300 מטר מהחוף איפה שהעומק זה 40 מטר... בקיצור הוצאתי את החליפת סופרמן שלי וקפצתי אחריו למים (טוב נו, בלי החליפה...), לקח לי כמה שניות לפתוס אותו לפני שהוא כבר היה עמוק מדי (הייתי צריך לצלול איזה מטר). ישר הוצאתי אותו, פירקתי את הסוללה ושחיתי ליאכטה... בערך שעה-שעתיים אחי השיט (שלאורכו הפלאפון היה בשמש) החזרתי את הסוללה, וזה לא עבד... והייתה לי הרגשה שזהו, הפלאפון היפה והטוב שליווה אותי לאורך כמה שנים הלך לעולמו :'( אבל…
-
- 40 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן אחרי תקופה מיותרת מדי בבסיס פתוח אני כנראה חוזר לימים של בסיס סגור. ככל הנראה, מסיבות מגוונות שאין טעם לחפור לגביהם, יהיה לי לא מעט זמן פנוי, ובחלק מהזמן לבד. רקע מקדים: 1. המשחק האחרון ששיחקתי בו קצת היה HL2 וגם זה רק בגלל שהוא ה-המשך. ב4 השנים האחרונות לא היה לי כ"כ סבלנות למשחקים רציניים מעבר לSNOOD וZUMA ואני לא בטוח שיהיה לי כח. 2. אני מאוד אוהב סדרות וסרטים, אבל משתדל להתרחק מכל הרליסים המיותרים של סרטים שהרוויחו 20 דולר בקופות בארה"ב ולא הופצו בשום מקום - רואה רק סרטים נורמליים (יחסית) 3. כרגע המכשור שיש לי זה IRIVER H10 (אמפי של 20 ג'יגה), מכשיר DVD נייח קורא XVID וקבוצת ספרים ממבצעי השנה 4. אין לי עדיין ידע בקשר לגישה למועדונים, מקרנים, אמצעים או הרגלים אחר…
-
- 40 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
-
-
-
נתון ריבוע משני קודקודים שלו יוצא משולש שווה שוקיים שזווית הראש שלו היא 30 מעלות. צריך לחשב את הזווית שנוצרת אם נחבר את קודקוד הריבוע עם הזווית הנ"ל. אפשר לפתור את התרגיל עם משפט חוצה זווית אבל זה לא נקרא כי התרגיל הוא לפני החומר של הפרופורציה. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 40 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
טוב חברה החלטתי לשתף איתכם רגע מעצבן שהיה לי לפני חצי שעה למי שלא יודע אני חוקר מצ"ח... כחלק מהחיים שלנו אנחנו יודעים שתמיד יש בלתמים ואי אפשר לתכנן כלום כך הגעתי למצב שהיו לי נכון לשבוע שעבר 23 ימי חופש לא מנוצלים (ואני אמור להיות עם 15 בלבד, שינו קצת את השיטה) הייתי אמור להיות בחופש מיום ראשון הזה ועד יום רביעי. וכרגיל. לא יקום ולא יהיה יום ראשון היה לי כנס שקשור לקורס אותו עברתי = ירד יום חופש 1 יום שני נחתי בבית אחרי הנסיעות של יום ראשון יום שלישי (היום) עליתי לבסיס בשביל סידורים (ל3 שעות) וחזרתי לבית ואז... לפני חצי שעה, "תעלה לבסיס, היה אירוע" זה המילים שדפקו לי את החופש כרגיל אי אפשר לנוח בחיל הזה, תאמינו לי. כל ג'ובניק שחושב שרע לו בחיים צריך סטירה בשביל להחזיר א…
-
- 40 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
- 40 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
מכירים את זה שאתם רוצים לצאת מהבית, ולא יודעים איך לאכסן את כל הגאדג'טים שלכם בכיסים? ובכלל.. כל הדברים שאתם צריכים איתכם, מפתחות, ארנק, פלאפון, אוזניות, אייפוד (או D2, או כל נגן אחר שהוא fuck the system and be different) חשבתי לקנות תיק צד קטן, ולשים בו הכל. מישהו מכיר מקום במרכז לתיקים נורמלים? הבנתי שלPURE יש תיקים יפים, אבל שהם יקרים ממש, מישהו יודע מה סדר המחירים שם?
-
- 40 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
חבריי טוענים שלאחר מעבר לסכין גילוח Fusion של גילט הם הרגישו גילוח פחות טוב/נח מאשר השימוש בסכין מאך 3 טורבו לכן רציתי לערוך סקר מורחב יותר.
-
- 40 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום, סיפורון: אני כרגע נמצא בבנק לאומי, בעבר הלא רחוק, עשיתי קצת שטויות עם הויזה (זה מה שקורה שיש לך ויזה) וביזבזתי כסף. כיסיתי לפני זמן מה חוב גדול ונשאר לי חוב קטנטן בסה"כ. אחרי שכיסיתי את החוב הגדול והכנסתי סכום מרשים הבנק בכל זאת חסם לי את החשבון והויזה (סבבה עד כאן). הקטע הוא שלפני כמה ימים קיבלתי מכתב אזהרה של הבנק שהם רוצים לתבוע אותי על הסכום הזה ולבצע לי עיקול אם אני לא משלם תוך 10 ימים את שאר הסכום. במכתב רשום סכום שהוא לא זכור לי, הם אמרו לי שאני חייב סה"כ 1800 ש"ח +- לפני חודשיים ואני מקבל מכתב עם הסכום 2300 ש"ח. הם קפצו בערך ב-500 ש"ח. אין לי מושג למה זה ככה, עוד לא הלכתי לברר ונמאס לי כבר מהבנק הזה, התורות שם ארוכים והם גובים ריבית בקצב מסחרר... שמ…
-
- 40 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
-
-
-
אני סיימתי קורס MCDST ונהניתי. אני רוצה להמשיך ללמוד שם, ואני מתלבט בין 2 מסלולים: אני יכול לעשות את הקורס טכנאים שוב, אבל עם הסמכה של ויסטה ולא XP ומכיוון שזהו קורס במתכונת החדשה של servers 2008 ולא servers 2003, אז יש שני מסלולים: טכנאי למגזר העסקי ולמגזר הפרטי. חוץ מזה, חוזרים הרבה על החומר של ה- A+ (חומרה) ושוב מרכיבי מחשב, אולי קצת יותר משודרג ממה שאני הרכבתי. האפשרות השנייה היא להתקדם לתואר MCSA/MCSE 2008, אבל מאחר ואפילו הסמכה בסיסית של ויסטה אין לי, אני לא יודע האם מומלץ לי לעבור ישר להסמכות הרציוניות של MCSA/MCSE 2008. מה אתם אומרים? נשבר לי מזה שאנשים פה קוטלים את ג'ון ברייס בטירוף. אז נכון, יש את התארים האלה להרבה אנשים ואין להשוותם לתואר ראשון במדעי המחשב/הנדס…
-
- 40 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
-
אהלן חבר'ה אז למי שלא יודע שגיא הלא הוא ידידנו רוקפורד חוגג היום 18 שנים אז המון המון מזל טוב אחי הרבה הצלחה ;D אושר עושר יושר וכושר ובאמת שיהיה לך רק טוב וסבבה בחיים למה אם יש בנאדם בפורומים ובכלל שיש לי רק טוב להגיד עליו זה אתה ( באמת אדם עם אופי אציל ) אז עד 120 והמון המון מזל טוב !! מקווה עוד לשמוע אותך בגל"צ :smoke: ... אסף
-
- 40 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-