כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
ט"ו בשבט שמח לכל HWzone הפורום האהוב עלי ביותר אפשר לדבר פה על ט"ו בשבט, על כל דבר.
-
- 9 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש לקנות אוטו זול גג איזור ה 10K רצוי חסכוני בדלק, כמה שאפשר יותר בטוחה (למורות שרוב המכוניות בסכומים האלו הם דיי גרוטאות) בנתיים אני בכיוון של פז'ו 106 שנת 97 ומעלה שאפשר למצוא יד שניה באיזור ה 10-12K לאיזה עוד כיוון אפשר ללכת?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי לעשות סקר בקשר לנושא הזה אז תציינו איזה מערכת הפעלה אתם מעדיפים ולמה ;D מערכות ההפעלה : XP32\64BIT VISTA32\64 BIT אני אישית אהבתי את VISTA32 מאשר 64 כי יש בה יותר תמיכה מבחינת תוכנות למיניהם ,כלים של אוברקלוקרים ,יש רכיבים שאין להם תמיכה ב 64 ביט .
-
- 12 תגובות
- 828 צפיות
-
-
זה קצת מביך... אני צריך עזרה בחישוב אחוזים בדו"ח מעבדה. אז ככה: עשינו ניסוי ב-70 זבובים. מתוך 70 זבובים 59 הגיבו לסוכר בריכוזים שונים. מתוך 59 זבובים שהגיבו 20 זבובים הגיבו לתמיסת סוכר בריכוז 0.005M, 18 זבובים 0.01M עוד 10 הגיבו ל-0.05M ולסיום 11 זבובים הגיבו ל-0.1M. אני צריך לחשב את אחוז הזבובים שהגיב לכל ריכוז. כלומר X% הגיבו לי-0.005M וכך הלאה. תודה על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני מחפש עט כדורי ללימודים לא יקר אבל שיהיה נוח וקל לכתוב איתו, שיראו מה כתבתי ושיספיק לזמן מה. יש למישהו משהו להמליץ?
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
שאלה מנוע גוגל נדבק בוירוס ? כל שם שמחפשים בגוגל ולא משנה איזה באנגלית ובעברית יש הודעה בגוגל "אתר זה עלול להזיק למחשב שלך." מה זה אמור להביע
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
(אני לא מבין הרבה בחשמל, אבל אם הבנתי נכון, אמפר זה עוצמת הזרם) אז, יש לי בטרייה ואני רוצה לחבר אליה 2 חוטי חשמל ולהגביל את עוצמת הזרם למילי אמפרים בודדים איך קוראים לרכיב שעושה דבר כזה? (אם באמת יש רכיב בודד שמסוגל לעשות את זה) עוד משהו - לפני כמה שנים היה ברשותי נגד שאפשר לכוון - היה איזה משהו שעם מברג קטן ניתן היה לסובב כדי לווסת את ההתנגדות שלו (בטווח מסויים, מן הסתם) - האם דבר כזה אפשרי גם ברכיב שמגביל עוצמת זרם?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני גר בדירה שכורה עוד כמה ימים חודשיים. הכל חוקי, פעלנו כפי שהחוזה מורה; רשמנו את החשבנונות של שמיינו וכיוצא בזה. לפני שעה בעל הדירה מתקשר לבת זוג שלי ואומר לה שהוא מעוניין למכור את הדירה ושהוא מבקש שניתן למתווך כניסה להראות לאנשים את הדירה. בחוזה יש סעיף שאסור לתת די מפתח על הדירה כל עוד החוזה בתוקף. יש לנו עוד 10 חודשים בשכירות. אני רוצה לדעת מה הכוח החוקי שלי לדוגמא האם אני יכול לדרוש פיצויים, ואם כן אז כמה, האם אני יכול להתנות כניסה למתווך שלו בכסף לדוגמא אלף שקל כדי שהמתווך יוכל להראות את הדירה, האם אני יכול מבחינה חוקית לא לתת למתווך שלו להיכנס לדירה. האם אני יכול לבטל אצמעי תשלום במידה והוא לא יהיה מוכן לפצות אותנו. האם אני יכול לתבוע במידה והוא יוציא אותנו…
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
חג שמח, יש ברשותי תיבת אימייל בנטוויז'ן (הכתובת מסתיימת ב 013.net). אני לא כל-כך משתמש בתיבה חוץ מחשבוניות שנשלחות לי לשם. בין היתר יש לי אימיילים חשובים. אני רוצה לדעת איך אני יכול "למשוך" את ההודעות אימייל שקיבלתי (החשובות) אל Hotmail למשל. יש חיה כזאת?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נראה לי של99% מהאנשים כיום בכלל לא מתאימה זוגיות. מה הסיבה שאנשים נכנסים לזוגיות? למה אנחנו לא רואים הרבה אנשים בלי בני זוג שרק מבלים? אני לא מבין למה כל העולם ואחותו צריכים להתחתן ולחיות בזוג. יש סיטואציה שזוגיות זה דבר נפלא ומתאים, למשל כששני בני הזוג הם אנשים ענווים וטובי לב, אבל רוב בני האדם הם סתם חראות ומשום מה כולם צריכים לחיות בזוגיות. אוליי אחת הסיבות העיקריות זה בשביל לעשות ילדים. אבל גם זה אני לא מבין למה כולם צריכים לעשות ילדים, רוב האנשים בכלל לא אוהבים את הילדים שלהם. וילדים זה כאב ראש רציני, במיוחד כשהם בעיתיים. נראה לי שזה פשוט הכל מהאנרציה ומהצורך לחקות איזה צורת חיים שאנשים ראו בסרטים ובהולוויוד. יש לזה שם, שאנשים חיים חיקוי של חיים במקום לחיות במציאות. …
-
- 63 תגובות
- 22.1k צפיות
-
-
בבקשה תפרסמו יותר פרטים על התחרות, תודה.
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
אפשר להזמין לארץ שוקרים? (stun gun) שאלה שניה היא האם אפשר להזמין BB gun? כלומר כל רובי ואקדחי האוויר עם הכדוריות פלסטיק. ואם כן אז מותר כל סוג? או שנגיד אפשר אקדח אבל אסור רובה צלפים?
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
במוצאי שבת הייתי בגני יהושוע בהופעה של קוקה קולה, מטרת ההופעה (כך טוענת החברה) היא להתחבר לעולם הצעירים. אתה ניכנס לשם (שם= כדור גדול מפלסטיק או משהו כזה) הרחבה כולה אולי 30-50 מטר משהו קטן מאד, באמצא יש ערכת תופים ומסביב יש 4 עמדות תופים בעמדה יחסית גבוהה כך שמבחוץ יוכלו לראות את ההשתקפות שלהם דרך הכדור. יש הופעה (מדהימה יש לומר) של לייזרים ואורות עם מוסיקה נטו (ללא מילים) באמת הופעה מגניבה לאללה והכל. אתה עומד כל הזמן מסתכל לשמיים יש מוזיקה של מועדונים ויש לך חשק לרקוד וזה ויש שם בנות וזה ניראה נחמד לאללה... אבל אז היתה בעיה אחת קטנה... השעה רק 7 בערב... :s05: ההופעה רק 35ד' יש לידך זקנים בני 50 וילדים שעוד אין להם 13 במיקרה הטוב. ואתה לא ממש לרקוד כשיש עלי…
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני צריך לפי מיספר לברר מי הבעלים של המיספר האם יש כזה אתר או תוכנה בבקשה תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
ברשותי מכשיר נוקיה 6230 ואני מחפש איקונים צבעוני שהיה לי במכשיר הקודם (6100). האיקון הוא איקון רגיל orange בצבע כתום, אבל אני לא מצליח לאת את האיקוניים הציבעוניים באתר של אורנג. אם מישהו יכול לעזור ב לינק, מספר, אתר או דרך חלופית להורדת האיקון אני אודה לו מאוד. תודה.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
כשהסתובבתי לי בתפוז, נתקלתי בצירוף המילים המשעשע משו הזה... "השוואת מחירים - בלת'ם" אז מי רוצה עוד מטבח/שמירה במחיר משתלם?!... עכשיו מבצע חסר תקדים לצעירי המחלקה שלכם, שני מטבחים במחיר אחד! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
עד שהכסף עובר לחשבון? היום/מחר מפקידים לי משכורת ואני צריך לקנות משהו ליום ראשון (איזה באסה זה שאני אשרוף על זה את כל המשכורת ולא אהנה ממנה לעוד דברים :-\ ) יש מצב שבראשון הכסף יחכה בבנק?
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אחים שלי אני משתגע עברתי בכל האינטרנט ולא מצאתי לוח אחד עם עבודות שמתאימות לנוער גם בעיתונים לא ראיתי אנשים תעזרו לי איפה לחפש (אגב לא מקדונלדס הם לא רוצים אותי )
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך קוראים לסרט "צוות שנחאי" באנגלית?
-
מישהו מכיר עוד שירים כאלו? סגנון מטאל, הליריקה היא פרקים מהתנ"ך... יש עוד משהו כזה?
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני מועמד לעתודה ומתלבט בין מדעי המחשב להנדסת תוכנה. לפי מה שהבנתי התארים דיי דומים, אבל הנדסת תוכנה טיפה יותר נחשב. נאמר לי שבוגרי מדעי מדעי המחשב ובוגרי הנדסת תוכנה מקבלים את אותם התפקידים כעתודאים בצבא, ובאזרחות יסתכלו על הניסיון בצבא. האם עדיף לי בכל זאת ללמוד הנדסת תוכנה או לחסוך שנה וללמוד מדעי המחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
-
אולי משהו כמו בסרט יורוטריפ שהוא אומר "יש לך מייל בן ז**ה"
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות