עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן נשלחה לי חבילה מארה"ב בערך ב אמצע מרץ, ב 1 לאפריל היא התקבלה בארץ ועדיין לא הגיעה אלי, התקשרתי למכס לא אצלהם, התקשרתי לדואר שליחים לא אצלהם, למי אני יכול לפנות בנוגע לחבילות אבודות ? תודה

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  2. Started by EyEOnE,

ערב טוב, כרגע שמתי לב שקיבלתי הודעה ממשהי שבמקרה ראתה פרופיל כלשהו שלי ומאוד התעניינה בו. כאשר באתי לשלוח לה הודעה הסתבר שהמייל הזה בכלל לא קיים. איך ניתן לעלות על השולח? האם יש דרך להסבות מייל למשהו אחר?

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  3. Started by Milford Cubicle,

Before all great storms, an eerie calm overtakes the land. All things take pause from their normal course to reflect on the terror to come, because no matter how strong you are, you cannot stop the storm. The Calm is an all-new EP from the masters of the underground rap scene, Insane Clown Posse. The Calm is 100% written and produced by ICP themselves, drawing on their 13+ years of music knowledge and experience to make a modern masterpiece. The first EP from ICP in nearly a decade, The Calm promises to live up to the reputation of other classic ICP EP's such as Tunnel of Love and Terror Wheel, and is sure to be an instant classic. With the close of the epic Jokers Card s…

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by GRiM,

http://www.beni-levi.com מי בא? 100 ש"ח עם הסעה.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  5. Started by Tomerb1,

שלום לכולם רציתי כמה פרטים אם אפשר על יחידת "ממר"ם" של הצבא [אם ככה כותבים את זה] לפי מה שאומרים זאת יחידה מובחרת של מחשבים או משהו כזה. אם אפשר קצת פרטים, ומה עושים שם, ומה צריך כדי להכנס לשם. תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Adi_79,

שלום, ברצוני לרכוש מחשב מחנות נורמלית (לא Ivory ובעדיפות גם לא KSP). אני מאזור חדרה, לכן החנות יכולה להיות לכל הרחוק בצפון עד חיפה ולכל הרחוק בדרום עד גוש דן. אשמח להמלצה על חנויות מקצועיות וזולות בתחום אזור זה.

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  7. נתנו לנו עבודת סיכום על מרכז הכובד. יש שאלה אחת שלא הצלחתי, עזרה בבקשה!!! דחוף! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  8. Started by o07,

חיפשתי באינטרנט ומצאתי רק את האתר הזה: BOLENAT בEBAY זה די יקר, משהו כמו 150+ לאחד של 2*1.5 . יש עוד מקומות שמוכרים שם מבחר גדול? אני צריך משהו כמו 2.1 על 1.7 מטר.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by mz155,

אני רוצה לייבא בעצמי את העכבר logitech G5... כי בחול הוא הרבה יותר זול (בערך פי 2).. איזה אתר\חנות עושים שיפינג לארץ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  10. Started by LP_Fan,

הי היום הלכתי לקחת טופס ירוק של רישיון וגם לעשות בדיקת עניים. ואחרי שכבר סיימתי והכל אני מגלה שהוא לא רשם את השם משפחה שלי באנגלית נכון. יש לי שאלה יש אפשרות לשנות את זה (ברישיון עצמו לא בטופס) את זה בלי ללכת לשם שוב ולקחת שוב את הטופס מחדש? (עריכה: סליחה על השגיאות. עיברית זה לא ממש שפת האם שלי)

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  11. Started by Funkyzord,

מישהו מזהה מזה? http://forums.ort.org.il/files/30/2005607/5536634.mid

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  12. שלום לכולם, שמי עמרי אני תלמיד כיתה י"ב שכמובן מתגייס בשנה הבאה, אני יודע שאני קצת אדיש ונזכרתי מאוחר אף עדיף מאוחר מלעולם לא וכבר באמת שאין לי אופציה אחרת. שמעתי על מגוון מסלולים \ פרוייקטים שאפשר להתגייס אליהם במסגרת צה"ל העוסקים בפיתוח, כגון סיגמא, גמ"א, פרוייקט להב (אני מצטער אם אני טועה בשמות והאם מדובר בראשי תיבות אבל מה שאני רושם זה רק משמיעה). חבר שלי נבחן לסיגמא והתקבל, בעקבות כך גם אני רציתי להתגייס לשם כי אפשר להגיע ליחידות פיתוח אבל איחרתי את המועד. עכשיו אני קצת מבולבל, אני לא יודע לאיזה יחידות אני יכול לפנות בכלל ואיזה פרוייקטים קיימים, אני מרגיש כאילו יש מליון ואחד דברים שלא שמעתי עליהם ואני בכלל לא מכיר, והייתי שמח אם תשפכו קצת אור על הדברים כפורום "טכנולו…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. מעכשיו אפשר להוריד לרשת פלאפון צלצולים ואנימציות !!! השירות מתאים למכשירים: samsung 2000i, hyundai funtec www.pelefun.co.il תגובות?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by 3d7,

תשמעו, מתחשק לי לקשט קצת את הקירות, ואני לא ממש מכיר חנויות שמוכרות תמונות (ציורים או צילומים - לא פוסטרים), בכל אופן לא כאלה עם מבחר גדול שקולע לטעם שלי. אשמח לקבל המלצות לחנויות של תמונות באיזור תל אביב שמחזיקות מבחר גדול. קשה לי להגדיר את הטעם שלי, זה יותר עניין של לראות משהו שנראה לך יפה ולאהוב אותו. הכיוון הכללי הוא נופים, קשקושים יפים ותלת-מימד. איפה אפשר למצוא תמונות תלת-מימד יפות ומוארות? התקציב הוא עד 100 ש"ח לתמונה, או אולי כמה מאות שקלים בודדים לתמונה גדולה ויפה. אני לא מחפש תמונות מקוריות אלא רפרודוקציות של יצירות. חשבתי גם על אפשרות של להוריד תמונה יפה מהאינטרנט, להדפיס בגדול בחנות צילום ולמסגר, אבל לא מצאתי בגוגל. מישהו מכיר אולי אתרים שאפשר להוריד מהם תמונו…

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  15. http://squirt.io/install.html שומרים את הלינק (זה שכפתור הכחול הגדול) בסרגל הסימניות. נכנסים לדף כלשהו עם טקסט ולוחצים על הלינק - ואז קופץ חלון שמציג לכם את הטקסט מילה אחר מילה ומאפשר קריאה מהירה שלו (400 מילים בדקה ואפילו יותר). עובד גם בעברית, אם כי לא תמיד מושלם. אפשר גם לסמן פסקה ספציפית והוא יקרא רק אותה. מגניב בהחלט (וכן, אני יודע שהרעיון לא חדש, אבל זו פעם ראשונה שנתקלתי במשהו כזה אז חשבתי לחלוק).

16. בין התאריכים 25-27/02 ייתקים באוניברסיטת ת"א טורניר ענק ב-PES6 בין 768 מתחרים. הזוכה מקבל כרטיס טיסה לאמסטרדם התחרות היא לא רק לסטודנטים !!!! פרטים: www.student.co.il

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  17. Started by bareli,

הי לכולם אני אוסף חלקי מחשבים .מרכיב אותם ותורם אותם לילדים שלא יודעים מה זה מחשב ושלא מסוגלים לרכוש אפילו לא פנטיום 1. אים יש לכם מחשבים ישנים או חלקים ישנים מכול הסוגים אשר ללא שימוש אצלכם הוא זרוק סתם על המדף או במחסן .תחשבו על זה ישנם אלפי ילדים שישמחו לקבל מחשב פשוט שאנחנו לא הינו מעיפים עליו מבט נוסף. לתורמים המעונינים ישלח מכמב תודה מהילד המאושר. חברה לא להתביש אפשר לתרום אפילו עכבר בזכותכם ידלק אור נוסף בעני ילד ניזקק צרו קשר vp128@bezeqint.net או דרך אתר זה נ.ב אני כרגע בונה אתר פרטי שכולו מיועד לתרומה ללא כל מתרת רווח

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  18. Started by פרז,

דובנית תני בראש למי שצריך. למרות שאני לא סובל אותך

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  19. אני מעוניין לנסוע לחרמון לס"פש לצימר אז איזה יש שהם לא ממש יקרים כזה לשישי שבת .

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  20. Started by tom123,

חחח מישהו יודע מה זה? ג'ל קצף? מה עושים איתו? רשום לגוף ולשיער

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  21. http://lyricsplugin.com/ כבר כמה זמן שהאתר לא עובד אצלי, אני מנסה להבין אם זו בעיה ספציפית אצלי או בעיה של האתר. האתר "כאילו" נטען אך אני רואה דף לבן ריק ותו לא. ניסיתי גם בIE וגם בfirefox. אותה תוצאה.

22. Started by snowboy,

הארנבים משתלטים על העולם מי מישהו מוכן להסביר על זה קצת........... O0 O0 O0 O0 O0 :coolman: :coolman: :cwm39: :DJsmile: :cwm39: :clown: :bunny: :gorgeous: :gorgeous: :gorgeous: :funn: :funn:

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  23. Started by SamsungUser,

כותרת ^

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  24. אני מחפש חנות שנותנת לבצע השוואות בין דגמי היי-הנד של אוזניות באופן חופשי עם כמה שיותר דגמי אוזניות, למישהו יש מושג על אחת כזו?

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  25. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6552 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_145&products_id=2934 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_926&products_id=4943 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_926&products_id=4939

• 3 תגובות
    • 484 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.