עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. חברים מישהו יכול לעזור לי עם איזה שהו אתר טוב עם כל השמות של השירים שרצים היום במועדונים ????

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  2. Started by tranq,

מאיפה אתה קונים?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Oranili,

איפה אני יכול ללמוד ? במקום מוסמך עם תעודה בבאר שבע או תל אביב תודה!1

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  4. Started by -cg-,

אהה.... נושא זה מוקדש ל.... אהה.... warhammer... בעיקר 40K.... אני מקווה שזה לא נחשב לספאם או משהו נכון?? פה נדבר על.... וורהאמר... משום-מה. אוקיי, אני אוסף Tau And Kroot ביחד עם חבר שלי (אני לא איך לאמר..... עשיר ממש...) כאילו, זה לא שנלחמים כל יום, אז כל פעם שמישהו רוצה להילחם באחד החברים שלנו השני מביא לו את הצבא. יש לנו בינתיים Fire Warriors, שהם הטקטיקל סקוואד של הטאו, ולידר, שהוא לא ממש לידר, אבל הוא HQ, וחשבנו בהתחלה שהוא לידר כי עוד לא היה לנו ת'קודקס אז קנינו אותו.... אבל הוא יכול לשמש כאחלה לידר.... בכל מקרה, אני אפרט אח"כ, אני חייב לזוז יש לי ראיון לבית הספר ליד"ה..... לכיתה י' =] אני אחזור בערב מקווה שתגיבו לי ביי

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  5. אם אני מרכיב מחשב בסקיפיסי כמה יצא לי באייבורי ?

6. ג'ילט ג'ל (ספיד סטיק) לא יודע איך לאיבוד בארון כמעט 40 שקל תאריך אחרון לשימוש 2009\01 מה אתם אומרים אפשר עדיין להשתמש ?

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  7. Started by yossi21,

אני אוהב לשמוע מוזיקה שחורה, אמנים כמו 50 סנט, ד"ר דרה, אמינם, סנופ דוג וכו'. אני מחפש מוזיקה שחורה כבדה, משהו קצבי ומגניב, משהו כיפי. לאחרונה נחשפתי ל- redman ו- iggy azalea, אני לא יודע אם אפשר לקרוא לזה מוזיקה שחורה כבדה אבל אהבתי את הסגנון. קיצר אני מחפש משהו שדומה לזה. תודה.

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. Started by imber,

מישהו בבקשה יכול להשוואות בין דרגות בישראל ובין דרגות באמריקה, לפי הסדר כמובן.טוראי , רבט , סמל , סמר , סגמ , סגן , סרן , רב סרן , סגן אלוף , אלוף משנה , תת אלוף , אלוף ורב אלוף.ומה זה אדמירל. תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שאלה שלי כזאת... האם לסלקום יש חבילות אינטרנט דור 3 (מהיר) לפלאפון למשל משלם סכום מסויים כל חודש ומקבל נגיד עד 2GB או יותר הגבלה כל חודש? כי אני רוצה להתחיל לגלוש בנייד שלי (HTC) במהירות טובה...מישהו יודע מה המחירים של החבילות?? (אני יודע לאורנג יש כאלו חבילות).

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. PCH אומרים שהם לא יכולים למכור לי מעבד בעל סטפינג מסויים ! אבל אני הולך על ה-2100 רק אם אני אצליח להשיג את הסטפינג הזה !!! So how am I releasing one of those from the bastards stock ?! ****עריכה**** הכותרת לא מתאימה. עריכה- אוקיי, לקחתי לתשומת ליבי, שיניתי !

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. http://www.justsayhi.com/bb/zombie יצא לי 43%

• 39 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. השאלה בכותרת, בהמשך למה שהופיע כאן קודם, מסקרן אותי לדעת למה זה ככה?

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by dids22,

שלום מסיבה שאינה חשובה התקשרתי אתמול ל "HOT", במהלך הניתוב לשירות הנבחר המערכת הודיעה שמאחר שהם משדרגים את המערכות המחישוב יתכנו עומסים במוקד השירות ועל כן ינתן סרט מסויים לצפייה חינם ב V.O.D החלטה מבורכת!! אך כידוע, הוט החלה לספק בשנים האחרונות שירותים נוספים כדוגמת האינטרנט והטלפון הקווי. צצה לה בעיה: איך לקוחות הוט אשר אינם חלק ממנוי הטלויזיה אמורים להנות מההטבה אשר מגיעה לכל לקוחות הוט (!!) התשובה שקיבלתי מנציגת הוט היא, שהוט אינה מפצה כספית ולכן אין להם האפשרות לפצות את שאר המנויים. איני רואה שום הבדל בין השירותים שעל כן הוט אינה תוכל לפצות גם את שאר המנויים (סתם לדוג' : לקוחות הטלפון יהנו ממחירים מוזלים ליעדים מסוימים לזמן מסויים לקוחות האינטרנט יהנו ממהירו…

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  14. יש לי NOKIA 6730 תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Born2Kill,

http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=53289 **למנהלים: אין עירום** מישהו היה פעם באזור? יכול לספר קצת...

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by SKYPE VOIP,

נכנסתי לאתר של SKYPE היה שיחות ללא הגבלה לטלפונים קווים בהתחייבות חודש , 3 חודשים , 12 חודשים אני בחרתי בחודש שלחו לי קבלה לאימל אבל היה משהו מוזר היה רשום 27.4 חיוב וחיוב הבא 27.5 ? אמרתי איך ? אבל חייבו אותי לחודש בלבד ? חשבתי שזה סתם רק שאני אדע מתי מסתיים החודש ונחשו מה ? ב 27.5 חייבו אותי על עוד 4 יורו למרות שזה התחייבות רק לחודש למה הם חייבו את הכרטיס שלי על דעת עצמם ? זאת חוצפה הכול באנגלית שם ואני לא יודע איך לבטל את זה בלי קנס ! אני לא אמור לשלם קנס זה היה רק לחודש ! מה עושים ?

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. בהמשך למה שכתבתי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=181564.msg1574352#msg1574352 (ואני מצטט) אתמול התקשרתי לכבלים לראות מה הקטע, הרי הם אמרו שביום שני הם יחברו אותי. אחרי כמה דקות של בירורים קיבלתי תשובה ש"לפחות בשבועיים הקרובים מחברים רק לקוחות של 012 למבצע הזה" ואז החוצפנית הוסיפה "תתקשר בעוד שבועיים שלושה ותראה אם נחבר אותך" מישהו שמחובר לברק 013 הצליח לעבור לחיבור של 1.5/256 או 1.5/512 ?? אם כן, אנא רשמו זאת פה. זה פשוט פאקינג בזיון. הם אמרו לי במפורש (פעמיים) כאשר התקשרתי אליהם לפני שבוע שתוך 4 שעות הם מחברים אותי במהירות החדשה. הם עוד לא מחייבים אותי על המהירות החדשה, אבל נשבר לי! אם אתם מנויים של חברה אחרת - לא 012 - ועברתם לחיבור הזה, א…

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  18. שלום כולם, יש לי משקפי תלת מימד כמו שיש ב-IMAX, יכול להיות שקוראים להם POLORIZED, ואני יודע שכל עין מראה תמונה שמוצגת באופקיות ובאנכיות... בקיצור, אני לא מצליח לראות איתם ב-3D. השאלה היא האם יש אפשרות לראות בתלת מימד במסך LCD שלי (שמעתי שחייבים כמה מסכים/מקרנים או משהו כזה, אני מקווה שזה לא נכון...)? תודה על התשובות! נ.ב: יש לי גם משקפי ANAGLYPH עם הכחול ואדום ואיתם אני מצליח לראות, אבל הצבעים מגעילים...

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  19. איך אני יכול לברר מי בדיוק היצרן אם כתוב שזה מיוצר ע"י יצרן מספר כלשהו?

20. Started by UltraWaveMUSA,

אני מתחבט אם לקנות נייד חדש או להעביר את הנייח לחדר החדש ורק עוד שנה וחצי או יותר לקנות נייד. אני ממש לא צריך נייד עכשיו אבל זה אסטטי יותר ומצד שני בזבוז של כסף ורק עוד שנתיים אני אצטרך נייד [אוניברסיטה] ואני אעדיף משהו חזק, קל ודק - היום במחיר נורמאלי אי אפשר להשיג משהו כזה. הגם שכבר תכננתי לחבר את הטלוויזיה למחשב [עשינו חציבות בחדר בשביל זה] וחשבתי אפילו לקנות מסך חדש והאמת, נייד פחות נוח.. אולי לקנות תחנת עגינה והכול? אבל זה יהיה סתם בזבוז לקנות עכשיו את הנייד :-\ אני בדילמה, אשמח את תסייעו לי! תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  21. למשל "גלידת מונקו". עדיף להביא גם תמונות (אם יש).

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by the red dragon,

שאלה מעצבנת שאין לי מושג איך לענות עליה החוק קובע כי אסור לקיים תעמולת בחירות באזור הקלפי. מדוע?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  23. Started by Guarding angel,

האם החנות חזרה? http://www.skypc.co.il/default.asp האתר עדכני לגמרי,בדקתי זאת על פי החומרה המוצעת שם. קמבק?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by TeaTime,

אני מחפש אתר שנותן טמפלטים של מבחני "איזה X אתה", ושאחר כך אפשר לארח בו אותם מישהו מכיר כזה?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים