כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
הגיע הקיץ(או לפחות החום שלו) ואחרי 20-25 דק' עם היד על העכבר, היד מתחילה להזיע וזה מעצבן חושרמוטה! מתעוררת השאלה: איך אתם מקררים את היד בזמן עבודה רצופה מול המחשב? יש לי מאוורר 5ס"מ שעובד על 12V אבל אם אני אעשה את המוד של החורים בעכבר ואת המאוורר בתוכו, אז הוא לא יעבוד (יש שם רק 5V)... יש לכם פיתרונות אחרים? זה קורה גם לכם? ??? : :-X ;D
-
- 13 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי מי שמבין בנעלי הרים חייב לעזור לי ! יש לי אפשרות לבחור בין שני דגמים של נעליים מחברת ASOLO הראשון Asolo Highland GTX והשני Asolo Power matic אני מציין ששניהם עם gortex (בד חדשני שמאפשר לרגל לנשום מצד אחד ומצד שני ללא חדירת מים) מי שמבין בבקשה שיעזור לי להחליט זה דחוף. שניהם נוחות לי אגב. תודהההה
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מה שרואים בסרטון זה מעבר רק לאוטובוסים שנהגים חושבים שיוכלו לעקוף אם יצמדו לאוטובוס
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום,מה שמה של הזמרת? ו שמעתי שהיא בת 14 זה נכון? תודה רבה(כוסיייט!!11)
-
- 10 תגובות
- 946 צפיות
-
-
בחודש שעבר החלטתי לנצל את ה"כוכבים של ישראכארט", בעלות של כמה עשרות כוכבים (שבחיים לא חשבתי שאני אנצל אותם) "קניתי" מנוי ל-2 גליונות של המגזין הישראלי (ירחון) PCPLUS . היום קיבלתי את המגזין השני (גליון 18), מדפדף אני בהנאה (אחלה מגזין... ;D), מגיע לקראת סופו, ופתאום... נאורו עיניי ! לוגו האתר מתנוסס בראווה בצידו העליון של העמ' (אם כי לא הלוגו הזה שאתם רואים כרגע באתר, אלא הלוגו השני, שמופיע מדי פעם בחדשות האתר). אני משפשף את עיניי כלא מאמין !! עמ' 95: זהו מדור חדש (לא היה בגליון שעבר) בשם "עושים שוק", בו מוצגים 6 מפרטים לגיימרים מתוך המפרטים המומלצים !!! לכל מפרט הקדמה (אם כי מעט שונה מאשר ההקדמה שכתובה באתר) ופירוט מלא של הרכיבים כולל המחיר המדוייק מתוך מפרטי …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סיימתי את בית הספר בחופש הגדול האחרון. כיום אני משלים בגרות בתנך, לומד בבצפר, שחכתי להרשם בבית הספר שלי לבגרות. לפי מה שהבנתי אני צריך להגיע יום לפני הבגרות למרכז בחינות גמיש. לכל יחידה 60 ש"ח, הבחינה בתנך שתי יחידות אז 120 ש"ח. עכשיו. א. אני נחשב אקסטרני נכון? ב. פה: http://www.info.gov.il/nr/exeres/FA096AFA-353B-4542-939F-3A40CE4F7AE7.htm כתוב: תעריפים במרב"ג: מחיר היבחנות על כל יחידת לימוד הינו: 60 ¤, למעט השאלונים (עפ"י מודל הצבירה) F, E באנגלית ושאלונים ה', ו' במתמטיקה, שמחירם 120 ¤ לכל שאלון. עלות פתיחת תיק נבחן אקסטרני: 254 ¤. אין לי תיק אקסטרני, איך אני פותח ואיפה? מחר אני אגש לבית הספר שלי לקחת תפסים ולברר עוד קצת תעינין. פאק איזה מטומטם אני שלא נרשמ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני בוגר תואר ראשון בכלכלה בבן גוריון כרגע התחלתי MBA בפתוחה. בעל ניסיון בתחום. מחפש עבודה בתחום כספים/בקרה תקציבית/ תמחור באזור מרכז/ דרום אשמח לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מיול (יד שנייה)...(עוד מעט אני בן 16) לצערי הידע שלי בנושא די נמוך, לא ממש מתמצא בדגמים ובחברות שמייצרות אותם. קצת פרטים לא יזיקו. לפי דעתכם אפשר להשיג איזה מיול יד שנייה ב-20,000 ~ ? אם כן אז איזה ואיזה שנה תודה מראש.
-
- 116 תגובות
- 8k צפיות
-
-
http://www.rabidhardware.net/index.php?id=23 כל מה שאני יכול להוסיף זה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
חברה עוד מעט עוד כמה זמן אני רוצה לנסוע לארה"ב ל 20 יום בערך. איך אני משיג ויזה רגילה
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
חברים מישהו יכול לעזור לי עם איזה שהו אתר טוב עם כל השמות של השירים שרצים היום במועדונים ????
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מישהו מכיר ?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
איפה אני יכול ללמוד ? במקום מוסמך עם תעודה בבאר שבע או תל אביב תודה!1
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אהה.... נושא זה מוקדש ל.... אהה.... warhammer... בעיקר 40K.... אני מקווה שזה לא נחשב לספאם או משהו נכון?? פה נדבר על.... וורהאמר... משום-מה. אוקיי, אני אוסף Tau And Kroot ביחד עם חבר שלי (אני לא איך לאמר..... עשיר ממש...) כאילו, זה לא שנלחמים כל יום, אז כל פעם שמישהו רוצה להילחם באחד החברים שלנו השני מביא לו את הצבא. יש לנו בינתיים Fire Warriors, שהם הטקטיקל סקוואד של הטאו, ולידר, שהוא לא ממש לידר, אבל הוא HQ, וחשבנו בהתחלה שהוא לידר כי עוד לא היה לנו ת'קודקס אז קנינו אותו.... אבל הוא יכול לשמש כאחלה לידר.... בכל מקרה, אני אפרט אח"כ, אני חייב לזוז יש לי ראיון לבית הספר ליד"ה..... לכיתה י' =] אני אחזור בערב מקווה שתגיבו לי ביי
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אם אני מרכיב מחשב בסקיפיסי כמה יצא לי באייבורי ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ג'ילט ג'ל (ספיד סטיק) לא יודע איך לאיבוד בארון כמעט 40 שקל תאריך אחרון לשימוש 2009\01 מה אתם אומרים אפשר עדיין להשתמש ?
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני אוהב לשמוע מוזיקה שחורה, אמנים כמו 50 סנט, ד"ר דרה, אמינם, סנופ דוג וכו'. אני מחפש מוזיקה שחורה כבדה, משהו קצבי ומגניב, משהו כיפי. לאחרונה נחשפתי ל- redman ו- iggy azalea, אני לא יודע אם אפשר לקרוא לזה מוזיקה שחורה כבדה אבל אהבתי את הסגנון. קיצר אני מחפש משהו שדומה לזה. תודה.
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להשוואות בין דרגות בישראל ובין דרגות באמריקה, לפי הסדר כמובן.טוראי , רבט , סמל , סמר , סגמ , סגן , סרן , רב סרן , סגן אלוף , אלוף משנה , תת אלוף , אלוף ורב אלוף.ומה זה אדמירל. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלה שלי כזאת... האם לסלקום יש חבילות אינטרנט דור 3 (מהיר) לפלאפון למשל משלם סכום מסויים כל חודש ומקבל נגיד עד 2GB או יותר הגבלה כל חודש? כי אני רוצה להתחיל לגלוש בנייד שלי (HTC) במהירות טובה...מישהו יודע מה המחירים של החבילות?? (אני יודע לאורנג יש כאלו חבילות).
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
PCH אומרים שהם לא יכולים למכור לי מעבד בעל סטפינג מסויים ! אבל אני הולך על ה-2100 רק אם אני אצליח להשיג את הסטפינג הזה !!! So how am I releasing one of those from the bastards stock ?! ****עריכה**** הכותרת לא מתאימה. עריכה- אוקיי, לקחתי לתשומת ליבי, שיניתי !
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.justsayhi.com/bb/zombie יצא לי 43%
-
- 39 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, בהמשך למה שהופיע כאן קודם, מסקרן אותי לדעת למה זה ככה?
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום מסיבה שאינה חשובה התקשרתי אתמול ל "HOT", במהלך הניתוב לשירות הנבחר המערכת הודיעה שמאחר שהם משדרגים את המערכות המחישוב יתכנו עומסים במוקד השירות ועל כן ינתן סרט מסויים לצפייה חינם ב V.O.D החלטה מבורכת!! אך כידוע, הוט החלה לספק בשנים האחרונות שירותים נוספים כדוגמת האינטרנט והטלפון הקווי. צצה לה בעיה: איך לקוחות הוט אשר אינם חלק ממנוי הטלויזיה אמורים להנות מההטבה אשר מגיעה לכל לקוחות הוט (!!) התשובה שקיבלתי מנציגת הוט היא, שהוט אינה מפצה כספית ולכן אין להם האפשרות לפצות את שאר המנויים. איני רואה שום הבדל בין השירותים שעל כן הוט אינה תוכל לפצות גם את שאר המנויים (סתם לדוג' : לקוחות הטלפון יהנו ממחירים מוזלים ליעדים מסוימים לזמן מסויים לקוחות האינטרנט יהנו ממהירו…
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-