כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח את התרגילים האלה ויש לי מחר בוחן עליהם , @___@ מה יותר גדול : 1) שורש של שלוש + שורש של שש או שורש של 17 ,אם תצליחו תראו לי את הדרך 2) שורש של 7 + שורש של חמש או שורש של 2 +שורש של 12 גם כאן אם תצליחו תראו לי איך תודה גדולה לעוזרים !
-
- 10 תגובות
- 747 צפיות
-
-
ה360 הגיע לארץ! עכשיו הוא במכס.. :-\ איך אני מוציא אותו משם? מה העלויות? ואיך בגדול כל העסק עובד? (אתרי המכס חסרי ערך ממה שניסתי לבדוק...)
-
- 19 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
http://www.metacafe.com/watch/114818/thank_god_for_september_11/ :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy:
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
שלום אני התחלתי לעבוד דרך כוח אדם המרומי אצלי ביוקנעם ואני עובד כבר יום שלישי במיפעל פלסטיק עכשיו אמרו לי שהתשלום הוא לפי שעה והוא 18 שקל לשעת עבודה. כשהסיעו אותי לעבודה אתמול שאלו אותי איזה מישמרת אני עובד אז עניתי בצהריים 3וחצי -11 וחצי והנהג אמר שיש לי מזל כי משלמים יותר משו כמו 21 שקל לשעה אני כולי היתי מבסוט ויום למחרת נסעתי עם נהג אחר והוא אמר שהשינוי בתעריף הוא רק משעה מסויימת נידמה לי שהוא אמר 6 בערב או משו כזה... אני אשמח אם תוכלי להגיד לי בדיוק איזה תעריף הוא לאיזה תווח שעות או להפנות אותי למקום שאפשר לימצוא את זה שם תודה
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%A8%D7%A4%D7%93%D7%94_%D7%9E%D7%AA%D7%A4%D7%95%D7%A6%D7%A6%D7%AA הם עושים ממני צחוק? יש באמת דבר כזה? או שויקיפדיה אמינה כמו מוכר פלאפל?
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה חוקי אבל אני בעבודה ומת לשמוע את הפרוייקט של עידן רייכל - יש בי עוד כח מישהו אולי ??? איכשהו אולי ???
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
היי חברים, התרגיל פשוט מאוד ואני רק רוצה לוודא את התשובה. 16-1/2 > 1/2 1/16 שרש 1/16 האם צדקתי ?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
בחמישי הזה... יש עצות? הקטע הוא שאני פותר תרגילים ותמיד אני מגלה טעויות שעשיתי וזה לא שאני לא יודע את החומר אלא שפשוט באותו זמן זה לא עלה לי בראש.. מאוד מתסכל! מה לעשות? יש גם למישהו מתכונות לתרגל באינטרנט או סתם חומר? יש לי רק 10 ועשיתי בינתיים 7 [עוד 2 אני אעשה היום ומחר 1] תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני גולש לי באינטרנט ורואה שמישהו מזיז את העכבר ... פעם 1 אחרי שזה קרה חשבתי שפרצו לי ולא הבנתי איך אז בבדקתי את כל התוכנות והכול היה סבבה.. שיניתי איפי והתחברתי שוב לאינטרנט.. עוד הפעם המקרה הזה... אני מסובב את הראש אחורה לטלויזיה אני רואה שהכלבה שלי שוכבת על העכבר השני שגם הוא מחובר למחשב והיא זאת שהזיזה את העכבר *בטעות השארתי את העכבר השני מחובר למחשב..
-
- 33 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם מישהו נתקל בבעיות כרגע עם google. אני מגיע לדף הבית שלהם אבל החיפשושים נתקעים ולא מחזירים תןצאה. יש בעיה ב google או רק אצלי :-[
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה, איך להגיע מנתניה לקניון איילון.. שמעתי זה ברמת גן, או באיזור של בני ברק. מישהו יכול למצוא לי מפה או להסביר לי איך להגיע לשם ? אמרו לי להמשיך בגני התערוכה עד הסוף וזה שם באיזור, הגיוני ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני וחברים שלי טסים ליוון בחופש הגדול לאיוס ואנחנו רוצים להשכיר אופנועים שם לכולנו יש רישיון וכולנו בני 18 זה מספיק?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי כסף שנשלח לי בפאיפאל וממתין שאני אקבל אותו, אך לא מצאתי דרך להוסיף ולמשוך כסף לחשבון בנק ישראלי. האם יש דרך לעשות זאת? תודה,
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נגיד אני קונה מוצר ומשלם עליו בפייפאל. מה השלב הבא? אני אמור לדעת אם החבילה נשלחה או רק לחכות לקבל את זה בדואר?
-
- 32 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מי שיגיד לי איך קוראים לשיר שיש פה שזה בפורטוגזית http://he.metacafe.com/watch/110649/brazil_team_dance_the_samba/ הוא מלך!! ואני ממש אודה לו... (השיר מתחיל בערך ב-00:25)
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היום הגיע המוסף של "אוטומוטור" עם ידיעות אחרונות. הכתבות שוות לתחת, אבל יש תמונות! מציגים בולטים: -למבורגיני עם הגייארדו ספיידר -רולס רויס עם הפאנטום -B.M.W עם ה-z4 קופה החדשה -וכמובן מרצדס slr מקלארן תרגישו חופשיים להדיין.
-
- 289 תגובות
- 20.4k צפיות
-
-
-
הבגרות מתחילה ב 12:00. טיפים \טריקים?
-
- 10 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
דיברו על זה כבר לפני חודשיים בחדשות של ערוץ 22, ושום דבר לא זז מאז... מתי הקיצורים אמורים להכנס, והאם זה בטוח או סתם עוד שמועה זדונית שהגיעה לתקשורת?
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ספק אצל KSP שיש לה חנות בירושלים אבל הבנתי שהשרות שלה על הפנים ואת רוב הדברים היא מייבאת בעצמה כך שלך תדע איפה היא ממשת את האחריות... ויש לי גם ספק אצל מור לוי אבל אין חנות בירושלים... אני מחפש אז חנות מחשבים עם אפשר להיות ספק שלהם או סתם מקום רק לספקים, שממוקמים בירושלים . חשבתי על CD LOG הם נראו לי מקצועיים אבל שוב אין להם חנות בירושלים... =\ אשמח לאיזה מקום(לא על איזה חנות שהקימו אתמול), תודה.
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני מחפש חנויות שמוכרות את ה-iAudio X5L בלונדון (תאמינו לי חיפשתי הרבה ומצאתי רק אייפודים ) וגם רציתי לשאול אם אני קונה מחו"ל יש אחריות בארץ ובמקרה של תקלה לא צריך לשלוח את הנגן לחו"ל ? לגבי המכס והמע"מ הכוונה שאחותי נמצאת עכשיו בלונדון- אם היא קונה שם את הנגן ומביאה אותו עליה צריך לשלם עליו מכס או מע"מ ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אולי נראה פשוט, אבל נרדמתי בשיעור P: ולשאלה: מכונית שמסתה 800 קילוגרם, נוסעת על כביש חלק ומגבירה את מהירותה מ10 מטרים לשנייה ל30 מטרים לשנייה ב 10 שניות. א) חשבו את הספק תוספת אנרגית התנועה של המכונית ב)האם הספק זה היה זהה אילו נסעה המכונית על הירח, שבו אין אוויר. הסבירו. ג) האם הספק זה היה זהה בכביש מחוספס על פני כדור הארץ? הסבירו. תודה, יש מבחן מחר P:
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/w/Crazy-German-Guy?v=cNQPYY9ZzzU&feature=Views&page=3&t=t&f=b
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-
-
היי אני טוס לתילאנד עוד איזה חודש אמרו לי שכל חובב אלקטרוניקה וגאגטים מוצא את עצמו בגן עדן של מחירים השאלה שלי היא מה כדי לקנות שם ומה לא כי אין אחריות ויכולים למכור לך מוצרים לא 100% חוץ מזה מה אפשר להעביר במכס ומה בעיתי ובכללי אנשים שהיו שם מה אתם חושבים הכי שווה לקנות לעומת הארץ תודה
-
- 11 תגובות
- 778 צפיות
-