עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם, יש לי מספר חברים המועסקים כעובדי קבלן ובנוסף לכמות האזכורים של הנושא, מעניין אותי לדעת כמה באחוזים מרוויחה החברה שמעסיקה את עובד הקבלן על כל שעת עבודה שלו שלרוב מרוויח שכר מינימום. הכוונה היא בעיקר לעובדי הניקיון, השמירה ואלה המשתכרים משכורות נמוכות. באחת החברות שעבדתי, הייתה לנו התקשרות מול חברת קבלן שהציעה 60 ומשהו ש"ח על כל עובד קבלנות שיספק עבורנו שירות לקוחות. אם אפשר להתחשב בחישוב גם בהפרשת תנאים סוציאליים, משמע הרווח נטו של החברה על העובד אחרי הפרשת כל הכתוב בחוק. תודה רבה לכל המגיבים. - - - תגובה אוחדה: - - - מנהלים, אם אפשר לשנות את הכותרת ל "כמה הרווח של חברת קבלן על שעה של עובד שלה?" מקווה שיהיה יותר מובן.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Tapeworm,

למישהו יש מושג איפה ניתן למצוא את ה- lyrics של Vicious Delicious? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  3. למי שלא מכיר מה זה- מוזמנים לצפות בסרטון למעלה. זה רעיון שחשבתי עליו הרבה זמן, כי סך הכל יש פה הרבה שחקני מחשב בארץ, הפיראטיות גדולה, אבל לא תמיד לילדים או יותר נכון להורים שלהם יש כסף למחשבי גיימרים רציניים. לכן נניח ומישהו היה בא ופותח כזה דבר בארץ, דורש איזה 10-15 שקל לשעה עבור משחקי אונליין חוקיים, ומוכר גם חטיפים ומשקאות כדי להרוויח עוד, זה נשמע לי כמו משהו שהיה תופס תאוצה מהר. האם ניסו משהו כזה פה? האם לדעתכם זה יכול לעבוד?

4. Started by uzi_sch,

העכבר החדש לנשים - להיט! לחצו על התמונה על מנת להגדיל (בלי שקל תשעים). [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  5. כבר נתקלתי מספר פעמים במחירים שגויים באתרים. עד עכשיו לא הכותבים תמכו בזכות של החנות לא למכור מוצר במחיר הפסד גם אם המוצר הוזמן ויש בידי הלקוח הזמנה תקפה מכיוון שהלקוח אמור לדעת שהמחיר לא סביר. ובכן, מהפך!!!, ע"פ הכתבה המצורפת נפסק שאתרים לא יוכלו לחזור בהם ממחיר שצויין בהזמנה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3473934,00.html[br]פורסם בתאריך: 22.11.2007 בשעה 13:04:06 טעות במשפט הראשון - התכוונתי לכתוב שרוב המגיבים בפורומים תמכו בעבר בחנויות. המילה לא לפני המילה כותבים היא טעות, מצטער!!!

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  6. אני רוצה לקנות אקס בוקס גרסת PAL וחשבתי על האפשרות לשלוח מאירופה לארהב ואז להביא את זה משם אין לי בעיה .. ועל הדרך להביא 8800GT ... קיצר מישהו מכיר חנות אמינה כזאת באירופה ? תודה ... וחג שמח.

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  7. אני מחליף כרטיס מסך וספק.. למישהו יש רעיון מה לעשות איתם?? אנשים יקנו כיום כרטיס מסך 7600GS יד שניה וספק 500W ג'נרי?? וסתם בלי קשר כדי לי לשפר את המחשב שלי או שלא כדי עכשיו? מה אתם הייתם עושים?

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  8. המורה (בתיכון) הביא לנו שאלה קשה לשיעורי בית בתור בונוס, חשבתי שמצאתי לה את הפתרון הנכון, אבל הוא אומר שלא. צריך למצוא את ההתנגדות בין A ל-B (כשההתנגדות של כל קטע במוליך היא R, וה"סולם" הוא אינסופי). אני לא בטוח אם הוא אינסופי לשני הכיוונים, אבל מקסימום אם כן אז מחלקים את התוצאה ב2.. אמנם לא הגעתי לפתrון אבל הגעתי לסוג של משוואה: (השלוש נקודות מסמלות המשך אינסופי של המשוואה הרקורסיבית הזאת) חשבתי לעצמי שהפתרון צריך להיות ב 3R ל 2R, אז אמרתי שזה בטח יוצא איזה eR בסוף p:. אז בדקתי את ההתנגדות כשלסולם יש שני שלבים מתחת לA ויצא 2.75R. בדקתי את ההתגנדות עם שלושה שלבים ויצא לי 2.733333R. אז חשבתי וואלה, כנראה זה באמת eR, אז הלכתי גאה בעצמי למורה ואמרתי לו (הוא ביקש…

• 3 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. אני לא רואה את כל הסמיילים/אייקונים, שינויי גודל כתב/צבע. בקיצור אני לא רואה את כל האפשרויות האלה, אז אם למישהו יש את אותה הבעיה שיכתוב. ואשמח שאחד המנהלים של הפורום התייחס לבעיה(או שהיא ידוע לכם והיא בטיפול). [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  10. Started by just-a-freak,

בימים אלה, דעתי היא שצריך להציג מעט אנרכיה, לערער את הסדר הקיים- והכל הופך לכאוס. אני סוכן של הכאוס, אולמרט. ואתה יודע מה הענין עם כאוס? הוא הוגן.

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  11. Started by kisin,

שלום, האם ניתן לראות שידור ישיר של ערוץ 11 באינטרנט? לצערי אני מחר תקוע בעבודה ואני חייב לראות את המשחק חצי גמר גביע המדינה... יש למישהו פתרון בשבילי?!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Meir787,

אני יכול להשיג את הפלאפון הנ"ל ב550 שקל בערך, אולי אפילו בפחות. שווה לקנות ? אם כן, כמה עולים אביזרים כמו כבל USB ?

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  13. Started by *BYZ*,

אהלן, הרבה זמן לא בדקתי את מצב השוק של החומרה למחשבים נייחים הבנתי שיוצאים מעבדים חדשים של אינטל וכרטיסי מסך חדשים של nvidia אז רק רציתי לשאול אם כדאי לבנות מפרט בחודש הקרוב או בעוד 3 חודשים?? התקציב שלי יהיה 5-6K למשחקים (כרגע אני לא צריך מפרט... אני צריך קודם לבדוק ת'שטח)

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  14. כי אני מחפש איזה סרט אימה שדסרנט וושינגטון שיחק בו ואני לא מוצאאא... אולי תוכלו לעזור לי... :s05:

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  15. Started by someone,

תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Joli,

בוקר אור! קניתי מחשב נייד ויש הרבה מסמכי וורד שאני עובד עליהם בשני הצדדים.. עד עכשיו השתמשתי בשרות של MEGA לאכסן אותם, אבל נמאס לי כל פעם להוריד את הקובץ למחשב ולהעלות אותו מחדש כשאני מסיים לעבוד.. יש איזה אתר שאתם מכירים שאפשר לשמור עליו קבצים עם אפשרות לבצע את השינויים במסמך כשהוא על השרת עצמו? תודה!

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  17. Started by liav25,

יש מישהו שיודע על קניית חומרה או קנה חומרה בדיוטי פרי בארץ/בבודפשט ? אני טס בקרוב וחשבתי שאם כבר אני קונה מחשב חדש למה לא להוזיל רכיב או שניים בכמה מאות שקלים...

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  18. Started by e.s,

שנה הבאה אני מגיע לכיתה י"א ואני לא יודע איזה מקצוע לבחור אלו המקצועות: אמנות גיאוגרפיה מדעי החברה ניהול עסקי עיצוב אופנה חשמלקטרוניקה לימודי הסביבה ביולוגיה מה כדי??

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  19. Started by michaelr,

דיון ספאם אחד הספיק. דיון ספאם כפול זה יותר מדי -djelectric

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by -LosNir-,

היי, אני בתהליכים של שכירת דירה, ולאחר שמצאתי אחת שנראית לי, הוצג בפני החוזה. אני לא אעלה את כולו, אך אצ'טט חלקים ממנו: א. האם זהו דבר מקובל? להסכים לדבר כזה? מדובר בדירת 2 חדרים.. אין שום בעיה לצבוע לבד, וגם אם כן, שכירת בעל מקצוע תיהיה זולה. ב. הסעיף לא ברור כ"כ, האם אפשר לקבל הסבר? איפה עוד אפשר לעשות שינוי חוץ מהקירות הפנימיים והחיצוניים? :-\ היו לי עוד כמה דברים בלתי ברורים.. אבל הבהרתי עם בעל הבית ובנוסף, כל אלה שיש להם כבר ניסיון בשכירת דירה, אשמח לטיפים, עשה אל תעשה וכו'! תודה.

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by daniel0089,

היי, בעקבות הדיון האחרון שמישהו העלה לפרום כללי בקשר לזה שהוא קנה מחשב חדש הביא לי רעיון... למה שלא יהיה פורום שרק בו יהיה ניתן להעלות תמונות ולספר מה קניתם, מרוצים או לא וכו'... מה אתם אומרים? אשמח לתשובה ממנהל שיכתוב לי למה עד עכשיו לא היה פורום כזה והאם קיימת בעיה לפתוח אחד עכשיו... תודה.

22. Started by CashMAn,

אהלן כולם רציתי לדעת פרטים על ההופעה של אנריקה אגלסיאס באיזה תאריך יום שעה והכול תודה מראש ביי ;D

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  23. Started by Ewingum,

כמה שיותר מהר יותר טוב

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  24. התרגיל הוא כזה - הפתרונות הם; א. m>4 ב. m<2 ניסיתי כמעט בכל דרך אפשרית, אני פשוט לא מצליח. הסבירו לי לעשות בדרך עם דלתא, ניסיתי, תראו מה יצא - http://img119.imageshack.us/img119/8277/38604202rs3.jpg אשמח אם תסבירו לי איך לפתור את זה, תודה רבה מראש.

25. Started by PsyDream,

לא ידעתי איפה לשאול..תגידו מזה אפשרות "המהרת מערכת המחשב" שיש אפשרות להוסיף ב-tms??

• 3 תגובות
    • 501 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.