עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם ויום עצמאות שמח ;D קיבלתי את המחשב החדש לא מזמן וסוף סוף הקאזה הקקא שלי התיחלה לעבוד. כללללל מקרה אני צריך שמות של שירים יפים,מוכרים, כאלו שאפשר לשים במסיבות וכו' שירי מועדנים גם, עברית ואנגלית....... תודה מראש, אה וגם לפני כמה ימים אמא הפתיעה אותי וקנתה לי פלאפון חדש: נוקיה 6280, הסליידר של נוקיה! טלפון מגניב לאללה. אבל הכי התלהבתי זה מהמצלמה שלו, קחו תמונות לדוגמא: http://img285.imageshack.us/my.php?image=0081xr.jpg זהו, אשמח לקבל שמות של שירים. דניאל

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  2. Started by SpiritKnight,

האם מבטאים את המותג Nokia בעברית כנוק-יה(Nok-ia) או נו-קי-יה(No-ki-a). לדעתי האפשרות השנייה היא הנכונה, מה גם ששמעתי מספר פעמים ביטוי אנגלי של האפשרות השני. האירו נא את עיניי.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Shasoosh,

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  4. Started by Eled,

אני רוצה לבנות לעצמי בלוג אבל שלא יהיה בלוג בתוך מערכת בלוגים גדולה כמו של תפוז. אני רוצה בלוג פרטי בסגנון הזה: http://www.xslf.com/ איך בונים כזה בלוג? דבר נוסף. איני רוצה שברישום הדומיין יהיו רשומים פרטי כי אני רוצה שהבלוג שלי יהיה אנונימי. איך עושים זאת? תודה,

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  5. יש איזה שיר אחד של זמר ישראלי שמופיע לפעמים נדירות בערוץ 24 והיה עכשיו היה תכנית עליו ופספסתי תשם שלו ויש לו שיר ממש יפה שהפזמון שלו זה "רק שכבר נגיע רק שכבר נחזור" בקליפ הוא באיזה חורשת אקלפיטוס ורואים אותו שר בחור רזה עם שיער עד לכתפיים.

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  6. אייך אני לעזאזל משנה את הלוגו של סלקום מהW800I

• 16 תגובות
    • 985 צפיות
  7. Started by allammo,

אני צריך תרגום לסרט Get.Rich.Or.Die.Tryin תודה רבה לעוזרים!!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  8. Started by sevenX,

שלום חברים. אני משלים כרגע חומר שהפסדתי ויש לי בעיה קטנה בטריגו. סינוס קוסינוס טנגנס. לפי מה שהבנתי משפט הסינוסים אמור להיות דרך ב' לפתירת תרגיל כלומר במקום להישתמש באחד מהם(^) אני יכול פשוט להשתמש במשפט הסינוסים במקום, זה נכון? ואפשר קצת הסבר\דוגמאות עליו? תודה.

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  9. Started by Green,

היי שני דברים בבקשה 1.באיזה שלב בא הסרט ? 2.איך הסידרה מומלצת (שווה להתחיל לראות)? תודה..

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  10. בירושלים מציעים לאנשי היי טק (ותיקים וחדשים) שיבואו לעבוד ולחיות בעיר שנתיים של סיוע משמעותי בשכר הדירה - עד 1500 שקלים לחודש בשנה הראשונה ועד 1000 שקלים לחודש בשניה. אם אתם עובדי תעשיה מתקדמת כדאי לבקר באתר http://www.jda.gov.il/Hitech.html ולקבל את כל הפרטים.

• 44 תגובות
    • 2k צפיות
  11. תמונה 1 - הסמל של הבונקר של הניצולים תמונה 2 - הסמל של הבונקר של הקבוצה השניה של הניצולים תמונה 3 - הסמל של הבונקר בו החזיקו את קלייר (זאת שהיתה בהריון) תמונה 4 - הסמל על הכריש שניסה לטרוף את סויר ברפסודה תמונה 5 - הסמלים על המונה זמן של המכונה אחרי שג'ון לא הספיק להכניס את הקוד בזמן תמונה 6 - הכי מעניינת, התמונה שהופיעה על הדלת הדף באולטרה סגול. בתמונה 6 רואים למטה שכתוב I AM HERE שמצביע לבונקר עם סמל של ברבור. בצד שמאל למעלה יש עוד בונקר עם סמל כמו הסמל של הבונקר שבו החזיקו את קלייר. עכשיו השאלה האמתית היא מה יש באמצע [attachment deleted by admin]

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אני יודע שזאת שאלה שמן הסתם כבר טחנו אותה...אבל אני צריך לקנות מחשב חדש בקרוב ואני רוצה לדעת איפה הכי כדאי לי לבדוק ברצינות. לפני שנתיים קניתי מחשב נייד אצל ksp ולמרות שהמחשב עצמו מצויין נתקלתי שם בכמה דברים שממש עצבנו אותי: 1.היחס של המוכר היה כאילו הוא עושה לי טובה שהוא מסכים למכור לי. 2.הם לא גמישים בגרוש!המחירים באתר שלהם הם רק בתשלום מזומן(מחשב ב8400 ש"ח בתשלום אחד במזומן?!),אין מערכת התקנה,מחשב אינו כולל שום דבר שבמקומות אחרים נחשבים לדברים בסיסיים(כמו מערכת הפעלה,כרטיס רשת וכו'). 3.שמעתי שלא משתלם לקנות אצלהם מחשב שלם. אז איפה אתם ממליצים לקנות?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  13. אני לא בטוח אם זה שייך לאוברקלוקינג וקירור או לכאן אבל בכל מקרה שווה להסתכל: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3245895,00.html

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by D-M-X,

2 תמונות של הSLR: BMW Z4: למבורגיני:

• 63 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. מי ינצח לדעתכם?

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  16. יאללה תוציאו את העצבים:

• 41 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. Started by HiperPsY,

סתם לידע כללי.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני לא יודע אם פורום "כללי" הוא המקום הכי ראוי לזה, אבל נדמה לי שכן... חשבתי על אפשרות מסויימת שתשפר את החוויה של משתמשי הפורום. נכון שיש מנייה של מספר ההודעות של כל משתמש? אבל אין ממש הבדל בין 1800 הודעות ספאם טהורות ל-1800 הודעות אינפורמטיביות ומעניינות. אז חשבתי על אפשרות לסמן הודעה של בן אדם כהודעה טובה, לפי דרגות מסויימות. כך שלאדם יכול להיות 1000 הודעות, מתוכן 900 ספאם, 50 מועילות ו-50 מצויינות (או להיפך). לאחר שתיווצר סטטיסטיקה מספיק גדולה עבור רוב חברי הפורום, לכל חבר פורום תינתן האפשרות לבחור רף שממנו ומעלה הוא מעוניין לראות. למשל, אני מעוניין לראות רק מי שפחות מחצי מההודעות שלו מוגדרות כספאם. דבר זה יעודד אנשים לכתוב בעיקר הודעות מועילות, ויפחית משמעותית את אפשר…

• 13 תגובות
    • 970 צפיות
  19. Started by tal_levi1000,

אני מחפש איזה קטע וידאו שראיתי באיזה אתר בסגנון BREAK.COM זה היה וידאו על קבוצת פעלולנית שעושים כל מיני תרגילי אקרובטיה ממש מגניבים ברקע היה השיר OPEN YOUR EYES של GUANO APES הסגמנט ממש ממש מגניב אבל אני לא מוצא אותו מישהו מכיר? יודע איפה אני יכול למצוא? אולי שם של הסגמנט הזה? תודה מראש על העזרה טל

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  20. שלום לכולם אני מחפש המלצות לפלאפון חדש חשבתי על ה-nec n411i אבל אי אפשר לקנות אותו כ-טוקמן ואני מחפש טוקמן אני מחפש פלאפון איכותי שיהיה בו mp3 ומצלמה איכותית ושיהיה עם פומית תודה רבה לכל העוזרים. חשוב לציין שלא חשוב לי איזה חברה חברים לא משנה איזה כל דבר התקבל.

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by amilo,

חברה עברנו את הפיינל פור , עכשיו רק את הגמר !

• 133 תגובות
    • 10.3k צפיות
  22. Started by InFecT[0]r,

הרבה זמן לא ניכנסתי לפורום אבל תמיד ידעתי שאם אני צריך תשובה למשהו פה אני יכול לקבל... תגידו משהו מכיר את הסרטים העצובים האלה שיש תקטעים האלה בלי קול ורק מעימה עצובה כזאת... אז אני רוצה כאלההההההה אני אתן גודמה בערך שיהיה לכם יותר קל לעזור לי אני לא מתכוון לדיסק של השיר הזה או של האומן אני רק רוצה ללתת לכם כיוון פחות או יותר http://rapidshare.de/files/19326890/07.rar.html *(ללחוץ על Free ולחכות שהשניות למטה יעברו ולהוריד *) אז זה הסיגנון בערך

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by UltraWaveMUSA,

בא לי לגוון קצת מלבד מוזיקה שחורה וטראנסים. אני שמעתי לאחרונה כמה שירים יפים בטלוויזיה משנות השישים בערך כמו " only you" "a mans love" וכל השאר.. מישהו יכול להמליץ לי פה על שירים יפים וישנים? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אוקיי, חוץ מללמוד נהיגה וללמוד לבגרויות (בערך) שמתי לב שאני לא ממש עושה משהו שיועיל לי לעתיד, וכאילו... בתכל'ס בשלושה חודשים האחרונים כל מה שאני עושה זה לצאת ולשתות ולעשן ובקיצור - שום דבר יעיל. עבדתי תקופה של חודשיים (מצטבר) אבל ב18 שקל לשעה (27 בשעות נוספות) זה לא באמת שווה את זה... חוץ מזה שיש לי עכשיו 10 אלף שקל ואין לי ממש רעיונות טובים של מה לעשות איתם (שיכול להועיל לי כאמור). אז בקיצור, אם יש לך רעיונות ככה לעיסוקים שיכולים לעזור לי לרכוש מיומנויות חשובות, או קורסים מסוימים (כל עוד זה לא משעמם מממששש....) ודברים כאלה זה יהיה ממש נחמד אם תשתפו. אגב, גם אחרי שאני מסיים ת'לימודים (סוף י"ב) יהיו לי איזה שלושה חודשים לשרוף ואין לי מושג מה אני אעשה בזמן הזה... (די נמאס ל…

• 75 תגובות
    • 4.4k צפיות
  25. Started by HiperPsY,

http://www.thatvideosite.com/view/2209.html

• 13 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים