כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
ההורים שלי בתאילנד והם מתכוונים לקנות לי שם PS2 יש משהו מיוחד שכדאי לדעת לפני הקניה ?? זו אותה קונסולה שיש פה בארץ שיש הבדל בגלל האזורים וכל מיני כאלו??
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
מחפש בנרות סרט נחמד לראות להעביר את הזמן, אבל הכל נראה לי או שטותי, או כבד מדי, או סתם משעמם.. כמעט כל הסרטים שכיכבו בטקס האוסקר האחרון נראים לא בכיוון בכלל.. למישהו יש המלצה למשהו נחמד שראה בזמן האחרון?
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
חדש חדש
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
חזרתי מחבר במוצקין, עברתי את צבר לכיוון לקרית ים, יש שם עיקול כזה.... אוטו לפני נסע מהר, עלה על הגדר, והמשיך לנסוע עליה עוד כמה מטרים, העיף אותה ממש רחוק לצד השני של הכביש, ואפילו הוריד איזה עמוד תאורה בדרך אני חושב...... אני, שלקח לי איזה רגע להבין מה קורא, בלמתי, כולי מפחד על הבייבי של אבא שאני נוסע עליו פעם שנייה (תמיד נסעתי על האוטו השני, אותו אני מכיר כמו את היד שלי..) ראיתי שהוא חיי, ונסעתי 30 כל הדרך להוריד מישהוא והביתה..(לא רצוני, אבל ככה יצא..) ...והבייצים שלי עדיין בתחתונים..... חבל שנתנו לו רשיון.... (הוא היה צעיר, נהג חדש, נסע מהר, וכנראה גם קצת מסטול, עייף בטוח...)
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
-
במשולש שווה שוקיים זוית הבסיס בת 55 מעלות ואורך הגובה לבסיס 10 ס"מ מצא את אורך הגובה לשוק תודה לכל העוזרים....
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, אני פשוט אגש לבעיה.. כל 4-5 לחיצות על לינקים שונים אני מקבל את ההודעה שמופעיה ב-IE-First.JPG, ברגע הניסיון ללחות על לינק מסוים. אם אני לוחץ על הירוק זה מביא אותי ללינק שרציתי, או לא מגיב. אם אינ לוחץ על האדום זה מביא אותי ל-IE-Ssecond.JPG יש לי מישהו פיתרון איך להפסיק את הדבר הזה? תודה רבה מראש. נ.ב יש לי XP - SP2, ו IE 6.0 נ.ב 2 אין צורך לצחוק עלי שאני משתמש ב-IE [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלחתי להם תרגומים בעברית והכל יפה ושמח אבל זה הפוך מקווה שבקרוב יהיו תרגומים בעברית של החתימה :turn: (שלחתי להם הודעה שזה הפוך ושכאילו הלו??? )
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
סיפור עוקץ האשראי שעברתי ע"י הנוכל יוסף חן חכים בעל החברות הפיקטיביות י.מ חכים, מרי חן השקעות בע"מ, טרייד גרופ ו- י.מ חן השקעות בע"מ ככל הידוע לי, אותו סיפור שהופיע גם בכלבוטק. http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2418229
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
SAMSUNG PAY ועם עדכוני אבטחה של אנדרואיד ה S7 EDGE עדין על אוגוסט 2017
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אני עומד לעבור את זה יום חמישי ( האם אפשר לדרוש הרדמה כללית?? כי זה הולך להיות מגעיל ולא נעים בהכרה.... גם ההרדמה הרגילה ממה ששמעתי היא לא נעימה בכלל also כמה גימליםם?)
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי טלוויזיה של סמסונג היא מעבירה בין AV לTV לHDMI לבד ויש לי ממיר של HOT. אך אני יכול לפתור את בעיה? והוצאתי סוללות משלטים כבר עדין לא עזר זה תקלה בטלוויזיה או משהו אך? בקצר אך אני יכול לפתור את זה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
הרשת "החביבה" על גולשי האתר הורשעה בהטעיה, אתם מוזמנים לקרוא YNET-ב
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש איך זה הולך ? אני מדבר על הצורה שכותבים בבגרות - מודל F. אולי מכתב דוגמה או משהו... תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
רציתי לרכוש רמקולים דרך גיבור נט הם ביקשו מאחותי את המספר שנמצא מאחורי הכרטיס אשראי (אין שמץ מה הוא עושה) אבל זה היה חשוד ואחותי אמרה שהיא לא מוכנה לתת את המספר מאחורי הכרטיס...אז הוא ענה לה קצת בגועל בלי מספר אין הזמנה. עכשיו החנות השניה שמוכרת את הרמקולים במחיר סביר זאת נט שופ הביקורות עליה בזאפ טובות אבל אי אפשר לסמוך על זה הרבה שם "מושתלים" לדעתי. מישהו קנה בנט שופ או יודע אם הם טובים ואמינים ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אחראי מחשוב בחברה מאיזור ר"ג ומחפש טכנאי קבוע לתיקונים ושדרוגים בלפטופים שלנו. בתור התחלה יש לי משהו פשוט: יש לי לפטופ י.ב.מ (Think pad - R52) ויצאו לי 2 מקשים מהמקלדת. אני מחפש מישהו (מאיזור המרכז בלבד) שיודע להרכיב את המקשים האלו בחזרה. ziv770@gmail.com
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
איך קוראים לשיר הזה? http://www.file2host.com/515673
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
-
היי,אני מכניס את הדיסק עושה ריסט למחשב לאחר מכן אני לוחץ על כל מקש אפשרי אבל במקום להעביר אותי להתקנה זה עושה skip .
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש סרט שיצא בשנת 2001 קוראים לו the brothers הנה תאור שלו http://blockbuster.com/catalog/DisplayMoreMovieProductDetails.action?movieID=111256&channel=Movies&subChannel=sub#Full והנה טריילר http://videodetective.com/trailer-preview.asp?PublishedID=368627 אני לא מוצא את הסרט הזה בשום מקום ברשת בשום תוכנה הייתי אפילו בכמה ספריות וידאו ודי וי די ולא היה להם... עם למישהו יש מושג איפה אני יכול להשיג אותו בבקשה תודיע לו פה או באי סי קיו 19446346 תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת באיזה תאריכים החנויות יסגרו דרך אגב אני מדבר על KSP בחיפה, אם זה משנה
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
זאת הגירסה העדכנית ביותר שקיימת להורדה?? הורדתי את 2003 וזה זה קובץ MDB אז עם איזה תוכנה אני אמור להפעיל את זה???
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-