עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם. אני עוד שבוע משתחרר ממג"ב, ואני מתעניין לגבי לימודים אקדמאיים. תוך כדי השירות החלטתי לנצל את הזמן שאני עושה יומיות ועוד מעט אני מסיים MCITP במכללת נס. החלטתי ללמוד את זה בגלל שזה היה הכי נוח לי מבחינת תיאום עם היציאות שלי.... ידוע לי שבחוץ התעודה הזאת לא נותנת כל כך הרבה, אבל רציתי לדעת אם יש איזה שהו תואר אקדמאי שעוסק בIT. אני יודע שב"מכללה האקדמית לישראל" ברמת-גן מלמדים תואר בטכנולוגיות מידע... אבל זה המקום היחיד שקרוב אלי שמלמד את זה (אני גר בירושלים). לא שמעתי על המכללה הזאת יותר מידי ולא כל כך בא לי ללמוד במכללת שקר כלשהו תואר שאף אחד לא מכיר. מה גם אני יודע שיש מנהל עסקים עם התמחות במערכות מידע, אבל גם את זה לא ראיתי שמישהו בסביבה מלמד. השאלה שלי היא - ל…

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  2. אבל כלום... יש טעות בסדר של האותיות בתשובות, רק אני שמתי לב לזה?

3. Started by MassiveAmmo,

מה אתם אומרים? שאני יסיים את המלא אולי אני ישלך את זה לEA או לDEAC אולי יהיה להם מה לעשות עם זה http://www.fileflyer.com/view/lGSQXB4

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  4. אהלן אני צריך בבקשה עזרה במציאת חנות פיזית לקנות בה NEXUS 4 16GB השבוע ליד מלון Grand Hyatt Washington DC. חיפשתי וחיפשתי בכל מיני דרכים ולא הצלחתי למצוא חנות פיזית שמוכרת. מישהו יכול לתת טיפ או לעזור? זה דחוף: מחר החבר שאמור להביא בשבילי טס. תודה

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  5. Started by x-dude,

חברים תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות,זכיתי מחשב במכרז ב P1000 מחשב של אקסלנט,קיבלתי לוח אם לא נכון,מארז בצבע אחר וללא מאוורר נוסף. היתקשרתי לשרות לקוחות ביום ראשון,היא אמרה לי שבמשך השבוע ייצרו איתי קשר מהתמיכה,היום יום חמישי (יום שישי הם לא עובדים),על הבוקר היתקשרתי ובחורה שם השאירה הודעה דחופה שיתקשרו שלי.....כלום. אז אכשיו ה שעה 5 היתקשרתי והייתי עצבני שאלתי אותם מי אחראי שם,אמרה לי תתקשר לשרות לקוחות,היתקשרתי ואין אף אחד,אותו טריק עשו לי גם אתמול בשעה הזאת, אמרו שיחזרו אלי תוך 10 דקות ולא חזרו. מה לעשות? אני כל השבוע עצבני רצח האם כדיי לעצור את יתר התשלומים בויזה?

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  6. טוב אני מחפש לקנות ציוד בסיסי בתקציב של עד 5000 ש"ח כל עזרה תתקבל בשימחה ואם אפשר (זה ישמע מגוחך) בבקשה איזשהו חומר לקרוא על המערכות ...... תודה מראש לכל העוזרים !

• 13 תגובות
    • 801 צפיות
  7. Started by rk666,

מישהו מכיר את האתר הזה? http://www.polish-pass.com/ קיבלתי ממנו איזשהו ספאם במייל (סימן לא טוב), אבל הוא מציע בערך מה שאני צריך... מישהו נתקל בו, או יודע מה רמת האמינות שלו?

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  8. מחירים זולים אני מתכוון ל: סמירנוף- פחות מ56 פיג' לינג- פחות מ79 ארגז של xl- פחות מ70 בעיקרון אני צריך 24 סמירנוף 4 פיג'לינג ו-9 קרטונים של אק אל. תודה על כל עזרה, וחוץ מזה זה יכול לעזור לכל אחד שמחפש קצת שתיה בזול

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  9. Started by redead,

כל העידכונים האין סופיים שגוגל מוציאה לדפדפן הבאמת טוב הזה ומה הבעיה לכל הרוחות להכניס אופציה לפתוח קובץ מבלי לשמור אותו על המחשב? ברור לי שבכל מקרה הוא ישמר בTEMP אבל זה הרבה יותר נוח ופשוט ככה לפעמים.

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  10. Started by catsmonster,

סרטון קצר שצילמתי היום כשעכביש קפץ לי על המסך והתחיל לרדוף לי אחרי העכבר

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  11. שלום לכולם אני רוצה לפתוח את הפרופיל שלי בפייס לכולם גם למי שלא חבר וגם מי שלא חבר של חבר שלי... ולחצתי בprivacy על הכל everyone וזה נשאר חסום רק לחברים.... מה עושים? אם זה לא שייך לפורום הזה תעבירו כי לא ידעתי לאן.תודה.

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  12. כן כן, המגן חוזרת. למי שלא ראה, אפשר רק לספר שזו העונה הכי חזקה מהסדרה. מומלץ בחום

• 12 תגובות
    • 801 צפיות
  13. Started by DaTHE,

שלום, קניתי את המסך הזה - http://www.ebay.com/itm/New-LCD-Display-Screen-For-Sony-Ericsson-SE-K530-K530i-K530c-Tool-/300681830600?pt=PDA_Accessories&hash=item460208a0c8#ht_1809wt_1163 החלפתי והכל עובד יופי טופי. השאלות הם: 1. האם המסך מקורי? 2. האם הוא יכול לגרום נזק עם הזמן? תודה!

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  14. Started by imac,

אני אמור לטוס עוד חודש וחצי בערך לחו"ל עם אבא שלי לטיול קצר באירופה על מנת להתרענן קצת מהצבא (עברו עליי חודשים קשים... עומס עבודה) עדיין לא החלטנו לאן אנחנו רוצים לטוס. אני חשבתי על סקנדינביה בעיקר על דנמרק, כי אני רוצה לסגור מעגל. עבדתי שם כחודש לפני הגיוס ולא כל כך הלך לי אבל מאוד נהנתי... פשוט אני לא יודע אם יש שם מקומות לטייל בהם עם אבא (לכריסטינאניה למי שמכיר, אי אפשר ללכת עם אבא ) אולי יש לך איזו שהיא המלצה למדינה שבאמת שווה לבקר בה ומקומות שכדאי לראות.. אני חייב את הרענון הזה לפני שאני משתגע.. אבל חשוב שזה יהיה מקום טוב שאני ירגע וינוח.

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  15. Started by DOGMA,

ראיתי הרבה דברים הזויים, בINQ במשך השנים, אבל דבר כלכך הזוי עוד לא ראיתי.... :jump1: :jump1: http://www.theinq.com/?article=20980

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  16. מישהו פה מתאמן במכון ויכול לעשות לי תוכנית אימונים טוב לחזה ידיים וגב... יש לי ספת משקולות כזאת: ויש לי גם משקולת ליד אחת 10קג תכלס אני מבקש תוכנית אימון בהתאם לספת משקולות... תודה לכול העוזר! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  17. Started by Kerberos,

אני רואה שההצעה שלי שלעתה פה באחת ההודעות לגבי דילול מנהלים בפורומים התקבלה.... אני חושב שזה יעזור בעתיד למנוע את הוויכחים והמריבות....

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  18. Started by yigael_o,

היי, הצצתי בעמוד הזה "http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_the_largest_global_technology_companies" וגיליתי שקנון מייצרת רווח של בערך 2 מליון דולר על כל עובד שיש לה. (ליתר דיוק יותר מ 1.95488 לכל עובד שלה ב 2008). אם תסתכלו בטבלה תראו שהיא מרוויחה יותר מאפל עם ויש לה בערך 11500 עובדים פחות. (ואפל מוכרת מוצריי פרימיום שהרווח עליהם גדול) כל הנתונים מעדכנים ל 2008. מישהו שמבין בכלכלה יכול להסביר לי מה הם עושים נכון ?(הכל, יכולה להיות תשובה נכונה אבל תנסו לפרט)

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  19. Started by galz,

מחר אני נוסע לארהב, עד ה19 לאוקטובר. אני אהיה בניו יורק ובוואשינגטון. ברגע שאני אגיע לניו יורק יהיה לי מחשב עם אינטרנט ואני אוכל להכנס לפורום. (קודם אני אהיה 4 ימים בוואשינגטון). אני מתכנן לקנות שם ihp120 (שאני אצלם, וסוף סוף יהיה לי אווטאר) ואוזניות px100 של סנהייזר. עוד הרבה דברים כמובן אבל הם לא קשורים... להתראות בשמחות: ) (או עוד 5 ימים בעצם...)

• 14 תגובות
    • 800 צפיות
  20. שלום אני מחפש תקטע שהם יוצאים משדי התעופה, במעילי פוך האלה שלהם.. תודה

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  21. Started by Fetalo,

http://quiz.ravenblack.net/blood.pl?3568536220

22. Started by JHONLEV,

תראו ותגיבו... [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  23. Started by באסל חמוד,

שלום יש לי מערכת קולנוע ביתית ברסיבר יש כניסה אחת לחבר את הסאב ובסאב יש שני חיבורים של רמקולים איך אפשר לחבר את הסאב לרסיבר

24. לחץ כאן הפיל אותי לרצפה . הסבר קצר למי שאין לקרוא קצת : הרעיון הוא פשוט לוקחים את המגהץ הבייתי ויוצאים לגהץ במקומות הכי מוזרים שיש . מסתבר שיש המון המון משוגעים לדבר ושנה שעברה אפילו הייתה אליפות עולם (אנגליה ניצחה) זה נראה לי אחלה תחביב לכל המרוקאית בארץ .

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  25. Started by x^fighter^x,

שיר חדש שלי אשמח לביקורת

• 0 תגובות
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.