כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
מזל טוב ל Big D*ck kiddin' הילדון סוגר 21 קייצים, כל שנותר עכשיו הוא השחרור... ;D :birthday: וכמיטב המסורת, 21 שמנמנים קופצניים + אחד לשנה הבאה! :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:
-
- 10 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט 1.5 והוא זז כמו צב, גם כן בזק שווה לתחת, אז עם אפשר בבקשה קישור זה הייה טוב תודה. חיפוש=גוגל=מצאתי אין צורך
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
חחחח.. משעמם קצת D: ... אז סתם פתחתי את התוכנה המגניבה פוטושופ.. והתחלתי לשחק עם פילטרים ליירים..בלה בלה בלה.. ויצא לי איזה שטות חמודה..(עם המון צבעים מכוערים..אז צבעתי הכל לכחול כזה..חחחח...).. תהנו.. אפשר תגובות.. תרחמו בצעקות שזה מכוער..(אתם יודעים זה היה בזמן שעות נוספות של תפקוד המוח..באחת בלילה..אז לא הייתי "חי" כל כך..חיחי..).. לילה טוב.. 8) עריכה ------- עכשיו שאני מסתכל חסר לי תמונה של זיכרון ראם שם...חחח הפוטושופ האכזרי העלים לי אותה (זה אמור להיות בפינה השמאלית העליונה..)
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני פותח אתר סאות'פארק חדש www.southpark4u.cjb.net בינתיים יש את העיצוב מוכן ועוד כמה פינות. אני צריך צוות של אנשים שאוהבים סאות'פארק וחושבים שהם יכולים לעזור לי בבנייה ובעידכון האתר - כתיבת פינות, חדשות , העלאת קבצים וכו'... מי שמעוניין שיפנה אליי באי סי קיו: 154095782
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
חשבת שאין גבול לטמטום ברשת??? אז באמת אין! מכירים את האתרים לדירוג תמונות של אנשים<???? check this out... [צונזר. זה באמת ניראה לך מתאים לפורום הזה?] עריכה- תיקון הלינק השבור.
-
שלום מישהו הביא לי אתר לקנות חלקי מחשב והוא די זול אבל הוא נראה מוזר כזה כאילו זה איזה מן חוואה... אז אם קניתם משם תגידו.... http://www.trigger-point.net/computers/buildYours/build.asp
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
-
שהומר נוסע לכפר ומגדל עגבניות רדיואקטיביות שיוצאות ממכרות כמו טבק נראה לי... מישהו יודע איך קוראים לו ובאיזה עונה הוא?
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
חברים תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות,זכיתי מחשב במכרז ב P1000 מחשב של אקסלנט,קיבלתי לוח אם לא נכון,מארז בצבע אחר וללא מאוורר נוסף. היתקשרתי לשרות לקוחות ביום ראשון,היא אמרה לי שבמשך השבוע ייצרו איתי קשר מהתמיכה,היום יום חמישי (יום שישי הם לא עובדים),על הבוקר היתקשרתי ובחורה שם השאירה הודעה דחופה שיתקשרו שלי.....כלום. אז אכשיו ה שעה 5 היתקשרתי והייתי עצבני שאלתי אותם מי אחראי שם,אמרה לי תתקשר לשרות לקוחות,היתקשרתי ואין אף אחד,אותו טריק עשו לי גם אתמול בשעה הזאת, אמרו שיחזרו אלי תוך 10 דקות ולא חזרו. מה לעשות? אני כל השבוע עצבני רצח האם כדיי לעצור את יתר התשלומים בויזה?
-
פשוט נמאס לי שהאחים שלי מבזבזים זמן בוואלה כיף אפשר לחסום את זה?
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום,בעבר היה נושא כזה אבל אני לא מוצא אותו.. איך אני יודע כמה ימים מותקנת מערכת ההפעלה ?(אני זוכר שזאת הייתה פקודה ל-RUN)
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
חחחחחחחח אתם לא יודעים כמה צחקתי מהאתר/פורום הזה.. הם חושבים שהם מבינים במפרטים והם בעצם ילדים קטנים שלא מבינים בגרוש כותבים לך ש8600gt פי כמה יותר טוב מ1950פרו :lol: :lol: http://www.fxp.co.il/forumdisplay.php?f=465 חחח תנו בתגובות :hat: :hat:
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מפרט המחשב הינו: לוח אם: P4V800D-X הלוח תומך בAGP וכמו כן בPCI-E בעל 2 כניסות SATA ומקום ל4 זכרונות DDR400! מעבד: Intel Pentium 4 3.0 Prescott 3.0GHz 1MB L2 Cache Socket 478 דיסק קשיח: Samsung 160GB, 7200RPM, Sata II זכרונות: 2*512 Hynix DDR400, פלוס 256 DDR400 של קינגסטון נדמה לי. כרטיס מסך: X1950XT + S1 + TURBO MOUDLE, ללא עבר OC במצב מעולה! ספק: CHIEFTEC GPS-550AB 550w Power supply מחזיק הכל בשקט. מארז: רגיל עם חלון צד שאני עשיתית בעל יציאות USB מקדימה! כמה בערך כל העסק הזה שווה? חשבתי לכיוון של 1-1.5K.
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום רב. עבדתי בעבודה שעתית במשך כשלוש שנים (20 שעות שבועיות) ואז בשנה האחרונה (שנה שלמה) עברתי למסגרת של 40 שעות שבועיות. בגלל העובדה הנ"ל, אני מתקשה לחשב את סכום הפיצויים שאני צריך לקבל (פוטרתי). על פי האתר prisha.co.il רשום: [TABLE=width: 590] [TR] [TD] עובד שעבר ממשרה חלקית למלאה ולהפך [/TD] [TD=width: 252] החישוב יעשה באופן יחסי לחלקיות המשרה בכל תקופת עבודה, על-פי השכר ערב הפיטורים [/TD] [/TR] [/TABLE] אני מתקשה להבין את מה שכתוב. מישהו יכול להסביר לי בשפה פשוטה בבקשה? העניין הוא שכבר קיבלתי את הפיצויים, והם עומדים על 8 אלף "פיצויים פטור מס" ו8 אלף ימי חופשה (שלא ניצלתי). האם זה תקין בהסתמך על זה שעבדתי 4 שנים?
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום רב: אני מחפש תוסף לפיירפוקס, שחוסם Autorefresh באתרים שמשתמשים ב-Javascript במקום ב-Meta Tags, לצורך ריענון אוטומטי של הדף (שהדפדפן ורוב תוספי ה-Autorefresh Blockers, לא יכולים לחסום). האם יש תוסף כזה?
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
שלום, אני לא למדתי קומבינטוריקה בלימודים(רק לבד, וגם זה לא הרבה),ואני צריך לעזור לחבר אחד. יש 3 תרנגולות, 4 ברווזים, 2 אווזים. כמה קומבינציות אפשר לעשות איתם כדי שבכל קומבינציה יהיה 1 תרנגולת, 1 ברווז, 1 אווז ? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הם נמכרים במחיר טוב עכשיו ואולי כדאי להתחדש. מה דעתכם עליהם? בנוסף אם אתם מכירים בושם אחר ושקיבלתם עליו מחמאות אני יותר מאשמח לדעת. כרגע יש לי הוגו בוס (בצורת המימיה), אזארו הרגיל ופלומה פיקאסו (שני הראשונים עומדים להיגמר)
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום אני מחפש שם של טראנס. מישהוא יודע איך קוראים לטראנס הזה שיש בו כאילו צפירות של סירנות (הוא דיי קיצבי) ,ויש בו משהוא על בטרייה (חבר שלי אמר לי...) .אני חושב שהוא דיי חדש וגם דיי פופולרי.
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אמרו לי שיש אתר כזה שאני רושם כתובת של בית ואני רואה איך הבית נראה.מכירים? ואני לא מדבר על צילומי לווין של גוגל או מיקרוסופט משהו ישראלי
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
ישששששששששש איזה כיףףףףשביתה כול היום לא עד 10 לכול היווום http://news.walla.co.il/?w=/94/1044397
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, אפשר להגיד ששנים אני לא ממש מגיב כאן כי אני לא כ"כ קשור לנושאי האתר, אבל נראה אם תוכלו לתת לי רעיונות. רקע: אני חייל בן 20, לצערי כרגע אני עושה יומיות אז יש לי לפעמים עודף זמן בבית. תחביבים רכושניים: טלוויזיה, מחשב. לא משחק במחשב או מבצע פעילות שדורשת שדרוג, לא מתעניין במודיגג או OC יש לי: מצלמה, מצלמת וידאו, MP3 של 20 ג'יגה ופלאפון מספק, ככה שגם אותם אני לא צריך או יש צורך לשדרג בקיצור... מה עוד אפשר? כיוון אחד שאני במחשבה מאוד בסיסית לגביו זה בתחום התצוגה. יש לי כרגע מסך CRT 19 של סמסונג שעלה די הרבה בזמנו, ועם כרטיס טלוויזיה אני רואה בו גם טלויזיה (מחובר לממיר). מצד אחד תצוגה גדולה יותר בשביל סרטים זה יכול להיות נחמד,אבל אנ'לא ממש יודע איפה לדחוף טלויזיה כזו בחדר…
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני צריך ללכת לעבודה אבל אני לא יודע השבת
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-