כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, ברשותי פלאפון samsung 944 בתאונה מצערת מאוד נפל לי הפלאפון על הרצפה ונשבר לו הפלסטיק שמכסה את המסך החיצוני. כאמור מדובר רק בפלסטיק, הפלאפון עדיין עובד מצויין הוא פשוט נראה רע ואני מפחד שאם אני ישתמש בו עוד הוא ישבר יותר. את הפלאפון קניתי יד שניה ממישהו שהיה ברשת סלקום, ואני ברשת אורנג' בכלל, רציתי לדעת אם אתם מכירים מקומות פרטיים (או אם אפשר בכלל באורנג') בהם יהיה ניתן לתקן את הפלאפון, אני מפחד להשאיר אותו בסתם חנות של חאפרים אז אשמח לקבל התעות (במידה ואסור לפרסם חנויות אנא שלחו לי לפרטי) תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מדבר על המסלולים עם המכוניות הקטנות והשני שלטים, אני צריך מסלול כמה שיותר גדול שמכונית אחת עדיף 2 הסתובבו עליו. אפשר גם אתרים מחו"ל.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום... אני מחפש בשביל אבא שלי תוכנה ללימוד אנגלית או שמהו דומה שממש יעזור לו לשפר את האנגלית שלו בגלל שבעבודה שלו הוא צריך לצאת לחו"ל ולכל מני מקומות אז הוא צריך אנגלית ברמה טובה... אם אתם יודעים על איזה תוכנה או שיטה או כל דבר אחר בבקשה תמליצו לי לא חשוב כמה יעלה... תודה מראש,עידן.
-
- 33 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תא המעצר שימו לב לחור למטה מצד שמאל שהם כירסמו עכשיו הם בבית ואין לי מושג מה הם עושים http://img284.imageshack.us/my.php?image=dsc025560tz.jpg
-
- 12 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
מחר ! אני מתגייס ! -להתראות לכולם!! אני מחר מתגגיססססס יש לי קורס 8 שבועות בד 20 ואז טירונות לא נדבר עם רבים מפה שבוע שלום שאני יחזור אני רוצה לראות מה חדש :] כמו כל אחד הגיע סופו של דבר כמעט כולם ילבשו מדים ויעזבו את קהילות הפורמים השונות בארץ היום הגיע הסוף של ההתחלה שלי שבו אני הולך בהתחלה וחוזר בסוף של ההתחלה עוזב את כל "טכנאי" המחשבים כאן לא לצמיתות רק לזמן בלתי מוגבל אהבתי תעיתונים שעשיתים על הגאונים שלנו בארץ הפורום כאן העביר לי תשעמום ועזר לי רבות ללמוד על דברים שלא הייתי יודע איךל ללמוד ולהבין אותם למדתי כאן הרבה דברים שבחיים האמיתיים לא הייתי מצליח ללמוד ולהשיג אפילו בכסף להית נשתמע שאני יהיה גובניק מושבע ביומיות אחד לאחד !!
-
- 9 תגובות
- 702 צפיות
-
-
למישהו יש מושג מה בדיוק יעלה כסף ומה בדיוק יהיה בחינם? האם כל המשחקים של המונדיאל ישודרו בערוץ 5+? ממה שהבנתי חלק מהמשחקים ישודרו בחינם וחלק נצטרך לקנות, בכסף והרבה! חבר שלי אומר שאפשר לשים אנטנה פשוטה על הטלויזיה ולקלוט ממדינות אחרות את השידורים (מדינות מתוקנות שלא לוקחות כסף על המונדיאל, כאלו שלא מנוהלות ע"י מאפיות...), האם הוא צודק? תודה רבה!
-
- 29 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בעזרתכם בנוגע לפלאפונים בשנית. אני עכשיו מוריד את התוכנה בכדי לחבר את המוטורלה C650 של אח שלי למחשב. האם לאחר שאחבר אוכל להעביר משחקים מהמכשיר שלו ל-W800 שלי ובחזרה? במידה וכן, כיצד אני עושה זאת? היכן אני מוצא את המשחקים בתוך המכשיר והאם יש משהו לעשות מעבר להעברה של הקבצים אל תוך המכשיר? תודה, Anatoli.
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי התלבטות קשה. מה שווה את הכסף W800 או K750. איך איכות המצלמה של כל אחד,הרמקול, ה MP3,ה SPEAKER? ואיך הם לעומת יריבהם (נוקיה)? תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד קליפים לאייפוד בפורמט MP4 ? והאם אפשרי להפוך AVI ל MP4 ? [תודה ]
-
- 11 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
15:27: ה-Skypecast פתוח עכשיו, בואו בהמוניכם. https://skypecasts.skype.com/skypecasts/skypecast/detailed.html?id_talk=2422&message=new_talk_created בשביל להכנס לסקייפ קאסט עליכם להוריד את הגרסה החדשה של סקייפ (2.5) מהאתר הרשמי: http://www.skype.com/download/skype/windows/skype25beta.html
-
- 13 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי השבוע קרוב שלי טס לבודפשט ורציתי לשאול מה המחירים כי של דברים כמו mp3 וכו... מי שמכיר ויוכל לעזור תודה...
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=eBXal1GAA4A ביצוע יפה ל STOP MOTION
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
לפעמים שמים אותו בפרסומות(עכשיו נגיד בפרסומת של "פלאפון" בערוץ 2),אם אני אתן את הקצב של השיר זה לא יעזור בכלום,אך אמרו לי שזה "מלחמת העולמות",עכשיו אני לא מוצא שום דבר על זה. זאת מנגינה מאוד מפורסמת.. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שאלה אני לא מבין תסבירו לי בבקשה מה זה הדרגות האלו שיש לכו אחד נגיד לי השם של המשתמש יש כאלו כוכבים !! מה זה ואיך אני עולה דרגה?? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום נתקלתי בבעיה בהסתברות. אבקש לעזור לי בבקשה כי זה דחוף לי מחר המגן. שאלה ראשונה: בכד יש 3 כדורים לבנים, 2 כדורים כחולים, ו 5 כדורים אדומים. מוציאים באקראי כדור. אם הוא לבן לא מוציאים יותר כדורים מהכד, ואם הכדור אינו לבן, משאירים אותו בחוץ ומוציאים עוד כדור אחד. א. מה ההסתברות שאחד מהכדורים שמוציאים באופן זה יהיה לבן? ב. מהי ההסתברות שהכדור השני שמוציאים באופן זה יהיה אדום? ג. ידוע שהכדור השני שהוצא באופן זה היה אדום. מהי ההסתברות שהכדור הראשון היה כחול? לגבי א פתרתי את זה ככה P=לבן+כחול*לבן+אדום*לבן וזה יוצא 0.53 שזה נכון גם בספר רשום ככה. לגבי ב' p=אדום*אדום+כחול*אדום וזה שווה ל 1/3 שזה גם נכון. הסיבוך מגיע בשאלה ג' אני לא בידוק מצליח להבין מה אני מתבקש לעשות. ועוד ש…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
https://skypecasts.skype.com/skypecasts/home נו, מי פותח SkypeCast לזון ? למי שלא מבין, מדובר בשיחות דיון (סטייל PartyLine, רק חינם)
-
- 11 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שיר מאת חיים נחמן ביאליק: העיניים הרעבות האלה שככה תתבענה, השפתיים הצמאות האלה השואלות : נשקנו! העופרים העורגים האלה הקוראים : תפשנו! חמודותיך הצפונות ששבעה כשאול לא תדענה ; כל עתרת הגויה הזאת שפעת חמדה מלאה, כל השאר הלזה, כל הבשרים האלה שככה הלעיטוני ממקור תענוגים, ממעין הברכה - לו ידעת, יפתי, מה קצה בם נפשי השבעה. זך הייתי, לא דלח הסער רגשותי הזכים עד שבאת, יפהפיה, וברוחך נשפת ונדלחתי. ואני נער פותה, לרגליך בלי חמלה השלכתי תום לבבי, בור רוחי, כל פרחי נעורי הרכים. רגע קטון מאושר הייתי בלי חוק, ואברך את היד החולקת לי מכאוב העונג הערב ; וברגע קטון של תענוג, של אושר וגיל, עלי חרב עולם מלא - מה גדול המחיר שנתתי בבשרך
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
חלק א' בדיקת המערכת נתון סל ובתוכו מסה תיקנית המחיברים לציר גלגלי בגובה 120 סנטימטר המסה הכוללת היא 120 קילו . הסל ירד וחזר להגבהה שך 102 סנטימטר . חלק ב' באותה מערכת בסל הנמצא בגובה 120 ס"מ הפעם מצויה קוביה . לאחר שהסל ירד מחצית הגובה הוסיפו קוביה שמסתה שני קילו . הסל המשיך לרדת והחל להעלות למעלה . לאחר 25 ס"מ הוציאו בזריזות שש קילו והסל המשיך לעלות עד לגובה כולל של 138 . מהי המסה של הקוביה הירוקה?
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-