עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Legendary_Undertaker,

שלום חברה יש למישהו מושג מה עכשיו מצב הים? אפשר להתרחץ?

2. Started by Component,

אהלן, מישהו יכול להמליץ על אתר טוב? לספר על אתרים לא טובים? תודה, עדי.

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  3. Started by harelfar2,

שלום אני חדש פה.. יש לי מפרט למחשב חדש ואני מחפש חניות בשביל הצעות מחיר.. אתם יכולים להמליץ לי על חניות טובות? תודה מראש..

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  4. Started by mega1234,

1) מישהן מכיר אתר עם תמונות של הקטקטים ? 2) מישהו יודע איך קוראים לסידרה באנגלית ? תודה.

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  5. אם זה כבר היה אז תנעלו או אם זה אסור אז גם תנעלו (בדקתי בחוקים לא ראיתי אז אם אסור תנעלו...) אינה המדריך!! המדריך ללשון זכר אבל זה גם לשני המינים *קרדיט למישהו מפרום אחר ולי כי הערכתי קצת פו ושם....... שלום כאן אני אסביר לך על אתר, שבעזרתו תוכלו להרוויח כסף ולאחר מכן להעביר אותו לחשבון PayPal . (דרך חוקית!!!) אוקי, דבר ראשון, כנס לאתר : https://www.paypal.com/ תירשם עם אימייל אמיתי, כאשר תגיע לעמוד בו אתה מתבקש להכניס כרטיס אשראי תלחצו Cancel . אל תדאג אתה לא משלם אפילו אגורה. דבר שני , כנס לקישור הבא : עכשיו לחץ על Register ולאחר מכן תרשם, בחר אימייל אמיתי. איפה שכתוב : Referrer (if any) תרשום : gabrielvaht( מי שהפנה אותכם לאתר.זה רק נותן לי 0.01 ולא עושה לכם כלום ...…

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  6. לא יודע, אןלי זאת השעה, אבל אני מסתכל בדיוק באיביי (הזמנתי איזה משהו לעצמי) , ובדף הראשון מופיע IPOD ב TOP TEN MOST WANTED (היה אמור להתפרסם ב-5 בבוקר, אבל משום מה זה לא הצליח) אז הקלקתי, (סתם בשביל לראות, לא שאני רוצה אייפוד, לי בכלל יש H120 של אייריבר..) ומיינתי לפי מחיר ואני רואה שם עשרות (אולי מאות) מכירות של אייפודים שונים, חדשים, במחיר התחלתי של 0.1$ שנסגרות עוד 20 שעות כולן בערך וכאילו, אף אחד לא הציע עליהם שום דבר רק להציע ולזכות, יש פשוט אינסוף מכירות אבל המשלוח הוא רק לארה"ב וקנדה קניתי לעצמי משהו אחר די בזול בפומבית שם, מרוצה מהמחיר, מהקניה, מהמוכר, מהמשלוח והכל.. מישהו יכול להסביר את התופעה הזאת של ה IPODS ? ולא תגידו שמי שמוכר זה סתם נוכלים, זה חנ…

• 10 תגובות
    • 803 צפיות
  7. אני מעוניין לקנות רכב יונדאי אקסנט יד 3 117 אלף קילומטר צבע כסף שנת 97 רציתי לדגעת עם משהו יודע עם זה רכב אמין טוב ? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  8. Started by michaelr,

בהחלט דומה אחד לאחד

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  9. Started by SpiritKnight,

שלום לכולם, השבוע הופיעה הודעה על לוח המודעות שלנו בבית הספר בנוגע לפרויקט "משלחות תיכון לארה"ב". תלמידים טסים לארה"ב ושוהים שם במשך חמש חודשים(סמסטר) אצל משפחה מארחת, לומדים בבית ספר מקומי וכו' וכו'. האתר הישראלי נמצא בכתובת הזאת, והאתר של האירגון האמריקאי הוא זה.. אני התחלתי להתעניין בזה קצת וזה נשמע ממש נחמד. תהיתי אם מישהו ניסה את זה אי פעם, מכיר מישהו שניסה או יש יודע משהו על האירגונים, גם הישראלי וגם האמריקאי. מעניין אותי לדעת פרופיל ממוצע של המשפחות המארחות, מיקומים, ואיך בדיוק כל הדבר הזה עובד. האנגלית שלי, לפחות בכתיבה, די שוטפת, ואני לא חושב שתהווה בעייה. בתודה.

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  10. Started by xzibit,

משעמם לי רוצים ה-ICQ שלי: 1734649732, מחכה לכם אחים שלי

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  11. Started by idofr,

הייי תגידו מישהו מכיר איזה אתר שאני יכול ללמוד בו פולנית פשוטה אתם יודעים דברים כמו "בוקר טוב" " כמה זה עולה?" "תודה" "בבקשה " וכ'ו...?

12. Started by Yehudaa,

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  13. Started by ice2k,

עמוד שניתקלתי בו, זה יכול להראות מעורר רחמים וזה יכול גם להעלות גיחוך וצחוק קל, העיקר שיהיו בריאים. הכי אהבתי את הiPOT http://www.engadget.com/entry/1234000843066435/

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  14. Started by cleric,

http://nz.youtube.com/watch?v=339ixMtHrVk סתם משהו משעשע שנתקלתי בו

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  15. Started by wooper,

שלום האם משהו יכול להמליץ על ספר עם שאלות ופתרונות הסברים וכו הספר שיש לי לא משהו אין בו ממש הסברים ויש נושא שלא הבנתי כ"כ תודה

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  16. Started by PhP dUdE,

שלום חברה יש לי בעיה עם הסינים. יש פשוט יותר מדיי מהם וזה מתחיל לעצבן אותי. אני צריך עזרה בלתכנן רצח עם אבל זה צריך להיות מבצע סודי כבר אירגנתי כמה חברה, לוחמי הצבא הסרבי לשעבר ועכשיו אני צריך לארגן מקום סגור ודרכי תחבורה לסינים. עוד רעיונות יתקבלו בברכה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  17. Started by R0ck,

http://toronto.etn.fm:8200 Ctrl + L ולהזין ת'כתובת. סט מדהיםםםם!!!

• 10 תגובות
    • 803 צפיות
  18. ראיתי באתר של www.pccool.co.il שיש שם מצית למחשב משהו נחמד... מישהו יודע איפה אפשר לקנות דבר כזה? אני מאיזור המרכז..אני לא אסע עד חיפה בשביל זה... תודה לעוזרים נ.ב אני מתכוון למצת הזה: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=cl-sa

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  19. שלום חברים אני חדש כאן, קראתי את חוקי הפורום אני מקווה שאני לא מפר אותם כרגע:) יש לי עסק קטן של תיקוני מחשבים, אני מעוניין לקחת את זה צעד קדימה ולהתחיל למכור מחשבים נייחים\ניידים + וציוד היקפי אשמח לקבל המלצות על ספקיי חומרה וציוד היקפי במחירים משתלמים לצד שירות טוב עבור עסקים קטנים אפשר גם בהודעה פרטית

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  20. בבקשה תנו אתרים טובים שאפשר לפרסם למכירה

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  21. Started by iakovl,

אוקי, אז למי שלא יודע קוראים לי iakovl ואני מכור כבד של אנימה. עד כמה כבד? תוך חודש אני חוצה את קו ה 1T (לאלו שלא מבינים = 1024 גיגה) כלומר יש לי הרבה מאוד אנימה... את כל העסק הזה אני שומר על המחשב ועל דיסקים של DVD העניין הוא שמרוב DVD אני לא מצליח לשמור על סדר שלהם בשביל מעקב אחרי כל האוסף שלי יש לי את ANIDB עם בסיס הנתונים שלי בפנים (בלי זה אין לי מושג מה הייתי עושה) אבל מרוב דיסקים שמסתובבים בין מס' קייסים אני כבר מבולבל קייס אחד של 144 מלא לגמרי קייס שני של 188 מתמלא במהירות אני אפילו לא יודע כמה יש בו. אני צורב תוך כדי שאנחנו מדברים בשביל להוריד קצת חומר גמור מהמחשב שלי לDVD השאלה שלי היא איך אני יכול לעקוב אחרי כל זה אשמח לקבל רעיונות מכם

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  22. גרתי בשכירות בדירה בהרצליה והדירה עברה פינוי ובינוי לכן עזבתי. כלומר אני הדייר האחרון. התקשרו אליי מתאגיד מי הרצליה ואמרו שאני צריך לסגור את החשבון, הטלפנית רצתה שאשלם דרך הטלפון המקום אבל אמרתי שאני רוצה את זה במכתב. קיבלתי את המכתב אבל המכתב הוא לא כמו החשבון הרגיל ואין ציון על איזה תקופת זמן אני משלם. אני יודע שהיו דיירים בעבר בדירה הזו שלא שילמו חשבון מים, כי קיבלתי מכתבים שלהם לדואר. האם אני לא אמור לדרוש שבחשבון יהיה כתוב גם על איזה תקופה אני משלם? שלא ייצא שאני משלם חובות של דיירים מהעבר?

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  23. Started by Iv0ry,

תוך כמה זמן מותר להקפיץ אשכול? 24 שעות?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  24. שלום! היום נכנסתי לתר'ד: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=6;action=display;threadid=44515 וראיתי שגם פה בפורומים האלה של HWZONE מתקיימת מה שנקרא על ידי מומחים "תופעת הילדים הקטנים שלא יודעים מהחיים שלהם". תופעה זו באה במקור מפורום אחד שקוראים לו פורום "גיימר" הפורום הכי דפוק שקיים! אני לא מדבר על הספאם שDARKMAN (שבהחלט נגוע בווירוס המסוכן) אלא על זה מה שקורה בהרבה מקומות והנה דוגמא: דני הוא ילד שמבלה את חייו בהורדת משחקים ובהפצת "תופעת הילדים הקטנים שלא יודעים מהחיים שלהם" למרות שביום דני מוריד משחקים בחופשיות בלילה הוא הופך ל:סופר ספאמר וככה נראית שיחה שלו בפורום: שלומי: מישהו יכול להביא לי בבקשה את הCD-KEY לUT ? סופר ספאמר: מה אתה מוריד משחקים יא בן של …

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  25. אני מעוניין לברר אילו חופים בכנרת פתוחים (חינם), אז אם מישהו יודע...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.