עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by PyroGhost,

אפשר לשים בו כרטיס מיקרו SD של גי'גה או שהוא מוגבל בנפח?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  2. אני מנסה כבר כמה שבועות לחפש דרך למכור/להחליף את זכרונות ddr 400Mhz 2*256 של חברת ceon דרך לוח יד שניה ודרך אתרים נוספים ברשת אך ללא קונים. רציתי לשאול אם מישהו מכיר חנויות מחשבים שמוכנות לעשות טרייד אין לזכרונות או לקנות אותם במכיר סביר. ברצוני לשדרג לפחות לג'יגה זכרון ללא צורך בoc. תודה

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  3. Started by LazyBoy,

http://computers.walla.co.il/?w=/4000/903563 :lol: בשעה טובה! מזל"ט

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  4. האם מותר לי להקליט תוכנית שמשודרת בטלוויזייה לשימוש פרטי (בלי לשלם על מכשיר מיוחד שעושה את זה לחברת הכבלים\לווין)?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. לא הצהירה קיבלה 3 אלף שקל קנס +החרימו לה את השתייה החריפה!!! ואני חושב על זה שאני עברתי עם מלא מלא מתנות לכל העולם מהדיוטי פרי עם מלא בקבוקים של שתייה חריפה כנראה כפול ממה שהיא הביאה אם לא יותר ,הייתי חוטף התקף לב ישר. גנבים המכס האלה

• 85 תגובות
    • 6.5k צפיות
  6. Started by the king2006,

שלום ממצב ?? רציתי לשאול האם יש הפרש בין התואר של אונ' ת"א והאוני' הפתוחה ?? כאילו יש עדיפות ?? אם אני רוצה לעבוד ומישהו מאוני' ת"א גם אז מקבלים את זה שמת"א או אין הפרש?? תודה בייי

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  7. איך האונייה מג'יק 1? הדיוטי פרי באמת דיוטי פרי כמו בטיסה? ויש משהו מעניין לקנות ביוון או בטורקיה?

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  8. Started by tom123,

איזה רכבים חייב איתוראן/פויינטר לרכב בשביל הביטוח? איך אני יכול לדעת? זה ממחיר מסויים/ נפח מנוע משהו?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by roie13,

הבא שמפרסם את האתר הזה מקבל באן לצמיתות במקום.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  10. יש כמה שאלות ואני צריך תשובות רציניות תודה הנח שאתה עובד בארגון בינוני המתמחה בייצור סחורות בנפח גבוה ובמחיר נצוך ללקוחות קצה בעלי מחזור מסחרי שנתי של 20 מיליון דולר הארגון החליט לישם מערכת ICT במטרה לנהל את יחסיה עם הספקים עם הלקוחות ובתוך הארגון עצמו לארגון יש כרגע מערכת PC בסיסית ובה קיימת מערכת של הזמנות ממוחשבות ותוכנת הנהלת חשבונות א.הסבר את ההיתרונות העסקיים שיתרחשו בארגון קבלת החלטות טקטיות ואסטרטגיות ברמות השונות בארגון ב.הסבר את תפקידיהם של החומרה, התוכנה , הציוד ההקיפי ורשתות התקשורת בהקמת מערכת המידע וזהה את הרכיבים האופיניים שישלימו האחד את השני. ג.מהם ההתחשבויות המרכזיות שעל הארגון לקחת בחשבון כאשר הוא מחליט על פלטפורמת התוכנה המתאימה ביותר(שרת מחשבי מיני וכ…

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  11. Started by D-M-X,

איך קוראים לשיר בפרסומת של ילדות רעות והוא גם מופיע באוסטין פאוארס 3 כשהם בכלא

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  12. כותרת ואם צריך להביא משהו מיוחד ואיך אני לוקח תבקשה...

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  13. Started by Doctor Robert,

היי , ההורים שלי החליטו להזמין HOT MAGIC וממה שידוע לי הוט גובים על זה 2500 שקלים, ובדקתי על המכשיר TiVo וראיתי שהמחיר שלו פחות מ-1000 שקלים, השאלה שלי היא למה אנשים קונים את מה שהכבלים מציעים להם ולא TiVo? במחירים אין בכלל מה להשוות, אז למה בעצם? ??? יש כאן מישהו שיש לו TiVo? מה החסרונות של TiVo לעומת המכשירים שמציעים HOT ו-YES? האם המכשירים שהם מציעים יותר איכותיים? האם אפשר לסנכרן את ה-tivo עם לוח השידורים? כך לדוגמא שאני אבקש ממנו להקליט תוכנית מסויימת הוא פשוט יעשה את זה לפי התוכנית? או שחייבים לתת לו את השעות של התוכניות ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. רציתי לברר מחירים ואולי לקבל המלצות , להכנס ולהתרשם קצת על חדר הכושר הנ"ל

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  15. Started by the_gamer,

שלום חברים כאשר אני משחק במחשב הטמפרטורה של הכרטיס מסך היא 85 מעלות בערך (בדקתי עם תוכנה) יש לי כ.מסך 256mb G-force 6800GS זכרון המשחקים שבדקתי הם F.E.A.R , FARCRY ו COMMAND & CONQUER GENERALS במצב של WINDOWS הטמפרטורה היא 35 מעלות האם זה הגיוני או שצריך קירור חזק יותר ? תודה

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  16. אתם לא מאמינים, זה הפרק המדהים ביותר עד כה! אחרי מסוף הדקה הרביעית עד סוף הפרק הלב שלי היה בקצב כזה כאילו אני בסוף ריצת 2,500! אני לא מאמין איזה פרק גדול. מי שראה - תגובותתתתתתתתתתתתתתת נראה לי לחץ הדם שלי היה 160/100 ב20 הדק' הראשונות! אני אדוםםםםםםםםםםם הייתי ככה חצי פרק: :o :o :o :o :o :o מ-ד-ה-י-ם עריכה: ציון לפרק הזה מTV.COM: Score: 9.8 Superb 119 votes לא היה ציון כזה לתוכנית TV. לעולם.

• 55 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. Started by solo53,

בחיבור עם ה UPLOAD הכפול כפול מימה ולכמה הגעתם כי כפול מכלום זה שני כלומים וכפול ממה שיש לי היום "בושה וחרפה" 12 קילו בUPLOAD זה אותו הזבל

• 13 תגובות
    • 920 צפיות
  18. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3248410,00.html מה נעשה...

• 44 תגובות
    • 3k צפיות
  19. דודה שלי טסה לקנדה טורונטו ;D ואני צריך חנויות מחשבים בעיר לבדוק מחירים אם שווה להזמין משהו.. ומה שער הדולר הקנדי? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  20. ^^^^

• 10 תגובות
    • 679 צפיות
  21. Started by OutRaGe,

חשבתי לעשות סקר קטן עקב הסקר של השירים והתלונות נגד נטויז'ן שהם מגבילים את ה-Download החודשי מי שמשתמש ב-Netlimiter מצוין יכול להביא נתונים משם מי שלא יכול להעריך אמ שלי: http://img301.imageshack.us/img301/993/dl2cu.jpg פירמטתי בסוף אפריל אז אלה הנתונים היחידים שיש לי באפריל הורדתי בסביבות ה-50 ג'יגה

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Vega,

ועוד כמה חבר'ה פה ממחזור ל' במכללת אורט גבעת רם! (ירושלים) סיימנו י"ב!!! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :jump: :jump: רקדתי כל הלילה, עכשיו חזרתי... אני עדיין לא מאמין..

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by JUNGLE,

http://www.505.co.il/classics/class052.htm

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  24. אני רוצה לדעת האם עכשיו כדאי לקנות מחשב... למה אני שואל כי אני זוכר שאמרו לי אל תקנה מחשב בקרוב יצא PSI-E כפול ליבה וכדומה השאלה שלי היא האם כדיי או לא אתם הבנתם אותי..

• 13 תגובות
    • 829 צפיות
  25. Started by Roshos,

האם ידוע למישהו? זה חשוב לי בבקשה

• 55 תגובות
    • 7.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.