עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Royz,

האם יש תוכנה שהופכת שירים למנגינות? נגיד הייתי רוצה TUNE של wake me up when september ends. האם יש דרך להפוך את השיר למנגינה כזאת? (זה טוב לצלצול פלאפון וכאלה) כלומר במקום מילים שומעים מנגינה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by YarYar,

למשל אהבתי מאוד את Voyage וגם דברים בסגנון של ready steady go אותו גם אהבתי ואל תגידו לי לעשות חיפוש למה חרשתי על הפורום שעתיים הורדתי איזה 40 שירים ולא מצאתי את מה שאני אוהב... וגם של safri duo נראה לי קראו לטראק played-A-live או משהו כזה משהו מוכר לאללה... תודה!

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  3. בואו נגיד ככה שאלתי המון המון אנשים (כל קריית שמונה +קיבוצים ואיזור) וכולם מכירים אך לא יודעים מי שר ואיך קוראים לשיר... אני לא זוכר תמילים שלו ממש כי שמעתי אותו פעם אחת אבל אני יוד תמנגינה מה שזכור לי כם לפי שמילים האילו אנשים אומרים לי "אההה ברור שאני מכיר" זאת בחורה ששרה ומתחיל ככה...בוקר עולה שוב הבוקר ואימי אומרת נו כבר קום כבר...אוי אמא את שוב.....לא זוכר המשך

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  4. Started by Born2Kill,

שמעתי שיצפאן חתם חוזה על ערוץ 22 שהוא יעבוד אצלם ואת ערוץ 3 הוא עוזב, רציתי לדעת מתי הוא ייתחיל להופיע בערוץ 22, אני כל כך רוצה לראות אותו, הבן אדם הזה ממש קורע אותי :lol:

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  5. Started by ZeeD,

אני מחפש נואשות אתר שמוכר סרטי DVD ולא רק משכיר. מישהו מכיר ?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  6. יש איזה קטע בשיר חדש שאני שומע ומזכיר לי שיר ישן יפה שאהבתי. עליה כזו, תקשיבו. איזה שיר זה???

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  7. Started by roey1,

שלום , הלכה לי המכונת תספורת ונאס לי לקנות צעצועים , הבנתי שרק מכונה של MOSER באה בחשבון. הבעיה היא התקציב. בכל מקרה , ראיתי 2 מכונות שמעניינות לי את העין והייתי שמח לדעות , תגובות , ייעוץ או כל דבר. 2 המכונות הם : 1. Moser 1881 2. Moser 1873 מה שחשוב לי שיהיה ראשים עם מספר גבוה. עוד דבר לא ברור בכל המכונות - כתוב שהראש של המכונה הוא מגובהה 0.7 ויש ראשים של 3,6,9,12,18,25 מ"מ. שאלתי היא האם אפשר לשחק ביניהם? כלומר האם יכולת לכוון ל-7? ומ-0.7 עד 3 אין כלום? תודה , רועי.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by someone,

שתי תמונות, אחרת משוחזרת, מישהו יודע איך עשו את זה? אם אפשר לפרט גם על הכלים בתוכנה (PHOTOSHOP?) והאם זה קשה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  9. Started by 00000,

אם אני לא טועה הוא היה בשחור לבן.. אני זוכר שהייתה מתיחות בין השחורים והלבנים ויכול להיות שהאשימו איזהשהו שחור באונס (לא green mile צאו מזה, ישן מאוד), יש איזה לבנ/ה שמגן עליהם, בסוף הם בורחים ברכבת, ראיתי אותו כשהייתי קטן. מישהו יודע מה שמו?[br]פורסם בתאריך: 7.07.2008 בשעה 20:21:28 *הקפצה*כיוון שעברו יותר מ-24 שעות, ואף אחד לא ענה, מישהו מכיר את זה? זה יכול גם להיות סתם סרט בסגנון ואני רק הוספתי פרטים שחשבתי עליהם בהמשך שלא באמת היו קיימים בסרט. משהו עולה לכם בראש?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  10. יאללה הגיע הזמן, הבגרות האחרונה מתקרבת, ותסמל את סופה של תקופת 12 שנות לימודים. הבגרות בביולגיה היא 3 יחידות מתוך ה5, יש שלושה טפסים. הופתעתי לטובה מהמגנים שלי: בחלק הראשון 95 בחלק השני 95 בחלק השלישי 86 מישהו התחיל ללמוד? מי מכאן בכלל עושה את הבגרות יום חמישי? מה המגנים שלך? איך אתם מתכוונים ללמוד ביומיים שנשארו לכם?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  11. Started by dvirf1,

היי, נושא קצת לא קשור, אבל מאחר ואני יודע שיש פה כמה אנשים שעוסקים בספורט, אנסה את מזלי. יש לי נעלי ריצה שצברו כמות נכבדה של חול. מישהו יודע איך מנקים את זה? אני מניח שנעלי ספורט זה משהו שלא שורד כביסה..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. ואיך בדיוק אני מתקין אותם? תודה

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  13. איך היה המפגש היום ? ובטוח שמישהו צילם ... אז אם תוכלו להעלות תמונות זה גם יהיה נהדר.

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  14. Started by G-F-Y,

כול מי שמעוניין להוסיץ מדריך בכול נושא שהוא מוזמן לפנות לצוות האתר ואנחנו נפרסם את המדריך שלו כולל קרדיט של בעל הרושם ... נא להכנס לאתר [צונזר. פירסום חינם אסור.] בתודה מנהל האתר אבי

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  15. Started by BiG_BuG,

מישהו יודע מה השם של השחקנית הזאת ? אני כבר שעות מחפש :-\ מי שעוזר לי מלך !!! אם זה עוזר, התמונה מפה: http://peb.pl/horror-thriller/112724-rapidshare-grindhouse-death-proof-planet-terror.html תודה רבה מראש ! :]

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  16. Started by motaboy,

הממיר הדיגיטלי מחובר ישירות לשקע בקיר. מכשיר הוידאו מחובר לממיר כך שהוא מקליט את הערוץ שהממיר מכוון אליו. לוידאו יש היפר בנד, וכשהוא מחובר לשקע קיר הוא קולט את שידורי הכבלים האנלוגים. ניסית את הדבר הבא: שמתי מפצל בשקע בקיר כך שהממיר והווידאו מחוברים לשקע. הכל טוב ויפה, הוידאו מקליט איזה ערוץ אנלוגי שבא לו - אבל יש מספר ערוצים (רובם ישרלים כמו 22 ו11 וכל אלה, מוזר מאוד!) שלא קולטים. אני מקבל הודעה שהקליטה לא טובה. האם יש מפצל מיוחד שיאפשר לי לחבר את הווידאו והממיר כך לא תהייה הפרעה?

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  17. Started by amit_amit,

עמוד 47 תרגיל 2 מיקודית 005 של א.מ נתונה סדרה חשבונית בעלת 3N איברים, נתון כי סכום N האיברים האחרונים שווה לפי שתיים מסכום N האיברים האמצעיים. הראה כי סכום N האיברים הראשונים = 0 תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  18. שלום רב כשאני מבצע חיפוש באתר למילה שבטוח מופיעה בפורום (גם בראשי וגם בתת פורום ספקים) לדוגמא : SEASONIC , אין תןצאות בחיפוש . בדקתי גם עם דפדפן אקספלורר 8 וגם עם גוגל כרום ...ניסיתי גם מילים אחרות מן הסתם.. מישהו יודע מה הסיבה? באתרי אחרים ברשת כמו גוגל ואחרים , אין לי בעיית חיפוש. צרפתי צילום מסך . אגב ,הבעיה כבר לפחות שבוע . בעבר הייתי יכול לבצע חיפוש [attachment deleted by admin]

19. Started by Zak,

אני מתכנן לקנות מחשב בבאר שבע אשמח לשמוע הצעות על חנויות באזור

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  20. Started by PhP dUdE,

מאיפה,כמה,ואיך האיכות. תודה

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  21. מדובר בסמסונג 3 בסלקום ביומיים האחרונים שמנסים להתקשר אליו פשוט אין שום צליל ולא קורה כלום מהצד שמנסה להתקשר והצד שאמור לקבל את השיחה לא מקבל כלום גם SMS לא עוברים ורשום FAILED שמתקשרים מטלפון קווי מהבית לסמסונג השיחה כן עובדת לשני הכיוונים

• 3 תגובות
    • 5.3k צפיות
  22. Started by x-boy_24,

שלום . אחותי משחקת במשחק הזה (זה משחק פוקר) וחבר שלה קנה לה כרטיס בפצוצייה ב100 שקל . הכרטיס עצמו בצבע כחול ורשום עליו VALUE CARD . על הכרטיס יש קוד שמכניסים אותו במשחק וזה מביא בערך 18 יורו . אם מגעים במשחק ל65 יורו (נראה לי שזה 65 ) אז אפשר להוציא את הכסף . השאלה אם המשחק הזה הוא אמין ? ואם באמת מגיעים ל65 יורו הוא יתן לי את הכסף ? אני רוצה לקנות גם כרטיס כזה ולשחק . ואני לא מנסה לעשות מזה כסף , אני רוצה לשחק בשביל הכיף וכבר ממזמן רציתי לנסות לשחק על כסף באינטרנט. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Rrafi,

ואלללה מסקרן אותי לדעת איזה תאוריה עברתם טסט וכמה שיעורים לקחתם..וכמה כסף הלך לכם אל הכול...? אני לקחתי 30 שיעורים תאוריה ראשונה וטסט ראשון הכול ביחד ביזבזתי אל הרשיון 3068 ש"ח...יצאתי בזול.....אני חשוב..חיחיחיחי..

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  24. Started by יניב קופר,

GenuineIntel, Intel Pentium 4, MMX @ 2800 MH

• 3 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.