כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
http://il.youtube.com/watch?v=3NjabZ2tnhQ ירי של חמאס על כוחותינו עם טוויסט קטן בסוף ;D
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אהלן חברים אני נוסע שבוע הבא לפריז, יש לכם המלצות לחנויות מחשבים \ טכנלוגיה בכלל ששווה לבקר בהם? בנוסף, אני מעוניין לקנות לעצמי כמה מוצרים - השאלה איך המחירים בפריז והאם שווה להביא משם או ששער היורו הופך הכל ללא משתלם? (משחקי מחשב, אייפוד...) וכמובן, אם יש לכם המלצות למקומות שחובה לבקר בהם בפריז (מלבד מגדל האייפל וכו') תמליצו :]
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
הרצאה של 10 דקות על מה חשוב בחיים... כשהמרצה שלך גוסס. Randy Pausch reprising his Last Lecture: http://video.google.com/videoplay?docid=8577255250907450469 מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
האם ניתן למצוא איפשהו גדלי אוכלוסייה בערים שונות בישראל לפי שנה? (בעיקרון אני צריך מ-1948 עד 2008 בדילוגים של 10) או גרפים כלשהם?
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
בשנת 1996 רכשתי דיסק טראנס אם אנני טועה היה של TSUYOSHI SUZUKI או שאולי ביחד עם אמנים אחרים היה נחשב בזמנו מוצלח מאוד , היה מסוג הטראנס האיכותי והפסיכודלי ולא איזה משהו יבש וחסר טעם . אני זוכר שלאלבום היה עטיפה משולבת צבעים שחור ולבן וכן היו הרבה ריבועים . אם למישהו יש מושג באיזה אלבום מדובר אודה לו מאוד .
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ממליץ לכולכם לצפות באנימציה המצחיקה הזאת שנמצאת בדף הבית של אתר זה : http://corky.net/~dorimani/main.html (סליחה שכחתי איך להשתמש בadd url , צריך לחכות קצת שהאנימציה תטען, קוראים לה "בן גיי")...
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
שלום לכם, אני בוגר מחזור 1999 בבית ספרי, אחרי צבא, ואני מעוניין ללמוד בטכניון בקרוב, לכן אני משלים בגרויות - עשיתי אתמול את מועד ב' במתמטיקה 5 יחידות - ב-3 אני מאמין שיהיה לי 90+, אבל פישלתי ב-2 יח' השאלה שלי היא האם יש מצב שאוכל לגשת למועד חורף של ה2 יח' מתוך 5 במצב הזה ? והאם במקרה זה תחול עלי שיטת הצבירה החדשה הזו (שאין לי שמץ של מושג מה היא מייצגת ואיך היא עובדת), או שמא אוכל להשלים את הבגרות בשיטה הישנה ? אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על הנושא הזה. בתודה, אריק.
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מה אתם חושבים קורה בארץ הזאתת אני חושב!!!! שראש הממשלה שלנו הוא גנב, לא יודע להנהל עם שהמדינה לא משקיע בבתי הספר בישראל מחירי הדירות בישראל במיוחד בת"א דבר טוב אני לא יודעעעעעעע...???
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אם אפשר תתנו לי רשימה של אתרים טובה...תודה
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה ?! יש לי בעיה. יש ברשותי הרדיסק מדגם HITACHI 160GB שנקנה מדילר בארץ, הבעיה היא שהדיסק התפגר קצת ואני לא מצליח למצוא את הדילר הזה יותר (כנראה החליף פלאפון)... פחות או יותר יש לי גם בעיה דומה עם כרטיס מסך 6600GT של GYGABYTE. אז רציתי בצורה ידנית ללכת ליבואן ולנסות להחליף את הציוד הנ"ל, השאלה היא מי הם היבואנים של GIGABYTE ו HITACHI ?? תודה.
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
שלום רב, ראשית כל, אציין שאני אוהב עברית ותומך נלהב של שימוש מרבי בכללי השפה העברית ובמילים עבריות כאשר אפשר. אני תוהה: מהו הכיוון הנכון עבור ציר זמן כאשר זה משולב במשהו בעברית? אני יודע שלפי האקדמיה יש לכתוב טווח זמן מימין לשמאל (לדוגמה, 1984 - 1992). האם כלל זה נכון גם לגבי תרשים או עקומה מבוססי זמן? תודה!
-
- 3 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
download rip: BRM- The One (Original Mix) [Mondo] i ripped it from DJ PEDRO DEL MAR's show. download link: http://rapidshare.com/files/60743723/BRM_-_The_One__Original_Mix__Mondo.mp3
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אנחנו רוצים לקחת הערב אוכל בטייק אווי להרבה אנשים (באזור ת"א\ר"ג), משהו שאפשר להתחלק בו בקלות (אנחנו רוצים פשוט להביא הרבה אוכל, לא שכל אחד יזמין מנה משלו). למישהו יש רעיון למשהו שאינו אוכל אסייתי או פיצה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מחפש כיסא נוח לישובה ממושכת מול המחשב בתקציב של כ 500 בערך,לא כ"כ מוגבל..ידיות מרופדות אם יש..תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני נכנס לגימייל וזה לא מפסיק לטעון מחדש , כתוב לואדינג ואזה זה טוען ואז שוב פעם חוזר על עצמו בלי הפסקה. הבעיה היא אצלי או עוד משהוא נתקל?
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אני זוכר משהו כמו לפני 15 -10 שנים היה משחק כזה שיש מלא יצורים קטנים כאלה שיוצאים ממקום כלשהוא ואתה צריך לכוון אותם להגיע למקום אחר . אתה צריך משהו כמו למשל ש 50 אחוז מהם יגיעו ליעד הזה ויש לך אפשרות לחפור ולבנות מדרגות לפוצץ את עצמם עם היצורים האלה בכדי שה יגיעו ליעד הזה בסופו של דבר. אני אשמח אם מישהו יוכל לזהות את המשחק הזה בשבילי תודה.
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
חבר'ה, אם יש לי שני ישרים מהצורה: ax + by = c dx + ey = f איך אני קובע אם הישרים נחתכים (ואם נחתכים האם הם ניצבים), מקבילים או מתלכדים? כמובן לפי a,b,c,d,e,f. תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שתי מחשבים בבית, הראשון הוא : Core 2 Due E8400 3Ghz 4Gb DDR2 800Mhz Radeon HD 6850 1GB Thermaltek 600W המפרט השני הוא : Athlon II x4 Quad Core 645 3.1Ghz 4Gb DDR3 1333Mhz Radeon HD 6850 1GB Thermaltek 450W שתי המפרטים עם לוחות אם פשוטים יחסית, לא יהיה שום OC לשתיהם אותו כרטיס המסך... יש לי מסך FHD LED 24' של סמסונג, איזה מפרט אדיף ועד כמה... כרגע אני משתמש במפרט הראשון ואני מרוצה... השאלה אם יש טעם להחליף לשני או שלא יהיה יותר מידי אבדל ? אני משחק ומשתמש במחשב בFHD
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מצאתי בבית חצוצרה של אבא שלי ואני רוצה למכור אותה. הדגם הוא yamaha t100s אבא שלי אמר שהיא שווה די הרבה ויצאו רק כמה כאלה. מישהו יכול להביא לי קצת יותר מידע? כמה היא שווה באמת ואיפה כדאי לפרסם אותה..? תודה
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני מצטער, אני יודע שזה לא המקום אבל חיפשתי בכל מקום ולא הבנתי איך שולחים הודעה פרטית?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
טוב לא בטוח שזה קשור לפה, אבל לא ראיתי פורום יותר מתאים לזה. כידוע סרטים רבים מופצים ברזולוציות שונות, איך זה קורה? האם גוזרים את השוליים או שמותחים? לדוג' ראיתי סרט בHOT שהוא ביחס של 3:4 או 4:5 שזה מסך "ריבוע", קיימים גם סרטים ב16:10, 16:9, ו1:2.21 שזה הכי רחב. כשמצלמים סרט אז מצלמים ברזולוציה הכי רחבה, ואז גוזרים את הקצוות ומותחים, או שהגרסאות המאוד רחבות מותחים אותם\גוזרים את החלקים למעלה? איפה בעצם העיוותים\איבוד מידע? תודה
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מספר ההורדות שלי יורד...למה? הוא עוד אמור לעלות בכלל...
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
סילווסטר סטאלון חוזר אל נעליו של המתאגרף האנדרדוג האהוב בפעם השביעית, כעת כמורה הדרך והמנטור של מתאגרף צעיר שהוא בנו של אחד ממתחריו הגדולים לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-רוקי-בלבואה-חוזר-אל-האקרנים-הפעם-ב/
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-