כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,704 דיונים בפורום זה
-
ואולי גם אמא ואבא... הם ממש יהנו להיזכר בנוסטלגיה הזו... (מחר מתכונת בהיסטוריה, בעת חיפוש חומר ללמוד ראו מה מצאתי ) http://www.nerya.hostiz.com/uploaded/fdvke.pps
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
איך זה? שמעתי שזה משהו טוב... לכל מי שלא יודע הפירוש אם אני לא טועה זה טכנאי מערכות מחשבים, שמעתי שזה מקצוע מאוד מבוקש, מה אתם אומרים שווה לנסות? וגם שמעתי על אבנט כחול שזה גם טמ"מ + אבן יקרה... אבל זה כבר בכלל בגדר קשה מאוד... בקיצור אם משהו יודע על התפקיד הזה משהו אני אשמח למידע בנושא, תודה !
-
- 75 תגובות
- 13.7k צפיות
-
-
לצערי התפוצץ לי הדוד מים בדירה. בעלת הדירה הקמצנית לא רוצה לשלם על דוד חדש ומצאה "פתרון" זול, זה נקרא "אטמור", הבנתי שזה מין מכשיר שמחובר לברז המים הקרים במקלחת ומחמם אותם , מישהו מכיר את המוצר ויכול לומר לי אם זה טוב או רע ולמה? לי אישית זה נשמע כחארטה ולא פרקטי לחלוטין, אבל אשמח לקבל תגובות ממי שיש לו נסיון עם המוצר אודה מאוד לכל מי שיכול לתת לי מידע על העניין, כדי שאם מדובר בבזבוז זמן אוכל לטרפד את העניין לפני שהיא סוגרת עסקה
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אנשים!!! מישהו מכיר את אתרי הPROFIT האלה שאתה נרשם אליהם, פותח חשבון בPAYPAL והם שולחים לך פרסומות, כל שאתה צריך זה לפתוח את החלונות של הפרסומות והם שולחים לך קרדיטים של כסף לחשבון, ברגע שאתה מגיע לסכום מסויים, הם שולחים צ'ק הבייתה.. מישהו מכיר את הדברים האלה? זה עובד? מישהו קיבל כסף פעם מדבר כזה? אשמח לתגובות...
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
נתון טרפז ABCD רגיל לא ש"ש לא כלום. חבר שלי טוען שניתן להוכיח ששטח S1 (אדום) שווה לשטח S2 (כחול) הוא גם הוכיח בדרך שנראת לי דיי משכנעת. אבל בכל זאת אני שואל האם זה באמת נכון ש S1=S2? ואם כן האם קיים טרפז שבו זה לא ככה. תודה רבה על העזרה זה חשוב לי!! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
מיקרוסופט מציעה: מחשב לפי שעה http://computers.walla.co.il/?w=/4000/911171 כן בטח ככה הם ימכרו מחשבים בברזיל וסין
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
http://www.myfilehut.com/userfiles/64204/Wayne_Numan-EXOTIC_DANCER.mp3 שמעתי את המנגינה הזאת וזה נשמע כאילו זאת לא הפעם הראשונה שאני שומע אותה (אולי לא בוורסיה הזאת) למישהו יש מושג מאיפה היא לקוחה? סרט, סדרה וכו' אגב למען הסר ספק, השיר חוקי למהדרין
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אז כמו שהבנתם מהכותרת אני צריך הזמנה לאתר torrentleech זה האימייל שלי dornirit1@gmail.com
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
בבקשה תפרסמו יותר פרטים על התחרות, תודה.
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
-
פשוט לא יוצא לי מהראש ואני חייב למצוא את השם, שירכ משתמש בפזמון של איזה שיר משנות ה60. וטוחן את המשפט i wanted you to know, i miss you so. בתודה מראש - השפיות הנפשית שלי.
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
חשבתי על לבנות רשת טלפוניה בתוך הבית שלי השאלה היא מה אני צריך כדי לעשות את זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
כמו רוב הצעירים בגילי החלטתי לגשת אל הבחינה הפסיכומטרית במטרה להתקבל לאוניברסיטת בר אילן בשנה הבאה. עכשיו נותר רק לבחור מכון כאשר ההתלבטות העיקרית שלי היא בין קידום, יואל גבע והיי קיו. אשמח לשמוע חוות דעת מכאלו שהיו באחד המכונים וגם מאנשים שמכירים מישהו שעשה קורס באחד מהם.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
לא מוצא את זה במשרד החינוך , אז רציתי לשאול אתכם אם אתם יודעים מה ירד במיקוד של השנה (שכבה י מועד קיץ) ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שמתי לב שיש פה לא מעט דיבורים על הנושא, אז מה דעתכם על זה? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3253753,00.html
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
כמו שכמה מכירים אני גר בארה"ב וגרתי פה במשך השנה האחרונה ועברתי לארה"ב בסוף כיתה י"א ופה סיימתי י"ב והיום ב7:30 מתחיל הטקס שרובכם רואים בסרטים, שאתה מקבל דיפלומה, ואז אתה זורק את הכובע באוויר... בכל מקרה היום ב8 בבוקר עשינו חזרות על זה ואני מתרגש + אני גם יביא תמונות מחר. אחרי הטקס יש לכל השכבה all night party לפי מה שני הבנתי, נוסעים לאנשהו וחוגגים את הסיום בית ספר וחוזרים מאוחר בלילה. וביום רביעי (עוד יומיים, ה24) אני חוזר לארץ ומתגייס(ב23 ליולי) + אני יראה את אבא שלי אחרי שנה אבל אני גם נפרד מאמא שלי כל השנים האלה. בכל מקרה זה יהיה רגע מרגש ועצוב
-
- 167 תגובות
- 14.9k צפיות
-
-
אמרו לי שIsraComp זו חנות בפ"ת.. והאתר שלהם ממש מעצבן.. אין בו שום מידע על החנות ועל משלוחים.. שום דבר. בקיצור, אני רוצה לדעת: 1. איפה בדיוק נמצאת החנות? (כתובת, הוראות הגעה וכו') 2. האם הם עושים משלוחים? 3. יש להם מספר טלפון שאפשר ליצור איתם קשר?
-
- 10 תגובות
- 761 צפיות
-
-
Is It Possible? Sorry If It Were Token Before But i Donno how to search properly and i didnt Found Anythng. So 1 DVD TO 6CD. Possible? And If my System is Caipble to do it?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
אני לא מבין למה עשיתם דבר כזה? כבר אין על מה לעשות כתבות? הכל נשמע כמו בולשיט 1 גדול..
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הלהקה RISE AGAINTS יש להם יר אחד SO GIVE IT ALL אני מחפש שירים שלהם יש לכם לינק ?
-
- 10 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
למה בכל CLIP אבל בכל CLIP!! יש תמיד בחורות למה??? ויש בחורות עם גוף חשוף למה? :
-
- 100 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום!! נגמרה לי החודש ההתחייבות למכשיר האורנג' שלי ואני רוצה לשדרג(כבר נמאס מפלאפונים גנובים) אני מתלבט בין כמה מכשירים: הסוני אריקסון החדש נוקיה 6280 או לא משנה מה שתציעו תגידו לי מה הכי עדיף לי!! העיקר שיהיה לו MP3 ובלוטוף ומצלמה כמה שיותר טובה!! אם אתם יכולים לפרט לי על הפלאפון ועל החיסרונות שלו זה יהיה טוב(או שתתנו קישור!!! נ.ב אני מצתרף לאורנג' למסלול חיילים אז אם אתם יודעים על מסלול טוב שיש להם לחיילים אז תגידו לי בבקשה! וסתם שאלה (שלא קשורה לכלום)!! איזה מכשיר יש לאורנג' שהוא יותר טוב מהנוקיה 6630??? תודה מראש!!
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-