כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
ההורים שלי, בצעד מפתיע, החליטו לקנות לי טלוויזיה לחדר. המחיר לא צריך לעלות על 1500, על LCD או פלסמה אני אפילו לא שואל. אשמח אם תמליצו לי על משהו, ואם אפשר, אז גם על חנות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
זה הזמן להראות איפה זה.... כל מיני כורים בסיסי טילים זרים וכו....
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
האקר ישראלי: אלה כרטיסי האשראי של הסעודים הנקמה, עכשיו ברשת: אחרי חשיפת ynet על פריצה ישראלית לאתרים סעודיים, החליט כנראה אחד ההאקרים לפרסם את הפרטים באינטרנט. "רציתי ליצור הרתעה", אמר. ברשימה פרטי אשראי של מאות בני אדם, בהם סורים, מצרים ואמריקנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4174033,00.html הרשימה: http://pastebin.com/4eK5vKpr
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רצוי ישראלי..אני יודע שבWALLA אפשר אבל לא מצאתי איך.
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
א. אם אני מזמין מוצר ב EBAY הוא ישלח לישראל? ב. איפה רואים את הרייטינג של המשתמש? השאלה מופנת על מכשיר X360 לא שאני קונה כרגע אני רק רוצה לדעת. למשל הוידיאו שלי זה NTSC(כן עדיין יש לי וידאו) אז הוא אמריקאי לא? וPAL זה של הארץ. ויש גם NTSC J של יפן. קיצור איפה בחול באיזה אתר הכי משתלם ליקנות גם
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות תיק גם למחשב הנייד שלי... הכסף לא ממש משנה לי העיקר שהוא יהיה מרופד, שיהיה אפשר לשים בו כל מיני כבלים ודיסקים וכל מיני שטויות למחשב נייד... אם מישהו מכיר חנות או אתר שמפרסם שיכתוב פה בבקשה ;D
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מממ.. יש לי את המדפסת HP 4500 Wireless. אני רוצה שההדפסה תהייה ב-2 צידי הדף ושיהיה בעברית, קצת הסתבכתי עם העניין ואני מעדיף שלשאול כאן במקום לבזבז סתם דיו. תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אם מישהו כבר שם לב לזה וכתב בפורומים על זה אז סורי. הרצתי לפני יומיים חיפוש למילה FAILURE ונחשו מה האתר מספר 1 ברשימה איך לא "Biography of President George W. Bush" הייתי בשוק שזה קרה לא שאני לא מסכים עם גוגל אבל זה פשוט הדהים אותי. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
קניתי Artech CCD1551 ואני מת למצוא מדריך שמסביר איך להרכיב את זה במפורט... ??? :s05: ???
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רכב ראשון...לא משהו יקר גג 10 אלף תוכלו להמליץ על אתרי יד שניה מהימנים? אולי מאיפה שהוא שקניתם.
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
משעמום גרידא חיפשתי את השם שלי בעברית בגוגל ואז עלתה אנקדוטה מעניינת. אתר חרדי העתיק ופרסם את החדשה שלי על McAfee מייד אחרי ביקורת על פסיקת רב כולשהו ועוד מאמר מ-NetChief יפה שיש מקור, אבל עוד לא נתקלתי בתופעה כזאת... זהו, התורה התחילה לשעמם ? http://sites.google.com/site/praktish/articles/Interesting
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
השאלה בכותרת ודי פשוטה, יש דרך להגיע עם אופניים מתל אביב לירושלים? כי כביש 1 לא בדיוק בנוי להולכי רגל/אופניים ולכן אני תוהה על כך.
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
עיכול מזון מהיר זה טוב, רע? אני לא מדבר על ההיבט הכלכלי של אדם בעל ע. מזון מהיר במיוחד - זה אומר שהוא צריך לרכוש יותר מזון... :-\ בכללי... אשמח לתשובות.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התבקשתי לבדוק את ענין החוקיות בבחירת שם עסק, והתקנות באתר משרד המשפטים לא מובנות לגמריי, אז יש ליכמה שאלות, למי שמתמצא טיפה, אולמי שאולי יבין מה שלא הבנתי: 1. אם אדם מסויםמעוניין לפתוח חנות פלאפל (לצורך הדגמה) בשם "אחלה פלאפל", וקיימת בעיר חנות פלאפל נוספות שיושבת כבר הרבה זמן עם אותו שם. האם זה מונע מאוות בנאדם להשתמש בשם ? זאת עילה לתביעה ? כי ע"פ משרד המשפטים: וע"פ משרד עורכי דין אוגייץ מיידר: יש לשים לב ששם העסק לא יהווה עילה לתביעה על פי דיני ההגנה על הקניין הרוחני שכן שם זהה לשם חברה או שותפות קיימת או סימן מסחרי (הרשום אצל רשם סימני המסחר) יכול להטעות ובכך להוות עילה לתביעת נזיקין. עכשיו זה ברור שהחנות פלאפל לא רשומה כסימן מסחרי, אז אפשר להשתמש בשם ללא בעיה…
-
- 3 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
שלום! קיבלתי היום זימון (דרך "עולים על מדים") לועדה רפואית חוזרת, לא ביקשתי לערער או הסתרתי מידע, מישהו יכול להגיד לי מה הסיבה לכך שקיבלתי את הזימון? תודה רבה מראש לעונים
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
איש אחד נכנס לבר, ושואל את הברמן : " זה לא בוש וקונדוליזה שיושבים שם ?" הברמן אומר : " כן, בכבודם ובעצמם ..." האיש ניגש אל שניהם ואומר : " זה כבוד גדול לפגוש אתכם. תגידו, על מה אתם מדברים, אם אפשר לשאול ?" בוש אומר : " אנחנו מתכננים את מלחמת העולם השלישית ." האיש בתמיהה : " באמת? ומה עומד לקרות בה ?" בוש אומר : " ובכן, אנחנו הולכים להרוג 140 מיליון ערבים, ובלונדינית עם שדיים גדולים ". האיש שואל בתמיהה גוברת והולכת : " בלונדינית עם שדיים גדולים? למה להרוג אותה ?" ואז בוש פונה לקונדוליזה, טופח לה על הכתף, ואומר : " את רואה, אמרתי לך שלאף אחד לא יהיה איכפת מה-140 מיליון ערבים ! חחחחחחח :lol: :lol:
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היום בבוקר עם הקפה של לפני העבודה גלשתי לי פה... ונתקלתי בנושא דיי מעניין שלא אזכיר מה היה בו.. הוספתי אותו אותו למעודפים כי עוד לא התפתח שם כלום מעניין, עכשיו אני נזכר בזה, בא להכנס ו- הנה הקישור : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=219056.msg1919203;topicseen#new השאלה שלי למה הוא נמחק..? זה נכון מה שהבחור ההוא אמר? מזה ההרדקור-צנזורה הזאת..
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אממ צריך אתרים של חנויות שאפשר לבנות שם מפרט .. באזור נהריה-עכו-קריות-חיפה אני יודע שיש את נועה, קיי אס פי ... בבקשה עזרה
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
-
אז במה אתם משתמשים כדי שהשיער יעמוד הייטב רוב היום ולא לאחר כמה שעות יחזור למצב הרגיל ? ;D
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מישהו זוכר מה היה מספר הפרק האחרון ששודר לפני ההפסקה הגדולה? אודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
http://www.cracked.com/article_15825_internet-party-what-happens-when-googles-parents-leave-town-weekend.html
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אהלן חברה,יש לי מחר זימון לראיון אישי בלשכת הגיוס,למישהו יש טיפים בשבילי? אני לא רוצה לשרת בקרבי,והכיוון שלי הוא משהו שקשור למחשבים כמו פרויקט גאמא וכאלה,עכשיו השאלה שלי היא מה צריך להגיד להם ואייך צריך להתנהג בראיון אישי? אמרו לי שמה שאני יגיד להם הם יעשו דווקא ההפך,ושמי שלא רוצה קרבי דווקא נותנים לו קרבי.. בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-