עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן. בחודש וחצי האחרון משמיעים ללא הרף שיר ישראלי מטמטם שהולך ככה... "היא לא תיתן לך אף פעם מנוח, היא לא תגרום לך לרצות לשכוח..." בטוח שאתם מכירים, רק מה... בכל 2309839012831 הפעמים שהשמיעו אותו, לא טרחו לומר מי המבצע/ים ובכלל... מה שם השיר המזורגג הזה. מישו אולי יודע?

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  2. אז אחרי שכבר יש לי מפרט למחשב, אני מחפש המלצה לחנות מחשבים באזור חולון-ראשון. דרושים מחירים טובים ושירות איכותי ומבין. על מי אתם ממליצים?

3. יום שישי השחור של אמאזון: באמאזון חוגגים יום הולדת עם ה-Prime Day שמבטיח מבצעים חסרי תקדים למשך 24 שעות בלבד, ואנחנו נסביר לכם איך גם אתם תוכלו להשתתף בחגיגה הזאת לכתבה: http://hwzone.co.il/מדריך-אמאזון-חוגגת-היום-20-שנים-עם-מבצעי/

• 73 תגובות
    • 6.1k צפיות
  4. Started by nirsul,

שלום לכולם בכוונתי לרכוש בחדשים הקרובים מחשב חדש (למעט מסך) למטרות עבודה גרפית מאומצת (3D) אני חי ונושם בחיפה והייתי מעוניין לרכוש את המחשב בחנות שבה יש קטלוג עשיר של מוצרי איכות ולצערי רובן או כולן נמצאות בגוש דן. (או ברשת) האם חנויות המופיעות ברשימת החנויות באתר זה - ראויות. שוב, מבלי להיכנס לשמות של חנויות - שזה אסור בפורום האם הן אמינות והאם תיווצר בעייה כאשר (אם) אני אזדקק לשירותי מעבדה ? האם ההרכבה של הטכנאים שלהם טובה והאם למישהו כאן היו אילו שהן בעיות ? אודה על כל תשובה, אפילו לדוא"ל שלי ניר חיפה nirsul@actcom.co.il

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  5. Started by amilo,

חברה , רציתי להמליץ לכם על סרט שראיתי לא מזמן . הסרט נקרא V For Vendetta , הסרט לא חדש כל כך 2005 , אבל לא זכור לי שהוא הגיע לארץ. בסרט מדובר על תקופה חדשה בעתיד הלא כל כך רחוק , שארה"ב נמצאת בעיצומה של מלחמת אזרחים שהרסה את מקומה של ארה"ב כמעצמה עולמית , אנגליה ככל הנראה גם לקחה חלק במלחמה , ובמקום דמוקרטיה בריטית גאה קמה לה דיקטטורה אכזרית האוסרת על גילויי תרבות מוחצנים חוץ מכמה תוכניות טלוויזיה הזויות ברוח הדיקטטורה. שהמהפיכה התחילה הממשל הבריטי עבד על נשק יום הדין , מדובר על נשק ביולוגי חזק שישמש כנגד אויבי מדינה הבריטים החליטו להשתמש בנשק זה על עמם , וכך ליצור פחד שיביא להשלטה מוחלטת של הדיקטטורה , או לפחות זה מה שאני הבנתי. פה בעצם נוצר גיבורנו העטוי במסיכה "V" …

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. אני מנוי שנים באינטרנט מהיר כיום 50 MB אני יכול לכתוב מגילות על בעיות גלישה ובדיקות מהירות , לא תקינות של ספקים רק בדיקה אחת נשארה אמינה http://212.179.191.175/Check1.html הורדת קובץ 500 MB כאן נתן לבדוק מה שווה הקו שלכם . כיום מתפרסם כמה משלמת ספקיות עבור 1GB בחודש 25,000 ש"ח http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/1/2881.pdf עשיתי חישוב שאם אני משלם 59 ש"ח בחודש לספק על מהירות 50 MB ולפי החישוב הספק מפסיד עלי המון כסף שאני משתמש במלוא הקו ! 24/7 אז מה הפלא שספקיות עושות מלא מניפולציה מהורדה מהרשת ופוגעות בדרכים שונות באיכות הקו

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  7. נרשמתי ל EBAY ולאתר PAYPAL ואימתי את החשבון והכל תקין . אני מנסה לבצע תשלום עבור מוצר שקניתי ב EBAY דרך אתר PAYPAL לאחר שאני לוחץ על PAY ואני רואה את הקבלה של התשלום והכל אני מקבל את החלון הבא . מה לדעתכם אני צריך עוד לעשות ?

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  8. Started by taimor,

טוב, לא כולם יודעים אבל היום אני טס לקנדה לחודש. אני אהיה בטורונטו וכנראה גם אבקר בארה"ב כמה ימים. בכל מיקרה אני אדבר משם יש להם שם אינטרנט והכל =] מה אני יכול לרשום? סיימת להארגן הכל וזהו. כעיקרון אני צריך עכשיו להיגמל מלהגיד את הדברים הבאים: Fuck Canada Mad Canadian Blame Canada למשך חודש ימים אבל לא נוראה =] כנראה אני קונה או XBOX360 או Gx2. אז יאללה נדבר. הטיסה יוצאת ב6, אז ב4 אני יוצא מהבית. כעיקרון אני רק יגיע לדודים שלי בסוף אחרי כמעט 24 שעות בגלל שאנחנו עוצרים עוד בפראג לכמה שעות מנוחה וכו'... אבל זה בסוף משתלם.

• 11 תגובות
    • 916 צפיות
  9. Started by Rule The Pc,

אהלן נגמר לי ביום ראשון ה9/7 המלווה מותר לי לנהוג בלי מלווה ביום ראשון? למי שלא הבין כתוב לי ברישיון שדרוש מלווה עד ה9/7 אז זה כולל את יום ראשון או לא?

• 44 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by ZorD,

שלום לכולם. אני מחפש מכשיר מסויים שמתפקד כמכשיר לשירות ביטחוני. הפונקציונאליות שלו היא כזו: יש אוזניה די קטנה שממוקמת בתוך האוזן, ומהצד השני ישנו מכשיר שאליו מישהוא אחר מדבר וכל מה שהוא אומר מגיע אל האוזניה.. כמובן שאין חוטים בעסק הזה. זה בקצרה. אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון, והבנתם למה אני מתכוון. אני זוכר שבעבר ראיתי דבר כזה למכירה בארץ, אבל אם אתם לא מוצאים בארץ אני יסתפק גם ב eBay *מצטער אם זה לא הפורום הנכון.. לא ידעתי לאן לשייך את זה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  11. http://www.youtube.com/watch?v=5X-2grT7X1U&search=%D7%94%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%9D%20%D7%94%D7%A2%D7%A8%D7%91 (כמה שזה נכון)

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  12. אהלן .. אני מחפש את התמונה הזאת : http://img29.echo.cx/img29/4701/avatar1038211jn.jpg בגדול .. אם למישהו יש יהיה פגז תודה רבה רבה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, עוד כחודשיים (ברוטו) אני אמור להשתחרר... אם לא אכנס לקבע בכוח (חתום שנת ר'...) גם לא שלחו לי כנס משתחררים רק שזה סיפור אחר כבר... הייתי רוצה לדעת איך הולכת חופשת שחרור היום? יש ברשותי 6 ימי חופש (רגילה). מישהו אמר לי שמגיעה לי חופשה בלתי תלויה בחופשה השנתית (רגילה). מישהו יודע משהו על זה? אגב אני משרת ביחידה פתוחה. תודה.

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. שלום. יש לי עוד מעט מבחן ויש משהו שאני לא מבין בתרגילים מסוימים בספר (אלגברה ב' עמ' 473 של בני גורן) תיסכלו למטה, יש שם את התרגיל. הבנתי שהמכנה המשותף הוא (A+3)(A-3) אבל משהו בשבר הראשון לא מיסתדר, אין איך להגיע איתו לאותו מכנה... וכל התרגילים בעמוד הם בעלי אותו מבנה - שבר אחד שאני לא יודע מה לעשות איתו שבר שצריך להכפיל ושבר שרק צריך להפשיט קצת את המכנה שלו (סוטה שכמותי). אז מה ? יש עזרה ? תודה ! לא להיתייחס לציור הוא לא נכון !! אני שנייה יעלה אחד טוב. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  15. עם מישו יודע שיתן קישור או משו כזה תודה מראש SERGEY_K

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by DIPSET,

היי, אולי אתם יכולים להמליץ לי על מכונה לעיצוב זקן, מעיין מכונת תספורת כזאת עם כמה דרגות חיתוך, שאפשר לטעון בחשמל (ולא בטריות), שלא צובטת את העור... הסתכלתי קצת בזאפ, אבל אז חיפשתי ביקורת בגוגל על המכונות שם והן היו די רעות... תודה!

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. כל פעם שאני נכנס לאתר אני מקבל הודעה שיש וירוס בדף האינטרנט פה, למה זה? או שהתחרפן האנטיוויר? ויש למישהו מושג מה קרה לפייסבוק כבר יום וחצי לא עובד ומביא לי דף לבן...

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. למה? יש דרך לבטל את זה? תודה.

19. לפני כמה חודשים החלפתי פלאפון כי נדפק לי הישן החלפתי לTELIT X170 במסגרת "מבצע" חיילים ESC 2006 עכשיו החבילה היא ככה: 30 שקל לחודש ל3 שנים + 150 דקות ב58.5 שקל (ומעבר ל150 דקות גם 39 אג' לדקה אני חושב - לכל הרשתות) הפלאפון עצמו בסדר אבל ממש לא מצדיק את המחיר בזמנו לא הייתי מודע לזה, היום אני יודע קצת מה הולך יש איזה מבצע של אורנג' שיתנו לי החזר על הפלאפון (אם אני אוכל לעבור אליהם)? וכמה קנס לדעתכם אני אצטרך לשלם על לעזוב את העסקה (אני כמעט בטוח שהתחייבתי ל3 שנים)

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  20. Started by MOFRA,

http://www.planetnana.co.il/snoop69/aline.swf

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  21. שלום לכולם וערב טוב, אני רוצה לקנות בזמן הקרוב מאוד הגה למחשב וראיתי באייבי שהמחירים זולים אבל לא שולחים לארץ... (אני מחפש את ההגה logitech MOMO) אם מישהו מכיר חנות מארה"ב שמוכרת הגאים למחשב ושולחת לארץ אשמח אם תיתנו קישור.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  22. שלום חברים, בסקירה מהירה המצב שלי הוא כזה. איני זכאי לבגרות מלאה, אני זקוק לשיפור במקצועות ספרות, אזרחות, גיאוג' והיסטוריה. את 4 המקצועות האלה אני מחלק למחציות (מועד קיץ וחורף, 2 מקצועות למועד). גם את ציון הפסיכומטרי אני רוצה לשפר (579 לא רע לפעם ראשונה ויש פוטנציאל גבוהה לשיפור). הבעייה היא שלמרות המוטיבציה ולדעתי היכולת שלי לשפר את הציונים באופן ניכר ההרשמה למוסדות להשכלה גבוהה מתבצעת בינואר פברואר! מה שאומר שבמידה ואני נרשם אני נמצא באי ודאות לגבי ההצלחה שלי לעמוד ברף הקבלה, כמובן שהדבר משמעותי עבורי שכן אני בן 23 היום ואם אני ארשם לשנה הבאה אני אתחיל ללמוד בגיל 24 .... איני רוצה להתעכב עוד שנה בשיפור ציונים. רציתי את עצתכם מה עליי לעשות, האם להרשם ולקחת ריזיקה ?…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by WHITE_ZOMBIE4,

מישהו הולך?,קראתי על זה וזה נשמע סבבה לגמרי רק חבל שעולה 70 שקל...

• 56 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. Started by MODI,

קראו ותחתמו!! http://www.planetnana.co.il/anti_g//index.html

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  25. שלום! כשצריך לשחרר חבילה ממכס של חלקי מחשב מחו"ל האם משלמים מע"מ על המשלוח ? תודה, יובל

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים