כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
בשבת, כשאין קו 58? יש אפשרות ברגל?
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אז ככה ישבתי עם החברה שלי בים, והארנק שלי+הרישיון+החוגר שלי(אני בקבע בצבא) נגנבו ביחד עם התיק של החברה. לגבי החוגר ביקשתי בקשה להישפט על מנת לקבל חוגר חדש. בתוך הארנק שלי היה כרטיס אשראי, ביטלתי אותו באותו הרגע שקלטתי שהכל נגנב, במזל לא בוצע שום חיובים,ולא היה מזומן, אולי 15₪ בשביל החנייה. לגבי התעודת זהות, אני לא יודע מה לעשות? באתר של רשות האוכלוסין כתוב על מנת לחדש תעודת זהות אני צריך תעודת חוגר/דרכון. הבעיה שאין לי דרכון תקף, פעם אחרונה שהייתי בחו''ל היה בטיול בר מצווה, ולגבי החוסר כתבתי למעלה. אשמח לעזרה, היום זה היום האחרון שאני נמצא ברגילה, ואז חוזר לחברון.
-
- 32 תגובות
- 7.7k צפיות
- 1 follower
-
-
חברתי ואני רוצים לטוס לטיול בחו"ל מתישהו החל מאמצע יוני. עד כה טסנו יחד רק לאירופה אז קצת נמאס לנו ואנחנו רוצים לגוון, בעיקר ללכת על יעדים רחוקים יותר שבעוד כמה שנים כשיהיו ילדים יהיה קשה לנסוע אליהם (מזרח רחוק, אמריקה, אפריקה...). חשבנו על יפן אבל הבנתי שקיץ זה התקופה הכי גרועה להיות שם (חם ולח\גשום). אנחנו גמישים בזמנים אז זה יכול להיות טיול של שבוע עד 3 שבועות. יש למישהו רעיון?
-
- 28 תגובות
- 7.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
לפעמים יש קיטועים יש אפשרות שיהיה אגירה של 30 שניות או יותר?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 241.1k צפיות
-
-
שלום! קודם כל אני יגיד שחיפש בגוגל הביא לי רק תוצאות של תחזוקה אבל השאלה שלי היא איך לחטא ז'קוזי בצימר לדוגמא או בית מלון שאני לא ישהה שם הרבה והז'קוזי שם מלא בחיידקים ואני לא יודע מה של אנשים שהיו שם לפני ועשו מה שעשו...\ בקיצור התהליך צריך להיות אפקטיבי ומהיר אני ישמח לשמוע דרכים לעשות את זה מכם אם יש לכם ניסיון או סתם רעיון תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אנירוצה למכור דירה, לעשות זאת באמצעות מתווך דירות או לא ? מה אתם חושבים?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תרבות סקוטלנד - איך קוראים למנגינה הזאת ? https://soundcloud.com/srulik/song
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין להיכנס לכושר לב ריאה מעולה בזמן קצר. אני 1.80 ושוקל 64 קילו. האם יש 'טכניקות' או 'שיטה', משהו שיעזור לי לייעל את ההיכנסות לכושר? כלומר, נניח שאני אתחיל לרוץ: ריצות מהירות לטווח קצר או איטיות לטווח רחוק? מה כדאי לאכול כדי להישאר אנרגטי? ריצה, אופניים, שחייה - האם מבין אלה יש אחד שיעזור לי להיכנס לכושר מהר יותר, או שכל עוד אני מזיע הכל בסדר, בלי תלות בסוג הכושר? אשמח לטיפים.
-
- 8 תגובות
- 5.9k צפיות
- 1 follower
-
-
-
רציתי לדעת האם ניתן לחסום מספרים המתקשרים לטלפון של הבית ואם כן אז איך? חיפשתי מידע באינטרנט אבל לא מצאתי האם זה באמת לא אפשרי? אני יודע שיש שירות כזה בניידים נראה לי מוזר שאין כזה לבית.
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
או פסיכולוגיות,לא יודע איך זה נקרא.. תמיד הן יושבות עם לוח ודף,ועושות שם צורות מוזרות,מה זה ?
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש ברשותי מערכת VB שרכשתי, ותסלחו לי על הבורות אבל אני לא יודע איך להתקין מודים, ואת השפה העברית. חשוב לציין שקניתי אותה לפני זמן מה ולאחר מכן עזבתי אותה לתקופה ממושכת. לפי מה שידוע לי אני אמור לקבל את המודים יחד עם המערכת. ובואו נגיד שיש לי כרגע כמה עיצובים שהוספתי, איך אני מפעיל אותם.
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות מכונית כמה שיותר זולה, ואין לי שום הבנה במכוניות ובטח שלא ברכישת מכונית. יש לי רק 2 דרישות מהמכונית: 1. כמה שיותר זולה. 2. שמעתי שמכוניות יד שנייה או שלישית הן בעיתיות כי צריך לתקן אותן ומידי פעם עלות התיקון עולה על עלות המכונית. אשמח להמלצות על מכוניות יד שנייה, שלישית איזה מכונית לדעתכם תהיה עמידה עד 8 אלף. תודה.
-
- 26 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היי יש למישהו מושג עד כמה המוצר הזה מועיל ? והאם הוא מזיק ? http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=121294168174&alt=web
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
טוב, אחרי שחזרתי מחודש בסין אני חושב לצאת שוב לטיול של כנראה 2~3 שבועות ואולי שוב חודש תלוי בתקציב שלי מתכנן לנסוע בסוף אוגוסט לצכיה בשביל כנס שיש לי שם ואז להמשיך לטייל באזור, אירופה קרובה והטיסות זולות יחסית (במיוחד בLOW COST) אז השאלה היא לאיפה לנסוע ומה לראות? התוכנית היא שבוע בכל מדינה לפחות אם לא יותר
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש באתר eventim מתאר מאוד לא ברור לי(מעולם לא הייתי בבלומפילד) איפה אפשר לשבת בהופעה: [TABLE=class: selectionList results assortmentList, width: 721] [TR=class: lastDiscountLevelRow] [/TR] [TR=class: lastDiscountLevelRow] [TD=class: single-rowspan first catNumber, align: center]4[/TD] [TD=class: single-rowspan priceCategory]ZONE B[/TD] [TD=class: single-rowspan discountLevel]רגיל + דמי טיפול[/TD] [TD=class: single-rowspan price]335.00 ש"ח [/TD] [TD=class: single-rowspan tixxSelect, colspan: 2]12345678[/TD] [TD=class: last shoppingCartBtn] [/TD] [/TR] [TR=class: lastDiscountLevelRow] [TD=class: single-rowspan first catNumber, align: center]5[/TD…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הרי לראשי החמאס יש בני משפחה נכון? ואפשר ללכוד אותם נכון? אז למה שלא יילכדו אותם וייענו אותם ויפעילו לחץ על הנבלות האלה? הרי אנחנו לא בשוויץ, זה משחק מול חיות אדם...פה במזרח התיכון מי שמשחק אותה חמוד ויפה לא שורד...
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
הזמנתי משהו מחו״ל ואני רואה במעקב משלוחים שזה הגיע לעיר שלי. דבר הדואר האמור הגיע ליחידת הדואר המרכזית אשר בXXX בתאריך 15/06/2014 ונוכח מידותיו ו/או משקלו יועבר אל יחידת הדואר XXX לצורך מסירתו שם. זה אומר שיכולים להגיד לי בסניף דואר לשלם מכס או שכבר להיות בטוח שאין מכס?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אז אני לפני הזמנה של GTX780 של MSI ואני ניכנס לאתר שלהם לראות את הכרטיס (וואלה הכרטיסים שלהם מעוצבים יפה ) אז אני מגיעה לדף הזה: http://www.msi.com/product/vga/N780_Lightning.html#hero-overview ושם תחת Bundle MSI developed driver and utilities
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מזגן עילי שמתאים לחדר שינה בגודל 10 מ"ר (החדר נמצא חצי קומה מתחת לקרקע, החלון פונה לכיוון דרום וגובה החדר דיי נמוך 2.40 מ'). מכיוון שאני דווקא מחפש במזגן את הרעש המונוטוני הזה של פעולת האוורור של המאייד אבל לא רעש שאינו מונוטוני או רעש בתדר נמוך שנובע מרעידות המעבה (או רעש של קרקושים) אני שוקל את טכנולוגית האינוורטר, חסכון בחשמל עקב פעולת האינוורטר לא מעניינת אותי. הסיבה היא שאני רוצה שבין היתר המזגן ימסך קולות של ילדים שנמצאים קרוב לביתי אבל שלא בעצמו יהווה מטרד מבחינת רעש. סיבה נוספת שאני שוקל טכנולוגיה זו היא מחבינת יציבות הטמפ'. ניסיתי למצוא חוות דעת בנוגע למזגנים השונים בשוק ובנוסף להבין אם מתאים לי אינוורטר או שהטכנולוגיה מיותרת ולא הצ…
-
- 4 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
עד שנת 08 פלוס מינוס...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז גם אני כמו רוב המתוסכלים, רכשתי אופניים חשמליים. השקעתי כ - 4700 שקל ממיטב כספי ובאמת שהופעתי עד כמה הכלי הזה חביב ונוח - אממה? היום גיליתי שהאופניים שלי הם התענוג הכי גדול לגבנים! הסוללה יושבת בתוך השילדה, על השילדה יש מפסק שדרכו ניתן להניע את המנוע. אז נכון שניתן לנעול את הסוללה בתוך השילדה על-ידי מפתח, אבל מ זה באמת עוזר לי? מספיק שגנב ישבור את המנעול, יקנה מטען חדש ויש לו אחלה של אופניים שבצפון נושקות לכיוון ה - 5400 שקל. אני מקווה שיש כאן מישהו שמתעסק עם הכלים הללו שיוכל לסייע. יש ברשותי אופני "Moblke" שהמוכר שבחנות לא הפסיק לשגע לי את המוח עליהם בשיבוחים מפה ועד טבריה, והאמת שהם ממש יפות לטעמי, אבל לספר לי שכל אחד יכול להני את המנוע? חס וחלילה. באמת שמדובר ב…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-