עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. במהירות של 1.5 מגה.... האם זה משתלם ושווה? לעבור מ-ADSL לכבלים? תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  2. למישהו יש\יודע איפה להשיג? האיסי שלי:96761110

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  3. Started by CreativeX,

http://video.google.com/videoplay?docid=-5879759145636232499 חח נקרעתי כל הסרט איזה חבורה של מטומטמים

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  4. Started by no43189,

יש רק 17 פרקים בעונה החמישית של זהות בדויה ..................... איזה עצבים!איתם!!!!!!!...............!!#$^ ודרך אגב הפרק האחרון שווה צפיההההה!

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  5. אסור להשאר אדישים העולם היה אדיש גם אז..... http://www.youtube.com/watch?v=Swukpgmuqr0 זה לא נצים לפני 60 שנה אלא לפני חודש בארצות הברית

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  6. ספויילרים למי שלא ראה את עונה 5 אחרי שLemonhead Lemansky מת, הרבה תהו מה יקרה בהמשך. האם בעצם הסתיימה הסדרה, האם הstrike team ימשיכו בצוות מצומצם או יקבלו חבר חדש? לפני כמה ימים התפרסה התשובה הרשמית: http://www.tv.com/the-shield/show/8261/story.html?story_id=4703 איזה אושר שהסדרה ממשיכה :jump: אבל Michael Chiklis אמר לא מזמן שהעונה השישית תהיה ככל הנראה האחרונה. :'(

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  7. אורח Si-Nom

נסעתי היום באוטובוס ושמעתי כמה אנשים מדברים על זה שרוצים להוריד את תקופת המלווה ל חודשיים,זה נכון או סתם בלבולי ביצים?

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by UltraWaveMUSA,

לאחרונה היה לי חשק לחזור לנגן על פסנתר. לקחו לי כמה שעות עד שחזרתי לעצמי אבל הצלחתי בערך למזלי [חמש שנים שלא ניגנתי ] הקטע הוא שחוץ מהטיטניק MY WAY , FEELך ועוד כל מיני[בעעע] אין לי שירים "מלהיבים" במיוחד שאני יודע לנגן. רציתי להתייעץ אתכם איזה שיר כדאי ללמוד לנגן טוב [מחפש שיר מרשים ומרגש יותר] בשביל להפוך את הניגון ליותר סבבה. תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by קטין על ניקוטין,

1600 שקל בריכה וחדר כושר נראה לכם יקר? חשבתי לעשות מנוי וזה המחיר נראה לי יקר מדי ושבמחיר הזה עדיף לקנות את כל הציוד כבר לא?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by MOFRA,

מקרה כמעט אמיתי שקרה ל(כמעט)חבר שלי היה יום שני ,יום כזה ,אתם יודעים ,היום הכי קיצוני בשבוע ,אף אחד לא אוהב את יום שני. התחברתי בלילה לצ`ט ,אתם יודעים ,אני לא באמת מחפש כלום(כן בטח) ,סתם כי משעמם. קראתי לעצמי "שרירי וחזק 25" ,טוב נו....כולם משקרים בצ`ט ,קחו למשל את "טייס חתיך" ו"מהממת באדום" בתכלס הוא איזה גמד שעיר והיא דבה במחזור ,אבל הכל בסדר עד הקטע שהם רוצים להפגש ואז "חתיך מהמם" יגיד : "שומעת ,אני לא כל כך גבוה כמו שאמרתי" והיא : "כשכתבתי מהממת התכוונתי לעייניים ,בקשר לאדום.. עדיף שלא תדע...." כל הפריקים החרמנים והמשוגעים נמצאים שם אבל אף אחד לא יודה בזה והנשים יגידו : "נמאס מכל הסוטים פה" כן ,נו ,בגלל זה את כאן 4 שעות רצוף והכינוי שלך הוא : "חוטיני מ…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. רציתי לישאול עם אפשר לשים בוא icq..? עם אפשר אך עושים את זה..?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  12. מחפש אתרים של המלצת שירים חדשים בכל הסוגים כולל פאנק-רוק תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  13. אז משעמם לי והחלטתי לעשות מרתון של סרטי מנגה, על מה שווה לי ללכת? עריכה: (ותודה ל-DIMAX ) בלי סרטי פורנו בבקשה...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by taimor,

בקיצור הייתי בסופר עשיתי קניות ואחרי זה בקופה בא ניגש אליי אדם נחמד ושואל אותי : " תגיד, כמה עולה המזלג הזה שיש בדוכן שם ? " ואז נכנסתי להלם בחיי, כאילו הבן אדם היה מוכן לשלם על המזלג הקטן הזה, זה היה דבר מפתיע כעיקרון אני לא יכול להגיד פה מה הייתה העדה שלו אבל הוא גם לא נראה ממש אדם עשיר. אבל בחיים שלי לא ראיתי אדם כזה ועוד ישראלי ששואל את זה, כמובן שעניתי לו שזה בחינם וזה טעימות של הסופר, הוא לא ממש שינה את הפנים שלו והגיב ב" טוב, תודה. " כי בנינו כמעט כל אחד מאיתנו מנסה להשיג את הדברים שהיו כמה שיותר זולים ואף פעם לא חשבתם שמזלג של טעימות בסופר יעלה לכם כסף וגם אם כן לא נראה לי שהייתם משלמים עליו. קטע קצת מוזר שהיה לי והייתי חייב לספר. אז האם קיים ישראלי חדש ? ושונה ?

• 11 תגובות
    • 792 צפיות
  15. Started by ALÞHA,

אם אני סם צלחת ע ם שניצלל חם על העגן כמה זמן ייקח עד שהזרע שלי ייפגע כטוצא ה מהחום?

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  16. אני מתכוון להתחיל שירות לאומי בקרוב. מישהו יכול להמליץ לי על תחום או יותר טוב תפקיד מעניין,מאתגר ? אני פחות מעוניין בתחום החינוך אבל מוכן לשמוע כל הצעה.

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  17. משכורתו של יוסף היתה גדולה ב 1050 שקלים ממשכורתו של דוד. לאחר שמשכורתו של דוד הועלתה ב 15% קיבלו יוסף ודוד משכורת זהה. חשב את משכורתו של יוסף. אני שובר את הראש מצאתי את הפיתרון הוא 8050 אבל הדרך אני לא יודע כאילו עשיתי 100 לחלק ל15 ואז כפלתי... יש לכם דרך לזה? הבגרות עוד שעתיים!! בבקשה תעזרו לי!

• 13 תגובות
    • 881 צפיות
  18. מה האתר הכי טוב? אני צריך לשלוח כל יום כ 9 SMS לקבוצה (אותו SMS) מה נראה?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  19. http://www.yoram.co.il/bagrut_example/1115727536.pdf שאלה 5 איך אני עושה? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  20. Started by deso,

..יש שטח ועליו יש קו ישר לקו הישר יש משוואה,וגם לפרבולה. השטח פרוס בציר ה-X מ-0 ועד 4, ויש בינייהם מספר 2 השאלה היא איך מוצאים כאן את השטח,האם משלבים את שתי המשוואות (המשוואה של הישר פחות המשוואה של הפרבולה) או שמחלקים לשני שטחים מ-0 עד 2 ומ-2 עד 4 רק במשוואה של הפרבולה? תודה

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  21. יש לי שאלה בקשר לתרגיל שני ב' סדרה זה יוצר n=26? ושאלה בהסתברות (5) א': 24/5040 או 0.00476 ב': גבוה ג': (4/20)^4 או בערך 0.0256 זה נכון? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  22. Started by קטין על ניקוטין,

מה הנוסחא למציאת היקף המלבן ומה הנוסחא למציאת השטח של המלבן

• 10 תגובות
    • 656 צפיות
  23. בגרסא האנגלית זה I like to move it... אני מחפש את השיר בגרסא העיברית "להזיז את הטוסיק"... מי שיכול להשיג אותו או שיש לו אותו מוזמן להתחבר אליי לאיסקיו 276952220 אא למסנג'ר msidis@msn.com... אפשר לשלוח לי את זה גם באימייל msidis@walla.co.il... תודה אנשים, ניאו

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  24. Started by Kurt,

בכמה צריך להיות הציון בבגרות גבוה יותר מהמגן כדי שישקלו לבטל אותו?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.